Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.8.2011 15:20:14
Mrgica
Pozdrav drage moje Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave...Ja juce imala goste cijeli dan, a danas nikoga pa mi bas nesto odgovra. Od jutros mi je muka haos pa cijeli dan jedem štapiće do duse i 1 krišku torte sam smazala i pijem ovaj donat Mg, nekako mi lakse od njega. Danas zvala Clarus da se narucim kod Dr jer nisam nikako jos isla, kad niko se ne javlja, vjerovatno ni danas ne rade zbog praznika. Mea29 i mene interesuje to oko naknade,kako se ostvaruje, jeste da je jos rano kod mene, sto se tice poroda,ali nije na odmet znati sve na vrijeme.. Puno svim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.8.2011 15:34:44
Mrgica
Ja zvala 1 na onaj fixni broj niko se ne javlja, pa kontam vjerovatno bajramuju i danas. Sensia, znam ja to , ali po prirodi sam nestrpliva pa bih sve odmah Al valja i se strpiti sada ovih 9mj aBd, samo da bude sve uredu... vas sve.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.8.2011 15:37:46
Mrgica
Drznice koliko dugo cekas kod njih na pregled, mislim kad se narucis pa koliko dana cekas da dodjes na red?I molim te kolike su cijene, ja idem prvi put i posto sam prvi put trudna hocu da uradim sve sto treba, i da kakva je Dr ja sam cula da je skroz ok, meni je jako bitan taj pristup "pacijentu" a i strucnost naravno?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.8.2011 15:47:09
sanela.asja
Skvo al se ismija, meni su tri pobjegla KIKI,RIKI i FUDO Asji slagali da su otisli na more i sad kad smo bili pita ona imal mama Fude ovdje ,zato sam sad nabavila zlatne ribice al i njih ganjam po akvarijumu kad im trebam cistit sreca nemaju krila Kico je legenda
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.8.2011 15:51:07
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Sensia
jupiiiiiiiiii kaze meni moj izvor da su sve poslali u Sarajevo, a sutra dolazi nova roba jer su danas skoro sve rasprodali
joj sve sam mislila ako zenu dzaba posaljem kuku meni al eto isplatilo se. Kako ti se cini?
p.s. imala si i teget baletanke broj 15-16? jesi ih skontala?
Nisam vidjela te baletankice,vidjela sam samo jedne male ali crne.. Stvarno ima svega,mada vjerovatno su se i haljinice rasprodale obzirom da je bilo samo par u tako malim brojevima... Jesi ti kupila cipelice?
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.8.2011 16:00:24
animagical
sasvim jedno nezbiljno pitanje-jel se koja porodila? ja za rucak pravila pizzu, lazem, dvije pizze pa s flasom kole ma da sam ja malo dijete ne bi se ni ja radjala, kad me hrane picom i kolom znam da nije bas zdravo...ali sta cu, moradoh....onda sam ispekla hljeb, naupade mi domaci eto, dosta od mene...
skvo, kako ledja? kaze meni neki dan dr, ja se zalim da me bole krsta-pa neka, i treba da bole, lakse ces roditi... mislim nidje veze s lahkocom poroda,a nije me ni zanimalo hocu li lahko roditi,a niti on to moze da predvidi...ugl mislim da me samo tjesio
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.8.2011 16:01:22
Nina_Lana
E drage moje da vam se i ja malo javim... Onima koje slave BAJRAM MUBAREK OLSUN..i mi smo se smorili hodajuci, sreca pa se dobro osjecam ...A jedva cekam na pregled opet mi se oduzilo ..
Skvo, animagical, enci pa drage sta vise cekate , ja virim samo zbog vas da cestitam...
Grebo mila pa sta je s tim pritiskom? Javi nam sta je bilo u bolnici...bas mi je zao zbog pritiska
ostale
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.8.2011 16:11:53
Anoniman
Cicibanko i Sensia hajde dodjite vi kod mene na jednu kaficu ima Aninih haljinica moooore, pa bolje da ih razdijelim da ne padnem u iskusenje da i trece radjam . Ima i cipelica i cizmica nehodajucih
Ljubac od nas troje, odoh praviti ono cudo od cokolade, pa kad se djeca probudje idemo kod prijatelja na Bajram, uh kako mi se jedu tulumbe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.8.2011 16:24:01
ciciban26
IZVORNA PORUKA: animagical
pa kod jele
Vidi ti male,napucala se pizze pa zeza .. Znaci kod Jele cemo sve naci.... eto nas Jelo onda s baklavama i jaffa tortom umjesto tulumbi... Ako je nuzda i tulumbe pravimo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.8.2011 16:38:49
Sensia
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Cicibanko i Sensia hajde dodjite vi kod mene na jednu kaficu ima Aninih haljinica moooore, pa bolje da ih razdijelim da ne padnem u iskusenje da i trece radjam . Ima i cipelica i cizmica nehodajucih
Ljubac od nas troje, odoh praviti ono cudo od cokolade, pa kad se djeca probudje idemo kod prijatelja na Bajram, uh kako mi se jedu tulumbe
Jeloooooooooo ljubi tu pilad i shvati nas zeno nama po prvo pa smo ko na motoru, kaze meni sestra "ohani" bona al dzaba ja svoje pa svoje... a reci mi imas li neke slike te robice? nemoj ti nama imam imam a nista od toga. daj nam bar iznajmi na par dana procitah juce da si vec hodala na dugo i na siroko pa reko e vidi zene zmaj majke mi
kod mene jabukovaca domaca ja pravila ako moze umjesto tulumbica
uh Animagical mogla bi i ja te tvoje pice al bez kole, ne volem kolu, hajd bar reci koja ti je bila sa cim da zamislim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.8.2011 17:06:05
enči80
IZVORNA PORUKA: animagical
sasvim jedno nezbiljno pitanje-jel se koja porodila? ja za rucak pravila pizzu, lazem, dvije pizze pa s flasom kole ma da sam ja malo dijete ne bi se ni ja radjala, kad me hrane picom i kolom znam da nije bas zdravo...ali sta cu, moradoh....onda sam ispekla hljeb, naupade mi domaci eto, dosta od mene...
skvo, kako ledja? kaze meni neki dan dr, ja se zalim da me bole krsta-pa neka, i treba da bole, lakse ces roditi... mislim nidje veze s lahkocom poroda,a nije me ni zanimalo hocu li lahko roditi,a niti on to moze da predvidi...ugl mislim da me samo tjesio
Ja bogami nisam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.8.2011 17:07:44
animagical
evo ti za zamisljanje, ja obicno pravim neke sa sirevima, danas mi se nije dalo sto sireva rezuckati, pa je bila obicna- edamer nariban (jedno kila ) salama,kecap i dosta maslina...ali mi tijesto fino bilo, tacno dise
odoh na mezar s mm, valjda cu nekako uspjeti da se popnem, ovo mezarje na brdu... hajd mozda sta pogura porod, kad vec kicu nemam...
cicibanko pa bona kupi pakovanje tulumbi, samo prebaci iz kutije, reci pravila pa mozda jelu obradis i za stramplice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.8.2011 17:33:25
Anoniman
Ciciban malih skroz stramplica imas na otoci na pijaci, skroz majusne, a pamucne su 5km kostaju. Znaci otvorena otoka pijaca odmah na ulazu imaju dva-tri standa. A stvarno ima kod mene haljinica Aninih pa bujrum vam, poklanjam .
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.8.2011 20:07:42
ciciban26
Jelo hvala na informaciji. Po radnjama nisam nasla,danas mi teta daje stramplice kao za novor. a na njima fino pise do 2 god. sreca pa sam naocale imala Od tebe sam i "ukrala" ideju sta da obucem bebici za izlazak iz bolnice. davno si postavila Aninu sliku u onoj roza haljinicii bukvalno sam se zaljubila . Jos tad sam ti rekla bude li curica da cu kopirati kombinaciju,samo je tesko izroviti u tako malim brojevima... Heh Jelo,Jelo sta nam radis s tim slatkim slikicama
Animagical ta tvoja pizza sve je samo nije obicna,jos malo sampinjona i za mene savrsenaaaa...mmm kakve li su tek te sa sirom .. Ne igraj se sa zivotom,iskocit ce ti jacmir
XXL gdje ste,da se koja ne poradja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 31.8.2011 20:22:08
drznica
Ne mogu ja, a da malo ne provirim Malo odmorila poslije posla, sad pravim sataras od domaceg povrca, tarhana gotova....mmmm can't wait. Vidim Kićo će dobiti prezime Slabinac hahahaha nista od njega. Animagical, i ti volis colu? nek nisam jedina Ciciban, zavidim ti na tim rozim bojama za curicu...sta li cu ja svom mudonji obuci hehe...dobila sam nekih super stvarcica i to bas toplijih, taman za novembra naravno plava boja, ali moracu ja kupiti nesto onako po mom ukusu da je mozda zeleno
Jelena, nisam ti stigla napisati provalu. Bila sam na moru sa mm i dok sam plivala vidim curicu u camcu sa tatom i odmah pomislim na tvoje malo frckavo i gledam u dijete ma jeste 10%. Pratim ja gdje ce na plazu, kad oni pored nas peškir...gledam mamu...koliko se sjecam tebe plava...reko Jelena....al kako ce bit zena se tek porodila???Pored nje kolica i unutra mala beba...aaaa reko vidi povela dijete na plazu nema ni 10 dana hahahaha. Virim ja u kolica, muz njen gleda, znam da si rodila djecaka i to je sve. Kad mm ustade zaviri u kolica i pita a jel nam ovo curica ili djecak...kaze tata curica...eh reko nije to-to. Bas smo se ismijali slatko.