Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:07:06
Nina_Lana
Skvo sretno mila...i mene su prvi put ledja boljela samo, a tad sam se valjda otvarala jer nisam bila otvorena ni pola prsta na pregledu ... Sretno i navijamo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:08:36
Anica1
Zenice jeste ste raspisale, ne mogu ni da iscitam sve
Ali zato vidim da nam je skvo u pripravnosti, krenulo je
Meni je doktorica poslala poruku vezano za pojacano bijelo pranje, napisala mi je da uzmem CANESTEN 3 VAGINALETE 6 NOCI. Posto ja to nikada nisam koristila, meni se to nesto ucinilo puno, jel moguce da trebam staviti 3 vaginalete svaku noc??? Please odgovorite zenice koje ste koristile Canesten, ja sam malo zbunjena
I da, uzela sam NAF od 1 mg, ali ne znam koliko trebam uzimati, jel mi puno ta jedna tabletica dnevno od 1 mg, trebam li manje uzimati?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:14:01
Anica1
IZVORNA PORUKA: animagical
hehe ma jok bona, nme idu tri za noc, vidjeces kolike su nego dodju tri u pakovanju...pa to da kupis dva pakovanja...one su ti protiv gljivica
e da, vazno, nemoj koristiti aplikator za stavljanje vaginaleta, koji dodje unutra nego stavi prstima...
Tako mi je glupo napisala da sam se sokirala kad sam procitala 3 vaginalete 6 noci A nikada ih nisam vidjelakako izgledaju ali kontam gdje cu tri staviti a nisam ih ni kupila jos. Znaci svaku noc po jedna ukupno 6 noci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:16:59
animagical
ma da, dodju po tri u pakovanju ali onom plastikom, lafo aplikatorom nemoj stavljati ni pod razno, nagrdices se samo prvo pokvasi vaginaletu po mlazom vode, da lakse uleti joj objasnjenja...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:18:16
Mamolina
Anice... i ja ih trenutno koristim .. jako sam zadovoljna .. samo ih stavljaj navece kada krenes na spavanje i stavi ulozak jer su jako tvrde i cure po 10 h poslije iz tebe !!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:19:37
Gift
ma da, dodju po tri u pakovanju ali onom plastikom, lafo aplikatorom nemoj stavljati ni pod razno, nagrdices sesamo prvo pokvasi vaginaletu po mlazom vode, da lakse uleti joj objasnjenja...
e kako se ovog nisam bila sjetila, ja se bas napatila stavljajuci...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:22:02
animagical
IZVORNA PORUKA: Gift
ma da, dodju po tri u pakovanju ali onom plastikom, lafo aplikatorom nemoj stavljati ni pod razno, nagrdices sesamo prvo pokvasi vaginaletu po mlazom vode, da lakse uleti joj objasnjenja...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:22:56
gerberka
cure meni je rekao Rojazol vaginalete..animagical, jel svaka vaginaleta uđe lakse pod mlazom vode ?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:25:32
Gift
IZVORNA PORUKA: Gift
hehe pa pise na uputsvu nisam ja to izmislila
a ja detaljno citala upustvo, ne znam kako mi je to promaklo...jesam corava..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:25:33
Anica1
ma da, dodju po tri u pakovanju ali onom plastikom, lafo aplikatorom nemoj stavljati ni pod razno, nagrdices se samo prvo pokvasi vaginaletu po mlazom vode, da lakse uleti joj objasnjenja...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:26:36
Anica1
IZVORNA PORUKA: Mamolina
Anice... i ja ih trenutno koristim .. jako sam zadovoljna .. samo ih stavljaj navece kada krenes na spavanje i stavi ulozak jer su jako tvrde i cure po 10 h poslije iz tebe !!
Super, znaci prije spavanja. Ma samo da prodje ovo bijelo pranje, bas je jako u zadne vrijeme
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:33:32
Bebica11
Hej zenice evo i mene
konacno mi se gospoja smirila od sinocnje torture s vaginaletama...a sad me malo zigne stomak al uvijek u jednoj tacki(jel moguce da je beba nesto pritisnula?)
anice ja mislim da je svaku noc po tu jednu al nazovi, pitaj je, nikako 3
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:35:01
gerberka
zenicanke, ne idem nocas u razgledanje izloga...promjena plana...
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:39:06
ciciban26
Skvo nam se usutila Anice dusa draga,ona bi 3 vaginalete ..Polako bona . Nego jesi skoknula do Azela,ja cu ujutro s mm,hoce i on da bira haljinice.. Eh koliko li ce to trajati. Bebice moguce da bebaca pritisne neki zivac pa da te zigne.
Joj zene ja sam danas bljaki,em nesto nervozna,em teska,natecena katastrofa. Imam osjecaj da mi stomak tek sad buknuo a beba se digla jedva disem
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:41:17
Bebica11
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Skvo nam se usutila Anice dusa draga,ona bi 3 vaginalete ..Polako bona . Nego jesi skoknula do Azela,ja cu ujutro s mm,hoce i on da bira haljinice.. Eh koliko li ce to trajati. Bebice moguce da bebaca pritisne neki zivac pa da te zigne.
Joj zene ja sam danas bljaki,em nesto nervozna,em teska,natecena katastrofa. Imam osjecaj da mi stomak tek sad buknuo a beba se digla jedva disem
ma i ja sam tako skontala jer me samo jedna tacka probada, a gospoja HVALA BOGU, ko curinska
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:43:15
gerberka
ciciban draga, ne daj se veceras idete da birate haljinice, taman ces se oraspolozit
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 18:49:16
ciciban26
Joj imam osjecaj da mi je stomak do grla,nikako da udahnem dovoljno zraka,jos ova pisuljica guzu izbacila... A da bogdo idemo veceras sad bih ja ko leptiric bila,ovako moram cekati do ujutro moj hairlija otiso ganjati lopte,hebale ga utakmice i treninzi
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05