|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1115 1116 [1117] 1118 1119   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
2.9.2011 20:09:37   
enči80
Gledamuser posted image ,kaže mm ako nastavim da se derem da ću se poroditi a inače jako volim fudbal.
Da nije stanje kako jeste bila bih ja 6-og u Zenici ali eto nadam se da ću imati preča posla.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27901
2.9.2011 20:24:46   
Vodolija83
Evo i mene user posted image moje.
Zujala danima i evo 3. sreca,pa naletim na neke tene u New Yorkeru br.40.Nista posebno,al moje buhtlice samo to mogu da nazujuuser posted image Ne postoje baletanke ni nikakve cipele koje bi mi mogle...
Sad moram traziti jos nesto malo elegantnije da imam uz haljine,steta haljina da stoje.Eeeeeee moj broju 37,da li cu vise ikad moci da te obujem ...
Cicibanko,hajd neka te za vikend kuci i nemoj se sekirati.Bice to sve uredu,ti si dosta pregurala...user posted image
Enči,bitno je da je sve uredu sa user posted image user posted image ,pa kad stignu,dobro dosle user posted image
XXL user posted image zelim vam puno srece !!! Svim ostalim user posted image takodje !
Ja za sat vremena ostajem bez komp.ide malo da se procisti user posted image ,pa ne znam kad ga dobijam nazad.Pretpostavljam da nece potrajati duze od 2 dana.

Sve imate veliki pozz ! Nedostajacete mi,al eto mene za dan-dva user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

Neposredna veza do poruke: 27902
2.9.2011 20:30:27   
animagical
Vodolijo nista ti ne brini, neke ces sigurno zateci na ovoj temi i kad dobijes komp nazad (mene)user posted image  

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 27903
2.9.2011 20:35:24   
ciciban26
Sto se mog pritiska tice,bio je mjeren prije UZV da ga je izmjerio nakon sto mi je rekao vijesti bio bi preko 200. Evo najela sam se bijelog luka,popila litru jogurta i apaurincic pa sad kad dunem i vatru sunem user posted image

Animagical draga kakav je to iscjedak u duginim bojama? Hajde vise da i tebe ispratimo,imas fore do pon. hocu i ja da pratim prenos uzivo..

Tek sad procitah da nam Skvo sutra ide.. Skvo draga sretno user posted image user posted image user posted image ..

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 27904
2.9.2011 20:36:44   
Vodolija83
Evo iskoristavam jos max.vremena dok mm ne raskopca komp.
Animagical,neka te,nek user posted image jos uziva u pupi,svakako sigurno ceka termin user posted image i mene da se vratim i gledam prijenos uzivo user posted image

Neposredna veza do poruke: 27905
2.9.2011 20:42:59   
animagical
meni u ponoc prebacuje na jos pet dana do termina, iskreno sasvim mi je dosta i trudnoce i svega...nek uziva kome je ostalo vise, deveti mjesec bas i nije neki merakuser posted image a iscjedak, hmmmm cicibanko da te ne prepadam i gadim sutrasnji rucak...ima i crvene i smedje i narandzaste i zute i bijele i providne...onako periodicno, kako odem u wc...ma prestrasno,eto...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27906
2.9.2011 20:46:28   
Vodolija83
Cicibanko,uzmi ujutro 3-4 cehna bijelog luka i dobro ih isjeckaj nasitno ,ubaci u solju jogurta i tako popij,bez grickanja,uopste se puno ne cuje tad...skoro pa nikako. I pij mlijeko 0,5 %,tako su meni rekle ove nase druge,za izbacivanje tekucine.
Ja sam to pila zbog otoka ,a pritisak mi nikad nije visi od 110/70,to je plafon...i super se osjecam kad popijem to s bijelim lukom user posted image
SKVO sretno i od mene !!! Eto nama bebacaaaaa user posted image Napokon da neko probije led...
Dajo i Jelena,nadam se da nije MRSA i ja se bojim pravo...al ona je evidentno prenesena sa Koseva na Jezero sa instrumentima,aparatima i ostalim....
Bilo kako bilo,zelim vasim user posted image brz oporavak !

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 27907
2.9.2011 21:54:34   
Sensia
Cicibanko i ja pijem ovako bijeli luk kao i vodolija, sitno sitno isjeckam u solju jogurta i uopste se ne osjeti da sam ga jela.... inace ne bih mogla jer mu nisam bas ljubitelj

A priznaj da si ti i malo meze sa bijelim lukom ih mogla bi i ja sad nesto nakoso malo user posted image user posted image user posted image

ja sve fol danas ne volim kolu a popila mm-u cijelu casu danas dok je rucao....hm....nisam ni znala da tako godi u trudnoci, valjda soda, pa i ogladni ja malo otvori se apetit......

Ljudi jel se ikom gerba javljala?

Neposredna veza do poruke: 27908
2.9.2011 21:57:26   
Silver
IZVORNA PORUKA: enči80

Gledamuser posted image ,kaže mm ako nastavim da se derem da ću se poroditi a inače jako volim fudbal.
Da nije stanje kako jeste bila bih ja 6-og u Zenici ali eto nadam se da ću imati preča posla.

ista stvar...user posted image user posted image user posted image  smijali su mi se komentarisem kao kakav frajer...meni mm neda na utakmice, strah ga inace " da me rulja ne pregazi" user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27909
2.9.2011 21:57:56   
sporty mamaa
Skvo, sretno ti sutra, budi nam hrabra i jaka, zelimo ti lagan i sto bezbolniji i brzi poroduser posted image user posted image
Sensia kao sto kazes meni isto nikad nije soda godila ovako kao u trudnoci, ovi prirodni sokovi mi nekako bljutavi a nije mi ni mineralna losa.
Imate li vi lineu negru, kad vam se pojavila i je li do pupka ili preko cijelog stomaka... Meni se prvo pojavila do pupka, a sad ide skroz do grudiuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27910
2.9.2011 22:02:15   
animagical
sad sam piala za gerberku u cekaonici, tamo cesce udje... i saznala da je iz cekaonice stiglo pojacanje u redove trudnicauser posted image user posted image user posted image user posted image bas se obradujem kad tako nesto cujem...znam kako sam i ja iscekivala i nadala se...
sporty, ma ja je imam dokle i stomak seze...nadam se da ce iza poroda nestati brzo...nervira me...

da se pozalim opetuser posted image stvarno me zivci sustizu sva sam nervozna, sve mi smeta...sta je ovo sa mnom...

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 27911
2.9.2011 22:06:15   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: animagical

sad sam piala za gerberku u cekaonici, tamo cesce udje... i saznala da je iz cekaonice stiglo pojacanje u redove trudnicauser posted image user posted image user posted image user posted image bas se obradujem kad tako nesto cujem...znam kako sam i ja iscekivala i nadala se...
sporty, ma ja je imam dokle i stomak seze...nadam se da ce iza poroda nestati brzo...nervira me...

da se pozalim opetuser posted image stvarno me zivci sustizu sva sam nervozna, sve mi smeta...sta je ovo sa mnom...

Ma pricaj mi o tomeuser posted image user posted image  Jos jadno dijete, galamim na nju zbog razbacanih igracaka, a mora se s necim igrat. Pa mi onda bude krivo i izvinjavam joj seuser posted image user posted image  Poludila skroz, nije ovaj deveti dobar nikakouser posted image

Neposredna veza do poruke: 27912
2.9.2011 22:07:22   
Sensia

Mozda si sekundicu trudna, hajde bonicko dogurala dotle i sad ces zivce gubiti......user posted image
Pile malo ce da iznenadi mamicu svoju, hajde jos malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sporty ja je dobila prije 2-3 dana, jedva primjetna, al od grufi do pupka, nije dole user posted image  valjda je i to ok

< Poruku je uredio Sensia -- 2.9.2011 22:09:12 >

Neposredna veza do poruke: 27913
2.9.2011 22:10:14   
sporty mamaa
Ma ok jeuser posted image  Neko je niti ne dobije, meni je u prvoj trudnoci bila samo do pupka, al meni nekako simpaticnauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27914
2.9.2011 22:17:52   
Anoniman
Hvala vam drage moje... ma nadam se i ja da nije, ali skepticna sam sigurno, kod malog mi se ne cini toliko alarmantno jer ima samo par onih sitnih bubuljica na predjelu oko pupka, ali sreca sto mu je rano pupak otpao i suv, da ne ode preko pupka u krvotok, a kod mene je rana katastrofalna, blago receno se rascvjetala i boli kao sam djavo. Dr mi kaze da i u Vojnoj ima isto kao i na Jezeru, u zadnjih par dana samo ona imala oko 20 slucajeva. Tako da covjek bolje meni se cini kuci da se poradja user posted image

(odgovor članu Sensia)
  Neposredna veza do poruke: 27915
2.9.2011 22:32:30   
mersiha 77

kako si draga moja?
samo polahko bez nervoze,znam da nije lahko ali procice vjeruj mi (ISKUSTVO)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27916
2.9.2011 22:38:39   
animagical
necete mi vjerovati...nagovoirih mm da pece cevapeuser posted image user posted image user posted image da, da u ova doba...na onaj elektricni hepek...
mersiha kako slusa bebic??
jelouser posted image aBd da ne bude mrsa ni bebi ni tebi...javi nam kad bude bris gotov...

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 27917
2.9.2011 22:54:47   
mersiha 77
animagical bas si dusmanica,cuj natjerala hudog covjeka da pece cevape u ovo dobauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anes slusa zelim vam svima da vas bebace vase slusaju kao moj Anes rodila ga majka
on je miran toliko ja sve stizem s njim,bas sve,jede,spava,igra se sam,ponekad trazi maminu paznju kad ostane malo duze sam,pa i ja bihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim ti sitno brojis masalah,akb bice sve d dobro,kako se osjecas?
jesili ikada imala ijedan napad?

Neposredna veza do poruke: 27918
2.9.2011 23:02:57   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Skvo, sretno ti sutra, budi nam hrabra i jaka, zelimo ti lagan i sto bezbolniji i brzi poroduser posted image user posted image
Sensia kao sto kazes meni isto nikad nije soda godila ovako kao u trudnoci, ovi prirodni sokovi mi nekako bljutavi a nije mi ni mineralna losa.
Imate li vi lineu negru, kad vam se pojavila i je li do pupka ili preko cijelog stomaka... Meni se prvo pojavila do pupka, a sad ide skroz do grudiuser posted image

imam ja, do pupka je sada, cak smo je slikali neki dan posto ne vidim donji dio stomeuser posted image a pocela se pojavljivati JAKO RANO...sve pomalo i sad je do pupkauser posted image

Neposredna veza do poruke: 27919
2.9.2011 23:03:47   
sporty mamaa
Jelena bas mi je zao sto kroz to sve sada prolazisuser posted image user posted image  Nadamo se da nije ta bakterija, moja je bebi u bolnici pokupila e.colli pa i dan danas stalno moramo urin kontrolirat... A to za ranu, mogu misliti kako ti je, moja je bila ok, ali opet bolilo, a mogu misliti kako je tebi. Drzi seuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27920
2.9.2011 23:19:03   
animagical
mersiha osjecam se super, nema nikakvih problema, samo malo nestrpljiva....a to za muzauser posted image nisam ja rekla da sam ga natjerala, vec nagovorilauser posted image user posted image user posted image ma nek su bebe zdrave i zadovoljne, pa nek i placu, jesu bebe ili nisuuser posted image ja to ne ocekujem, mislim ne nadam se da bude nezahtjevan ni miran...nek mi bude zdrav a na trepavicama cemo ga nosati, sto rece jedna zenicauser posted image

skvo ako uletis, a garant hocesuser posted image sretno sutra, javi nam sta ti rade ako sta odluce raditi...lagan porod i brzo mazenje i bjezanje kuci s bebanomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27921
2.9.2011 23:25:28   
mersiha 77
animagical bravo,svaka cast,ma ti si super zena
a za muza sam se salila malo
zelim ti od srca da te slusa bebac kao moj i nista ti vise nece trebati,samo nije ni meni ispocetka bilo lahko dok se naviknesuser posted image user posted image
ostale zenice sretno vam iako vas nepoznajem samo  ove sto su ostale iza mene na temiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27922
2.9.2011 23:32:56   
Silver
Skvo...sretno sutra...znas da imas podrsku zena koje znas i koje neznas licno...nije to mala stvar user posted image  sve najbolje i javi se ako budes mogla!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 27923
2.9.2011 23:40:44   
Skvo RR
drage moje zenice....hvala vam od srca...super ste podrska...ja imam malu tremicu, sto radi toga da se konacno akoBogda upoznam sa bebcem, sto radi umceta sto je "ostavljam" kuci.bas sam blentava. Ljubim va sve user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 27924
2.9.2011 23:45:06   
animagical
skvoci, ne daj se..brzo ces izaci i onda da cujemo uminu reakciju na bratauser posted image i  aBd da te enci i ja upratimo u stopuuser posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1115 1116 [1117] 1118 1119   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1115 1116 [1117] 1118 1119   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *