|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1071 1072 [1073] 1074 1075   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.8.2011 11:06:09   
Silver
IZVORNA PORUKA: gerberka

user posted image user posted image mojim drugaricama

Nina Lana ne brini, user posted image je ispod zasticena...

ja evo kontam šta jesti, previse se ne udebljati, a da beba ima sve potrebno i da tlak bude nižiuser posted image user posted image user posted image jeste vidjele mojih trudnickih želja i planova = nemoguća misija user posted image user posted image

17 sedmica + 5 kg user posted image user posted image user posted image

gerbo lutko...nek je bebara dobro...a ako bas brines za kile...probusi kasiku user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 26801
26.8.2011 11:09:10   
mea29
dobro si babilonce...evo slatka user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam stvarno smusena...trudnica glupson...valjda mi sreca udarila u glavu user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 26802
26.8.2011 11:12:35   
mea29
hej sta nam je sa semicom...nisam upratila, imala je neke bolove il' se porodila il' su joj opet gosti dosli user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26803
26.8.2011 11:34:10   
babilon
mea ma sam neka se s hajrom zavrsilo!

Evo uz slatku i slatko od mene (mm nalazi dobri hB, mocice na op!)

user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26804
26.8.2011 11:40:34   
mea29
IZVORNA PORUKA: babilon

user posted image

hvala Bogu...drzimo fige tvom mm za "rutinsku" operaciju i  brzinski oporavak...valja pomoci mamici...ma hoce on da ti njega jos malo mazis i pazis dok ne padne u drugi plan kad dodje bebica...mozda su ovo takticke podvale muskog roda...hoce dodatnu paznju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 26805
26.8.2011 11:40:55   
Silver
user posted image user posted image user posted image  babilonkooo user posted image

Vidis danas je dobar dan...porodice se bar jedna danas user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 26806
26.8.2011 11:41:31   
gerberka
babilon sta je s muzekom? 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 26807
26.8.2011 11:44:28   
sanela.asja
Mea user posted image user posted image user posted image user posted image za TM uhh mogu mislit jetse se pozelili user posted image user posted image
I ja cekam svog da dodje sa gradine otisao da skine gips i da vidimo kakva je situacija sa prstima user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 26808
26.8.2011 11:52:13   
ciciban26
Evo mene,kako otisla na pregled-tako i dosla. Nema doktora,greska u spisku bila,gore bio samo Rovcanin a kod njega vala nisam htjela user posted image

Mea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas mi je drago zbog tvog muza...superiskaaaaaaaauser posted image user posted image . Uh sto ce neko fino i mirno spavati veceras user posted image

Babilon evo i sloncek radoncek user posted image user posted image user posted image i za nalaze tm.. Danas bas sve dobre vijesti user posted image
Znate onu reklamu za dijetalne sokove,kad zene placu pored izloga s hranom,kolaca,knjige s receptima.. E tako ja placem pred ovim slikama sto babilonka postavlja.

Sensia ma moze i 66 ako ce ti biti lakse zamisli da je druga 6 okrenuta user posted image user posted image user posted image . Sta je li to bilo akcije sinoc ili planiras danas...Opasno ti prahnulo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anice cekaj do veceras pa da zajedno biramo krpice user posted image

Ostale user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 26809
26.8.2011 11:56:07   
babilon
hvala drage moje user posted image user posted image user posted image

mm ce aBd imati tu rutinsku operaciju, naime ima bruh, koji je u onako kriza stanju... Operacija i nije toliko kriticna koliko je njegov organizam koji jako lose podnosi anesteziju... pa je oko toga vise panika user posted image
Ali ja iskreno mislim samo pozitivno i uopste se ne sikiram!

ciciban, onaj, nemoj ti vise one cokolade radi mene jesti, sta ja znam, da me sutra sanjas i odna da ne uspijem nista u azelu kupiti ahhahah :D

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 26810
26.8.2011 11:57:41   
babilon
IZVORNA PORUKA: mea29

IZVORNA PORUKA: babilon

user posted image

hvala Bogu...drzimo fige tvom mm za "rutinsku" operaciju i  brzinski oporavak...valja pomoci mamici...ma hoce on da ti njega jos malo mazis i pazis dok ne padne u drugi plan kad dodje bebica...mozda su ovo takticke podvale muskog roda...hoce dodatnu paznju user posted image user posted image user posted image

herheheh, vec je jednom spomenuo ono tipa, ti mene neces prestat vojleti je li tako ahhaha... Ma samo da se ovo s hajrom zavrsi D;

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26811
26.8.2011 12:02:47   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: animagical

hej zene, kako ste? skvo brisi na pregleduser posted image i da te ostave, da i nama malo nade ulijesuser posted image ja ustala u pola 7 vodili jednog malog misa u vrticuser posted image a taj mis najvise voli svog tetka, pa je bilo i suza kod ostavljanja...ah koja je to ljubav, da vidite sinoc njihovog uspavljivanjauser posted image to se maze, to smiju...hihi user posted image
uh jel ovo jos 13 dana...pogan broj, necu danas da radjam...
da se pohvalim, castio me mm hlacama i majicomuser posted image

Dušo, 13 dana prije termina još se samo nove cipele kupuju user posted image Ništa drugo se ne isplati user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 26812
26.8.2011 12:03:16   
mea29
e bas kad smo kod toga...jel i vasi mm imaju strah da ce biti manje voljeni...mislim pazeni, mazeni kada dodje beba...user posted image user posted image user posted image
moj je na pocetku cesce to spominjao ali otkad ima "osjecaj" za debelog, mazi ga i gleda kad se mice sve manje spominje to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 26813
26.8.2011 12:08:17   
mea29
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Mea user posted image user posted image user posted image user posted image za TM uhh mogu mislit jetse se pozelili user posted image user posted image
I ja cekam svog da dodje sa gradine otisao da skine gips i da vidimo kakva je situacija sa prstima user posted image

drzim fige za tm...i on se bas napatio s tom povredom i gipsom...nadam se da ce konacno sve biti uredu ...i vrijeme je da se oporavi jer usitnilo je draga valja nosati Dž..... aBd user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26814
26.8.2011 12:14:13   
Vodolija83
O bas ti hvala Sensia user posted image user posted image user posted image
A dog.cemo se aBd za tu kaficu,a kad skinemo bebacima pelene kuci znacemo jesmo li fulile il nismo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma samo da nama stignu siva,predivna su user posted image ,lako cemo mi sve ...user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26815
26.8.2011 12:16:07   
sanela.asja
drzim fige za tm...i on se bas napatio s tom povredom i gipsom...nadam se da ce konacno sve biti uredu ...i vrijeme je da se oporavi jer usitnilo je draga valja nosati Dž..... aBd

Suti jasta je i jos uvjek ima strasne bolove al bice dobro ako Bog da, asto se tice mazenja moj je jedva cekao da rodim Asju da bi njega prestala gnjavitiuser posted image user posted image kad se sjetim sta sam mu sve radila,a sad jedva ceka da zaspi mala da ga ceskim po ledjima user posted image user posted image ma nema i ovi nasi muzevi ko male bebiceuser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 26816
26.8.2011 12:24:51   
Vodolija83
Zenice moje,nadam se da ste sve ok,nemam previse vremena sve da citam,tipkam vam kasnije user posted image user posted image user posted image
Sacuvajte i za mene koji komad odjece za djecaka u Azelu.Naleticu i ja u toku dana user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

Neposredna veza do poruke: 26817
26.8.2011 12:28:05   
Silver
sto se tice te ljubomore muza...moj nije...voli djecu a ona jos vise njega...

Kaze neki dan: Jedva cekam da ga aBd rodis, da ga gnjavim malo,da ga malo bacam po sobi da se sa njim igram (naucio tako sa djecom od svog brata i sestre koja su malo veca...ko fol lete kao avioni itd..)
Pa rekoh: to ces moci ali sa 7-8 mjeseci ne prije...user posted image
Kaze: pa sta cu do tad sa bebomuser posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 26818
26.8.2011 12:38:37   
pahuljica_25
Mea baš mi je drago zbog muža,sad konačno odahni i odmori se....user posted image user posted image user posted image

Evo svježa informacija za moje Tuzlanke škola za trudnice konačno počinje iduće sedmice.
03.09.(subota) su prva predavanja u 10h
06.09(utorak) su vježbice u 13h. Prijaviti se možemo u subotu kada dođemo na predavanja.

Ima li zainteresovanih da pravimo ekipuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26819
26.8.2011 12:43:04   
Bebica11
Zdravo zenice

fkt i meni je vise ooof da vas smaram al ja sam vamuser posted image user posted image user posted image

jutros od onih vaginaleta me opet peklo al manje i odem u wc,ispao ostatak vaginalete i KRV SE POJAVILAuser posted image user posted image

Prvo sam se isplakala jer sam se prepala izasna, onda smirila, vode popila i nazvala dr. Objasnim joj da sam bila u srijedu i za ove vaginalete kako me peku i danas krvi ima, a i sinoc da me bolio stomak pri dnu pa ne znam od cega je(uh zignu me sad), kaze ona "nije ti to od vaginaleta, to te bijelo pranje nagrizlo" i kao ako budem lose da dodjem sutra u dezuru joj na GAK(eto vidite kako moze) al hajr....nasekirala sam se pravo

evo sad me 2-3 puta zignu stomakuser posted image user posted image user posted image

anice hvala za savjet, previse i jesam pila mlijeka i jela ml.proizvoda

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 26820
26.8.2011 12:45:28   
Silver
Bebiceeeee....user posted image user posted image user posted image  nesmaras ti nikogaa....nego mi je zao sto ti ja nemogu pomoci...ali eto ima dr. i drzi se njegovih uputa cvrsto i bice sve kako treba...miruj draga...kao sto meni rece moja dr. mazi stomak, pricaj s bebom...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26821
26.8.2011 12:50:07   
animagical
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

hej zene, kako ste? skvo brisi na pregleduser posted image i da te ostave, da i nama malo nade ulijesuser posted image ja ustala u pola 7 vodili jednog malog misa u vrticuser posted image a taj mis najvise voli svog tetka, pa je bilo i suza kod ostavljanja...ah koja je to ljubav, da vidite sinoc njihovog uspavljivanjauser posted image to se maze, to smiju...hihi user posted image

Dušo, 13 dana prije termina još se samo nove cipele kupuju user posted image Ništa drugo se ne isplati user posted image

heheh al se nasmijahuser posted image u pravu si, ali imam argumentaciju-nije nista maksuz trudnicko, hlace lanene, a gore na siru gumenu traku, pa mogu i poslije dok ne stanem u farmerke, a majica isto netrudnicka vec samo poduza, sada dodje kao uska, lafo pokazujem stomak, a poslije kontam bice stomacica jos makar mjesec-dva...da to malo kamufliram-crna jeuser posted image   e cipele ne bih mogla kupiti, noge su mi u sirinu 46 a u duzinu 38user posted image

jesam se izvadila??user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 26822
26.8.2011 12:51:04   
Bebica11
rekla sam bebi "nece mama vise stavljati one ruzne vaginalete..."user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26823
26.8.2011 12:52:14   
Selminja
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Mea baš mi je drago zbog muža,sad konačno odahni i odmori se....user posted image user posted image user posted image

Evo svježa informacija za moje Tuzlanke škola za trudnice konačno počinje iduće sedmice.
03.09.(subota) su prva predavanja u 10h
06.09(utorak) su vježbice u 13h. Prijaviti se možemo u subotu kada dođemo na predavanja.

Ima li zainteresovanih da pravimo ekipuuser posted image user posted image user posted image

Jeeee pahuljice hvala ti puno user posted image user posted image
Evo mene, dolazim u subotu, i ti ćeš jelde?
Gdje si se raspitala, hvala za info user posted image To je na ginekologiji u DZ Slatina?
Baš si me obradovala user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 26824
26.8.2011 12:53:15   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

heheh al se nasmijahuser posted image u pravu si, ali imam argumentaciju-nije nista maksuz trudnicko, hlace lanene, a gore na siru gumenu traku, pa mogu i poslije dok ne stanem u farmerke, a majica isto netrudnicka vec samo poduza, sada dodje kao uska, lafo pokazujem stomak, a poslije kontam bice stomacica jos makar mjesec-dva...da to malo kamufliram-crna jeuser posted image   e cipele ne bih mogla kupiti, noge su mi u sirinu 46 a u duzinu 38user posted image

jesam se izvadila??user posted image

Hajd se ti izvadi s ove teme, ja vec mjesec tebe ispaćam user posted image user posted image Sad cu ko one babe: "Jos nisi, pa sta cekas?!?"

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 26825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1071 1072 [1073] 1074 1075   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1071 1072 [1073] 1074 1075   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *