Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gift bas cudno , eno i animagical ima iscjedak al bris ok i ne prima nista, pa zato sam i ja bila skepticna za moj iscjedak al kod mene je ta posteljica napadnuta pa bolje i sprijeciti nego kasnije deverati, mozda je bas neka bakterija a PONEKAD se osjeti, ono samo sam par puta osjetila iscjedak, bas mi je cudan
ja bas kuburim sa sekretom od kako sam i svako malo mi uzmu bris i uvijek je bio dobar, al cesto, bas cesto mi daju vaginalete..do sad probala i Neo penotran, Nistatin Macmiror, Canesten i sad opet Nistatin..
Kad vec govorite o iscjedku i ja sam primjetila da mi je bas postao obilan, moram dnevne uloske koristit, a mrzim po ovoj sparini. No ja nisam doktoru nista spomenula nije mi palo na pamet, a nije me gledao ginekoloski. Sad imam kutiju neotvorenu nekih vaginaleta, koje mi je on propisao na pocetku zbog nekog svraba. Pa ako neko zna jel ja to smijem sad koristiti zbog tog iscjedka, jer vec polako ulazim u deveti mjesec?
hej zene...sta je ovo dernek na rr, jel to vrucina dize tenzije ma hajte bogati...mene moje dijete ignorise a da nece trudne zene...sta se vrijedjate...joj dana danas, zamalo smo imali udes-tudjom krivicom i bezobrazlukom...pa sam se naljutila na mm-jos se poceo svadjati s budalom...onda smo se potrefili kod moje sestre bas u momentu kad joj je umro svekar bas mi je bio drag dedo...ali patio se vise sad sam sva nekakva potresena, nateknuta...kontrakcije me pucaju...i to naravno, nepravilne, ne daj Boze da moje dijete nakani guzicu da izadje...
vidim niko se ne poradja...joj beba....sve ovo treba zarom po guzi...
e ne znam gift do cega je...pila ga je i moja sestra pa cim je prestala rodila u roku dva dana...a otkad ja ne pijem...od 34 sedmice...majke mi mene je divanovic onim utrogestanom zacepio eno enci odvezali, pa opet nece djeca...kako si ti? jos ti i po sedmice i tvoja beba spremna iako su vama pluca vec zrela, jel tako?
e ne znam gift do cega je...pila ga je i moja sestra pa cim je prestala rodila u roku dva dana...a otkad ja ne pijem...od 34 sedmice...majke mi mene je divanovic onim utrogestanom zacepio eno enci odvezali, pa opet nece djeca...kako si ti? jos ti i po sedmice i tvoja beba spremna iako su vama pluca vec zrela, jel tako?
danas dr kaze da se strpim jos 4 sedmice...a beba se namjestila, glavica dole pritisce, a inace sam dobro...
Vidim 3.smjena bas aktivna bila :)). Ja sam sinoc zaspala u 23h :)) nije se moglo vise. Evo doruckovala, malo vas iscitala pa spremanje za posao, uh, bljak, ali vidjecu danas da izadjem ranije s posla.. Woohoo!
Gerbo super za bebicu, za pritisak se ne brini, mi cim se krenemo sikirati nama pritisak dodatno skace :) samo polako!
Eto od mene dorucak, a kafu prepustam Mei ili Silver :))) ne bih da se mijesam u to :)) svima lijep dan zelim pa vas citam kasnije :) pusaaaaaaaaa
Dobar jutar drage moje Babilon stavljaj ti kafu,mani se dorucka,cim progledam mogla bih jesti sta naslazes na ovaj hastal Sinoc sam kasno spucala Milku s ljesnjacima zbog tebe,sve zbog tebe
Skvo ima li tremice draga? Da cujemo kakva su obecanja padala? Sretno na pregledu,mozda se i vidimo gore
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Dobar jutar drage moje Babilon stavljaj ti kafu,mani se dorucka,cim progledam mogla bih jesti sta naslazes na ovaj hastal Sinoc sam kasno spucala Milku s ljesnjacima zbog tebe,sve zbog tebe
Skvo ima li tremice draga? Da cujemo kakva su obecanja padala? Sretno na pregledu,mozda se i vidimo gore
Imam malo..kao i uvijek... ..ne moze se covjek na to naviknuti...Kada ti ides gore? Jel i tebe B. vodi?
Neka malo tremice .. Mada imam ja osjecaj da tvoja bebara ceka prvo da se mama napapa baklave,kolacica,tufahija da se i on dooobroooogrebe pa da ce vani Ja cu se kod Katice javiti,a narucena samu 10 pa pbzirom da to nema veze,malo cu zakasniti,moram se ulickati,dzaba mi sinoc kupanje kad sam se sva usrkletila od vrucine Sretno mila...cekamo te u Azelu
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Ih ja vam rekoh info a ja ne mogu stici danas u Azel odmah poslije posla idem do roditelja na vikendicu...... Skvo nagovori ih da mi ostave bar neki bodic ti mi onako djelujes ko razborita i zmaj zena, ova cicibanka mi je previse ko maca-njeznica neka nju cete brzo savladati
Silver a tebi ako se ide a neces nista za sebe kupovati....kah kah..... pa ovaj mozda se mozemo dogovoriti