|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1120 1121 [1122] 1123 1124   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
3.9.2011 17:39:10   
drznica
Ja sam na pocetku imala te prenose plakanja bez razloga, sad ih nema user posted image a nervoze manje...uzivaj, ja se samo smijem, slusam muziku, plesem...pokusaj sebe opustiti na najbolji nacin. Bice bolje i tebi i user posted image .
Nemirko se vrti, tako i treba...da znas ko ce bit glavni hehe

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 28026
3.9.2011 17:40:51   
gerberka
IZVORNA PORUKA: drznica

Ja sam na pocetku imala te prenose plakanja bez razloga, sad ih nema user posted image a nervoze manje...uzivaj, ja se samo smijem, slusam muziku, plesem...pokusaj sebe opustiti na najbolji nacin. Bice bolje i tebi i user posted image .
Nemirko se vrti, tako i treba...da znas ko ce bit glavni hehe

user posted image user posted image user posted image user posted image tnx user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 28027
3.9.2011 17:44:23   
gerberka
ma meni fali mm..radi od jutra do noći user posted image ja sam navikla najvise sa njim..i nocas cu sa drugaricom, al meni nije to to user posted image osjecam se praznom , usamljenm i ostavljenom...znam da mora da radi, ali mi mnogo fali, mnogo , mnogo ..sad kad smo user posted image i ja spremne za duge setnje i vecere, jer nema umora, nema mucninan i povracanja..taju vidimo samo ujutro i navecer..mislim da sam zbog toga malo pukla, ali bit cu ja ok user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 28028
3.9.2011 18:17:11   
enči80
Evo i meneuser posted image
Bila danas kod dr.,ako se neporodim do utorka moram ići u bolnicu
tako da je u opticaju i cr i toiko sam se nasikirala evo čitav dan povraćam i muka mi je.
Uglavnom,sa bebama je sve ok a i moja dr.mi je rekla da ne pristajem na cr sve do zadnjeg trenutka.
Mrzim bolnicu ali ako se mora Bože moj neka ima i to.

Gerberkauser posted image sretan povratak,i ta tvoja priča o žoharima me podsjeti kad sam ja ležala u Zenici radi malokrvnosti prije 10-ak godina i tad su bili oni tzv.ruseviuser posted image user posted image user posted image i izgleda da ih još nisu istrijebiliuser posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 28029
3.9.2011 18:17:11   
animagical
ma sta je ovo s enci?? ne javlja se???

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 28030
3.9.2011 18:17:46   
animagical
hej telepatije vidi vrijeme postiranja i tvog i mog postauser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28031
3.9.2011 18:19:28   
Bebica11
Joj sizovi me hvataju, ne mogu uci na svoj mail na hotmailu a sigurna sam u sifru 100%user posted image

enci ne sekiraj se, bebice mogu i krenuti do utorka, a sto cr, bas su nidje vezeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 28032
3.9.2011 18:19:46   
enči80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sve u bocu identično

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 28033
3.9.2011 18:22:11   
enči80

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Joj sizovi me hvataju, ne mogu uci na svoj mail na hotmailu a sigurna sam u sifru 100%user posted image

enci ne sekiraj se, bebice mogu i krenuti do utorka, a sto cr, bas su nidje vezeuser posted image

AkoBogda,pa ako ne dobijem bolove priridne sigurno idem na cr jer mi ne smiju izazivati indukcijom radi user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28034
3.9.2011 18:24:00   
Bebica11
jesi li otvorena imalo, imas li simptoma poroda???

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 28035
3.9.2011 18:24:35   
enči80
Evo mi mama dođe,pišemo se večerasuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 28036
3.9.2011 18:25:52   
animagical
enci idi ganjaj muzauser posted image ja otkako istjerujem bebu moj moze spavati po cijeli dan...user posted image ma vidjeces da ce to krenuti samo prije utorka...ja nekako znam da hoce..ako te ista tjesi imam jednu rodicu dobila blizance na cr prije par mjeseci, super se oporavila a i bebe super zdrave i fineuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 28037
3.9.2011 18:33:40   
Semica
Eeeeh moja gerbo suosjecam sa tobom...i moj radi 12h...ujutro ga vidim kkad ga ispratim na posao i navece budemo skupa 2h dok ne zaspi ( umoran jadnicak bude )....ali to nije razlog da ne pustis sebi muzikicu neku koju volis i uzivas sa bebicom user posted image user posted image

Enci-cuvamo fige da bude sve gotovo do utorka...da samo kreneeeeuser posted image user posted image user posted image

Bebice,a da pokusas promijeniti pass...( ne znam da li imas alternativni mail ili si isla na tajno pitanje kada si pravila mail taj)...mozda ti je neko provalio sifru..meni se 3 puta desavalo...

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 28038
3.9.2011 18:39:50   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Semica

Bebice,a da pokusas promijeniti pass...( ne znam da li imas alternativni mail ili si isla na tajno pitanje kada si pravila mail taj)...mozda ti je neko provalio sifru..meni se 3 puta desavalo...

Semice i ja mislim da mi je neko provalio sifru, jer nemoguce da ne ide, a alternativni mail davno ukinutuser posted image a tajno pitanje pokusavam provalitiuser posted image a mm ce pokusati haknuti mail

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 28039
3.9.2011 18:43:50   
Semica

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Semica

Semice i ja mislim da mi je neko provalio sifru, jer nemoguce da ne ide, a alternativni mail davno ukinutuser posted image a tajno pitanje pokusavam provalitiuser posted image a mm ce pokusati haknuti mail

Nadam se da cete uspjeti...!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28040
3.9.2011 18:44:12   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: gerberka

ma meni fali mm..radi od jutra do noći user posted image ja sam navikla najvise sa njim..i nocas cu sa drugaricom, al meni nije to to user posted image osjecam se praznom , usamljenm i ostavljenom...znam da mora da radi, ali mi mnogo fali, mnogo , mnogo ..sad kad smo user posted image i ja spremne za duge setnje i vecere, jer nema umora, nema mucninan i povracanja..taju vidimo samo ujutro i navecer..mislim da sam zbog toga malo pukla, ali bit cu ja ok user posted image

eh kako ovo lijepo zvuči iz tvoga postauser posted image user posted image
sva sma s eraznježila...
ali zna šta ...ti fino prošetaj a bebiju pričaj kako babi radi d abi bebiju bilo bolje kasnije...
hajd enemoj radi toga tugovati...sve su to male tugeuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 28041
3.9.2011 18:53:12   
drznica
Nama zenama nikako ugoditi... mm radi gdje i ja odvojeni smo pola metra user posted image Nekad mi je bolje kad smo suprotna smjena da se malo pozelimo. Ovako citav dan skupa na poslu, skupa kuci...mada jos jedno drugom nismo dosadili, kad on ode negdje preko dana bez mene, ja bih samo plakala toliko mi nedostaje. Pa ko da nam udovolji???

Enci, nadam se da ces u ponedjeljak drzati user posted image user posted image Nisam upratila jesu dva user posted image ili dvije user posted image ili je ipak mix. Koja su imena u opticaju???

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28042
3.9.2011 18:57:39   
gerberka
hanady user posted image user posted image user posted image hocu, slusat cu, obecavam...i da, on radi da bi mi imali, znam da mora, nije jedini, svaki se otac i muz bori.kako si ti user posted image

enči, okrenut ce seuser posted image user posted image akoBogda, a ako ne, tu smo uz tebe user posted image
ja sam se rasplakala doktoru zbog žohara a on se odvalio smijat..prava sam plačka..ni nalik na onu ratobornu gerberku..mislim ratobornu za one koji me ne znaju

majke mi, bila sam dobra u glavu do neki dan user posted image sa vama je sve bolje user posted image

semice, e onda cemo ti i ja slušati muziku i čekati mužeke user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28043
3.9.2011 19:05:58   
Semica
Gerbo...slusam je vala svaki dan...jos "uhvatim" samu sebe kako ko izluda plesem po kuci sa ovim ogromnim pupom...pa mi smijesno bude...a i sarah pocesto uhvati ritam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 28044
3.9.2011 19:11:06   
Medi_87
Gerberice a ja te ganjam po temama da vdiim jesi li stigla ja te zvala danas i sa kucnog,nigdje teuser posted image
ljubim vas oboje pa se cujemo

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 28045
3.9.2011 19:19:58   
Semica
Eto drage moje,ja vam se odjavljujem do sutra...sutra i u pon cu mozda uspjeti uci na RR...ako ne uspijem nemojte odmah misliti da sam na GAKu...user posted image user posted image user posted image MM sutra slobodan pa onda sebi cijeli dan isplaniramo tako da nemam kad sjediti za kompom....Vjerovatno ce zadnje pripreme za dolazak nase djevojcice da budu sutrauser posted image ...U savkom sl.zenicama koje su pred porod zelim sve najbolje!!! Da bude sto bezbolniji i da sve bude oki...Ako kod mene bude kakvih novosti...bit ce te obavijesteneee-ne brinite...Zelim vam ugodan ostatak veceri...user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 28046
3.9.2011 19:25:57   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Gerberice a ja te ganjam po temama da vdiim jesi li stigla ja te zvala danas i sa kucnog,nigdje teuser posted image
ljubim vas oboje pa se cujemo

spavala sam nakon kupaja danasuser posted image
hvala ti na brizi srce mooojeeee
ne daju tamo mob , samo sam nekom uspjela ozkucati sms, pa sam zato danas pisala na rr..ljubi mi to dijete milo, meden mi je kooo. kooo najslađi med user posted image pusa tebi medi user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 3.9.2011 19:26:45 >

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 28047
3.9.2011 19:59:26   
sanela.asja
Od mene Laku Noc za veceras user posted image tako sam umorna,a dole me probada nemogu da sjedim i sto je cudno dnevni ulozak mi cjeli dan cist ma nista ni kapljice obicno bude sekreta al danas ni nista suho sve user posted image
Laka vam i udobna noc moje user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 28048
3.9.2011 20:09:53   
animagical
sta je ovo svi odose spavati...ja ne mogu ni kad trebam... nekakva sam neraspolozena...samo zvoni tel i pitaju jesi se porodila? nemam kad da se porodim, javljam se na tel,a mozda i bihuser posted image kanite me seeeeeeeeeuser posted image  

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 28049
3.9.2011 20:12:02   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: animagical

sta je ovo svi odose spavati...ja ne mogu ni kad trebam... nekakva sam neraspolozena...samo zvoni tel i pitaju jesi se porodila? nemam kad da se porodim, javljam se na tel,a mozda i bihuser posted image kanite me seeeeeeeeeuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 28050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1120 1121 [1122] 1123 1124   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1120 1121 [1122] 1123 1124   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *