|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1159 1160 [1161] 1162 1163   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
11.9.2011 11:36:30   
Vodolija83
I da....jos jedna slucajnost.Kad sam se posla registrovati na RR,htjela staviti nick Pahuljica,jer mi je taj skoro svugdje gdje sam reg.i na igricama koje sam nekad igrala i sve... al vidim neko me preduhtrio user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 29001
11.9.2011 11:40:47   
pahuljica_25
Vodolijo ja sam ti poslala pp,ako sam uopće uspjjela prvi put to radimuser posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 29002
11.9.2011 11:43:02   
Vodolija83
Pahuljice,nije mi stigla PP.Probaj ponovo,znaci ispod mog posta imas pored e-mail i PP,klikni tu i lagano user posted image

Neposredna veza do poruke: 29003
11.9.2011 11:44:08   
Vodolija83
Evo je stigla...trebalo joj dugo od Tz do Sa user posted image

Neposredna veza do poruke: 29004
11.9.2011 11:51:10   
mala75
vodolijo, i ja sam na utrogestanu od marta al de mi samo reci koliko ti dnevno uzimaš i kako oralno ili vaginalno

Neposredna veza do poruke: 29005
11.9.2011 11:58:10   
Hannica
Dobro jutro.user posted image
Ja ustala prije pola sata,sinoc se bas umorila,ja i mm cistili spajz,bacali neke stvari,rastavljali stari plakar iz hodnika,bas se umorila,noge mi otekle ko buhtlice,i na kraju Hana nije htjela da zaspi do 3 pa sam nju morala zabavljati.user posted image Ne znam sta da radim s njom,nadam se da ce malo promjeniti ovaj ritam spavanja kad bebe dodju inace me postporodjajna depresija nece zaobici.user posted image
Joj ja jedva cekam da krenem nabavljat ove krupne stvari za bebe,sve smo izabrali,nasli ali jos nista nismo kuci dovezli,kolica cemo uzeti tek kad se rode bebe,AS cekamo iz Njemacke da stignu,odlucili smo se maxi cosi cabrio fix,krevetic smo nasli ali i na nega moramo cekati.... Ne znam sta je ovo niko se ne javlja da ce kupit nesto od ovih velikih stvari,sve mi moramo.user posted image user posted image user posted image Izgleda kriza sviju uhvatila.user posted image Sad trebam donijeti Haninu malu robicu s lagera pa da vidim sta ima a sta trebam kupiti.
Ja sanjala da sam se porodila,i bas mi je bio cudan san...beba A je imala dva zuba a bebu B nisam mogla da nadjem odmah,i kad sam je nasla nisam bila sigurna da je moja....user posted image user posted image user posted image Svasta....user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 29006
11.9.2011 11:58:52   
Vodolija83
mala75,ja uzimam 2 navece pred spavanje i pijem ih.Posto na uputstvu pise da se piju samo do 3.mjeseca,a ja pila sve do sadasnje kontrole(a sad sam u 8.) pitala sam dr.i rekla mu da nisam nikad stavljala vaginalno,kaze on da slobodno nastavim piti,pa eto jos 2 sedmice i gotovo sa utrogestanom aBd user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 29007
11.9.2011 12:01:48   
mala75
a ja idem sa 3x2 vaginalno od početka i već mi je user posted image , a i meni je rekla tako do 34 sedmice, al izdržaće se sve zauser posted image

Neposredna veza do poruke: 29008
11.9.2011 12:01:58   
Selminja
Hej vas dvije s istim terminima user posted image i ja sam vam po profesiji kolegica, i bježim vam s terminom par dana user posted image i vodolija sam user posted image ali hvala Bogu ne pijem nikakave tablete user posted image Pahuljica i ja se mozda sretnemo gore.
A za lijenu stolicu, meni najbolje pomaze kompot od šljiva i jabuka, na kraju se ispostavilo da se nadajem novca za te preparate, a kompot dzabni a najbolji user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 29009
11.9.2011 12:05:13   
Silver
hannice...ah kud mi nismo rodbina...ja uzivam da idem na babine i nikad mi nije zao da se potrosim za bebe!!! Ja to vec radim profesionalno user posted image  bar mjesec i po prije krenem prikupljati poklone koje cu nositi...user posted image

kod mene su se moji ponudili za krevetac, a djever i jetrva za AS, ormaric i kolica cemo mi aBd, a robice ce nesto iz inostranstva doci ali ja sebi nedam taj cejf uskratiti da ja obucem mog bebana po svom cejfu!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 29010
11.9.2011 12:10:51   
Vodolija83
Drago mi je Selminja user posted image Jos i vodolija,e pa stvarno... user posted image Ma ti i Pahuljica cete se sigurno gore sresti,pa makar na onim krajnjim pregledima ...I ja sam uzimala kompot,samo sam malo lijena da ga kuham,al pomaze.
Silver,i kod tebe ce znaci biti dosta poklona od porodice i rodbine.Kod nas isto,i to mi je spas user posted image
Sto se tice robice,uzimala sam i ja,a i dobila dosta.Npr.zaovica mi je donijela i kompletic za iznosenje user posted image iz bolnice.Ja sam zamisljala drugacije,al da ne bih patila malenu mrvicu cim se rodi sa svojim idejama oko stajlinga,mislim da ce mu ovo bolje odgovarati i biti puno komotnije...

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 29011
11.9.2011 12:12:17   
pahuljica_25
IZVORNA PORUKA: Selminja

Hej vas dvije s istim terminima user posted image i ja sam vam po profesiji kolegica, i bježim vam s terminom par dana user posted image i vodolija sam user posted image ali hvala Bogu ne pijem nikakave tablete user posted image Pahuljica i ja se mozda sretnemo gore.
A za lijenu stolicu, meni najbolje pomaze kompot od šljiva i jabuka, na kraju se ispostavilo da se nadajem novca za te preparate, a kompot dzabni a najbolji user posted image

E ako si i ti kolegica onda tebe bar moram znati,valjda, Tuzla nije tako velikauser posted image user posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 29012
11.9.2011 12:13:06   
Silver
Mada smo ja i mm vec isplanirali da sami pokrijemo sve troskove oko bebe...ali eto opet dobro dodje, a i rano je jos imam bar jos tri mjeseca da se jos neko ponudi nesto da kupi user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 29013
11.9.2011 12:14:56   
Vodolija83
Hannice,danas malo odmaraj svoje buhtlice ...
A to oko snova...mi trudnice svasta sanjamo...kad bih vam ja pricala svoje snove,padale bi ste od smijeha.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29014
11.9.2011 12:18:28   
Hannica
I nama su svi nesto nudili u prvoj trudnoci,sad niko nista.user posted image Hvala Bogu pa ne ovisimo ni o kome,a mozda je i rano,samo mi pozurili da kupimo sve.user posted image
Samo da se meni moje bebice rode zive i zdrave nista njima nece faliti,ja se malkice salim,vidim ti nabrajas ko je sta kupio zato mi je i na um palo da smo mi sve sami.user posted image I ne treba nam mnogo toga,za djevojcicu skoro nista ne moram kupiti,jos nisam razdjelila Haninu robicu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29015
11.9.2011 12:24:19   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Hannice,danas malo odmaraj svoje buhtlice ...
A to oko snova...mi trudnice svasta sanjamo...kad bih vam ja pricala svoje snove,padale bi ste od smijeha.

Ma kakvo odmaranje,dok smo mi radili Hana se zabavljala s keksom i kokicama,trebat ce mi tri sata da usisam kkoliko je toga namrvila.user posted image Idem se odmah baciti u akciju,a poslije cu mozda malo odmarati kad mi dodje muzek kuci.
Ja inace ne sanjam previse,bar se ne sjecam,a sinoc....user posted image I sestru sam sanjala,njoj termin za porod bio 7.9. a jos nije rodila,drugo joj djete...valjda puno mislim na nju + preumorna bila pa su snovi bili boze sacuvaj.user posted image

Neposredna veza do poruke: 29016
11.9.2011 12:25:08   
Silver
IZVORNA PORUKA: Hannica

I nama su svi nesto nudili u prvoj trudnoci,sad niko nista.user posted image Hvala Bogu pa ne ovisimo ni o kome,a mozda je i rano,samo mi pozurili da kupimo sve.user posted image
Samo da se meni moje bebice rode zive i zdrave nista njima nece faliti,ja se malkice salim,vidim ti nabrajas ko je sta kupio zato mi je i na um palo da smo mi sve sami.user posted image I ne treba nam mnogo toga,za djevojcicu skoro nista ne moram kupiti,jos nisam razdjelila Haninu robicu.user posted image

ma ni nama nije niko nista jos kupio samo su se ljudi nuddili...mogu se predomisliti user posted image user posted image user posted image a iskreno malo mi je i bezze, jer ja sam zapikala neke stvari vec, ovo mi je prvo dijete, jedva ga cekamo aBd, i onda nebih nekoga da dovodim u nezgodnu situaciju, da kupuje stvari koje ja sam birala, mozda ljudima budu preskupe, i sl. bolje je i ako misle da daju pare...znacemo ih mi potrositi...user posted image  ja nemam nikakve djecije robice, niti imam od koga posuditi neke stvari, svi blizi imaju svoje male bebe...ali zato mama sad stedi ...user posted image  koliko umije...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29017
11.9.2011 12:33:27   
Vodolija83
Silver,najbolje kad ti se ponudi bliza porodica,sto je kod mene slucaj.Onda sve fino sami izaberete i kazete:"Mi izabrali" user posted image user posted image user posted image
Ja vas sad sve pozdravljam i user posted image
Idem se lagano spremati,pa na rostilj...mmmmm...
Pisem veceras user posted image Ionako me bilo dosta (prava sam vodolija user posted image )

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29018
11.9.2011 12:40:22   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Silver

IZVORNA PORUKA: Hannica

ma ni nama nije niko nista jos kupio samo su se ljudi nuddili...mogu se predomisliti user posted image user posted image user posted image a iskreno malo mi je i bezze, jer ja sam zapikala neke stvari vec, ovo mi je prvo dijete, jedva ga cekamo aBd, i onda nebih nekoga da dovodim u nezgodnu situaciju, da kupuje stvari koje ja sam birala, mozda ljudima budu preskupe, i sl. bolje je i ako misle da daju pare...znacemo ih mi potrositi...user posted image  ja nemam nikakve djecije robice, niti imam od koga posuditi neke stvari, svi blizi imaju svoje male bebe...ali zato mama sad stedi ...user posted image  koliko umije...

Eh...ja mislim da i nas ovo zeza,mi uzmemo ono sto nam se svidja,a vecini je to malo skupo.user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29019
11.9.2011 12:44:00   
pahuljica_25
selminja imaš p.p.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29020
11.9.2011 13:06:19   
drznica
Ja sam se malo uspavala, apaurin je cudo hehe...spavala do 11h. Evo sad cu staviti sliku krevetica koji mi se jako sviđa. To je onaj krevetic sto sam vam vec pisala da ima u Cileku. Sa laticama i dijelom za presvlacenje, latice ispod krevetica i kad beba poraste skida se sve, a dobijete veliki krevet za dijetedo 6-7 godina.
Cijena u Cileku je bila 900KM a u FISU 280KM. MA SUPER JEFTINO.
Moram sad slikat ove neke stvarcice sto smo kupili pa cu stavit. A kako ono ide stavljanje slika ??? hahahah

Neposredna veza do poruke: 29021
11.9.2011 13:09:39   
Silver
stavi staviiii....meni se svidio onaj krevetic panda u adax-u, 140x70 dimenzije, ali bi voljela vidjeti jos krevetica...napisi koje su mu dimenzije ako znas user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 29022
11.9.2011 13:13:48   
drznica

http://imageshack.us/photo/my-images/690/imag0048fq.jpg/

< Poruku je uredio drznica -- 11.9.2011 13:14:27 >

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29023
11.9.2011 13:15:59   
drznica
Eh to je krevetic, a sad dok uslikam stvarcice, stavicu... Ovaj krevetac ima u ovoj boji i zelenoj. Meni je super praktican pa sad...ne znam kome sta odgovara.
Silver, dimenzije su...hmmm znam da je duzina sa laticama ovim pored 164cm a širina cini mi se 80 kako mm rece.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 29024
11.9.2011 13:23:33   
Silver
drznice krevetic je super user posted image user posted image user posted image  jesi li se vec odlucila za njega??? Nemogu da vjerujem da je tolika razlika u cijeni...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 29025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1159 1160 [1161] 1162 1163   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1159 1160 [1161] 1162 1163   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Gusta hrana.
пеперутка16

Kada ste počeli sa uvođenjem čvrste hrane?

Prije 4. mjeseca. (0%)

Između 4. i 6. mjeseca. (0%)

Nakon 6. mjeseca. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *