|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1100 1101 [1102] 1103 1104   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
31.8.2011 14:32:22   
Gift
zenice iz TZ znatel imal neka prodavnica gdje se rade duseci po mjeri? ne mogu da nadem dusek 140x70user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27526
31.8.2011 15:02:18   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Gift

zenice iz TZ znatel imal neka prodavnica gdje se rade duseci po mjeri? ne mogu da nadem dusek 140_x_70user posted image

Gift je li imate Nobil u TZ? oni rade u svim mjerama
il nazovi moj san pa pitaj gdje mozes kupiti cini mi se da i oni rade po mjerama

< Poruku je uredio Sensia -- 31.8.2011 15:03:00 >

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 27527
31.8.2011 15:15:30   
Gift
Sensia nemamo Nobil koliko ja znam..a sad cu proguglat moj san da vidim sta imaju, hvala ti..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27528
31.8.2011 15:20:14   
Mrgica
Pozdrav drage moje user posted image Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave...Ja juce imala goste cijeli dan, a danas nikoga pa mi bas nesto odgovra. Od jutros mi je muka haos pa cijeli dan jedem štapiće do duse i 1 krišku torte sam smazala user posted image i pijem ovaj donat Mg, nekako mi lakse od njega. Danas zvala Clarus da se narucim kod Dr jer nisam nikako jos isla, kad niko se ne javlja, vjerovatno ni danas ne rade zbog praznika.
Mea29 i mene interesuje to oko naknade,kako se ostvaruje, jeste da je jos rano kod mene, sto se tice poroda,ali nije na odmet znati sve na vrijeme..
Puno user posted image user posted image user posted image svim user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 27529
31.8.2011 15:31:31   
Sensia
Mrgice, samo polako, grickaj neki suhi keks i stapice to bi trebalo pomoci. Nemoj samo neku jaku hranu dok te to ne popusti..... i odmaraj sto vise

A sto se tice porodiljskog samo lagano, ovdje ces druzeci se saznati sve detalje o svemu user posted image user posted image user posted image user posted image  tako je bar meni bilo

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 27530
31.8.2011 15:31:33   
drznica
Cuj ne javljaju se u Clarusu hmmmm obicno je kod sestre telefon i javlja se 24h. Mora tako. Ja sam kod njih od pocetka. Moracu i ja iduce sedmice.

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 27531
31.8.2011 15:34:44   
Mrgica
Ja zvala 1 na onaj fixni broj niko se ne javlja, pa kontam vjerovatno bajramuju i danas. Sensia, znam ja to , ali po prirodi sam nestrpliva pa bih sve odmah user posted image Al valja i se strpiti sada ovih 9mj aBd, samo da bude sve uredu...
user posted image vas sve.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 27532
31.8.2011 15:37:46   
Mrgica
Drznice koliko dugo cekas kod njih na pregled, mislim kad se narucis pa koliko dana cekas da dodjes na red?I molim te kolike su cijene, ja idem prvi put i posto sam prvi put trudna hocu da uradim sve sto treba, i da kakva je Dr ja sam cula da je skroz ok, meni je jako bitan taj pristup "pacijentu" a i strucnost naravno?

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 27533
31.8.2011 15:39:43   
ciciban26
Sensia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kupilaaaaa. Samtana teget haljinica i bijeli bodi a na kragnici teget nesto kao grancica user posted image .. Roza ni crveno nema ali i ovo mi je preŠlatko..

Skvo ti kici izgleda dojadila kukajuci  pa odlucio frajer uzeti stvar u svoje ruke.. user posted image user posted image user posted image user posted image za kicu user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 27534
31.8.2011 15:42:14   
Sensia
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Sensia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kupilaaaaa. Samtana teget haljinica i bijeli bodi a na kragnici teget nesto kao grancica user posted image .. Roza ni crveno nema ali i ovo mi je pre latko..

Skvo ti kici izgleda dojadila kukajuci  pa odlucio frajer uzeti stvar u svoje ruke.. user posted image user posted image user posted image user posted image za kicu user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jupiiiiiiiiii kaze meni moj izvor da su sve poslali u Sarajevo, a sutra dolazi nova roba jer su danas skoro sve rasprodali

joj sve sam mislila ako zenu dzaba posaljem kuku meni al eto isplatilo se. Kako ti se cini?

p.s. imala si i teget baletanke broj 15-16? jesi ih skontala?

< Poruku je uredio Sensia -- 31.8.2011 15:43:41 >

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 27535
31.8.2011 15:47:09   
sanela.asja
Skvouser posted image user posted image al se ismija, meni su tri pobjegla KIKI,RIKI i FUDO Asji slagali da su otisli na more i sad kad smo bili pita ona imal mama Fude ovdje user posted image user posted image user posted image ,zato sam sad nabavila zlatne ribice al i njih ganjam po akvarijumu kad im trebam cistituser posted image user posted image sreca nemaju krila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kico je legenda

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 27536
31.8.2011 15:51:07   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Sensia

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jupiiiiiiiiii kaze meni moj izvor da su sve poslali u Sarajevo, a sutra dolazi nova roba jer su danas skoro sve rasprodali

joj sve sam mislila ako zenu dzaba posaljem kuku meni al eto isplatilo se. Kako ti se cini?

p.s. imala si i teget baletanke broj 15-16? jesi ih skontala?

Nisam vidjela te baletankice,vidjela sam samo jedne male ali crne.. Stvarno ima svega,mada vjerovatno su se i haljinice rasprodale obzirom da je bilo samo par u tako malim brojevima... Jesi ti kupila cipelice?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27537
31.8.2011 16:00:24   
animagical
sasvim jedno nezbiljno pitanje-jel se koja porodila?user posted image user posted image user posted image user posted image
ja za rucak pravila pizzu, lazem, dvije pizze pa s flasom koleuser posted image ma da sam ja malo dijete ne bi se ni ja radjala, kad me hrane picom i kolomuser posted image znam da nije bas zdravo...ali sta cu, moradoh....onda sam ispekla hljeb, naupade mi domaciuser posted image eto, dosta od mene...

skvo, kako ledja? kaze meni neki dan dr, ja se zalim da me bole krsta-pa  neka, i treba da bole, lakse ces  roditi... mislim nidje veze s lahkocom poroda,a nije me ni zanimalo hocu li lahko roditi,a niti on to moze da predvidi...ugl mislim da me samo tjesiouser posted image

Neposredna veza do poruke: 27538
31.8.2011 16:01:22   
Nina_Lana
E drage moje da vam se i ja malo javim...
Onima koje slave BAJRAM MUBAREK OLSUN..i mi smo se smorili hodajuci, sreca pa se dobro osjecamuser posted image user posted image ...A jedva cekam na pregled opet mi se oduzilouser posted image ..

Skvo, animagical, enci pa drage sta vise cekateuser posted image , ja virim samo zbog vas da cestitam...

Grebo mila pa sta je s tim pritiskom? Javi nam sta je bilo u bolnici...bas mi je zao zbog pritiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

Neposredna veza do poruke: 27539
31.8.2011 16:11:53   
Anoniman
Cicibanko i Sensia hajde dodjite vi kod mene na jednu kaficu ima Aninih haljinica moooore, pa bolje da ih razdijelim da ne padnem u iskusenje da i trece radjam user posted image . Ima i cipelica i cizmica nehodajucihuser posted image

Ljubac od nas troje, odoh praviti ono cudo od cokolade, pa kad se djeca probudje idemo kod prijatelja na Bajram, uh kako mi se jedu tulumbe user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
  Neposredna veza do poruke: 27540
31.8.2011 16:15:30   
ciciban26
Jelo user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si nam,kako malisani? Samo ti radjaj i trece,neka djecice user posted image user posted image .. Daj savjet gdje cu naci skroz male stramplice da mozemo obuci haljinicu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27541
31.8.2011 16:18:49   
animagical
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Jelo user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si nam,kako malisani? Samo ti radjaj i trece,neka djecice user posted image user posted image .. Daj savjet gdje cu naci skroz male stramplice da mozemo obuci haljinicu user posted image

user posted image user posted image user posted image pa kod jeleuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27542
31.8.2011 16:24:01   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image user posted image user posted image pa kod jeleuser posted image

Vidi ti male,napucala se pizze pa zeza user posted image user posted image user posted image ..
Znaci kod Jele cemo sve naci.... eto nas Jelo onda s baklavama i jaffa tortom umjesto tulumbi... Ako je nuzda i tulumbe pravimo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27543
31.8.2011 16:38:49   
Sensia
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Cicibanko i Sensia hajde dodjite vi kod mene na jednu kaficu ima Aninih haljinica moooore, pa bolje da ih razdijelim da ne padnem u iskusenje da i trece radjam user posted image . Ima i cipelica i cizmica nehodajucihuser posted image

Ljubac od nas troje, odoh praviti ono cudo od cokolade, pa kad se djeca probudje idemo kod prijatelja na Bajram, uh kako mi se jedu tulumbe user posted image

Jeloooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ljubi tu pilad i shvati nas zeno nama po prvo pa smo ko na motoru, kaze meni sestra "ohani" bona al dzaba ja svoje pa svoje... a reci mi imas li neke slike te robice? nemoj ti nama imam imam a nista od toga. daj nam bar iznajmi na par dana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  procitah juce da si vec hodala na dugo i na siroko pa reko e vidi zene zmaj majke mi

kod mene jabukovaca domaca ja pravila ako moze umjesto tulumbica

uh Animagical mogla bi i ja te tvoje pice al bez kole, ne volem kolu, hajd bar reci koja ti je bila sa cim da zamislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27544
31.8.2011 17:06:05   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

sasvim jedno nezbiljno pitanje-jel se koja porodila?user posted image user posted image user posted image user posted image
ja za rucak pravila pizzu, lazem, dvije pizze pa s flasom koleuser posted image ma da sam ja malo dijete ne bi se ni ja radjala, kad me hrane picom i kolomuser posted image znam da nije bas zdravo...ali sta cu, moradoh....onda sam ispekla hljeb, naupade mi domaciuser posted image eto, dosta od mene...

skvo, kako ledja? kaze meni neki dan dr, ja se zalim da me bole krsta-pa  neka, i treba da bole, lakse ces  roditi... mislim nidje veze s lahkocom poroda,a nije me ni zanimalo hocu li lahko roditi,a niti on to moze da predvidi...ugl mislim da me samo tjesiouser posted image

Ja bogami nisamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 27545
31.8.2011 17:07:00   
Semica
Evo da vam malo cickam...user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 27546
31.8.2011 17:07:44   
animagical
evo ti za zamisljanje, ja obicno pravim neke sa sirevima, danas mi se nije dalo sto sireva rezuckati, pa je bila obicna- edamer nariban (jedno kilauser posted image ) salama,kecap i dosta maslina...ali mi tijesto fino bilo, tacno diseuser posted image

odoh na mezar s mm, valjda cu nekako uspjeti da se popnem, ovo mezarje na brdu... hajd mozda sta pogura porod, kad vec kicu nemam...

cicibanko pa bona kupi pakovanje tulumbi, samo prebaci iz kutije, reci pravilauser posted image pa mozda jelu obradis i za strampliceuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27547
31.8.2011 17:33:25   
Anoniman
Ciciban malih skroz stramplica imas na otoci na pijaci, skroz majusne, a pamucne su 5km kostaju. Znaci otvorena otoka pijaca odmah na ulazu imaju dva-tri standa. A stvarno ima kod mene haljinica Aninih pa bujrum vam, poklanjam user posted image

Neposredna veza do poruke: 27548
31.8.2011 20:07:42   
ciciban26
Jelo hvala na informaciji. Po radnjama nisam nasla,danas mi teta daje stramplice kao za novor. a na njima fino pise do 2 god. sreca pa sam naocale imala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Od tebe sam i "ukrala" ideju  sta da obucem bebici za izlazak iz bolnice. davno si postavila Aninu sliku u onoj roza haljinicii bukvalno sam se zaljubila user posted image user posted image . Jos tad sam ti rekla bude li curica  da cu kopirati kombinaciju,samo je tesko izroviti u tako malim brojevima... Heh Jelo,Jelo sta nam radis s tim slatkim slikicama user posted image user posted image

Animagical ta tvoja pizza sve je samo nije obicna,jos malo sampinjona i za mene savrsenaaaa...mmm kakve li su tek te sa sirom user posted image .. Ne igraj se sa zivotom,iskocit ce ti jacmiruser posted image user posted image

XXL gdje ste,da se koja ne poradja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27549
31.8.2011 20:22:08   
drznica
Ne mogu ja, a da malo ne provirimuser posted image
Malo odmorila poslije posla, sad pravim sataras od domaceg povrca, tarhana gotova....mmmm can't wait. Vidim Kićo će dobiti prezime Slabinac hahahaha nista od njega.
Animagical, i ti volis colu? nek nisam jedina user posted image
Ciciban, zavidim ti na tim rozim bojama za curicu...sta li cu ja svom mudonji obuci hehe...dobila sam nekih super stvarcica i to bas toplijih, taman za novembrauser posted image naravno plava boja, ali moracu ja kupiti nesto onako po mom ukusu da je mozda zelenouser posted image

Jelena, nisam ti stigla napisati provalu. Bila sam na moru sa mm i dok sam plivala vidim curicu u camcu sa tatom i odmah pomislim na tvoje malo frckavo i gledam u dijete ma jeste 10%. Pratim ja gdje ce na plazu, kad oni pored nas peškir...gledam mamu...koliko se sjecam tebe plava...reko Jelena....al kako ce bit zena se tek porodila???Pored nje kolica i unutra mala beba...aaaa reko vidi povela dijete na plazu nema ni 10 dana hahahaha. Virim ja u kolica, muz njen gleda, znam da si rodila djecaka i to je sve. Kad mm ustade zaviri u kolica i pita a jel nam ovo curica ili djecak...kaze tata curica...eh reko nije to-to. Bas smo se ismijali slatko.user posted image

Neposredna veza do poruke: 27550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1100 1101 [1102] 1103 1104   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1100 1101 [1102] 1103 1104   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *