|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1124 1125 [1126] 1127 1128   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
4.9.2011 19:16:57   
Silver
curke neznam kako porodilju boli, sa gledista babice ne izgleda tako strasno...user posted image ...a svaka je poslije rekla da je nije bolilo, mada su u tim momentima drzale svoje bebice....

Ja vam danas  bila u setnji sa mm, kupila nekakvu toniranu kremu za lice...i pojela ogroman sladoled cup! user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28126
4.9.2011 19:56:05   
Sensia
Gdje ste se to zenice razbjezale?

Ima li kakvih prenosa uzivo? user posted image  ja sam danas ko slomljena, nemam volje nizasta.....stomo mi nesto tvrd pa tvrd user posted image
al hajd da ne bude vidi je samo kuka.......

ima li koga, drznice? user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28127
4.9.2011 20:03:26   
Vodolija83
Evo mene Sensia...Izgleda,kad nema nikog,mi smo tu.
Nisam se cijeli dan javljala,rintala po stanu ko luda,nesto me uhvatilo,sad sam preumorna.
Sutra mi stize zaovica sa puno nekih stvarcica za bebaca.Dok su se ona i sveki dog.koja ce,ipak ce zaova.Kolica ce naknadno,al su uspjeli naruciti user posted image user posted image user posted image
Ne vjerujem da cu sutra na vjezbice stici,jer ona ostaje samo do cetvrtka,pa da iskoristimo vrijeme maximalno.
Prekosutra aBd kontrola da vidimo kako bebac napreduje i da mi dr.uzme bris,da vidimo ima li kakvih bajki.
Moraces i meni poslati pp vezano za onaj paradajz.Imam i ja domaceg dosta,pa da i ja spremim zimnicu user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28128
4.9.2011 20:15:00   
Anica1
Sensia nema izvlacenja, hocemo slikiceeeee  user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 28129
4.9.2011 21:16:34   
Hannica
Evo mene opet.user posted image Poslije kontrole svratila malo kod sveki,ona mi Hanu cuvala.Sve je super,hB,bolje ne moze,skolski primjer trudnice.Doktor kaze da mu je nalaz UK smjesan,nije mi propisao nikakve antibiotike (hvala Bogu) samo uroloski caj,heferol i pregnacare-standardno.user posted image Beba A je teska 1290 gr,a beba B 1250 gr. Rekao mi je da bi sad trebala na kontrolu svako dvije sedmice ali da ne moram dolaziti ukoliko se budem osjecala dobro. Hvala Bogu ne moram nikakve nalze vaditi pa samim tim ne moram ganjati doktorice opste prakse.
A Enci nam je izgleda zabolilo,javila bi se ona bar malo da je kuci,ona "situacija" je natjerala da rodi.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 28130
4.9.2011 21:36:30   
enči80
Hannice baš mi je drago što je sve ok sa bebamauser posted image

Nisam se još porodila,imam kontrakcije ali ne i bolove i ovo će sigurno biti cruser posted image user posted image user posted image
U utorak idem u bolnicu jer mi tada ističe 7 dana od termina.

Bila sam kod mame cijeli dan pa se nisam javljala.

Šza mi je sa animagical?Kako ste ostale?

Danas baš nešto sparno vrijeme...užas...user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28131
4.9.2011 21:40:15   
animagical
ma nema nista od meneuser posted image isla kod mame pa me nema cijeli dan, a prije toga isli po gradu hodati...cijeli dan gubim sluzni cep, jos uvijekuser posted image mislila sam da mi je vise ispao citav...koliko ga ima Boze sacuvaj...

enci ima li sta kod tebe? odoh sta da jedem pa se vracamuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 28132
4.9.2011 21:45:56   
enči80
Evo kupala se,sva mi kosa bila mokra kako je neka sparina kod nas.

Uglavnom sve isto...ja se više pomirila da ću na cruser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28133
4.9.2011 21:48:50   
Selminja
Djeste vječne trudnice user posted image
Danas smo haman sve bile kod mame user posted image
Sutra ciciban ide u bolnicu, pade mi na pamet, ako sam dobro shvatila, pa sretno draga ako budeš čitala user posted image
Enci i animagical, želim vam puno sreće i što manje isčekivanja. Enči nadam se da će krenuti porod prirodno user posted image

Neposredna veza do poruke: 28134
4.9.2011 22:01:46   
Skvo RR
Haj trudnjacice...
Ja doso..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uglavnom jos sam lagana komica, pa vam sutra sve detaljno pisem....

LJUBIM vas.user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 28135
4.9.2011 22:04:28   
mersiha 77
Skvo RR svaka cast zeno ti to zacas
nek je sretno i haijrli akbuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 28136
4.9.2011 22:05:15   
senka27
hejjjjjj Skvo ljepoticicce bas mi drago da je sve proslo i hvala Boguuu na tomee...

pratim preko mob.desavanja  i jako sam sretna zbog tebe...

i jedva cekam tvoju pricicu i utiske ljubimo i mi VAS jubi bebu i Umu veliku sestruuser posted image user posted image user posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 28137
4.9.2011 22:29:24   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Haj trudnjacice...
Ja doso..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image e svala cast zenouser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 28138
4.9.2011 22:29:30   
animagical

Haj trudnjacice...

ljubi i ti svoje dvije mrviceuser posted image cestitamo od srcauser posted image   mi...jos nismouser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 28139
4.9.2011 22:31:17   
enči80

Haj trudnjacice...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S.MI JOŠ OVDJEuser posted image user posted image user posted image (animagical i ja)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 28140
4.9.2011 22:33:00   
animagical
enci ja ujutru imam pregled...ma frka mi ko da je prvi sastanakuser posted image user posted image user posted image vidi skvo kako to zena zacasuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 28141
4.9.2011 22:33:27   
enči80
Animagical kod nas dvije i avatari uspavaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Selminja hvalauser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 28142
4.9.2011 22:34:41   
enči80
Zaključaše nam situacijuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 28143
4.9.2011 22:37:15   
animagical
eh a taman sam mislila saznati ko je bio slavni sportas?user posted image user posted image user posted image jao crnjaka...
curka li sta kod tebe?
a to za avatare...user posted image user posted image user posted image bas fino docaravaju nase bebane

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 28144
4.9.2011 22:43:54   
enči80
ne curi samo kontrakcijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 28145
4.9.2011 22:49:35   
animagical
joj kad bi mi sastavile simptome, a da i ispadne jedan porod, a ovako posebno...user posted image user posted image   meni ispada nesto sluzavo...ma grozno...isto zelatin za kolaceuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 28146
4.9.2011 23:07:34   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Sensia nema izvlacenja, hocemo slikiceeeee  user posted image

pa nismo jos kupili krevetac, samo smo zalijepili tapeticu user posted image

al bice ovih dana user posted image

sto se tice cileka, ne znam koje ti karakteristike trazis kod kreveca ali meni oni nisu bas funkcionalni. nijedan krevetac im nema nivoe nego je to nekako na sredini pa nije zgodno ni kada je bebi skroz mala pa se covjek ne moze saginjati a nije zgodna ni kad bebi malo naraste jer mi se cini da moze ispasti...... samo im se kod jednog modela spusta jedna stranica ali skorz malo user posted image user posted image user posted image user posted image
oni su izgledom preslatki ali funkcionalnost......hm....meni losa jako losa

Skvo legendo ljubi pilice male, pisi kako je bilo. drago mi je da si ok i da je sve proslo, sad uzivaj sa svojom porodicom prosirenom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 28147
4.9.2011 23:08:26   
enči80
user posted image user posted image user posted image user posted image

Nešto me izbaciuser posted image
Hodala uz stepenice,crkla sam a stomak mi je bukvalno na koljenimauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28148
4.9.2011 23:11:09   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: enči80

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nešto me izbaciuser posted image
Hodala uz stepenice,crkla sam a stomak mi je bukvalno na koljenimauser posted image user posted image user posted image

jesu li makar kakve kvalitetne kontrakcije????

hajde ne bi li samo krenulo aBduser posted image

eee Boze crnjaka...ja smirujem kontrakcije ginipralom a vi ih prizivateuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 28149
4.9.2011 23:18:08   
animagical
ako ko prodaje kakav anti-ginipral, evo vrucih musterijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1124 1125 [1126] 1127 1128   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1124 1125 [1126] 1127 1128   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *