|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1133 1134 [1135] 1136 1137   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.9.2011 13:29:31   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: animagical

skvouser posted image mali mis je ko med, a seka ga bas obusevljeno pregledauser posted image ma lutke dvijeuser posted image user posted image ja sam jos tu...jos dva danauser posted image ako ne bude i 12user posted image

nego, kad budes u elementu, pricaj kako ti je prosao porod?????

hannice bas je lijepo afan, a lijepo je i dzan ne mozes promasiti....eto curi daj ime dzana i mirna bosnauser posted image kod mene nema nista za ici u bolnicu

A to cu vam pisati kada se vi porodite...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boga mi skvo, u kakvom sam sad stanju, ne mozes me prepasti nicimuser posted image samo da ga vise izvadeuser posted image salu na stranu, nadam se da si iole dobro...negdje skuzih da si izgubila puno krvi...user posted image nek je proslo...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 28351
6.9.2011 13:31:14   
vila_7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image animagical - za potpis! user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28352
6.9.2011 13:32:03   
sporty mamaa
Hi zenice pozdrav i od mene.... Skvo draga ja ti zavidim, bas sinoc muzu govorim da oce sve ovo biti iza nas, tako me neka trema hvata... A ti to zavrsi za cas...
Vidim govorite ko ce iznjet bebu iz bolnice i ko ce vas kuci cekat, pa mi to sve malo neobicno. Il smo mi totalno out il kod nas tih obicaja nema. Meni to dosad nitko spomenuo nije, a valjda se podrazumijeva da ce bebu iznjeti moj muz i jauser posted image  Uostalom ne znam zasto je to toliko bitno.... Prosli put muz iznjeo bebu, kuci nas nije docekao nitko, svekrva dosla nekad navece da vidi bebu.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28353
6.9.2011 13:32:36   
Hannica
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Ja jos ni jedno ime za djevojcicu nisam stavila na listu,a za djecaka ja i muz vodimo rat...meni se svidja Džan (tur.dusa) a njemu Afan (arap. cestit,posten,vrijedan,pun vrlina),nikako da se dogovorimo.

Hanicce ja sam htjela da dam ime Dzan ali smo se odlucili za Dzenan (srce)user posted image ja citala u Kuranu sto mi imamo da Dzan znaci dusa i tako ja pricam svojoj neni kad ona meni izvadi orginalan Kuran i tamo pise da Dzan znaci dzinuser posted image ,tako da sam se predomislila i Asja znaci obasjana mjesecinom a tom orginalnom Kuranu znaci neposlusnauser posted image

Kako  orginalnom,pa svi su Kur'ani orginalni,nema razlike ni u jednom slovu.user posted image
Dzan je tursko ime,ne arapsko...na turskom znaci dusa.user posted image Raspitat cu se jos malo.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 28354
6.9.2011 13:32:41   
animagical
IZVORNA PORUKA: helena_7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image animagical - za potpis! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ako on uskoro ne zaplace, ja cu pocetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28355
6.9.2011 13:33:28   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Haj moje lijepe..
kako ste mi?

Ja vas sve virkam..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ma kontam dokle su mi ove XXL trudnjacice...user posted image , a i ostale..ali ove posebno..sve ne smijem da pitamuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Emirko evo spava...pa ja malo na kompu..ja zivi zombi..ali moze se nevjerovatno, mjesto da spavam dok on spava..ja sve nesto...valjda ona nesanica u trudnoci me dobro pripremila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eto ako vam je lakse one koje su  malo spavale, ima da budu kao lampe kada dodje bebi..dobro utrenirane...

Ma ljubim vas.

Skvo, djecica su tako divna! Meni ne izlazi iz glave Umče kako gleda svog bracu. Prelijep momenat!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 28356
6.9.2011 13:34:20   
Silver
Drzniceee user posted image  nikako da navratim do BBI u tvojoj smjeni, da ti pokazem kako mi je narastao stomo user posted image

ja cu isto sutra pokusati da vidim kad je moja dr. na GAK-u na UZV-u pa da vidim sta ce mi ona reci za bebija, kontrakcije i spol user posted image

A moje ime za mog malca je DAVUD! Sa mm jos nisam nacisto...on nije odusevljen ali mu se svidja...mada ima jos vremena da ga ubjedim!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28357
6.9.2011 13:34:22   
Hannica
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Hi zenice pozdrav i od mene.... Skvo draga ja ti zavidim, bas sinoc muzu govorim da oce sve ovo biti iza nas, tako me neka trema hvata... A ti to zavrsi za cas...
Vidim govorite ko ce iznjet bebu iz bolnice i ko ce vas kuci cekat, pa mi to sve malo neobicno. Il smo mi totalno out il kod nas tih obicaja nema. Meni to dosad nitko spomenuo nije, a valjda se podrazumijeva da ce bebu iznjeti moj muz i jauser posted image  Uostalom ne znam zasto je to toliko bitno.... Prosli put muz iznjeo bebu, kuci nas nije docekao nitko, svekrva dosla nekad navece da vidi bebu.

Sporti nam nekako hinjski udje u deveti mjesec,niti je ko sta vidio niti cuo.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 28358
6.9.2011 13:34:40   
palachinken
animagical, Semice - niski start, jelde? Virim vas, navijam! Nismo dugo imali live prijenos, vrijeme je :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28359
6.9.2011 13:36:35   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Sensia jesi li ti izabrala ime?

Od muskih mi je lijepo Zeid :-)
A od zenskih mm i ja vodimo rat, meni je lijepo Naila-dobitnica :-) al nista od te ljubavi mm nece ni da cuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma samo nek je zivo i zdravo

Sta se tebi svidja

Meni i mm se svidja

Naima -ar. njezna, mekana, fina, bezbrizna i sretna

a za musko nismo ni razmisljali toliko...user posted image Ja se borim za Abdulah ako bude, muz za Ismail, moj otac je predlagao Fatih, ostali nisu imali prijedlogauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 28360
6.9.2011 13:37:20   
sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: helena_7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ako on uskoro ne zaplace, ja cu pocetiuser posted image user posted image user posted image

Animagical bona no sikiriki, kad njemu bude vrijeme izaci ce onuser posted image  Nama bas na tecaju govore kako je termin poroda samo okviran, da je normalno sedam dana da se prede, a tebi jos nije ni dosaouser posted image user posted image  Neka te jos bonauser posted image

Neposredna veza do poruke: 28361
6.9.2011 13:38:29   
Hannica

skvouser posted image mali mis je ko med, a seka ga bas obusevljeno pregledauser posted image ma lutke dvijeuser posted image user posted image ja sam jos tu...jos dva danauser posted image ako ne bude i 12user posted image

hannice bas je lijepo afan, a lijepo je i dzan ne mozes promasiti....eto curi daj ime dzana i mirna bosnauser posted image kod mene nema nista za ici u bolnicu

Ne mogu,to ime nikako dati,odmah mi na um padne ona Džana s Red Carpeta na novoj tv,ona sto je vodila gole vijesti.user posted image Ma smislit cemo nesto,imam ja jos vremena. A za Dzana i Afana cu morati napraviti anketu pa neka pobjedi bolji.user posted image

Neposredna veza do poruke: 28362
6.9.2011 13:39:35   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Sensia

Sensia jesi li ti izabrala ime?

Od muskih mi je lijepo Zeid :-)
A od zenskih mm i ja vodimo rat, meni je lijepo Naila-dobitnica :-) al nista od te ljubavi mm nece ni da cuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma samo nek je zivo i zdravo

Sta se tebi svidja

Meni i mm se svidja

Naima -ar. njezna, mekana, fina, bezbrizna i sretna

a za musko nismo ni razmisljali toliko...user posted image Ja se borim za Abdulah ako bude, muz za Ismail, moj otac je predlagao Fatih, ostali nisu imali prijedlogauser posted image

Nisu imali prijedloga ili nisu imali pravo glasa?user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28363
6.9.2011 13:39:44   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Sporti nam nekako hinjski udje u deveti mjesec,niti je ko sta vidio niti cuo.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Suti bona ja se jos tjesim da sam u osmom... Nisam jos svjesna majke miuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28364
6.9.2011 13:41:53   
Hannica
Joj pola 2...user posted image ja ni soljice od kafe nisam oprala,a danas sam htjela biti vrijedna.user posted image user posted image Stvarno ovo vrijeme leti...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28365
6.9.2011 13:42:35   
Bebica11

Ja jos ni jedno ime za djevojcicu nisam stavila na listu,a za djecaka ja i muz vodimo rat...meni se svidja Džan (tur.dusa) a njemu Afan (arap. cestit,posten,vrijedan,pun vrlina),nikako da se dogovorimo.

Hanicce ja sam htjela da dam ime Dzan ali smo se odlucili za Dzenan (srce)user posted image ja citala u Kuranu sto mi imamo da Dzan znaci dusa i tako ja pricam svojoj neni kad ona meni izvadi orginalan Kuran i tamo pise da Dzan znaci dzinuser posted image ,tako da sam se predomislila i Asja znaci obasjana mjesecinom a tom orginalnom Kuranu znaci neposlusnauser posted image

Kako  orginalnom,pa svi su Kur'ani orginalni,nema razlike ni u jednom slovu.user posted image
Dzan je tursko ime,ne arapsko...na turskom znaci dusa.user posted image Raspitat cu se jos malo.user posted image

joj sanela, zbuni ti narod ovdje

nema originalni-neoriginalni....imas mozda vise razlicitih prevoda znacenja Kur'ana, znaci ne postoji ni originalni prevod jer Kur'an se ne moze doslovno prevesti jer arapski jezik ima 10 miliona rijeci a nas par....znaci za mnoge rijeci nema ni prevoda vec se trazi najblize znacenje

dzan jeste na arapskom dzin...a asja ne mora znaciti da je neposlusna, zavisi OD IZGOVORA i od S kako se izgovara...jer arapski jezik ima 3 vrste s....i ne sekiraj se, asja nema ruzno znacenje...asIja...mozda a i to ne mora znaciti

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28366
6.9.2011 13:43:52   
Hannica
Sporty meni je kod tebe vrijeme najbrze proletilo,kao da smo juce bile pocetnice na ovoj temi.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28367
6.9.2011 13:44:45   
Bebica11

Ne mogu,to ime nikako dati,odmah mi na um padne ona Džana s Red Carpeta na novoj tv,ona sto je vodila gole vijesti.user posted image Ma smislit cemo nesto,imam ja jos vremena. A za Dzana i Afana cu morati napraviti anketu pa neka pobjedi bolji.user posted image

joj ziva bila nemoj anketu, svi idu na "ZVUCNIJE" ime a ne razmisljajuci puno o znacenju...tako da ce rezultat biti za dzana 100%

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28368
6.9.2011 13:45:34   
animagical
hahah gdje ti dzana s golih vijesti naumpadeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   joj crnjakauser posted image

palachinken...evo sve nesto ocekujem, a ono nista...malo krsta malo stomak po dnu...ma ima da javim ovdje pa makar vodenjak pukao u sred nociuser posted image

zene, odoh u setnju, ja se bocnuh, danas se ne poradjam...user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28369
6.9.2011 13:46:02   
Hannica

joj sanela, zbuni ti narod ovdje

nema originalni-neoriginalni....imas mozda vise razlicitih prevoda znacenja Kur'ana, znaci ne postoji ni originalni prevod jer Kur'an se ne moze doslovno prevesti jer arapski jezik ima 10 miliona rijeci a nas par....znaci za mnoge rijeci nema ni prevoda vec se trazi najblize znacenje

dzan jeste na arapskom dzin...a asja ne mora znaciti da je neposlusna, zavisi OD IZGOVORA i od S kako se izgovara...jer arapski jezik ima 3 vrste s....i ne sekiraj se, asja nema ruzno znacenje...asIja...mozda a i to ne mora znaciti

Bit ce Afan i bez ankete.user posted image user posted image user posted image Odoh Dzana izbrisati s liste.user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28370
6.9.2011 13:49:08   
Silver

I ja se slazem oko ovoga...nema orginalnog ili fake Kur'ana! CItala sam na vise mjesta da Asija znaci neposlusna, da je cak Poslanik a.s. mjenjao imena osobama koje su se tako zvale u npr. Dzemila (ljepotica) itd. a opet u nekim knjigama Asija/Asja znaci ljecnica!  Epa sad...haj ti znaj...

A Dzan jeste tursko ime i ako ga das kao takvo, nema veze sta na arapskom znaci... a opet ako je nekome bitno iskljucivo sta neko ime na arapskom znaci onda Dzan  nije pravi izbor...ma generalno ovo je tema za podforum IMENA... a ustalom...zivimo u demokratiji...neka svako da ime koje zeli user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28371
6.9.2011 13:49:36   
Hannica

hahah gdje ti dzana s golih vijesti naumpadeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   joj crnjakauser posted image

user posted image user posted image user posted image Ona mi je prva asocijacija na to ime.

Neposredna veza do poruke: 28372
6.9.2011 13:50:17   
drznica
Hej Silver, kad biudes mogla navrati da vidim pupu...user posted image
Eh definitivno sam odlucila da od sljedece sedmice idem na vjezbe ali na Otoku, svi ste tamo, eto i mene, pa cu dole i karton otvorit. Raspitala sam se malo u vezi svog trudnickog. Ide se 28 dana prije poroda, traje 6 mjeseci. Kanton placa koliko placa, razliku plate isplacuje firma, tako da nije lose. Zadovoljna sam. Vjerovatno cu na trudnicko krajem oktobra, da ne kradu mi puno od user posted image Naravno ako se budem ovako lijepo osjecala kao sad.
SKVO, hocemo pricuuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28373
6.9.2011 13:52:24   
Silver
Drzniceee... ode mi i ti na otoku  user posted image  bicu jedina u skerlica user posted image  epa nije fer!!!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 28374
6.9.2011 13:53:26   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Silver

I ja se slazem oko ovoga...nema orginalnog ili fake Kur'ana! CItala sam na vise mjesta da Asija znaci neposlusna, da je cak Poslanik a.s. mjenjao imena osobama koje su se tako zvale u npr. Dzemila (ljepotica) itd. a opet u nekim knjigama Asija/Asja znaci ljecnica!  Epa sad...haj ti znaj...

A Dzan jeste tursko ime i ako ga das kao takvo, nema veze sta na arapskom znaci... a opet ako je nekome bitno iskljucivo sta neko ime na arapskom znaci onda Dzan  nije pravi izbor...ma generalno ovo je tema za podforum IMENA... a ustalom...zivimo u demokratiji...neka svako da ime koje zeli user posted image

Nije mi bilo bitno da je ime arapsko,mislila sam da na arapskom nema nikakvo znacenje,ali ako ima ruzno znacenje onda mi je bitno i ne zelim takvo ime.MM ce se obradovati kad mu kazem da je Afan pobjedio.user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1133 1134 [1135] 1136 1137   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1133 1134 [1135] 1136 1137   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *