|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1068 1069 [1070] 1071 1072   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.8.2011 23:16:25   
gerberka
skvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala tiuser posted image

i meni je rekao da mi je rano za visok tlak..ako bude skakao, poslat ce  me u bolnicu, ali meni je samo u glavi moja user posted image , moje diete milo..ja cu biti ok user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26726
25.8.2011 23:16:49   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Sensia o kakvom grahu je rijec nisam upratila????

user posted image user posted image user posted image user posted image

Suti bacala ja prebranac Animagical sinoc..... a nisam znala da joj je Div fakat na posljednjem pregledu rekao 25 noc Ramazana joj on predvidja..... i tu nasta zbrka
Valjda se javi legenda da vidimo jel je bar boluckalo sta da nisam dzaba lupala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti se sutra vala dobro "prodaj" gore da taj Bajro dodje brzo user posted image  kad ces stici u azel? 

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26727
25.8.2011 23:17:21   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

skvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala tiuser posted image

i meni je rekao da mi je rano za visok tlak..ako bude skakao, poslat ce  me u bolnicu, ali meni je samo u glavi moja user posted image , moje diete milo..ja cu biti ok user posted image

i meni je bio malo poskocio tlak na predzadnjoj kontroli al samo uz nemasno i manje slano to ce se samo regulisati

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 26728
25.8.2011 23:18:08   
Skvo RR
hej ne sekiraj se za pritisak...ja sam ga sa Umom imala..tj..imam ga u netrudnom stanju..user posted image user posted image user posted image user posted image ..ja sam pila metildopa i apaurin....nece te staviti u bolnicu ako budes dobro reagovala na aldomet. A koliko ti je pritisak...meni je devetom bio 160/120....i nisam zavrsila u bolnici..

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 26729
25.8.2011 23:18:46   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

Suti bacala ja prebranac Animagical sinoc..... a nisam znala da joj je Div fakat na posljednjem pregledu rekao 25 noc Ramazana joj on predvidja..... i tu nasta zbrka
Valjda se javi legenda da vidimo jel je bar boluckalo sta da nisam dzaba lupala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti se sutra vala dobro "prodaj" gore da taj Bajro dodje brzo user posted image  kad ces stici u azel? 

25. noc je bila sinoc jer dan pocinje s aksamom kod muslimana, tako da je sinoc 25.noc pa danas 25. dan Ramazana

fulio je docauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26730
25.8.2011 23:19:24   
Skvo RR

Znaci meni si isto bacala grah cim me ocekujes u azeluuser posted image ....sta kaze meni grafce....sredina septembra...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26731
25.8.2011 23:21:05   
Sensia
Ma bitno je da se potrefilo al grah uzego

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26732
25.8.2011 23:21:57   
Skvo RR

Ma bitno je da se potrefilo al grah uzego

Pa sta joj je sa Ramom?....Ko i moj zasjeo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26733
25.8.2011 23:23:10   
Vodolija83
Sensia,nisam ti je ukrala Bgm,ja sam htjela kombinaciju bordo sa sivom ili zelenu sa sivom,al tih boja nema.Kao sto si vidjela danas mi javise da imaju siva i crvena,al ja nesto nisam bila odusevljena dok nisam nasla na netu kako izgledaju,a onda sam se odusevila user posted image user posted image user posted image
Hajde,svakako stanujemo na razlicitim krajevima grada,ako budemo imali ista kolica,nema veze,a svakako  razlikovace se plava i roze dekica user posted image
Cim provjerim naziv radnje,javim ti. A sto se tice teget sa plavim,vidjela sam ih uzivo i bile su mi zadnja opcija,ako ne nadjem ova vec gore navedena.
Zato sto namjeravam bar korpu i  sjedalicu sacuvati i za sljedece dijete aBd,koje mozda bude pisuljica,pa mi je sad siva dosla kao kec na desetku user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26734
25.8.2011 23:24:02   
Silver
ih moje drage dok vi razmisljate ko koga ignorise...ja se trudim da obratim posebnu paznu na mm...user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26735
25.8.2011 23:26:31   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Silver

ih moje drage dok vi razmisljate ko koga ignorise...ja se trudim da obratim posebnu paznu na mm...user posted image user posted image

pametno...evo naucimo nesto....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26736
25.8.2011 23:27:16   
Silver
ozbiljno...to je jako pametno utroseno vrijeme...user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26737
25.8.2011 23:28:36   
Bebica11
silver ako se ja pocnem motati oko svog moze sta pogresno skontatuser posted image ,znas da ovim isfrustriranim ljudima malo fali, tako da...trosite vrijeme oko muzeva dok smijeteuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26738
25.8.2011 23:30:58   
Silver
znam da je nekim zabranjeno...ali ima vise nacina user posted image user posted image user posted image  koji vam mozda nece skoditi...ali znate vi to mozda i bolje od mene user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26739
25.8.2011 23:31:49   
Gift

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Gift svaka je gospdja razlicita nekoj gode nekoj ne,pokusaj i sa uroloskim cajem meni je puno pomagao i oko sekreta i bakterija Pharmamedov imas ga u apotci i DM-u

pijem uroloski caj, al dzaba...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 26740
25.8.2011 23:33:22   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

Gift svaka je gospdja razlicita nekoj gode nekoj ne,pokusaj i sa uroloskim cajem meni je puno pomagao i oko sekreta i bakterija Pharmamedov imas ga u apotci i DM-u

mozda uopce nemas upalu ni gljivicu vec je normalno, jesi li radila bris???

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26741
25.8.2011 23:36:28   
Gift

znam da je nekim zabranjeno...ali ima vise nacina user posted image user posted image user posted image  koji vam mozda nece skoditi...ali znate vi to mozda i bolje od mene user posted image

ovo meni mm stalno ponavljauser posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26742
25.8.2011 23:40:22   
Gift

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

mozda uopce nemas upalu ni gljivicu vec je normalno, jesi li radila bris???

jesam nalaz brisa i urinikulture je dobar...kaze dr. da se i necu rijesit sekreta dok se ne porodim, al sam se ja onda zapitala sto onda moram koristiti vaginalete...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26743
25.8.2011 23:43:12   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Sensia,nisam ti je ukrala Bgm,ja sam htjela kombinaciju bordo sa sivom ili zelenu sa sivom,al tih boja nema.Kao sto si vidjela danas mi javise da imaju siva i crvena,al ja nesto nisam bila odusevljena dok nisam nasla na netu kako izgledaju,a onda sam se odusevila user posted image user posted image user posted image
Hajde,svakako stanujemo na razlicitim krajevima grada,ako budemo imali ista kolica,nema veze,a svakako  razlikovace se plava i roze dekica user posted image
Cim provjerim naziv radnje,javim ti. A sto se tice teget sa plavim,vidjela sam ih uzivo i bile su mi zadnja opcija,ako ne nadjem ova vec gore navedena.
Zato sto namjeravam bar korpu i  sjedalicu sacuvati i za sljedece dijete aBd,koje mozda bude pisuljica,pa mi je sad siva dosla kao kec na desetku user posted image

ma ima maksuz ako Bog da da se dogovorimo na kaficu i to sa istim kolicima user posted image user posted image  samo pazi da pogresnu bebaru ne odvucemo kuci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nego odoh i ja da vidim jel mi mm zaspo, nesto se usutio

Vodolijo samo cu ti reci da ti je odabir kolica user posted image user posted image  a vidjela sam ja odmah da si zenica sa ukusom user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 26744
25.8.2011 23:46:34   
Bebica11
Gift bas cudnouser posted image , eno i animagical ima iscjedak al bris ok i ne prima nista, pa zato sam i ja bila skepticna za moj iscjedak al kod mene je ta posteljica napadnuta pa bolje i sprijeciti nego kasnije deverati, mozda je bas neka bakterija a PONEKAD se osjeti, ono samo sam par puta osjetila iscjedak, bas mi je cudanuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 26745
25.8.2011 23:47:44   
gerberka

pametno...evo naucimo nesto....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skvo meni je 90/140..inace sam niskotlakas..a tek smo 4. mjesec. ne sekiram se .. polwko cu ja to sve user posted image

de silver da jos stogod naucimo user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26746
25.8.2011 23:48:08   
Bebica11
meni mm kuha caj, slinim da izvinete i kisem, a nemam drugih tegoba hB, il sam od njega pokupila il sam se nahladila, pojma nemamuser posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26747
25.8.2011 23:49:39   
gerberka
bebice hvala user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 26748
25.8.2011 23:57:57   
Gift

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Gift bas cudnouser posted image , eno i animagical ima iscjedak al bris ok i ne prima nista, pa zato sam i ja bila skepticna za moj iscjedak al kod mene je ta posteljica napadnuta pa bolje i sprijeciti nego kasnije deverati, mozda je bas neka bakterija a PONEKAD se osjeti, ono samo sam par puta osjetila iscjedak, bas mi je cudanuser posted image

ja bas kuburim sa sekretom od kako sam user posted image i svako malo mi uzmu bris i uvijek je bio dobar, al cesto, bas cesto mi daju vaginalete..do sad probala i Neo penotran, Nistatin Macmiror, Canesten i sad opet Nistatin..

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26749
25.8.2011 23:59:09   
sporty mamaa

Ja ne bih samo preporucila onaj koji je stavljen ovdje na temi, onaj sa odozadauser posted image user posted image user posted image  Ja sam tako pocela malo krvarit, al bit je polako i do pola o tome smo davno nekad govoriliuser posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 26750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1068 1069 [1070] 1071 1072   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1068 1069 [1070] 1071 1072   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *