Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Animagical, sta si ovo promjenila avatara ne mogu te prepoznati hehehehe. Joj ja moram pod hitno kupiti neke hlace jer evo vec osjetim da sam bebu stisla ovim starim farmericama na gumu, jedva se mice dijete kad sjednem. Muke slatke. E odoh sad do Cileka da vidim te cijene
zumbule jel se ono ti meni smijes pa ovo nema smisla...pa ako se javim na kuci, kako ce me iko pitati jesi se porodila....pa dok ti se javljam na kucni-nisam, valjda bi bila u bolnici mislim,svaki dan zovu...
drznice reko da naslutim sta, ocito se bebi ne svidja onaj medo...
< Poruku je uredio animagical -- 3.9.2011 20:22:45 >
Evo i mene Bila danas kod dr.,ako se neporodim do utorka moram ići u bolnicu tako da je u opticaju i cr i toiko sam se nasikirala evo čitav dan povraćam i muka mi je. Uglavnom,sa bebama je sve ok a i moja dr.mi je rekla da ne pristajem na cr sve do zadnjeg trenutka. Mrzim bolnicu ali ako se mora Bože moj neka ima i to.
Gerberka sretan povratak,i ta tvoja priča o žoharima me podsjeti kad sam ja ležala u Zenici radi malokrvnosti prije 10-ak godina i tad su bili oni tzv.rusevi i izgleda da ih još nisu istrijebili
Enci, meni bio Cr zakazan za ponedeljak.U petak navece puko mi vodenjak.Ja pravac bolnica, zadrzali me.U subotu dobila kontrakcije, ja se obradovala, kontam porodicu se prirodnim putem...kontrakcije slabe,ja se nisam otvarala...helem...nisam se porodila prirodnim putem ali nisam se porodila ni u ponedeljak kad su dr.i htjeli nego kad je bebi resila da izadje
zumbule jel se ono ti meni smijes pa ovo nema smisla...pa ako se javim na kuci, kako ce me iko pitati jesi se porodila....pa dok ti se javljam na kucni-nisam, valjda bi bila u bolnici mislim,svaki dan zovu...
drznice reko da naslutim sta, ocito se bebi ne svidja onaj medo...
Animagical,smijem se zato sto znam koko ljudi bahati mogu biti.Hej Skvo rodila i ti ces ako Bog da ubrzo.Znam da nema nista gore od iscekivanja,samo probaj da se opustis,bebi ce izaci kad bude spreman
hi drage moje.... Skvo CESTITAM od srca i zelim vam sve najbolje...
ja sam se juce toliko bila nasikirala oko posla da covjek ne povjeruje kakvi ''''ljudi'''' mogu biti, pa me je citav dan bolio zeludac da sam oplakala...i sad mi zao sto sam toliko i bebu napatila, jadnicak moj mali...
Gerbo dobro dosla... Ciciban drzim fige da sve bude u redu... Enci sa srecom...
< Poruku je uredio Gift -- 3.9.2011 20:36:12 >
Animagical, sta si ovo promjenila avatara ne mogu te prepoznati hehehehe. Joj ja moram pod hitno kupiti neke hlace jer evo vec osjetim da sam bebu stisla ovim starim farmericama na gumu, jedva se mice dijete kad sjednem. Muke slatke. E odoh sad do Cileka da vidim te cijene
Uh, Cilek...prica za sebe. Sve je lijepo, medeno, krasno ali i skupo. Vjerujem da je u pitanju kvalitet ali meni je puno. Imaju neki popust 25% i 50%. Jako mi se dopao krevetic bebi sa komodicom za presvlacenje, 3 latice, ogradica, posteljina, i 2 jogija. Jedan jogi za krevetac,a drugi veliki jogi kad dijete odraste, skloni se ograda i te police i dobijes konstrukciju za krevet u kojem dijete moze spavati do 10.godine. To kosta oko 900KM. Stvarno je prakticno i nije ni skupo, miran si duze vremena. Eto izvjestaja od mene...ja i dalje tragam za kreveticem, moram pogledati na Socijalnom, ima neka radnja cula sam da su povoljni...a sve se nadam da cu od nekog ipak posuditi krevetic, a ostalo pokupovati
Veceras ste mi nesto mirne...Kako nam je Skvo rodila vi se usutile cccc. Sta ste se prepale hehe. I ja vam odoh sa posla napokon. Sutra opet radno i to citav dan I HATE SUNDAY!!! Pozdravljam vas sve, mozda opet uletim nekad navece. Animagical, Enci nadam se lijepim vijestima uskoro
Mene sKvo bacila u depresiju draga Drznice Ne znam spolove,ja volim iznenađenja a imam kombinacije za imena spremna i pisala sam ih nekad davno ali sve se može promijeniti onog trena kada ih ugledam aBd.
Bebice11 imam ja dosta naznaka skoroga poroda ali tvrdoglave bebe pa hajd'
Rekla mi je dr.uz stepenice da hodam ali ne čučnjeve jer valjda od njih može puknuti vodenjak tako da znate.
Ja evo iz šetnje,išla na ribicu baš mi se jela jer sam haman čitav dan provela povračajući. Imam čitav dan neku sukrvicu tako da molim Boga dragoga da mi ispadn sluzni čep.
Animagical raspalo nam se društvo
Evo i mene Bila danas kod dr.,ako se neporodim do utorka moram ići u bolnicu tako da je u opticaju i cr i toiko sam se nasikirala evo čitav dan povraćam i muka mi je. Uglavnom,sa bebama je sve ok a i moja dr.mi je rekla da ne pristajem na cr sve do zadnjeg trenutka. Mrzim bolnicu ali ako se mora Bože moj neka ima i to.
Gerberka sretan povratak,i ta tvoja priča o žoharima me podsjeti kad sam ja ležala u Zenici radi malokrvnosti prije 10-ak godina i tad su bili oni tzv.rusevi i izgleda da ih još nisu istrijebili
Enci, meni bio Cr zakazan za ponedeljak.U petak navece puko mi vodenjak.Ja pravac bolnica, zadrzali me.U subotu dobila kontrakcije, ja se obradovala, kontam porodicu se prirodnim putem...kontrakcije slabe,ja se nisam otvarala...helem...nisam se porodila prirodnim putem ali nisam se porodila ni u ponedeljak kad su dr.i htjeli nego kad je bebi resila da izadje
Znam ja to ali kad mi je dodijalo više,leđa mi moja otpadoše
Usput Gerbo bebe su se meni okrenule,ali se slabo otvaram
raspalo se drustvo staro, drustvo staro a probrano enci sta je ovo nece djeca napolje i gotovo.. valja meni cekati do pon za pregled nadam se jos makar jednom prstu na pregledu...isli smo veceras setati, pa jedno tri km, reko nece li sta pomoci... ta sukrvica,jel sluzava ili ne? meni ide neka obojena sluz, najcesce zuta ali bude i drugih boja....malo smedje i ponekad crvene najcesce
raspalo se drustvo staro, drustvo staro a probranoenci sta je ovo nece djeca napolje i gotovo.. valja meni cekati do pon za pregled nadam se jos makar jednom prstu na pregledu...isli smo veceras setati, pa jedno tri km, reko nece li sta pomoci... ta sukrvica,jel sluzava ili ne? meni ide neka obojena sluz, najcesce zuta ali bude i drugih boja....malo smedje i ponekad crvene najcesce
Baš sukrvica i imam evo kontrakcije ali ne bolove u leđima. Joj što se ismija na ovoj temi situacija
moje ,evo i mene.Bila sam bez komp.citavih 24 h,al nije mi puno nedostajao,ali vi jeste... Danas sam bila kod svojih sa mm,pa malo brala kupine i uzivala,joj kako je lijepo,nedostaje mi kuca,stan me ubija... SKVO cestitam na malenom bebacu !!! Zelim ti brz oporavak,a malenom bebacu sretan dolazak na svijet ! Ostalima cestitam nove mjesece,sedmice... Semice,Animagical,Enci...cekam prijenos uzivo... Gerbo,drago mi je da si sad bolje... Anice sretan ulazak u 7.mj. Cicibanko...nedaj se,prezivjeces i gore,sve za malu curu... Ako sam nekog izostavila sorry,jedva sam vas iscitala,uhhh... Ja po UZV sam danas usla u 8.a po ZM trebala bih 8-og.Uglavnom u utorak aBd na kontrolu da vidim svog malog bebaca i nadam se da je sve ok... Sad vas sve pozdravljam,pa pisem sutra.MM hoce malo da istrazuje po komp.instalirali smo windows 7.
Uh, Cilek...prica za sebe. Sve je lijepo, medeno, krasno ali i skupo. Vjerujem da je u pitanju kvalitet ali meni je puno. Imaju neki popust 25% i 50%. Jako mi se dopao krevetic bebi sa komodicom za presvlacenje, 3 latice, ogradica, posteljina, i 2 jogija. Jedan jogi za krevetac,a drugi veliki jogi kad dijete odraste, skloni se ograda i te police i dobijes konstrukciju za krevet u kojem dijete moze spavati do 10.godine. To kosta oko 900KM. Stvarno je prakticno i nije ni skupo, miran si duze vremena. Eto izvjestaja od mene...ja i dalje tragam za kreveticem, moram pogledati na Socijalnom, ima neka radnja cula sam da su povoljni...a sve se nadam da cu od nekog ipak posuditi krevetic, a ostalo pokupovati
Bila sam u toj radnji na Pofalicima, ima krevetaca. Drznice i ja sam taj krevetac jos prije gledala u Cileku ali mi nesto puno, ne znam. U ADAX-u imas isto krevetac koji ti moze biti do 6-7 godina, sklanjaju se ogradice, a ima uz to pored i komoda sa 3 latice i dobijes onaj dio za presvlacenje na komodici. Nama treba sobica citava mada se bavim mislju da kupim komodicu i krevetac negdje boja bukve a da ormar kazem stolaru da mi napravi od istog drveta. Ja bi tako neku neutralnu sobicu da nema onih meda, cvjetica i sl. po ormaru i krevetcu, pa da je dijete moze i poslje koristiti.
Sensia daj slikeeeee, ne drzi nas u slatkoj neizvjesnosti. Mogu misliti kako si slatke tapetice izabrala za svoju pisuljicu
Vodolija83 hvala na cestitkama za 7 mjesec, bas sam bila u grcu ovaj period dok nisam "dotakla" sedmi mjesec jer mi je doktorica rekla "gurajte ako mozete do sedmog" eto udjosmo i mi u taj ozbiljni dio trudnoce Cestitke i tebi na ulazak u 8 mjesec
jutroo !!Evo nisam se javljala dva dana u nekoj guzvi bila ! SKVO od srca cestitam .. zelim ti brz oporavak i bebici svu srecu ovoga svijeta ! CICIBAN ne brtini se ti ,sve ce to aBd biti bolje nego sto si mislila sigurna sam u to !! Nisam upratila neko je pisao o kreveticu iz cileka mislim da je Drznica o onom sto se ogradica skine i latice sklone i dobijes krevet za veliko dijete !Ja sam taj kupila ustvari taj baby dream cijelu sobu , i prezadovoljna sam kreveticem , ne znam da li su vam rekli da uz njega dodje komplet poseljina i dva anatomska madraca oba se odmah montiraju na krevet .. po meni zaista vrijedi !! cestitam sedmice i mjesece ostalim ... mi smo sluzbeno u 38. sedmici
Evo mi punih 26 sedmica, ulazimo u 27. po ZM hB a po uzv smo vec tu neko vrijeme, mozda smo i 7.vec al neka ravnamo se po ZM
iiiiiiiii danas se desilo nesto NOVO..ja i mm se valjamo u spavacoj,mrsko nam ustati kad on iznenadjeno uzviknu "vidi ovo, vidi ovo" ...ja se prepala...kontam sta je sad KAD umokrila mi se potkosulja, vlazna fleka na lijevoj strani gdje je lijeva dojka...eto osim "sirenja" na rupicama, pocelo i curiti
Silver ne brini se i meni se znalo to desiti, a pogotovo sto si spominjala tvrd stomak, stisne ih, npr. mene kad ledja bole beba se umiri, stisne je znas....tako no sikirli be hairli
Bebice cestitam na sedmicam..... masalla ti neces brinuti o dojenju ...bar tako kazu !!Ja u 35.sedmici sam tek primjetila taj kolestrum ili kako se vec zove .. evo i sada samo navece kada mazem grudi primjetim kap dvije
Jutro drage moje, evo i mene da vam sarnem koju pametnu.. Prije svega da cestitam Skvo na bebacu i da joj zazelim brz oporavak, a vama ostalim sto ste pri kraju zelim sto prije i sto lakse da se kutarise te. Ja sam hB dobro, muka je i dalje prisutna ali manje, juce mi puna kuca bila gostiju, i to dragih pa tamo-ovamo nekako nisam ni imala kad ni osjetiti jel mi muka ili ne. Sutra aBd idemo kod Dr po 1 put i nadamo se svemu najboljem. Samo da vas pitam posto mi je ovo ujedno i 1 gin pregled,hoce li mi Dr ceprkati sta "dole" rukama ili samo tom nekom UZ sondom sta li ???? Pusa najveca za sve i veliki