Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:16:25
gerberka
skvo hvala ti
i meni je rekao da mi je rano za visok tlak..ako bude skakao, poslat ce me u bolnicu, ali meni je samo u glavi moja , moje diete milo..ja cu biti ok
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:16:49
Sensia
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Sensia o kakvom grahu je rijec nisam upratila????
Suti bacala ja prebranac Animagical sinoc..... a nisam znala da joj je Div fakat na posljednjem pregledu rekao 25 noc Ramazana joj on predvidja..... i tu nasta zbrka Valjda se javi legenda da vidimo jel je bar boluckalo sta da nisam dzaba lupala Ti se sutra vala dobro "prodaj" gore da taj Bajro dodje brzo kad ces stici u azel?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:18:08
Skvo RR
hej ne sekiraj se za pritisak...ja sam ga sa Umom imala..tj..imam ga u netrudnom stanju.. ..ja sam pila metildopa i apaurin....nece te staviti u bolnicu ako budes dobro reagovala na aldomet. A koliko ti je pritisak...meni je devetom bio 160/120....i nisam zavrsila u bolnici..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:18:46
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Sensia
Suti bacala ja prebranac Animagical sinoc..... a nisam znala da joj je Div fakat na posljednjem pregledu rekao 25 noc Ramazana joj on predvidja..... i tu nasta zbrka Valjda se javi legenda da vidimo jel je bar boluckalo sta da nisam dzaba lupala Ti se sutra vala dobro "prodaj" gore da taj Bajro dodje brzo kad ces stici u azel?
25. noc je bila sinoc jer dan pocinje s aksamom kod muslimana, tako da je sinoc 25.noc pa danas 25. dan Ramazana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:19:24
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Sensia
Znaci meni si isto bacala grah cim me ocekujes u azelu ....sta kaze meni grafce....sredina septembra...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:23:10
Vodolija83
Sensia,nisam ti je ukrala Bgm,ja sam htjela kombinaciju bordo sa sivom ili zelenu sa sivom,al tih boja nema.Kao sto si vidjela danas mi javise da imaju siva i crvena,al ja nesto nisam bila odusevljena dok nisam nasla na netu kako izgledaju,a onda sam se odusevila Hajde,svakako stanujemo na razlicitim krajevima grada,ako budemo imali ista kolica,nema veze,a svakako razlikovace se plava i roze dekica Cim provjerim naziv radnje,javim ti. A sto se tice teget sa plavim,vidjela sam ih uzivo i bile su mi zadnja opcija,ako ne nadjem ova vec gore navedena. Zato sto namjeravam bar korpu i sjedalicu sacuvati i za sljedece dijete aBd,koje mozda bude pisuljica,pa mi je sad siva dosla kao kec na desetku
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:28:36
Bebica11
silver ako se ja pocnem motati oko svog moze sta pogresno skontat ,znas da ovim isfrustriranim ljudima malo fali, tako da...trosite vrijeme oko muzeva dok smijete
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:31:49
Gift
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
Gift svaka je gospdja razlicita nekoj gode nekoj ne,pokusaj i sa uroloskim cajem meni je puno pomagao i oko sekreta i bakterija Pharmamedov imas ga u apotci i DM-u
pijem uroloski caj, al dzaba...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:33:22
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Gift
Gift svaka je gospdja razlicita nekoj gode nekoj ne,pokusaj i sa uroloskim cajem meni je puno pomagao i oko sekreta i bakterija Pharmamedov imas ga u apotci i DM-u
mozda uopce nemas upalu ni gljivicu vec je normalno, jesi li radila bris???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:40:22
Gift
IZVORNA PORUKA: Bebica11
IZVORNA PORUKA: Gift
mozda uopce nemas upalu ni gljivicu vec je normalno, jesi li radila bris???
jesam nalaz brisa i urinikulture je dobar...kaze dr. da se i necu rijesit sekreta dok se ne porodim, al sam se ja onda zapitala sto onda moram koristiti vaginalete...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:43:12
Sensia
IZVORNA PORUKA: Vodolija83
Sensia,nisam ti je ukrala Bgm,ja sam htjela kombinaciju bordo sa sivom ili zelenu sa sivom,al tih boja nema.Kao sto si vidjela danas mi javise da imaju siva i crvena,al ja nesto nisam bila odusevljena dok nisam nasla na netu kako izgledaju,a onda sam se odusevila Hajde,svakako stanujemo na razlicitim krajevima grada,ako budemo imali ista kolica,nema veze,a svakako razlikovace se plava i roze dekica Cim provjerim naziv radnje,javim ti. A sto se tice teget sa plavim,vidjela sam ih uzivo i bile su mi zadnja opcija,ako ne nadjem ova vec gore navedena. Zato sto namjeravam bar korpu i sjedalicu sacuvati i za sljedece dijete aBd,koje mozda bude pisuljica,pa mi je sad siva dosla kao kec na desetku
ma ima maksuz ako Bog da da se dogovorimo na kaficu i to sa istim kolicima samo pazi da pogresnu bebaru ne odvucemo kuci nego odoh i ja da vidim jel mi mm zaspo, nesto se usutio
Vodolijo samo cu ti reci da ti je odabir kolica a vidjela sam ja odmah da si zenica sa ukusom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:46:34
Bebica11
Gift bas cudno , eno i animagical ima iscjedak al bris ok i ne prima nista, pa zato sam i ja bila skepticna za moj iscjedak al kod mene je ta posteljica napadnuta pa bolje i sprijeciti nego kasnije deverati, mozda je bas neka bakterija a PONEKAD se osjeti, ono samo sam par puta osjetila iscjedak, bas mi je cudan
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:47:44
gerberka
IZVORNA PORUKA: Silver
ih moje drage dok vi razmisljate ko koga ignorise...ja se trudim da obratim posebnu paznu na mm...
pametno...evo naucimo nesto....
skvo meni je 90/140..inace sam niskotlakas..a tek smo 4. mjesec. ne sekiram se .. polwko cu ja to sve
de silver da jos stogod naucimo
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:49:39
gerberka
bebice hvala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:57:57
Gift
IZVORNA PORUKA: Bebica11
Gift bas cudno , eno i animagical ima iscjedak al bris ok i ne prima nista, pa zato sam i ja bila skepticna za moj iscjedak al kod mene je ta posteljica napadnuta pa bolje i sprijeciti nego kasnije deverati, mozda je bas neka bakterija a PONEKAD se osjeti, ono samo sam par puta osjetila iscjedak, bas mi je cudan
ja bas kuburim sa sekretom od kako sam i svako malo mi uzmu bris i uvijek je bio dobar, al cesto, bas cesto mi daju vaginalete..do sad probala i Neo penotran, Nistatin Macmiror, Canesten i sad opet Nistatin..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 23:59:09
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Silver
znam da je nekim zabranjeno...ali ima vise nacina koji vam mozda nece skoditi...ali znate vi to mozda i bolje od mene
Ja ne bih samo preporucila onaj koji je stavljen ovdje na temi, onaj sa odozada Ja sam tako pocela malo krvarit, al bit je polako i do pola o tome smo davno nekad govorili