babilon
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 ps. mea i babilon sretno danas na pregledu da nam se javite aBd s lijepim vijestima uh koliko nas je masaAllah, ne moze covjek sve popamtiti Hvala bebice ;D evo mene sa pregleda, doktor prezadovoljan, za 4sedmice sam se udebljala 0,5kg, al je zato beba dobila 1kg=??? skoro 3kg ima, malo mi se noge oduzese, kaze on cca 4kg bi terbala bebica imati na porodu... uh! Beba zdrava, srce odlicno, pluac se fino razvijaju, rukicom je trljao celo i mahao nam malcice, plodne vode taman, protok kroz pupcanu odlican, posteljica uopste ne stari brzo, pritisak odlican 120/75, mozak bebice odlican... Hvala Bogu samo lijepe vijesti. Sa ovom sedmicom sam sa njim zavrsila s pregledima, pitao me je znam li gdje cu se poroditi tj jesam li odabrala, rekla da cu na Jezero aBd, pitao kod koga ja rekla kod dr.Murtezica, pohvalio ga, rekao da se znaju da su dobre kolege, da se slobodno na njega pozovem, da ce poceti 20.9 da radi i taman te sedmice tj sa tom sedmicom bih terblaa poceti sa ctg-om u bolnici... Eto drage moje, smirenija sam i lakse disem ihihi. pocastila sam se sa kiflom i duketalom sa povrcem ;)) malom naravno, pojela bananu i evo me zaljevam sve vodom ;))))) eh sad, sta se desava sa slijedecim: animagical, semica, gerberka, sanela.asjla (i kod tebe izgleda krenulo).... ostalim jedan veeeeeeeeeeeeeliki virtuelni Mea, sta kaze cika doktor? ;D