Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 17:51:27
Bebica11
IZVORNA PORUKA: animagical
ma boje...kao kad je zadnji dan menstruacija, ono nesto smedje prljavo... ali nema toga puno danas...nije da napuni dnevni ulozak, ves samo brlja...ma zgadih ti zivot ovim opisom ali kad si pitala
neka, svaka info je dobrodosla
e da hoce i tvoj bebac,imas bas ubjedljive simptome a on se ne da istjerati u inat, vidjeces da ce krenuti kad ne budes mislila o tome i budes se zadala hodati za Bajram, tad ce
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 17:53:04
gerberka
ciciban hvala vrijednica si bas!
malena, poljubi bebca
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 17:55:05
animagical
ih ja sam digla ruke od poroda, mi cemo uci i u deseti mjesec, ne da se ova mrva istjerati ali neka ga, zna on kad je njemu vrijeme...a vala i ja imam i kuhanja i peglanja i pranja i ciscenja...bas sam umorna da bih se poradjala samo se nadam da ne krenemo hodati za Bajram, pa da me uhvati u tudjoj kuci...zamisli u pola baklave i kafe pukne mi vodenjak
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 17:56:29
malena27 RR
ljubi to malo svrce, vidis kako je dobra beba, em je pozurio svojoj mami, jos i slusa...ma zlato hehe jesi mu kupila za Bajram nesto s dubokim dzepovima? ze bajrambanke...
nisam nista kupovala, sve je dobio nafakali dijete masAllah a imamo i takvih sa dubokim dzepovima...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 17:57:11
zumbulcica
ih ja sam digla ruke od poroda, mi cemo uci i u deseti mjesec, ne da se ova mrva istjerati ali neka ga, zna on kad je njemu vrijeme...a vala i ja imam i kuhanja i peglanja i pranja i ciscenja...bas sam umorna da bih se poradjala samo se nadam da ne krenemo hodati za Bajram, pa da me uhvati u tudjoj kuci...zamisli u pola baklave i kafe pukne mi vodenjak
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 17:58:31
Gift
a ti torbu za bolnice nosi sa sobom za svaki slucaj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 17:59:25
malena27 RR
ma ja sam dobro, rana je ok, evo sad kontam da se idem konacno okupati u kompletu...jer sam do sada kupala se iz dijelova valjda necu sta zeznuti s ranom, ali je suha i konci su izvadjeni davno...
snage imam samo sam nenaspavana a po kuci ne mogu nista, jer cim se malo aktiviram boli me i stomak i ledja...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 18:00:06
Mrgica
Pozdrav svima, evo mene malo kod vas, dodjoh sa teme-Trudna sam, ovdje,neko me pozvao, ne pamtim nick,a ko je god hvala mu. trudna sam vec neke 2-3 sedmice, ne znam tacno dok ne odem kod Dr, poslije Bajrama cu,aBd,ovo mi je prva trudnoca, nedavno sam se udala prije nekih 2mj i doselila u Sarajevo.Neko pita sta cemo praviti za Bajram, ja ci aBd ledene kocke, tufahije i oblatne, a mama ce mi donijeti tortu neku sto ona vec 100god pravi i uvijek ispadne dobra, nema ime pa je ja zovem mamina torta. Kuca mi je cista, ili se ja bar tjesim pa cu sutra samo usisati i ono osnovno pospremiti.A veceras praviti kolace jedne sutra druge, jos moram i Bajramski rucak sutra ,vecinom spremiti jer kad sam bila kod mame uvijek smo dan ranije pripremili sve da za Bajram nista ne radimo .. Eto drage moje zelim Vam sretne dane, sedmice i mjesece Vase trudnoce, clanicama koje su vec dobile djecicu takodje cestitam i zelim sve najj od srca, i naravno svima koji slave da zazelim sretne predstojece praznike...Pusa za sve vas..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 18:02:48
gerberka
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
ljubi to malo svrce, vidis kako je dobra beba, em je pozurio svojoj mami, jos i slusa...ma zlato hehe jesi mu kupila za Bajram nesto s dubokim dzepovima? ze bajrambanke...
nisam nista kupovala, sve je dobio nafakali dijete masAllah a imamo i takvih sa dubokim dzepovima...
hvala za cestitku cuvaj bebolina, a Hasimaga nek cuva i tebe i
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 18:04:17
malena27 RR
mrgica dobro dosla....
ode ova mama malo peglati i kupati se
ljubim vas sve i pomilkite te pupane... mislila sam da ce mi faliti onaj stomacina i pokreti bebe, iskreno i fali mi beba u stomaku.....ali kad vidim ovo moje cudo i ne fali toliko... srce mi je ko BiH
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 18:04:19
zumbulcica
IZVORNA PORUKA: Mrgica
Pozdrav svima, evo mene malo kod vas, dodjoh sa teme-Trudna sam, ovdje,neko me pozvao, ne pamtim nick,a ko je god hvala mu. trudna sam vec neke 2-3 sedmice, ne znam tacno dok ne odem kod Dr, poslije Bajrama cu,aBd,ovo mi je prva trudnoca, nedavno sam se udala prije nekih 2mj i doselila u Sarajevo.Neko pita sta cemo praviti za Bajram, ja ci aBd ledene kocke, tufahije i oblatne, a mama ce mi donijeti tortu neku sto ona vec 100god pravi i uvijek ispadne dobra, nema ime pa je ja zovem mamina torta. Kuca mi je cista, ili se ja bar tjesim pa cu sutra samo usisati i ono osnovno pospremiti.A veceras praviti kolace jedne sutra druge, jos moram i Bajramski rucak sutra ,vecinom spremiti jer kad sam bila kod mame uvijek smo dan ranije pripremili sve da za Bajram nista ne radimo .. Eto drage moje zelim Vam sretne dane, sedmice i mjesece Vase trudnoce, clanicama koje su vec dobile djecicu takodje cestitam i zelim sve najj od srca, i naravno svima koji slave da zazelim sretne predstojece praznike...Pusa za sve vas..
Dobro dosla , na ovoj temi ti je super druzenje, jadamo se,smijemo, iscekujemo porodjaje...ja ni nakon poroda dolazim da obidjem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 18:05:07
gerberka
Mrgice. dobrodoslaaaa pozvala te Gift ja mahaluša vidjela
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 18:47:31
gerberka
ja očistila frižifer tuto kompleto, podkuhala hljb, pomotala veš i ubacila u mašinu toalet komplet..čeka me peglanje...zapuha se
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 18:47:57
mamina princeza
Jel se koja porodila :..nije...Semica upitna?
Kod mene nista posebno predbajramski malo rada i to je to .... Vitre sam dala , val aje i mne ova fetva iz IZ bas razocaraal nekako i niej mi "legla" iako se uvijek truditm da odbranim reisa jer je ipak nas neki poglavar eto da tako kazem. Ja sam do sada vitre uvijek davala dio u IZ dio negdje nekom siromasnom al ove godine nedam u IZ ma vala ima puno precih. a za bebicu sam isto dala mada sam istrazival ai nisam dobila konkretan odgovor al bolje da dam....
Ja se ne osjhecam neto trudno hihihi vljda sto vise odmaram ovih dana pa ne nemam bolova i tako. Sutra cu jedno 3-4 sata na psoao d anesto zavrsim pa ce sigurno nesto priboliti Jel u drugoj trudnoci trebam osjetiti bebu ranije jel tako.... oprosli put sam oko 18 sedmica pocel aosjecati lepritirica a sada cu onda uskoro poceti osluskivati hihih akoBog da jedva cekam.
Jos koji dan i zvanicno cemo uci u drugo tromjesecje mada po uzv mjeram amene dokotr tretira vec sedmciu tako.
Eto zene sretno ako ne virnem veceras ako ce se koja poradjati. Da vam prodje sto brze i bezbolnije....... Skvo, znaci sutra mozda lijezes. Sve hocu da te pitam hoces li ti davati one maticne celije.