Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo da vam mahnemo, citacu vas poslije koliko ste se raspisale ccc... mi smo jutros bez ture i super se odmah osjecamo... kontam da predvece malo izvedem malu, mislim da cu se ubiti u pojam u stanu vec 2.dan... ako je prosla tura, jel znaci da je nece vise imati kao reakciju na ove boce? I hope so
tukice....mojoj inace kad spadne vise sati da je nema bez cepica...znaci da je proslo.
mersiha...ma svejedno je bezveze sto se zalis sto te neke tamo ignorisu...svi smo mi nekad ignorisani.Pa nisam jednom i ovdje napisala pitanje,niko ga ne vidi,pa ga ponovim....ne mogu uvijek svi sve citati!
ma i ja sve kontam da je otisla tura i da je nema vise a za ignorisanje, ma joj ja nekad ovdje dodjem samo da napisem nesto da olaksam dusu, a to hoce li neko nesto reci ili ne, puno me ne tangira... jedino sto mi je drago, kad mi je nesto hitno i bitno, uvijek mi neko odgovori i utjesi me, i zato ovu RR ne bih mjenjala ni za sta na svijetu
Jutro... Helena..pa ti skroz slabo pamtis..da nije kakav znak ovaj mjesec....Taurus ima R djecaka koji je zdrav hvala Bogu i djevojcicu E (7,5 jeseci) koja je bila malo prehladjena....ako ne bude ovaj mjesec plusic ja ne znam sa bi drugo moglo biti
< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 15.9.2011 8:42:18 >
Jutro... Helena..pa ti skroz slabo pamtis..da nije kakav znak ovaj mjesec....Taurus ima R djecaka koji je zdrav hvala Bogu i djevojcicu E (7,5 jeseci) koja je bila malo prehladjena....ako ne bude ovaj mjesec plusic ja ne znam sa bi drugo moglo biti
kod nas samo mog docekat da pogledam a on se okrenuo i budan:))ne pamtim kad je zaspao tako:)) ali ga prekjuce zubi toliko su mucili,jadan trlja desve,nos oci..ma sav je crven u licu od nervoze vise..a mm ga drzi i nosa a on se prodera mamammama...bas mi je djelovalo kao ono,mama molim te mi pomozi....e da hoce vise niknut,jos malo pa cu prizeljkivat proliv i turu ako je to znak da ce izbit,..cucu je prokino na dva mjesta tako da danas kupujemo drugu....
taurus a pa vidis...sta me zezas,ja pitala za curicu ti odgovaras za djecaka,reko da nisam sta pobrkala!
Mina...ma aBd jeste znak, ali inace sam toliko u zadnje vrijeme zaboravna da mi se i kod kuce i na poslu smiju,a evo i vi sad pocele!
pa odgovorila sam ti za curicu, ma možda sam i prolupala nikakvo čudo imam još 15-ak dana do odbrane magistarskog rada, a nisma još spremila prezentaciju kako treba pa počinjem luditi
Mina....pa kako pregrize cuclu,jadan garant od stiskanja. Al eto ja brate volim sto moja nema ni ture ni proljeva,nego je "samo" muce i grize sta stigne.
Mazem ja njemu zalgelom,glode i sl.nece pa mu nekad stavim moj prst da cucla i masiram mu malo..nekad uzmem malo hljeba pa trljam..a tu vece sam ga okupala jer je kenjkanje preslo sve mjere...ma i ja kazem sve necu temperature i u fazama odmora li manjeg kenkanja sve mi je ok ali kad kenkanje traje citav dan tad pozelim da vise niknu jer znam da su sigurno zubi i da je od njih takav... sta je sa Nadjom..?
Mina.....ne znam jesi li zato al prije su zene davale da grize luk pa usput malo utrnu. A neki dan sam citala da mozes uzeti jako mali rucnik (ili odrezi obicni na komad manji) , stavis u vrecicu,malo u zamrzivac da se ohladi i onda das da time sam sebi trlja zube-a peskir je malo grublji pa im godi. MOja nije htjela-ona radije jadna zdigne sebi bodic do usta i zvace ga. Ne znam za N. - Lady se jos nije javljala! Il nas je sve blokirala pa ne vidimo njene postove!
Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
prijateljice amaniamanic
Sta mislite koliko ima pravih prijateljica-prijatelja........
Ili ne mislite da ih uopste ima..
(Ne majku uzimati u ovaj primjer...jer znamo da su majkice najbolje..)
1 (20%) 2 ili vise (8%) koliko ih zasluzis (13%) nema ih (29%) svi su lazni (30%)
Broj svih glasova: 216
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!