|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1075 1076 [1077] 1078 1079   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.8.2011 18:06:32   
sanela.asja
Tuzlanke znate li gdje da kupim finu posteljinicu za svog bebija u kompletu s onom ogradicom i svime...

imas u NONO clubu gore u dramaru preljepe su i kvalitetne oko 80 km,a i imas i u bingu

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26901
26.8.2011 18:07:06   
Nina_Lana
Skvo user posted image user posted image user posted image user posted image sretno mila...i mene su prvi put ledja boljela samo, a tad sam se valjda otvarala jer nisam bila otvorena ni pola prsta na pregleduuser posted image ...
Sretno i navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26902
26.8.2011 18:08:36   
Anica1
Zenice jeste ste raspisale, ne mogu ni da iscitam sve user posted image

Ali zato vidim da nam je skvo u pripravnosti, krenulo je user posted image user posted image user posted image

Meni je doktorica poslala poruku vezano za pojacano bijelo pranje, napisala mi je da uzmem CANESTEN 3 VAGINALETE 6 NOCI.
Posto ja to nikada nisam koristila, meni se to nesto ucinilo puno, jel moguce da trebam staviti 3 vaginalete svaku noc??? Please odgovorite zenice koje ste koristile Canesten, ja sam malo zbunjena

I da, uzela sam NAF od 1 mg, ali ne znam koliko trebam uzimati, jel mi puno ta jedna tabletica dnevno od 1 mg, trebam li manje uzimati?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26903
26.8.2011 18:11:02   
animagical
hehe ma jok bona, nme idu tri za noc, vidjeces kolike suuser posted image nego dodju tri u pakovanju...pa to da kupis dva pakovanja...one su ti protiv gljivica

e da, vazno, nemoj koristiti aplikator za stavljanje vaginaleta, koji dodje unutra nego stavi prstima...

< Poruku je uredio animagical -- 26.8.2011 18:12:04 >

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26904
26.8.2011 18:11:53   
Gift
joj Anice da ona nije mislila po jednu svaku dugu noc, pa dpde 6 dana

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26905
26.8.2011 18:14:01   
Gift

IZVORNA PORUKA: animagical

hehe ma jok bona, nme idu tri za noc, vidjeces kolike suuser posted image nego dodju tri u pakovanju...pa to da kupis dva pakovanja...one su ti protiv gljivica

e da, vazno, nemoj koristiti aplikator za stavljanje vaginaleta, koji dodje unutra nego stavi prstima...

e jeste u pravi je ANimagical...i ja sam ih koristila joj one su najgore za stavljanje, meni bile nekakve tvrde

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 26906
26.8.2011 18:14:01   
Anica1

Tako mi je glupo napisala da sam se sokirala kad sam procitala 3 vaginalete 6 noci user posted image user posted image A nikada ih nisam vidjelakako izgledaju ali kontam gdje cu tri staviti a nisam ih ni kupila jos. Znaci svaku noc po jedna ukupno 6 noci user posted image user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26907
26.8.2011 18:14:59   
Mamolina
SKVOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image puno srece .. nadam se da je to to i da ti bude brz i lagan porod !!1user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 26908
26.8.2011 18:16:59   
animagical
ma da, dodju po tri u pakovanju ali onom plastikom, lafo aplikatorom nemoj stavljati ni pod razno, nagrdices seuser posted image samo prvo pokvasi vaginaletu po mlazom vode, da lakse uletiuser posted image joj objasnjenja...

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26909
26.8.2011 18:18:04   
Gift

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Tuzlanke znate li gdje da kupim finu posteljinicu za svog bebija u kompletu s onom ogradicom i svime...

imas u NONO clubu gore u dramaru preljepe su i kvalitetne oko 80 km,a i imas i u bingu

hvala poslacu mm...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 26910
26.8.2011 18:18:16   
Mamolina
Anice... i ja ih trenutno koristim .. jako sam zadovoljna .. samo ih stavljaj navece kada krenes na spavanje i stavi ulozak jer su jako tvrde i cure po 10 h poslije iz tebe !!

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 26911
26.8.2011 18:19:37   
Gift

ma da, dodju po tri u pakovanju ali onom plastikom, lafo aplikatorom nemoj stavljati ni pod razno, nagrdices seuser posted image samo prvo pokvasi vaginaletu po mlazom vode, da lakse uletiuser posted image joj objasnjenja...

e kako se ovog nisam bila sjetila, ja se bas napatila stavljajuci...

Neposredna veza do poruke: 26912
26.8.2011 18:22:02   
animagical
IZVORNA PORUKA: Gift

hehe pa pise na uputsvu nisam ja to izmislilauser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 26913
26.8.2011 18:22:56   
gerberka
cure meni je rekao Rojazol vaginalete..animagical, jel svaka vaginaleta uđe lakse pod mlazom vode ?user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 26914
26.8.2011 18:25:32   
Gift

IZVORNA PORUKA: Gift

hehe pa pise na uputsvu nisam ja to izmislilauser posted image

a ja detaljno citala upustvo, ne znam kako mi je to promaklo...jesam corava..

Neposredna veza do poruke: 26915
26.8.2011 18:25:33   
Anica1

Hvala ti user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26916
26.8.2011 18:26:36   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Mamolina

Anice... i ja ih trenutno koristim .. jako sam zadovoljna .. samo ih stavljaj navece kada krenes na spavanje i stavi ulozak jer su jako tvrde i cure po 10 h poslije iz tebe !!

Super, znaci prije spavanja. Ma samo da prodje ovo bijelo pranje, bas je jako u zadne vrijeme

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 26917
26.8.2011 18:27:59   
Anica1
A sad citam za NAF za zube da se bas nesto i ne preporucuje u zadnje vrjeme, kao stetan  user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26918
26.8.2011 18:28:58   
Mamolina
heheh ... ma nije to nista mene je sinoc u gradu polilo toliko obilno da sam mislila da mi je puko vodenjak !!cccuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 26919
26.8.2011 18:33:32   
Bebica11
Hej zenice evo i mene

konacno mi se gospoja smirila od sinocnje torture s vaginaletama...a sad me malo zigne stomak al uvijek u jednoj tacki(jel moguce da je beba nesto pritisnula?)

anice ja mislim da je svaku noc po tu jednu al nazovi, pitaj je, nikako 3user posted image

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 26920
26.8.2011 18:35:01   
gerberka
zenicanke, ne idem nocas u razgledanje izloga...promjena plana... user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 26921
26.8.2011 18:39:06   
ciciban26
Skvo nam se usutila user posted image
Anice dusa draga,ona bi 3 vaginalete user posted image user posted image ..Polako bona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nego jesi skoknula do Azela,ja cu ujutro s mm,hoce i on da bira haljinice.. Eh koliko li ce to trajati.
Bebice moguce da bebaca pritisne neki zivac pa da te zigne.

Joj zene ja sam danas bljaki,em nesto nervozna,em teska,natecena katastrofa. Imam osjecaj da mi stomak tek sad buknuo a beba se digla jedva disemuser posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 26922
26.8.2011 18:41:17   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Skvo nam se usutila user posted image
Anice dusa draga,ona bi 3 vaginalete user posted image user posted image ..Polako bona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nego jesi skoknula do Azela,ja cu ujutro s mm,hoce i on da bira haljinice.. Eh koliko li ce to trajati.
Bebice moguce da bebaca pritisne neki zivac pa da te zigne.

Joj zene ja sam danas bljaki,em nesto nervozna,em teska,natecena katastrofa. Imam osjecaj da mi stomak tek sad buknuo a beba se digla jedva disemuser posted image

user posted image user posted image user posted image

ma i ja sam tako skontala jer me samo jedna tacka probada, a gospoja HVALA BOGU, ko curinskauser posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 26923
26.8.2011 18:43:15   
gerberka
ciciban draga, ne daj se user posted image veceras idete da birate haljinice, taman ces se oraspolozit user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 26924
26.8.2011 18:49:16   
ciciban26
Joj imam osjecaj da mi je stomak do grla,nikako da udahnem dovoljno zraka,jos ova pisuljica guzu izbacila... A da bogdo idemo veceras sad bih ja ko leptiric bila,ovako moram cekati do ujutro moj hairlija otiso ganjati lopte,hebale ga utakmice i treninzi user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 26925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1075 1076 [1077] 1078 1079   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1075 1076 [1077] 1078 1079   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *