zumbulcica
|
IZVORNA PORUKA: Mrgica Pozdrav svima, evo mene malo kod vas, dodjoh sa teme-Trudna sam, ovdje,neko me pozvao, ne pamtim nick,a ko je god hvala mu. trudna sam vec neke 2-3 sedmice, ne znam tacno dok ne odem kod Dr, poslije Bajrama cu,aBd,ovo mi je prva trudnoca, nedavno sam se udala prije nekih 2mj i doselila u Sarajevo.Neko pita sta cemo praviti za Bajram, ja ci aBd ledene kocke, tufahije i oblatne, a mama ce mi donijeti tortu neku sto ona vec 100god pravi i uvijek ispadne dobra, nema ime pa je ja zovem mamina torta. Kuca mi je cista, ili se ja bar tjesim pa cu sutra samo usisati i ono osnovno pospremiti.A veceras praviti kolace jedne sutra druge, jos moram i Bajramski rucak sutra ,vecinom spremiti jer kad sam bila kod mame uvijek smo dan ranije pripremili sve da za Bajram nista ne radimo .. Eto drage moje zelim Vam sretne dane, sedmice i mjesece Vase trudnoce, clanicama koje su vec dobile djecicu takodje cestitam i zelim sve najj od srca, i naravno svima koji slave da zazelim sretne predstojece praznike...Pusa za sve vas.. Dobro dosla , na ovoj temi ti je super druzenje, jadamo se,smijemo, iscekujemo porodjaje...ja ni nakon poroda dolazim da obidjem
|