|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1173 1174 [1175] 1176 1177   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.9.2011 12:26:50   
sanela.asja
Mene krsta uzasno pocela da bole uhvat me svakih 10 min i drzi po 40-50 sekundi,a dole imam osjecaj kao da nesto rovi kopa..nazvat cu svoju DR.da vidim da li moze da me pimi da me pregleda,stomak mi je tako tvrd bas nemogu da se smirimuser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 29351
13.9.2011 12:29:06   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Mene krsta uzasno pocela da bole uhvat me svakih 10 min i drzi po 40-50 sekundi,a dole imam osjecaj kao da nesto rovi kopa..nazvat cu svoju DR.da vidim da li moze da me pimi da me pregleda,stomak mi je tako tvrd bas nemogu da se smirimuser posted image

sanela, eto i tebe aBduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 29352
13.9.2011 12:33:30   
Sonja
uh ovo kad krene krenu sve odjednomuser posted image
animagical sad ce bato
sanela asja da i tebe nije krenulouser posted image samo ti nazovi dr. i provjeri..kazu sa drugim se nikad ne zna..moze zacas izletituser posted image

jel se nekom Semica javila?jel na otisla na GAK???

meni je stomak strasno tvrd i napet i bas mi smeta..nije da me boli ali mi je skroz ruznouser posted image

pozdrav i ostalim

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29353
13.9.2011 12:36:30   
star

sanela.asja nas dvije smo u dan termin user posted image da nije krenulo? javi sta kaze dr. sretnoooooo!!! ( i kod mene je stomak tvrd..daniimmmmaaaa)

Neposredna veza do poruke: 29354
13.9.2011 12:54:53   
star
IZVORNA PORUKA: star

sanela.asja nas dvije smo u dan termin user posted image da nije krenulo? javi sta kaze dr. sretnoooooo!!! ( i kod mene je stomak tvrd..daniimmmmaaaa)

i nisam upratila kakva si ti sa sluznim cepom, jel vec izasao? kod mene nista.. samo pojacan iscjedak..

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 29355
13.9.2011 13:15:31   
pahuljica_25
Sonja da to kod tebe nisu blage kontrakcije,meni je tako bio ponekad tvrd stomo oko 29-30 sedmice a nije bolilo i ja sam to pripisala onim H-B kontrakcijama,međutim meni dokorica propisala gynipral,kaze da te učestale kontrakcije nisu dobro ni za mene ni bebu.Pa možda ti ne bi bilo loše da se konsultujes sa doktorom.

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 29356
13.9.2011 13:20:27   
pauza
moja snaha je oboje djece rodila u 38-oj sedmici, pa ti sanela.asja ipak budi spremnaaaauser posted image  samo neka bude sretno!! uh jeste krenulo ovih dana user posted image user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 29357
13.9.2011 13:22:36   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Sonja da to kod tebe nisu blage kontrakcije,meni je tako bio ponekad tvrd stomo oko 29-30 sedmice a nije bolilo i ja sam to pripisala onim H-B kontrakcijama,međutim meni dokorica propisala gynipral,kaze da te učestale kontrakcije nisu dobro ni za mene ni bebu.Pa možda ti ne bi bilo loše da se konsultujes sa doktorom.

slazem se

sonja ako nastavi otidji na pregled cisto da se smiris? kad ti je zakazan iduci???

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 29358
13.9.2011 13:23:47   
Bebica11
sta je ovo? niko se od porodilja ne javljauser posted image a ja cekam ovdje prenos....

animagical???

semice???

sanela.asja???

gdje ste, javljajte novostiuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29359
13.9.2011 13:35:19   
bebix
Animagical sretno svaka cast user posted image user posted image
Ja sinoc grozna bila, setala svakih sat vremena po kuci te zedna te wc, imala sam neke bolove po dnu stomaka i krstima ali kad me uhvate kao ,grc ne popustaju bas brzo, zato neznam da li su to bile kontrakcije, onog iscjetka od nedjelje vise nema, razmisljam da li sam trebala otici do Jezera ali kontam valjda bi osjetila da nesto nije uredu, bebija osjetim ali nije onako nemiran kao inace nekako su pokreti sporiji, mozda je to ono sto kazu da se beba umiri pred porod, u svakom slucaju mozda izdrzim do cetvrka kad mi je komisijauser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29360
13.9.2011 14:01:39   
star
aaaaa sto je moj malac miran u pupi...evo sad me vec brine...user posted image user posted image user posted image jedva cekam 15h pa na pregled...

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29361
13.9.2011 14:14:07   
emma.L
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

ooo animagical .. pa vjerovatno si se do sada porodila vec vidim bas si hrabra bila :)))
svaka cast ma lakse je ipak kuci sve ja mislim ....

EmmaL ma ovaj put c eto ako bog da trajati krace pa te nece toliko smoriti :) Nekim zenama krene u noci al se odmha i rjese p amozda i tako da bude ... u svakom slucjau onako kako je najbolje.

EmmaL Jesi li radila one testove sto traze u opcoj bolnici za maticne celije? Ti ces jel tako u opstoj da se porodas ako sam dobro upratila:) Pise njakasnije mjesec prije poroda pa me zanima kakva je sad situacija s onim reagensima na DIPu.sve kontam ako s epojave da li j ato mogu prije da odradim da opet n ebi nestali tamo n azimu kad meni treba to....

Nisam još otišla ni do bolnice jer mi za to treba ugovor sa CryoSave-om. Onda oni daju papir sa popisom nalaza koje traže i s tim ideš ili na Koševo ili negdje privatno. Imam info iz prve ruke da još uvijek nemaju sve reagense, ali žena je gore dala da urade što imaju, pa će onda vidjeti hoće li morati privatno ostale odraditi ili će prihvatiti to što donese. Njoj su rekli da mora ući u 9. mjesec pa me sad ovo 'najkasnije do 9.' zbuni user posted image . I ona mi je rekla da se mora ući u 9. mjesec. Iskreno, ja imam osjećaj da neću dočekati te nalaze iako planiram to zaganjati od prvog dana kad uđem u 9. I nikako da saznam šta se radi u tim slučajevima. Jer ja mogu dobiti i paket od CryoSave-a odmah za ne daj Bože ranijeg poroda, ali prave li u tim slučajevim probleme, nikako da saznam user posted image .

animagical, svaka čast i sretno user posted image . Odlično pripremljena trudnica koja će to čas posla odraditi. Već vidim u 6 ide u bolnicu a u 7 čestitamo na RR user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 29362
13.9.2011 14:16:28   
smajli80
Drage moje samo da vam se javim-nakon 10 dana provedenih u bolnici sam se konačno vratila kućiuser posted image .Dobila sam veoma jaku upalu mok.kanala koja je pruzrokovala kontrakcije i došlo je do jakih bolova i otvaranja(srećom samo za 1 prst).Svo vrijeme sam bila priključena na tokolizu(infuzija sa ginipralom i isoptinom)i primala jake antibiotike intravenozno.
Da sam zakasnila 2 dana imala bi spontani.user posted image
Sad je na svu sreću sve ok,beba skroz nisko,cerviks skraćen-uz mirovanje sve bi se trbalo završiti u najboljem redu.user posted image
Za sad toliko od mene pa se čujemo-taoooooo!!!user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 29363
13.9.2011 14:21:53   
babilon
IZVORNA PORUKA: Bebica11

ps. mea i babilon sretno danas na pregleduuser posted image da nam se javite aBd s lijepim vijestima

uh koliko nas je masaAllah, ne moze covjek sve popamtitiuser posted image

Hvala bebice ;D
evo mene sa pregleda, doktor prezadovoljan, za 4sedmice sam se udebljala 0,5kg, al je zato beba dobila 1kg=??? skoro 3kg ima, malo mi se noge oduzese, kaze on cca 4kg bi terbala bebica imati na porodu... uh!
Beba zdrava, srce odlicno, pluac se fino razvijaju, rukicom je trljao celo i mahao nam malcice, plodne vode taman, protok kroz pupcanu odlican, posteljica uopste ne stari brzo, pritisak odlican 120/75, mozak bebice odlican... Hvala Bogu samo lijepe vijesti.
Sa ovom sedmicom sam sa njim zavrsila s pregledima, pitao me je znam li gdje cu se poroditi tj jesam li odabrala, rekla da cu na Jezero aBd, pitao kod koga ja rekla kod dr.Murtezica, pohvalio ga, rekao da se znaju da su dobre kolege, da se slobodno na njega pozovem, da ce poceti 20.9 da radi i taman te sedmice tj sa tom sedmicom bih terblaa poceti sa ctg-om u bolnici...

Eto drage moje, smirenija sam i lakse disem ihihi. pocastila sam se sa kiflom i duketalom sa povrcem ;)) malom naravno, pojela bananu i evo me zaljevam sve vodom ;)))))

eh sad, sta se desava sa slijedecim: animagical, semica, gerberka, sanela.asjla (i kod tebe izgleda krenulo)....
ostalim user posted image  jedan veeeeeeeeeeeeeliki virtuelni user posted image

Mea, sta kaze cika doktor? ;D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29364
13.9.2011 14:22:55   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: smajli80

Drage moje samo da vam se javim-nakon 10 dana provedenih u bolnici sam se konačno vratila kućiuser posted image .Dobila sam veoma jaku upalu mok.kanala koja je pruzrokovala kontrakcije i došlo je do jakih bolova i otvaranja(srećom samo za 1 prst).Svo vrijeme sam bila priključena na tokolizu(infuzija sa ginipralom i isoptinom)i primala jake antibiotike intravenozno.
Da sam zakasnila 2 dana imala bi spontani.user posted image
Sad je na svu sreću sve ok,beba skroz nisko,cerviks skraćen-uz mirovanje sve bi se trbalo završiti u najboljem redu.user posted image
Za sad toliko od mene pa se čujemo-taoooooo!!!user posted image

smajli pa nisam ni znala da si u bolnici, hvala Bogu da si boljeuser posted image , koja si sad sedmica?

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 29365
13.9.2011 14:26:50   
Bebica11
babilon super hvala Boguuser posted image user posted image user posted image

bas lijepe vijestiuser posted image user posted image

mene malo trema hvata pred moj pregled, pocetkom iduce sedmice se navrsava 4sedmice...prvo se bojim koliko sam se udebljala da ona pocne opet vristati na meneuser posted image pa ce cijeli pregled biti tema kile necu nista stici pitati, al stvarno se trudim i ne jedem kasno, al ovo NEkretanje me ubi, veceras cu aBd u setnjuuser posted image

malo me i strah za posteljicu al nadam se da ce biti sve okuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29366
13.9.2011 14:31:49   
smajli80
smajli pa nisam ni znala da si u bolnici, hvala Bogu da si bolje , koja si sad sedmica?

Baš sam se bila prepala kad mi je dok.rekao šta je moglo bitiuser posted image .
Sad sa u 20 ned.i prošao je taj neki krizni period što se smiještanja posteljice tiče.Hvala Bogu sve se dobro završilouser posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29367
13.9.2011 14:33:48   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: smajli80

smajli pa nisam ni znala da si u bolnici, hvala Bogu da si bolje , koja si sad sedmica?

Baš sam se bila prepala kad mi je dok.rekao šta je moglo bitiuser posted image .
Sad sa u 20 ned.i prošao je taj neki krizni period što se smiještanja posteljice tiče.Hvala Bogu sve se dobro završilouser posted image

hvala Bogu nek si se javila NA VAKAT...i ja sam lezala sa 17 nedjelja u bolnici, imala jake ledjne kontrakcije

bice sve ok, samo miruj i pricuvaj seuser posted image

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 29368
13.9.2011 14:51:22   
sanela.asja
Ja sad od svoje DR.rekla mi polako da se spremim i da idem na GAK izgleda da je pocelo na CTG-u pokazalo kontrakcije,tvrd stomak bolovi,ona kaze posto sam drugorotka da brzo ide..user posted image Evo hocu da se tusiram i spremim stvari polako idem gore,najteze mi je ASju ostavitiuser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 29369
13.9.2011 14:54:24   
Lejla Ka
Nemoj brinuti za stariju kčer, njoj će sve to biti preuzbudljivo da bi joj stigla faliti. Ako Bog da, vi će te sutra-prekosutra biti kući sa najzanimljivijom postojećom igračkom na svijetu. Sretno!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 29370
13.9.2011 14:58:31   
Bebica11

Ja sad od svoje DR.rekla mi polako da se spremim i da idem na GAK izgleda da je pocelo na CTG-u pokazalo kontrakcije,tvrd stomak bolovi,ona kaze posto sam drugorotka da brzo ide..user posted image Evo hocu da se tusiram i spremim stvari polako idem gore,najteze mi je ASju ostavitiuser posted image

sanela superuser posted image sretno i javi nam se na RR ili nekome od koga imas br da znam da je sve super proslo aBd, a ne brini za malecku, brzo cete svi biti skupa aBduser posted image

Neposredna veza do poruke: 29371
13.9.2011 15:04:17   
Sensia
Sanela rekoh ti ja da ces nam ti na kraju dati pravu akciju user posted image user posted image user posted image user posted image
nek bude sve najbolje i da brzo dodjes kuci svojoj princezi sa mrvom malom user posted image user posted image user posted image
ne brini za Asju, njoj nece nista faliti i bice uzbudjena

SRETNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29372
13.9.2011 15:04:39   
minie
Pozdrav i od mene za sve user posted image

Animagical
svaka cast na hrabrosti i zelim ti sto laksi porod

Sanela.asja i Semice sretnoooooooooooo

Ostale user posted image velikiiii pozdrav

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 29373
13.9.2011 15:06:09   
Silver

Sanela sretno, od srca ti zelim, brz, lagan porod, da nam rodis jednu zdravu, lijepu bebicu!!!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 29374
13.9.2011 15:07:15   
animagical
sanela, kakva je to briga? bolje da ti je tako iznenada...njoj ce to biti zanimljivo a ni ti se nemas kad isprepadati....reci joj eto brace dzordza... ona je fina curica, bice joj drago...
eh ja ovako...deveram jos uvijekuser posted image bas mi se ne da ici u bolnicu, tako da prije 6 ne mrdam...zasad po planu...samo sam gladna ko vuk i kontam sta je dobro za snagu da smazem, a da nisu hurme, povraticu ih viseuser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 29375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1173 1174 [1175] 1176 1177   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1173 1174 [1175] 1176 1177   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *