Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 15:29:21
Skvo RR
haj zemske...ja radila 2x ctg jake kontrakcije ocitane, a mene malo ledja boluckaju..2 prsta otvorena....da pratim, pa ako krene, na 5 minuta...da se javim....trebalo bi me vise boliti... uglavnom evo me jedem, pa se odoh tusnuti...javim vam se.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 15:30:16
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
haj zemske...ja radila 2x ctg jake kontrakcije ocitane, a mene malo ledja boluckaju..2 prsta otvorena....da pratim, pa ako krene, na 5 minuta...da se javim....trebalo bi me vise boliti... uglavnom evo me jedem, pa se odoh tusnuti...javim vam se.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 15:38:00
Hannica
IZVORNA PORUKA: gerberka
hanice to je i meni rekla prijateljica u austriji, da tamo kupim..a meni i to skupo gracova mi nisu losa 350 sa AS-om...protegni se koliko si dug, kazem sebi a da chico su fantazijaaa
Pa nije malo para 350 Eura,posebno kad ti treba svasta nesto,od krevetica,odjece,kolica....pa do pelena.Samo ko planira uzimat ova chicco-ova isplati se otici do Austrije da malo g.... vidi puta. Ja sam Hani uzela Graco-ova,ona sa tri tocka,bila su oko 400 KM bez AS. Samo gledaj da ne budu preteska i prevelika,ja sam tu pogrijesila,ali uglavnom je muz snosio posljedice jer ih je on nosio.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 15:39:20
Sensia
Aferim znaci nista od tebe u Azelu, pih hajd hvala Bogu, nek ti je sretno i nek ti dragi Bog podari da sve prodje najbolje i da brzo budes sa svojim pilicima svojoj kuci (jer mene nema do utorka pa cu propustiti direktni prenos)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 15:54:52
gerberka
Hanice ova sa AS-om gracova 350 KM, kolica 150, as 200...upravu si, nisu kolica jedini izdatak
Skvo, idi pod tuš, mislimo na tebe ako manje boli bolje za tebe pratimo te da sto prije i sto lakse zagrlis svoje drugo pile
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 16:02:44
hatepsut
Hej sretnoooo,neka ti dragi Allah dz.s. olaksa! ps.ja sam legla na sto toliko otvorena i porodila sam se za oko 2h ! SRETNO !
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 16:06:00
sanela.asja
Skvo sretno i da sto prije zagrlis svog malog misa Greberka nedaj se samo ti misli na sebe i nabebu ostale ko j Ja evo hou da pravim jabukovacu,treba mi malo oraha mrsko mi tucat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 16:07:40
Hannica
Ja bih zamolila zenicke azeluse da mi kazu ako ima nesto interesantno za trudnice da idem si kupit,neka kosulja ili nesto slicno,ako nema da ne idem bezveze,mrsko mi se spremati. Zahvaljujem.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 16:12:48
palachinken
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Hej sretnoooo,neka ti dragi Allah dz.s. olaksa! ps.ja sam legla na sto toliko otvorena i porodila sam se za oko 2h ! SRETNO !
Sretno! Navijamo!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 16:13:52
palachinken
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ja bih zamolila zenicke azeluse da mi kazu ako ima nesto interesantno za trudnice da idem si kupit,neka kosulja ili nesto slicno,ako nema da ne idem bezveze,mrsko mi se spremati. Zahvaljujem.
Hajd ako se nakanis, vidi ima li sta fino za malu debelu musku djecu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 16:15:30
gerberka
sanela.asja
hanice, ja sam ljetne trudnicke tregerice ( pamucne, ne guzvaju se ) kupila u new yorkeru sa 50 na 19.90 KM
Ja cu veceras u setnju, pa cu razgledati i po azelu i onako..javim ako naletim na broj 62 i nesto fino za trudnice...
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 16:19:01
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: Hannica
Hajd ako se nakanis, vidi ima li sta fino za malu debelu musku djecu
Eto necu....mene to ne zanima. Nakanit cu se sigurno,samo ne znam hoce li to biti veceras ili sutra...javim ti.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 16:22:20
hatepsut
IZVORNA PORUKA: gerberka
IZVORNA PORUKA: Silver
gerboo...rekoh li ja tebi da netraziss po forumu post...mani se bona corava posla mazi pupu, nisi duzna nikome nista objasnjavati...
dobro si
a i tebi je reklo za spol ? barem imate slicice u glavi mislim da je i sandrich rekla da je i njoj spomenula dr
Beze se smaras s ne potrebnim stvarima,nekad cemo se oko neceg sloziti,nekad necemo al'' sve je to dio RR A jesu mi ove mlade mamice nestrpljive da saznaju spol,ja kupila sve neutralno i dosla na porod kaze doktor "jel'' znas sta nosis",nisam znala,jednom pitala i reko'' mi doktor koji mi je vodio trudnucu ne vidi spol i ja odustala.kaze meni doktor (pred porod) "kad si cekala 9mj sacekaj jos malo " i tako i bi rodio se mali (sad skoro ko ja) deckic !
< Poruku je uredio hatepsut -- 26.8.2011 16:23:30 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 16:48:51
Skvo RR
Mene ledja bole i to je to.....bum vidjeli... ...kontam bolje mi je kuci nego u bolnici....iako...me malo brinu te "jakr kontrakcije" na ctg-u...ali vidjet cemo...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 16:57:28
gerberka
hatesput, ne mogu ti poslati pp, ne prolazi..probam opet..pusa
skvoooooooooooo super da te malo boli, akoBogda da ne osjetis porod želim ti sto laksi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.8.2011 17:48:59
Gift
deste trudnice.... pocela sam citat unazad da vidim sta se mahalalo al odustala, valjda nisam sta bitno propustila ..Skvo sa srecom, da prode sve u najboljem redu.. Tuzlanke znate li gdje da kupim finu posteljinicu za svog bebija u kompletu s onom ogradicom i svime...