|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1137 1138 [1139] 1140 1141   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.9.2011 20:36:51   
Lejla Ka
Ja došla da vidim jel se gdje zakuhalo, osim u Zenici?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 28451
6.9.2011 20:39:48   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

user posted image user posted image user posted image kod nas gori user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 6.9.2011 20:41:03 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 28452
6.9.2011 20:41:32   
Hannica
IZVORNA PORUKA: animagical

sanela mazi tu malenu, nisam ni znala da je bolesnauser posted image

hanice, kako tvoja djeca, velika i mala?user posted image

user posted image Dobro su svi hvala Bogu.Meni je najgore,gnjave me puno,ali za to sluzi mama.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28453
6.9.2011 20:43:01   
Hannica
IZVORNA PORUKA: gerberka

user posted image user posted image user posted image kod nas gori user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ja nisam ni znala daje utakmica dok nisam u vjestima u 7 cula.user posted image Gdje ja zivim.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 28454
6.9.2011 20:45:20   
Silver

U nasem dnevnom se zakuhalo...user posted image user posted image user posted image user posted image  ja ugasila sve svjetla da na miru gledam tekmu user posted image  samo dosla da vidim ima li novosti od enci! mm se pojede jadan od sikiracije user posted image  sto ti je fudbal...samo nezna s eko je gori od nas dvoje...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 28455
6.9.2011 20:52:59   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Silver

U nasem dnevnom se zakuhalo...user posted image user posted image user posted image user posted image  ja ugasila sve svjetla da na miru gledam tekmu user posted image  samo dosla da vidim ima li novosti od enci! mm se pojede jadan od sikiracije user posted image  sto ti je fudbal...samo nezna s eko je gori od nas dvoje...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ili troje hahaa

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 28456
6.9.2011 20:57:17   
animagical
lejlauser posted image hajde ti si iskusna zena, reci mi kako da istjeram ovo dijete napolje?user posted image
ja utakmicu slusam, mm gleda...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 28457
6.9.2011 21:02:21   
gerberka
mm je na poslu user posted image

ja sam stalno kod mame, pomislit će komšije  da sam "vrOćena" user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28458
6.9.2011 21:04:04   
animagical
hhaha cuj vracenauser posted image user posted image user posted image nek pomisle...a tek kad ti stomak ugledaju...mislice da te tm vratio jer nije muzevouser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 28459
6.9.2011 21:04:06   
Lejla Ka

lejlauser posted image hajde ti si iskusna zena, reci mi kako da istjeram ovo dijete napolje?user posted image

Mene si našla pitat. Moje su oboje deložirani uz prijetnju noža user posted image

Hajd ti u subotu dole na Dobrinju da se ispričamo ko ljudi!?

U nasem dnevnom se zakuhalo...  ja ugasila sve svjetla ...

user posted image user posted image

da na miru gledam tekmu

user posted image

Hajde i ti na sjelo u subotu?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 28460
6.9.2011 21:05:58   
R&T@

Ovako ga neces istjerati...

Ali ako on "pogleda" malo nize, malo juznije od duse...
saznat cete da je sin spreman da "ustupi teren"user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 28461
6.9.2011 21:08:27   
gerberka

hhaha cuj vracenauser posted image user posted image user posted image nek pomisle...a tek kad ti stomak ugledaju...mislice da te tm vratio jer nije muzevouser posted image user posted image user posted image  

stomak se vidi..sigurno već priće kruže user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28462
6.9.2011 21:10:24   
animagical
meni termin u cetvrtak...ti mene planiras gledati ovakvu duplu u subotuuser posted image nema sanse, ako se ne porodim do subote ima nesto da mi budeuser posted image user posted image user posted image
salim se...u koliko je sati? u 9 se moram javiti u vojnu,ako ne budem porodjena do tada.... ako je kad poslije, ako me ne porode ni do subote...eto me vama da kukam...ima da me istjerateuser posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 28463
6.9.2011 21:11:37   
animagical
IZVORNA PORUKA: tajra

Ovako ga neces istjerati...

Ali ako on "pogleda" malo nize, malo juznije od duse...
saznat cete da je sin spreman da "ustupi teren"user posted image

a-a jok, ne pomaze, probalauser posted image user posted image user posted image user posted image eh sad doduse ne znam dozu tog lijeka, ovo jednom u hefti dok se kilava zena nakaniuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28464
6.9.2011 21:11:41   
Bebica11
gerbo kad ces nam ti sliku stome postaviti????

evo i ja gledam i maaalkice grickam cips s chilijem....citala sam da zacinjeno pomaze bebama van pa eto animagical...ja sam 2 kom uzela a tako mi se jedeee

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 28465
6.9.2011 21:14:14   
gerberka
Bebice11, moj stomo je mashAllah, vidi se iz aviona user posted image user posted image user posted image ne znam postaviti sliku, a voljela bih, pa da mogu da se foliram user posted image user posted image user posted image

nemoj pretjerati s cipsom, nije zdravo..a znam da ti se jede...

moja mama narezala meze..između ostalog suhog mesa, a ja ne smijem zbog tlaka..ako uzmem komadic, necu stati na njemu -  ode sve do vraga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28466
6.9.2011 21:16:16   
animagical
gerbo ako ti je ceif to narezano, probaj s dimljenom piletionom, pritisak ti nece skociti, a nije ni slano..
zene...eto mene za nekih 20 min...user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 28467
6.9.2011 21:18:11   
mea29
olla ...evo i mene u drugu smjenu da se javim...malo virkam sta pisete dok pravim kolace, sutra mi je rođendan...30-ti....okruglo ohohoho....

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28468
6.9.2011 21:19:06   
Lejla Ka

meni termin u cetvrtak...ti mene planiras gledati ovakvu duplu u subotuuser posted image nema sanse, ako se ne porodim do subote ima nesto da mi budeuser posted image user posted image user posted image
salim se...u koliko je sati? u 9 se moram javiti u vojnu,ako ne budem porodjena do tada.... ako je kad poslije, ako me ne porode ni do subote...eto me vama da kukam...ima da me istjerateuser posted image user posted image

U 12h. Ti se lijepo javi u Vojnu. Ako ti predlože indukciju reci da nećeš dok nešto ne završiš, pa im dođi sutra user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 28469
6.9.2011 21:30:08   
Hannica
animagical izaci ce,polako,sto si pozurila,pa nije jos vrijeme. user posted image
Joj ja sam 15-ak dana pred porod preplakala,dosadilo mi a Hana nije htjela vani do termina.user posted image
Sad sam mislila da cu roditi prije termina bar dvije sedmice,ali poslije slucaja s Enci i prenosenja dvojki vise ne razmisljam o tome,sad sve dane racunam.user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 28470
6.9.2011 21:31:16   
Hannica
mea tenk ju sto si me prihvatila na fb.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28471
6.9.2011 21:46:25   
animagical
ooo kako nije vrijeme, pa u cetvrtak je krajnje vrijemeuser posted image   a znam jos da mi je ovulacija bila ranija, meni test bio pozitivan jos davnog 27 decebra..zadnja menstruacija 2 decembar...vala mu je vakat...evo nit sam u strahu od poroda, niti sam pod stresom, fino se opustam, sve mu spremili...ako ga cure budu cekale koliko i roditelji, tesko ce se ozenitiuser posted image  
lejla, ja bih radije da se porodim do subote,ali ako se ne porodim...pa doci cu...a vi me trpiteuser posted image iiii necu indukciju, ako bas ne moramuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28472
6.9.2011 22:04:48   
animagical
e veliko hvala misimovicu, mm bi se pojeo ziv da nije pao gouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28473
6.9.2011 22:05:24   
Lejla Ka
Ima ona neka studija, da me ubiješ sda ti ne znam reči kako se zove i ne da mi se tražiti, znam da ćeš mi vjerovati, da se dužina trudnoće kroz godine produžila od vremena kad je uvedeno računanje termina koje i sad koriste ginekolozi. Ovo računanje staro je preko stotinu godina, a doktor koji je objavio korekcije statistički je ustanovio da korekcije sad iznose za bjelkinje prvorotke +od 7 do 10dana na proračunati termin, a za višerotke + 3 do 5 dana. Tako da ti sad računaj. Onda ona stara babska da se dječaci prenose, i tako to user posted image

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Poruku je uredio Lejla Ka -- 6.9.2011 22:06:02 >

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 28474
6.9.2011 22:10:59   
animagical
user posted image user posted image lejla ti si zla zenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tacno me rasplaka...

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 28475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1137 1138 [1139] 1140 1141   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1137 1138 [1139] 1140 1141   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *