Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja došla da vidim jel se gdje zakuhalo, osim u Zenici?
kod nas gori
< Poruku je uredio gerberka -- 6.9.2011 20:41:03 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Ja došla da vidim jel se gdje zakuhalo, osim u Zenici?
U nasem dnevnom se zakuhalo... ja ugasila sve svjetla da na miru gledam tekmu samo dosla da vidim ima li novosti od enci! mm se pojede jadan od sikiracije sto ti je fudbal...samo nezna s eko je gori od nas dvoje...
U nasem dnevnom se zakuhalo... ja ugasila sve svjetla da na miru gledam tekmu samo dosla da vidim ima li novosti od enci! mm se pojede jadan od sikiracije sto ti je fudbal...samo nezna s eko je gori od nas dvoje...
ili troje hahaa
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
ja sam stalno kod mame, pomislit će komšije da sam "vrOćena"
hhaha cuj vracena nek pomisle...a tek kad ti stomak ugledaju...mislice da te tm vratio jer nije muzevo
stomak se vidi..sigurno već priće kruže
meni termin u cetvrtak...ti mene planiras gledati ovakvu duplu u subotu nema sanse, ako se ne porodim do subote ima nesto da mi bude salim se...u koliko je sati? u 9 se moram javiti u vojnu,ako ne budem porodjena do tada.... ako je kad poslije, ako me ne porode ni do subote...eto me vama da kukam...ima da me istjerate
evo i ja gledam i maaalkice grickam cips s chilijem....citala sam da zacinjeno pomaze bebama van pa eto animagical...ja sam 2 kom uzela a tako mi se jedeee
Bebice11, moj stomo je mashAllah, vidi se iz aviona ne znam postaviti sliku, a voljela bih, pa da mogu da se foliram
nemoj pretjerati s cipsom, nije zdravo..a znam da ti se jede...
moja mama narezala meze..između ostalog suhog mesa, a ja ne smijem zbog tlaka..ako uzmem komadic, necu stati na njemu - ode sve do vraga
meni termin u cetvrtak...ti mene planiras gledati ovakvu duplu u subotu nema sanse, ako se ne porodim do subote ima nesto da mi bude salim se...u koliko je sati? u 9 se moram javiti u vojnu,ako ne budem porodjena do tada.... ako je kad poslije, ako me ne porode ni do subote...eto me vama da kukam...ima da me istjerate
U 12h. Ti se lijepo javi u Vojnu. Ako ti predlože indukciju reci da nećeš dok nešto ne završiš, pa im dođi sutra
animagical izaci ce,polako,sto si pozurila,pa nije jos vrijeme. Joj ja sam 15-ak dana pred porod preplakala,dosadilo mi a Hana nije htjela vani do termina. Sad sam mislila da cu roditi prije termina bar dvije sedmice,ali poslije slucaja s Enci i prenosenja dvojki vise ne razmisljam o tome,sad sve dane racunam.
ooo kako nije vrijeme, pa u cetvrtak je krajnje vrijeme a znam jos da mi je ovulacija bila ranija, meni test bio pozitivan jos davnog 27 decebra..zadnja menstruacija 2 decembar...vala mu je vakat...evo nit sam u strahu od poroda, niti sam pod stresom, fino se opustam, sve mu spremili...ako ga cure budu cekale koliko i roditelji, tesko ce se ozeniti lejla, ja bih radije da se porodim do subote,ali ako se ne porodim...pa doci cu...a vi me trpite iiii necu indukciju, ako bas ne moram
Ima ona neka studija, da me ubiješ sda ti ne znam reči kako se zove i ne da mi se tražiti, znam da ćeš mi vjerovati, da se dužina trudnoće kroz godine produžila od vremena kad je uvedeno računanje termina koje i sad koriste ginekolozi. Ovo računanje staro je preko stotinu godina, a doktor koji je objavio korekcije statistički je ustanovio da korekcije sad iznose za bjelkinje prvorotke +od 7 do 10dana na proračunati termin, a za višerotke + 3 do 5 dana. Tako da ti sad računaj. Onda ona stara babska da se dječaci prenose, i tako to