Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 18:53:59
mamina princeza
Hoce aBD:) Sto ne bi pa uglavnom to bude ok . Doduse nisma jos potpuno upoznata o tome tek mi valja u tom pravcu detaljnog informisanja kupiti.... :) Nek je tebi sa srecom i to i sve ostalo sto ide uz porod:)))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 18:56:30
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
Hoce aBD:) Sto ne bi pa uglavnom to bude ok . Doduse nisma jos potpuno upoznata o tome tek mi valja u tom pravcu detaljnog informisanja kupiti.... :) Nek je tebi sa srecom i to i sve ostalo sto ide uz porod:)))
Pa odes tamo do Unitica..super su..vala kada su izdrzali moja pitanja i podpitanja...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 19:20:46
gerberka
skvo postoji li razlika u cijenama paketa..koliko je taj start
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 19:23:18
Skvo RR
A postoji...ja to zovem start paket u smislu da nisam sve platila, tek kada potvrde da je uzorak dobar onda placas sve....ja sam uzela taj plus paket skuplji mozda 200 eura...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 19:25:09
animagical
joj je sam pala s nogu...nema coska koji nisam dvaput obrisala...jal se gnijezdim, jal sam budala, nema trece mislim da i semica posprema...ili to ili ce njena cura bajrambanke sutra pokupiti...semice javi se skvo, kad ides ujutru na ctg? sretno ti ja ujutru moram ici uraditi aptt i inr jest dosadno, svako 3-4 dana ici na vadjenje krvi Boze sacuvaj...pa ako budu nagodni da mi urade nalaz za sat onda cu i ja na ctg...meni dr rekao da dodjem u utorak mislim da se on malo zbunio...sta cu mu za Bajram jos mi kaze dodji ti u 9...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 19:26:50
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical
joj je sam pala s nogu...nema coska koji nisam dvaput obrisala...jal se gnijezdim, jal sam budala, nema trece mislim da i semica posprema...ili to ili ce njena cura bajrambanke sutra pokupiti...semice javi se skvo, kad ides ujutru na ctg? sretno ti ja ujutru moram ici uraditi aptt i inr jest dosadno, svako 3-4 dana ici na vadjenje krvi Boze sacuvaj...pa ako budu nagodni da mi urade nalaz za sat onda cu i ja na ctg...meni dr rekao da dodjem u utorak mislim da se on malo zbunio...sta cu mu za Bajram jos mi kaze dodji ti u 9...
Rekao mi prije 8h.. ...ja cu oko pola 8.. .. A sto mislis da se zbunio za utorak..mozda je dezurni?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 19:42:44
animagical
pa cini mi se da je racunao da tad nije dezurni, nego na kabinetu ili na spratu da ce biti ugl kaze nadji me oko 9 ma i ako njemu tako odgovara ja cu opet sutra otici, samo ako mi bude nalaz gotov...bas mi se ne da za Bajram na pregled a svejedno moram ujutru ici vaditi krv, pa reko da samo produzim...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 20:02:12
bebix
Nigdje nikoga a mene danas nesto bolucka cas stomak cas krsta, vise neznam malo jace pa onda slabije, stalno sam u wc a tako mi je stomak nekako tezak, vidjet cemo ako izdrzim do utorka tad mi je ctg, sta ce biti, samo me interesuje, cula sam da je beba mirna pred porod kod mene je danas najzivahniji...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 20:34:37
animagical
uh sto puta sam se preznojila, ovo bas udara u krsta...ali ne prestaje...nigdje pauze hajd izdrzace se, nek sam se ja najela punjenih paprika i bureka, pa i ako treba roditi ima se snage iako mislim da sam se samo premorila pa otud bolovi.... zenice kakve ste vi? sta je ovo, sviju nesto boli...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 20:58:35
sanela.asja
Dobrodoslica novim clanovima Animagical da ti neces bajram provest na Gaku hoces ti da sredjujes to si ti namjerno da pogzras lopuzu malu napolje Ja se isla sisat sutra ako bog da se ofarbat da budem ljepa debela i ja cu malo kucu sreditit pa napraviti kolace,slano ne pravim ima sveki,mama,nena valja to sve obici Skvo,enci imal sta kod vas??
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 20:59:20
Skvo RR
uh sto puta sam se preznojila, ovo bas udara u krsta...ali ne prestaje...nigdje pauze hajd izdrzace se, nek sam se ja najela punjenih paprika i bureka, pa i ako treba roditi ima se snage iako mislim da sam se samo premorila pa otud bolovi.... zenice kakve ste vi? sta je ovo, sviju nesto boli...
blago tebi, radi tog jela...ja radi "lite" nista nisam jela...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 21:03:14
minie
Hvala draga,
Evo ja cekam da se dio kolaca ohladi, pa da krenem na drugu fazu izrade, a ruzice su, uz pomoc MM, vec gotove i ohladile se Sutra idem na kontrolu vidjeti svoje malo i jedva cekam.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 21:09:20
sanela.asja
Ma MM me vratio u zivot obecao mi sutra soping,vodio me na sisanje i odma sam bolje al bila sam danas pala skroz nikad se onako nisam osjecala bas same suze padaju,a neznam razlog kad se sjetim bas sam glupa ispala .. Eh vidim vi svi vrjedni bili a ja pala u depresiju zato mi valja sutra zasukat rukave Skvo to se ti cistis pripremas se nema ti Animagical cete do bajrama roditi ako Bog da,mogu se kladiti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 21:23:52
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
mene nista ne moze sprijeciti u jelu osim divanovica a taj tvoj belaj imam i ja i juce sam imala turu povracanja, onako na cistu miru..ili je pred porod ili sam fakat bolesna nesto...nadam se ovom prvom odoh sada do grada s muzekom, u setnju i na kafu...pukla me energija...
nego skvo, ipak ti sjedi i jedi...trebace ti snage vidis da si skoro...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 21:34:20
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
mene nista ne moze sprijeciti u jelu osim divanovica a taj tvoj belaj imam i ja i juce sam imala turu povracanja, onako na cistu miru..ili je pred porod ili sam fakat bolesna nesto...nadam se ovom prvom odoh sada do grada s muzekom, u setnju i na kafu...pukla me energija...
nego skvo, ipak ti sjedi i jedi...trebace ti snage vidis da si skoro...
animagical dobro si ti cim mozes hodati
mi smo se sad vratili, isli pokupovati sadekatulfitr i predali Elhamdulillah i isli na veceru ja i mm
dobro je nekad i ne kuhati
maminaprincezo svaka cast na solidarnosti, ne damo im nista u bejtul mal pa nek opet kaze da je halifa i nek kupuju od svojih para audije a ne od hakka sirotinje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.8.2011 21:45:18
Gift
mini dobro dosla... Sanela to tebe spucali hormoni..haj nek si bolje... meni su se u trudnoci osjecaji za tugu i srecu povecali il previse placem il se previse smijem, ko luda...