Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hello...mislimda nema niko ko danas radi osim mene Anice, jeftinije ti dodje da sama pravis kombinacije sobe nego ovo u kompletu Bebice...dobro dosla u moj klub...nek' nisam jedina koja "curi" hehehe...nadam se da je istina ovo sto kazu da ce biti mlijeka Ostale, cestitam na sedmicama, mjesecima... Ja vam sve imam neki osjecaj da cu roditi ranije, ne znam sto...ne boli me nista, nemam kontrakcije...al...
Jutro drage moje, evo i mene da vam sarnem koju pametnu.. Prije svega da cestitam Skvo na bebacu i da joj zazelim brz oporavak, a vama ostalim sto ste pri kraju zelim sto prije i sto lakse da se kutarise te. Ja sam hB dobro, muka je i dalje prisutna ali manje, juce mi puna kuca bila gostiju, i to dragih pa tamo-ovamo nekako nisam ni imala kad ni osjetiti jel mi muka ili ne. Sutra aBd idemo kod Dr po 1 put i nadamo se svemu najboljem. Samo da vas pitam posto mi je ovo ujedno i 1 gin pregled,hoce li mi Dr ceprkati sta "dole" rukama ili samo tom nekom UZ sondom sta li ???? Pusa najveca za sve i veliki
Imas isti slucaj kao ja Posto je prvi put da dolazim predlozila je da uradimo papa test tako da je na jednom stolu samo uzela taj bris, nista strasno, nece ti rukama nista cackati hehee,a onda na drugi sto prelazis da ti uradi UZV vaginalno. Ni to nije strasno kako sam ja mislila, sva se ukocila, a zapravo uopste ne osjetis. Prva tri mjeseca su ti vaginalni pregledi, a onda ide preko stomaka. SRETNO!!!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Cestitke na sedmicama,mjesecima,prvim udarcima itd. Mi veceras aBd idemo na konrtolu,jedva cekam. Nadam se da ce sve biti ok.Sigurno ce mi opet antibiotik propisati ali sta bi,sto se mora...mora se. Opet imam tri baje,na svakoj UK po jednu vrstu Klebsiella oxytoca Klebsiella oxytoca ESBL soj Escherichia coli sve 10 na 4. Jel neko od vas imao ovu klebsiellu,jel opasna? Kako me krenulo do kraja trudnoce cu sve bakterije izmjenjat,prosli mjesec sam imala tri,sve razlicite. Gerbo dobro nam dosla. Nema Enci danas,da i ona nije otisla roditi. Nadam se da je napokon krenulo,mogu mislit kako joj je dosadilo.
Gerboooo...divan osjecaj...tek kad stvarno pocne da "udara" nesto neopisivo. Ja sam jutros ustala oko 4 i bila jako zedna, pa uzmem grozdja da pojedem...eh kad sam legla bio je show program... Vrti se , udara, jedva zaspala
ja sutra moram raditi urinokulturu tako da ti ja nista ne znam o tome.. samo jednom u zivotu sam radila kad sam prvi put bila trudna i znam da je nalaz bio ok. nije bilo baja
sad ne znam sta ce biti ..nadam se najbljem
mene krsta 2 dana bole ono podmuklo
cestitam sed. mj. i ja napokon usla u 7. polje na tickeru
Cestitke na sedmicama,mjesecima,prvim udarcima itd. Mi veceras aBd idemo na konrtolu,jedva cekam. Nadam se da ce sve biti ok.Sigurno ce mi opet antibiotik propisati ali sta bi,sto se mora...mora se. Opet imam tri baje,na svakoj UK po jednu vrstu Klebsiella oxytoca Klebsiella oxytoca ESBL soj Escherichia coli sve 10 na 4. Jel neko od vas imao ovu klebsiellu,jel opasna? Kako me krenulo do kraja trudnoce cu sve bakterije izmjenjat,prosli mjesec sam imala tri,sve razlicite. Gerbo dobro nam dosla. Nema Enci danas,da i ona nije otisla roditi. Nadam se da je napokon krenulo,mogu mislit kako joj je dosadilo.
jos imas bajaga u sebi a bolil te sta muci ????Cudo ti ne da inekcije nego da pijes tab .???
Felix nam je pravooo pozelila ovu temi,mogla bi nam se i pridruzit uskoro.
ajd bizi tam ne prizivaj veceras mi mm dolazi sputa taman moja stala nemoj nista slutit da mi se nebi omaklo kud se javi ikako ovdje
felix hoce li i kod tebe veceras biti 3puta u 2h
ja bi i 4 al jadan ce doc preumoran s puta tako da mi ga zao jos umarat Cestitam ulazak u 7mi mjes hebote sto vrijeme ide aaaaaaaa kao da sam juce citala ti trudna
felix idi tamo zatrudni pa onda plasi zene bocama ccc sve nijedna lafo nece a svima slatko navrataiti medju trudnice...hajde bona zaleti se, evo skvo upraznila mjesto na temi, sad cu i ja...dok imas gdje stati
Hannice ja ti ne znam plaho o Klebsielli, znam da je kod djece česta, izaziva respiratorne smetnje, ali kod tebe je drugačiji soj, i znam da se liječi istim antibioticima kao Escherihija colli. A jesi li imala kakav čudan sekret? Ma garant nisi, ja to nikad ne promjetim To si ti garant na sex navalila majka, supruga, trudnica s dvojkama Baja ko baja, oćerat ćeš je opet ne brigaj Žene, ja u 8. mjesecu baš sam happy zbog toga
Nije mi dobro...najedoh se maslanice ko luda...aaaaaa pa unisticu se na poslu. Animagical, evo ja zaljevam colom Hanni, ne znam ti za te baje kako da otjeras...kod mene svaki put hB ok. Enci nema...moglo bi bit svasta....voljela bih, a mozda je samo u setnji po ovom lijepom danu.