Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Gledam ,kaže mm ako nastavim da se derem da ću se poroditi a inače jako volim fudbal. Da nije stanje kako jeste bila bih ja 6-og u Zenici ali eto nadam se da ću imati preča posla.
Evo i mene moje. Zujala danima i evo 3. sreca,pa naletim na neke tene u New Yorkeru br.40.Nista posebno,al moje buhtlice samo to mogu da nazuju Ne postoje baletanke ni nikakve cipele koje bi mi mogle... Sad moram traziti jos nesto malo elegantnije da imam uz haljine,steta haljina da stoje.Eeeeeee moj broju 37,da li cu vise ikad moci da te obujem ... Cicibanko,hajd neka te za vikend kuci i nemoj se sekirati.Bice to sve uredu,ti si dosta pregurala... Enči,bitno je da je sve uredu sa ,pa kad stignu,dobro dosle XXL zelim vam puno srece !!! Svim ostalim takodje ! Ja za sat vremena ostajem bez komp.ide malo da se procisti ,pa ne znam kad ga dobijam nazad.Pretpostavljam da nece potrajati duze od 2 dana.
Sve imate veliki pozz ! Nedostajacete mi,al eto mene za dan-dva
Sto se mog pritiska tice,bio je mjeren prije UZV da ga je izmjerio nakon sto mi je rekao vijesti bio bi preko 200. Evo najela sam se bijelog luka,popila litru jogurta i apaurincic pa sad kad dunem i vatru sunem
Animagical draga kakav je to iscjedak u duginim bojama? Hajde vise da i tebe ispratimo,imas fore do pon. hocu i ja da pratim prenos uzivo..
Tek sad procitah da nam Skvo sutra ide.. Skvo draga sretno ..
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Evo iskoristavam jos max.vremena dok mm ne raskopca komp. Animagical,neka te,nek jos uziva u pupi,svakako sigurno ceka termin i mene da se vratim i gledam prijenos uzivo
meni u ponoc prebacuje na jos pet dana do termina, iskreno sasvim mi je dosta i trudnoce i svega...nek uziva kome je ostalo vise, deveti mjesec bas i nije neki merak a iscjedak, hmmmm cicibanko da te ne prepadam i gadim sutrasnji rucak...ima i crvene i smedje i narandzaste i zute i bijele i providne...onako periodicno, kako odem u wc...ma prestrasno,eto...
Cicibanko,uzmi ujutro 3-4 cehna bijelog luka i dobro ih isjeckaj nasitno ,ubaci u solju jogurta i tako popij,bez grickanja,uopste se puno ne cuje tad...skoro pa nikako. I pij mlijeko 0,5 %,tako su meni rekle ove nase druge,za izbacivanje tekucine. Ja sam to pila zbog otoka ,a pritisak mi nikad nije visi od 110/70,to je plafon...i super se osjecam kad popijem to s bijelim lukom SKVO sretno i od mene !!! Eto nama bebacaaaaa Napokon da neko probije led... Dajo i Jelena,nadam se da nije MRSA i ja se bojim pravo...al ona je evidentno prenesena sa Koseva na Jezero sa instrumentima,aparatima i ostalim.... Bilo kako bilo,zelim vasim brz oporavak !
Cicibanko i ja pijem ovako bijeli luk kao i vodolija, sitno sitno isjeckam u solju jogurta i uopste se ne osjeti da sam ga jela.... inace ne bih mogla jer mu nisam bas ljubitelj
A priznaj da si ti i malo meze sa bijelim lukom ih mogla bi i ja sad nesto nakoso malo
ja sve fol danas ne volim kolu a popila mm-u cijelu casu danas dok je rucao....hm....nisam ni znala da tako godi u trudnoci, valjda soda, pa i ogladni ja malo otvori se apetit......
Gledam ,kaže mm ako nastavim da se derem da ću se poroditi a inače jako volim fudbal. Da nije stanje kako jeste bila bih ja 6-og u Zenici ali eto nadam se da ću imati preča posla.
ista stvar... smijali su mi se komentarisem kao kakav frajer...meni mm neda na utakmice, strah ga inace " da me rulja ne pregazi"
Skvo, sretno ti sutra, budi nam hrabra i jaka, zelimo ti lagan i sto bezbolniji i brzi porod Sensia kao sto kazes meni isto nikad nije soda godila ovako kao u trudnoci, ovi prirodni sokovi mi nekako bljutavi a nije mi ni mineralna losa. Imate li vi lineu negru, kad vam se pojavila i je li do pupka ili preko cijelog stomaka... Meni se prvo pojavila do pupka, a sad ide skroz do grudi
sad sam piala za gerberku u cekaonici, tamo cesce udje... i saznala da je iz cekaonice stiglo pojacanje u redove trudnica bas se obradujem kad tako nesto cujem...znam kako sam i ja iscekivala i nadala se... sporty, ma ja je imam dokle i stomak seze...nadam se da ce iza poroda nestati brzo...nervira me...
da se pozalim opet stvarno me zivci sustizu sva sam nervozna, sve mi smeta...sta je ovo sa mnom...
sad sam piala za gerberku u cekaonici, tamo cesce udje... i saznala da je iz cekaonice stiglo pojacanje u redove trudnica bas se obradujem kad tako nesto cujem...znam kako sam i ja iscekivala i nadala se... sporty, ma ja je imam dokle i stomak seze...nadam se da ce iza poroda nestati brzo...nervira me...
da se pozalim opetstvarno me zivci sustizu sva sam nervozna, sve mi smeta...sta je ovo sa mnom...
Ma pricaj mi o tome Jos jadno dijete, galamim na nju zbog razbacanih igracaka, a mora se s necim igrat. Pa mi onda bude krivo i izvinjavam joj se Poludila skroz, nije ovaj deveti dobar nikako
da se pozalim opet stvarno me zivci sustizu sva sam nervozna, sve mi smeta...sta je ovo sa mnom...
Mozda si sekundicu trudna, hajde bonicko dogurala dotle i sad ces zivce gubiti...... Pile malo ce da iznenadi mamicu svoju, hajde jos malo
Sporty ja je dobila prije 2-3 dana, jedva primjetna, al od grufi do pupka, nije dole valjda je i to ok
Hvala vam drage moje... ma nadam se i ja da nije, ali skepticna sam sigurno, kod malog mi se ne cini toliko alarmantno jer ima samo par onih sitnih bubuljica na predjelu oko pupka, ali sreca sto mu je rano pupak otpao i suv, da ne ode preko pupka u krvotok, a kod mene je rana katastrofalna, blago receno se rascvjetala i boli kao sam djavo. Dr mi kaze da i u Vojnoj ima isto kao i na Jezeru, u zadnjih par dana samo ona imala oko 20 slucajeva. Tako da covjek bolje meni se cini kuci da se poradja
kako si draga moja? samo polahko bez nervoze,znam da nije lahko ali procice vjeruj mi (ISKUSTVO)
necete mi vjerovati...nagovoirih mm da pece cevape da, da u ova doba...na onaj elektricni hepek... mersiha kako slusa bebic?? jelo aBd da ne bude mrsa ni bebi ni tebi...javi nam kad bude bris gotov...
animagical bas si dusmanica,cuj natjerala hudog covjeka da pece cevape u ovo doba Anes slusa zelim vam svima da vas bebace vase slusaju kao moj Anes rodila ga majka on je miran toliko ja sve stizem s njim,bas sve,jede,spava,igra se sam,ponekad trazi maminu paznju kad ostane malo duze sam,pa i ja bih vidim ti sitno brojis masalah,akb bice sve d dobro,kako se osjecas? jesili ikada imala ijedan napad?
Skvo, sretno ti sutra, budi nam hrabra i jaka, zelimo ti lagan i sto bezbolniji i brzi porod Sensia kao sto kazes meni isto nikad nije soda godila ovako kao u trudnoci, ovi prirodni sokovi mi nekako bljutavi a nije mi ni mineralna losa. Imate li vi lineu negru, kad vam se pojavila i je li do pupka ili preko cijelog stomaka... Meni se prvo pojavila do pupka, a sad ide skroz do grudi
imam ja, do pupka je sada, cak smo je slikali neki dan posto ne vidim donji dio stome a pocela se pojavljivati JAKO RANO...sve pomalo i sad je do pupka
Jelena bas mi je zao sto kroz to sve sada prolazis Nadamo se da nije ta bakterija, moja je bebi u bolnici pokupila e.colli pa i dan danas stalno moramo urin kontrolirat... A to za ranu, mogu misliti kako ti je, moja je bila ok, ali opet bolilo, a mogu misliti kako je tebi. Drzi se
mersiha osjecam se super, nema nikakvih problema, samo malo nestrpljiva....a to za muza nisam ja rekla da sam ga natjerala, vec nagovorila ma nek su bebe zdrave i zadovoljne, pa nek i placu, jesu bebe ili nisu ja to ne ocekujem, mislim ne nadam se da bude nezahtjevan ni miran...nek mi bude zdrav a na trepavicama cemo ga nosati, sto rece jedna zenica
skvo ako uletis, a garant hoces sretno sutra, javi nam sta ti rade ako sta odluce raditi...lagan porod i brzo mazenje i bjezanje kuci s bebanom
animagical bravo,svaka cast,ma ti si super zena a za muza sam se salila malo zelim ti od srca da te slusa bebac kao moj i nista ti vise nece trebati,samo nije ni meni ispocetka bilo lahko dok se naviknes ostale zenice sretno vam iako vas nepoznajem samo ove sto su ostale iza mene na temi
drage moje zenice....hvala vam od srca...super ste podrska...ja imam malu tremicu, sto radi toga da se konacno akoBogda upoznam sa bebcem, sto radi umceta sto je "ostavljam" kuci.bas sam blentava. Ljubim va sve