|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1123 1124 [1125] 1126 1127   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
4.9.2011 14:03:08   
drznica
Animagical, prošištat će dijete u meni od Cole hahhaaha

Pocela sam malo citati ove porođajne price... sad bih ja i porod u vodi i epiduralnu i svasta nesto. user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 28101
4.9.2011 14:07:18   
animagical
uh ja ne bih u onu voduuser posted image user posted image user posted image sta ja znam ko je sve krvario u taj bazen prije mene....a znas kako su azurni oko dezinfekcije, puna bolnica mrse...pih...a i te nalaze sto poneses za kadu, uradis puno ranije...poslije pokupiti  sta hoces...a vala ni epiduralna mi ne treba-jednom radjam prvo dijete, necu crknut ako osjetimuser posted image jesam hrabra, ha? ovo ja ne bi li krenulo...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 28102
4.9.2011 14:10:23   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

uh ja ne bih u onu voduuser posted image user posted image user posted image sta ja znam ko je sve krvario u taj bazen prije mene....a znas kako su azurni oko dezinfekcije, puna bolnica mrse...pih...a i te nalaze sto poneses za kadu, uradis puno ranije...poslije pokupiti  sta hoces...a vala ni epiduralna mi ne treba-jednom radjam prvo dijete, necu crknut ako osjetimuser posted image jesam hrabra, ha? ovo ja ne bi li krenulo...

svaka castuser posted image , ni ja se nesto ne bojim porodauser posted image , nece ni to vjecno trajati, a bol se mize izdrzati pa prema tome..laganini

meni je bilo leukocita oko 20 malo eritrocita i bakterija pa su mi rekli samo brusnicu, sad je malo bolje al nisam se rijesila toga jos...nekad i bubreg ono malo osjetim...zato pitam

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28103
4.9.2011 14:15:15   
drznica
A vidi ti ovih hrabrih zena...Animagical, nemoj da kasnis sa porođajnom ...i nema uljepsavanja hahaha

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28104
4.9.2011 14:16:58   
animagical
ih nije to nista dzabe ti brines...da su bubrezi bakterija bi pisalo masa i bilo bi bas puno eritrocita...a ustalom ne treba ti nikakav nalaz da znas da je to-to...ja sam zadnju upalu bubrega imala u trudnoci, piskila krv...ma to je moras svako sekund piskiti a ono nista ne ide, ledja se znoje od muke, i krv ide...inace najlakse je skontati jel imas kakvu ipalu mokracnih kanala, pece kad piskis, ko da vatra ide...a leukocite onako same, ni u urinu ni u krvi ne gledaj puno, njih svaka trudnica imauser posted image   a brusnica je svakako dobra...kao i potkosuljauser posted image ovo za potkosulju mozda zvuci ko nane kad navale s tim,ali ja stvarno vjerujem da treba cuvati bubrege

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28105
4.9.2011 14:18:46   
Bebica11
mogu izdrzati da ne trcim stalno u wc i ne pece me hB,onda je ok, A POTKOSULJU NE SKIDAM u trudnoci, stvarnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 28106
4.9.2011 14:19:02   
animagical
IZVORNA PORUKA: drznica

A vidi ti ovih hrabrih zena...Animagical, nemoj da kasnis sa porođajnom ...i nema uljepsavanja hahaha
ž

ja cu uz porodjajnu aBd da okacim sliku bebijevu, pa ti vidi jel uljepsavanjeuser posted image hajde bona gledaj koliko ljudi hoda ulicom, sviju je neko rodio... od koga god cujem o porodu svako kasniej kaze da sebe najgore mozes zeznuti strahom...zakocis, prepadnes se, sve radis sto ne treba...znaci-samo hrabro i pozitivnouser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 28107
4.9.2011 14:22:27   
Bebica11

ž

ja cu uz porodjajnu aBd da okacim sliku bebijevu, pa ti vidi jel uljepsavanjeuser posted image hajde bona gledaj koliko ljudi hoda ulicom, sviju je neko rodio... od koga god cujem o porodu svako kasniej kaze da sebe najgore mozes zeznuti strahom...zakocis, prepadnes se, sve radis sto ne treba...znaci-samo hrabro i pozitivnouser posted image

jes'user posted image user posted image user posted image user posted image

stisni animagical kad bude, ima da malecki izleti kao metakuser posted image user posted image

drznice kad nam bude vakat aBd ja cu nas ohrabrivati na ovoj temiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 28108
4.9.2011 14:28:11   
drznica
Bebice, pazi sta si rekla ja se drzim ovog od danas hehe.

Joj ja cu poceti plakat sto radim, ne mogu vise na ovoj stolici ne mogu hodati ko luda po centru, nigdje nikog...Nedjelja me slomi od 12-20h. Hocu na trudnickooooo user posted image

Aaaaa evo jedna trudnica prolazi pored mene, slatka buckasta...meni se cini samo sto nije user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28109
4.9.2011 14:29:33   
animagical
ma ja nisam pekava zena, ali mi oci zasuze kad pomislim da ce za koji dan moj misurko biti u rukama, da ga razmotavamo, pregledamo, mazimo, ljubimo....igracka nasa malauser posted image uh zene moram da idem, nemam vise igala, sve otezem da se bocnem, jer moramo do dezurne apoteke da kupim....hajd vakat je, odohuser posted image ako sta krene naletim ja maksuz da javim...user posted image huguser posted image milkite te trbice

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28110
4.9.2011 14:30:44   
Bebica11

ma ja nisam pekava zena, ali mi oci zasuze kad pomislim da ce za koji dan moj misurko biti u rukama, da ga razmotavamo, pregledamo, mazimo, ljubimo....igracka nasa malauser posted image uh zene moram da idem, nemam vise igala, sve otezem da se bocnem, jer moramo do dezurne apoteke da kupim....hajd vakat je, odohuser posted image ako sta krene naletim ja maksuz da javim...user posted image huguser posted image milkite te trbice

ekstra potpisuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28111
4.9.2011 14:32:14   
Anoniman

felix idi tamo zatrudni user posted image user posted image user posted image pa onda plasi zene bocamauser posted image user posted image ccc sve nijedna lafo nece a svima slatko navrataiti medju trudnice...hajde bona zaleti se, evo skvo upraznila mjesto na temi, sad cu i ja...dok imas gdje stati
hvala draga  doce druge sigurno nove trudnice ja cu cekat tam cetvrto peto kolo , user posted image user posted image user posted image neka lijepo je meni i vako.
Samo vi......

Neposredna veza do poruke: 28112
4.9.2011 14:35:00   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image da dodam jos zimska user posted image user posted image Moj tajo je sve meni govorio eto nece vam biti dosadno imat cete zimsku igracku zimi taman imao oko 7mjes. Najljepse tad .....I stvarno su slatke igracke bilo zimske il ljetne .....

Neposredna veza do poruke: 28113
4.9.2011 15:06:31   
Mrgica
Hvala na odgovoru Drznice...Jos jedno pitanje mozda glupo,ali...Smijem li ja ikakav posao nocas raditi sa mm, jer cu sutra na pregled???Bojim se da zeni ne zamaglim pogled, pa belaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28114
4.9.2011 15:08:14   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Mamolina

Nisam upratila neko je pisao o kreveticu iz cileka mislim da je Drznica o onom sto se ogradica skine i latice sklone i dobijes krevet za veliko dijete !Ja sam taj kupila ustvari taj baby dream cijelu sobu , i prezadovoljna sam kreveticem , ne znam da li su vam rekli da uz njega dodje komplet poseljina i dva anatomska madraca oba se odmah montiraju na krevet .. po meni zaista vrijedi !!

Mamolina koliko ste platili tu sobicu i sta sve dodje ?

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 28115
4.9.2011 15:19:29   
drznica

IZVORNA PORUKA: Mrgica

Hvala na odgovoru Drznice...Jos jedno pitanje mozda glupo,ali...Smijem li ja ikakav posao nocas raditi sa mm, jer cu sutra na pregled???Bojim se da zeni ne zamaglim pogled, pa belaj...user posted image user posted image user posted image

Pa vjerovatno smiješ ako nemaš nikakve bolove, krvarenje i sl. ...

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 28116
4.9.2011 15:31:38   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Mrgica

Slobodno kad smijesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 28117
4.9.2011 15:34:12   
Mrgica
Mauser posted image user posted image ne, hvala Bogu nemam nikakvih problema, krvarenja i sl...Vec nako kontam sta znam,zena gleda dole, pa...user posted image user posted image Vas...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28118
4.9.2011 15:47:59   
drznica
U BBI sve same trudnice setaju...sta je ovo??? Dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 28119
4.9.2011 16:38:58   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Sonja

halloooooooo
vidim nema nikog..sve na Situacijiuser posted image user posted image

ja sutra moram raditi urinokulturu tako da ti ja nista ne znam o tome..
samo jednom u zivotu sam radila kad sam prvi put bila trudna i znam da je nalaz bio ok. nije bilo baja

sad ne znam sta ce biti ..nadam se najbljem

mene krsta 2 dana bole ono podmuklouser posted image

cestitam sed. mj.
i ja napokon usla u 7. polje na tickeruuser posted image user posted image user posted image user posted image

I meni je ovo drugi put da radim UK,u prvoj trudnoci nisam imala tih problema.user posted image
Prvi put radila jer mi je nalaz urina bio los,pisalo da imam mnogo bakterija,pila antibiotik i sad trebala da uradim da vidim jel sta pomoglo.user posted image Sad mi nalaz urina dobar,mislilm nemam bakterija (tako pise) a kad sam uradila UK ipak ima.user posted image Sreca pa ih nema puno i ne smetaju mi uopste,mene nista ne boli,ne pece,nema nikave sluzi,bijelog pranja itd,ma sve super hB,ja stalno ponovljam da ne bi ni osjetila trudnocu da ne moram obuvati carape i patike.user posted image
Cestitam na sedmom mjesecu,vrijeme stvarno brzo prolazi,i ja cu u 8. za 10-ak dana.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 28120
4.9.2011 16:41:58   
Hannica
Eh,ja se odoh malo tusnut i "sredit" za svaki slucaj,ako doktoru na um padne da ceprka po "gospoji".user posted image
Pozelite mi srecu,nadam se da ce sve biti superiska.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28121
4.9.2011 16:53:42   
drznica
Sretno Hanni...Javi nam kako bi na pregledu...ja sam pozelila bas da se vidim sa user posted image , nisam bila mjesec dana na pregledu pa cu u toku ove sedmice.

Nema zena, setaju po suncu...sta li je sa Enci???

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28122
4.9.2011 19:01:16   
Sonja
vidim o porodu se prica
user posted image user posted image user posted image

uh kad se nama priblizi ja vas necu tjesit odma da znate...
nek mene tjese ove prvorotke sto nemaju pojmauser posted image user posted image
boga mi ja necu nikom da lazemuser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 28123
4.9.2011 19:03:37   
drznica
Sonjaaaaaaaaaaa ja cu trazit da te skinu sa teme kad mi se priblizi termin hahaahhhaa. Mene sve tjesi kad vidim vas koje ste rodile jedno,dvoje...pa evo tu ste opet user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 28124
4.9.2011 19:06:51   
Bebica11

Sonjaaaaaaaaaaa ja cu trazit da te skinu sa teme kad mi se priblizi termin hahaahhhaa. Mene sve tjesi kad vidim vas koje ste rodile jedno,dvoje...pa evo tu ste opet user posted image

pusti ih bona, ne bi opet zabebile da je tako strasnouser posted image

strasno je kad te struzu nazivo bez anestezije i bez nekih lijekova protiv boliva nozevima maternicu pa odes PRAZAN kuci, a da izdrzis bolove za jedno malenouser posted image pa izdrzacemo ako Bog dauser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 28125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1123 1124 [1125] 1126 1127   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1123 1124 [1125] 1126 1127   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *