|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1185 1186 [1187] 1188 1189   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.9.2011 9:16:35   
sweet insanity
Palacinko , ja sma postavila link na temu Kafica u Tuzli pa ko mogne vjerujem da cemo se skupiti pa sto kazu, dali bi 10ak KM za nes bezze a 5 po 5, 2 po 2, 10 po 10 i aBd skupit ce se. Bas mi je zao malenig, samo ne kontam u takvim slucajevima zasto ne operisu dijete pa neka s eposlije daju pare kada se skupe, jer kolko vidjeh da je bitno vrijeme.....

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29651
15.9.2011 9:20:21   
palachinken
Takva je politika te klinike. Hvala vama! Silver, u pravu si, toliko para ode da i ne znamo za njih, a nekom se moze popraviti zivot.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29652
15.9.2011 9:24:44   
Silver
IZVORNA PORUKA: Arina

sad sam nesto ceprkala ...ne znam...al nekako mi se cini da se Gerberka nije javljala od 30-tog ........to mi je previseuser posted image

Znam i ja otprilike tako nesto sam skontala...dugo je to vremena, a i pocela je bila da radi...pa mozda i nema vremena ili nema net!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 29653
15.9.2011 9:56:33   
Vodolija83
Jutro bembele ! Evo i mene ! Jutarnje javljanje bez temperature hvala Bogu user posted image Mjerila od jutros 2 puta,36/3.Weeeeeee !!!
Prirodni preparati itekako pomazu...Cijelu noc sam spavala fino,bez budjenja,ni smrcnula nisam,tek jutros u 7 ustala da odem u wc.
Grlo me jos zeza,i promukla sam..Vidjecu kakva ce situacija biti sa grlom do poslijepodne,pa ako ne unistim jos jednu gnojnu tackicu koja se pojavila na desnom krajniku idem do ambulante.Jutros svakako necu,da ne gusim dr.sa bijelim lukom,hihhihiii,iako je zasluzila,cijelu trudnocu me patila sa uputnicama,vise mi ih nije dala,nego sto jest...
Babilon,i ja bih se Bgm "najela" da sam sanjala to sto i ti...mmmmm... Mi ne moramo nista ni jesti,dovoljno se od tvojih slika debljamo user posted image user posted image user posted image
Sensia,ja sad malo iscitavam,nasmija ti mene fino user posted image Sad znate sve kako je kad se ja najedem domaceg bijelog luka ...user posted image Dzaba sve,mislim da mi je dosta pomogao.
Nego Sensia,usutila si se...Hajmo,sta je sve stiglo iz Graza?Koga su bolje pazili,kolica il kolegu ? user posted image
Nadam se da je Semica dobro prosla i da je vec uz malu cujicu user posted image
Pauza,hvala za dodatni savjet oko tople limunade user posted image
Pahuljice,i moj user posted image luduje i juce i jutros,nije nama dzaba na isti dan termin.user posted image Samo sad su pokreti definitivno drugaciji nego prije,podupire,talasa,izboci se cas na jednu,cas na drugu stranu,i puuuuunnooo je aktivniji nego prije,a moj se malo i spustio cini mi se.Necim me upre dole nisko,jedva ustanem kad lezim.
Arina,ti si se znaci 4.dan malo trznula,onda se nadam da cu i ja vec sutra ili prekosutra biti puno bolja.
Veeelikiii user posted image za sve koje ste sa mnom i nama svima podijelile svoje domace recepte za prehladu user posted image
A sta je stvarno sa Gerberkom,nikako se ne javlja user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29654
15.9.2011 9:59:05   
mama21e
Drage trudnice/mame,
Nova sam na ovoj stranici, jucer sam saznala da sam trudna :) pa rekoh da se malo vise obrazujem sto se tice tog perioda jer postajem mama aBd :) Sretno svakoj mami koja se danas poradja user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29655
15.9.2011 10:03:30   
Sensia
mama21e dobro dosla i na pravom si mjestu da saznas SVE zivo sto te interesuje iz raaaaaznih uglova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vodolijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma ide to na bolje, samo se ti pucaj svimi svacim ne moze naskoditi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i skoskni do ambulante nije zgoreg malo grlo vidjeti, sad ce malo onaj period kad ti krene to curiti iz nosa al to je znak da je pred karj.....
A posto je mm dosao oko 2 nocas vjeruj mi jednim okom sam gledala, uglavnom kolica su ona kombinacija tamno i svijetlo siva i super su, a dobilo smo i onu njihalicu to sam skuzila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma bilo je presmijesno, jedva sve strpali, zaustavili ih na carini, kaze mm leglo auto........
A to za bebu i kako se podupire i gura je presmijesno, mene nekad dole pogodi u mjehur autiomatski moram trcati da pi pi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 29656
15.9.2011 10:05:18   
Silver
Mama21e cestitam na user posted image  user posted image user posted image user posted image  I dobro nam dosla!!!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 29657
15.9.2011 10:08:58   
sweet insanity
Rodila se Sarah, tj Semica se porodilaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29658
15.9.2011 10:10:34   
Silver
aaaaa masallah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Cestitke nasoj Semici!!!! Sarah dobro nam doslaaa!!!!

Pa danas je stvarno lijep dan!!!

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 29659
15.9.2011 10:10:42   
Gift
SAnela
SEmice
Cestitaaaaam
...da su vam bebice zdrave i da imaju najsretnije djetinjstvo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 29660
15.9.2011 10:13:15   
Sensia
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Rodila se Sarah, tj Semica se porodilaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MASALLAH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nek je ziva i zdrava sto godina, ovo bas kad krene krene praaaaavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadam se da su i mamica i mala princeza dobro i da je sve proslo najbolje!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 29661
15.9.2011 10:16:15   
Vodolija83
mama21e dobrodoslicu zelim user posted image Sve sto te zanima,pitaj,tu smo da pomognemo user posted image
O Sensia,znaci kolica su divna i uzivo.I ja svoja jedva cekam.E nek je stigla i ona njihalica,kao med je,jos ako je ona boja koju si postavljala,ma ima da budem glavna cujica medju rajom user posted image hahahaha,a mogu misliti reakcije kad su se pojavili na carini,ispalo je da tuse djeciju opremu user posted image user posted image user posted image
A i meni se desava to sa bebijem,samo me podupre,i bilo gdje da se nadjem moram hitno u wc user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 29662
15.9.2011 10:26:24   
mea29
Kako lijepe vijesti jutros..user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskrene čestitke saneli i semici od srca...nadam se da se niste puno namucile...vama brz oporavak a bebicama želim dug i sretan zivot pun zdravlja i veselja.... user posted image user posted image user posted image user posted image

i jesmo li sada zavrsile sa xxl trudnicama user posted image user posted image user posted image user posted image   jel nam jos neko ostao...ooooooooooooo sad ce smjena trudnica...jos malo po smo "mi" na redu...

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 29663
15.9.2011 10:27:51   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Cestitam !!! user posted image Semici i malenoj Sarah,zelim sve najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nadam se da se Semica fino oporavlja i da je sretna uz svoju curu malu user posted image

Neposredna veza do poruke: 29664
15.9.2011 10:29:47   
babilon
IZVORNA PORUKA: Sensia

Jutro zeMske

MM dosao nocas i donio sveeeeeeeega user posted image user posted image user posted image user posted image  ko dijete sam sretna, posto je bilo kasno nisam ni mogla da vidim sta sve ima, uglavnom AS mi se bas bas svidjela, nije teska uopste i dosta je zgodna user posted image user posted image user posted image

Babilonko zbog tebe i tvojih slikica sam 7 kg u plusu user posted image user posted image user posted image user posted image  al nema veze, tacno mi fali kad nesto ne postavis

btw i ja sam danas kod zubara, cini mi se da mi se malo plomba ostetila pa da se ne zezam a i kazu da zubara treba rijesiti prije poroda pa se i ja zadala....

Vodolijo je li jutros ista bolje, ih jesi se bijelog najela evo osjeti se i na RR user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale user posted image user posted image user posted image

Heheheh e drago mi je da fali kad ne postavim ;)))) ma ja ti to ono postavim i onda fino zaliejvim vodom ;))))
Kod koga ces, tj zubara? joj meni zlo samo kad pomisilm na onu zujalicu bljak bljak :D

stvarno, sta je as gerberkom??? je li ista postavljala na fB? hm bas cudno, nadam se da je sve ok...

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29665
15.9.2011 10:30:57   
pauza
Divne vijesti danas!!!!!user posted image user posted image user posted image Semice, cestitam i zelim bebi svu srecu svijeta, a mami brz oporavak!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama21, dobro nam dosla, nema pitanja za koje ovdje ne postoji odgovoruser posted image

Neposredna veza do poruke: 29666
15.9.2011 10:37:55   
emma.L
sanela i semice iskrene  čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
enci, imaš dva mala anđela, stvarno je predivna bebica user posted image .
vodolijo, super za temperaturu, još samo grlo da središ, ali krenulo je nabolje već.
Ja sam jutros uspjela zagraditi stomak kad sam se vratila u krevet i malo mu ograničiti pokrete da zaspim ponovo. I sanjam cijelo vrijeme dječaka od mog rođaka kojem su 4 mjeseca user posted image , baš sam uživala.
Žene, ja se pravo brinem šta ću obući na noge kad bude hladno za japanke. Moram hitno odnijeti obućaru neke stare cipele da ih 'razvali' za narednih mjesec dana user posted image . Prošli put sam na porod otišla u cipelama koje sam i prije i poslije normalno nosila, u mantilu koji sad već par mjeseci ne mogu preko sisa zakopčati ni pomoću trikova i rodila sam sa prstenjem na rukama, a sad sam ih jedva skinula prošli tjedan i strah me i pokušati vratiti ih. Pa jebemumiša, jesam malo deblja, ali kad probam nešto staviti na sebe izgleda kao da sam 15 kg deblja nego prvi put. user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 29667
15.9.2011 10:38:30   
Hannica
Cestitke od user posted image saneli.asji i semici.user posted image
Sto nas krenulo.
I moja sestra se sinoc porodila,prenijela 7 dana.Postala sam tetka po peti put.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 29668
15.9.2011 10:43:48   
mama21e
Hvala vam velika, podrska mi puno znaci jer me je malo strah ovog novog perioda. Mozete li mi malo reci o bolu u donjem dijelu stomaka? Inace kad treba da dobijem menzes imam jake bolove, a ovi bolovi su mnogo slicni tim bolovima i svaki cas provjeravam da mozda nisam dobila. Da li je to normalno ili ima razloga za brigu? Hvala user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 29669
15.9.2011 10:44:31   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: emma.L
Žene, ja se pravo brinem šta ću obući na noge kad bude hladno za japanke. Moram hitno odnijeti obućaru neke stare cipele da ih 'razvali' za narednih mjesec dana user posted image . Prošli put sam na porod otišla u cipelama koje sam i prije i poslije normalno nosila, u mantilu koji sad već par mjeseci ne mogu preko sisa zakopčati ni pomoću trikova i rodila sam sa prstenjem na rukama, a sad sam ih jedva skinula prošli tjedan i strah me i pokušati vratiti ih. Pa jebemumiša, jesam malo deblja, ali kad probam nešto staviti na sebe izgleda kao da sam 15 kg deblja nego prvi put. user posted image

Kupit ćeš negdje jeftine cipete dva broja veće, prstenje ne vraćaj ni u snu user posted image , ako ti je drago zakači na lančić, Mantil obučeš, a naprijed prebaciš pašminin šal pa nadoknadiš manjak materijala. Nisi deblja nego je tkivo opuštenije, a možda si zbog vručine i natekla. Koliko još imaš?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 29670
15.9.2011 10:46:26   
mea29
babilon samo ti rucki te slastice u snu nije ni cudno sto ti se zub pokvario user posted image user posted image user posted image

ja sam jucer pretjerala sa hranom...tako da je jutros ispred mene pura user posted image user posted image user posted image

sensia mislim da danas kao nikad cekas kraj radnog vremena user posted image user posted image user posted image joj pa kad razlozis sve te stvarcice user posted image   stavi nam neke slike plizzzzzz

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29671
15.9.2011 10:46:39   
minie
Jutro i od mene,

Ja ovih posljednjih dana mogu bas da spavam user posted image user posted image

Sanela i Semice cestitam na bebicama i da vam budu zive i zdrave puuunooo godina i imaju najljepse djetinstvo user posted image

Vodolijo bas mi je drago da ti je jutros malo bolje i da nemas temp. probaj malo popiti onog tecnog pekmeza, jeste da je preslatko, ali sigurno pomaze. Ja jutros mogu disati na nos user posted image

Sensia mislim da jedva cekas da dodjes kuci danas

Mama21 dobro nam doslauser posted image

Ja vas sve pozdravljam i cujemo se veceras, idem sad malo kod mame user posted image

PuSssssseK

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 29672
15.9.2011 10:46:53   
Vodolija83
emma.L i ja se pitam sta onda kad ne mognu vise japanke user posted image Imam jedne tene,al su mi bijele i mogu mi uz helanke i to,al stoji mi par trudnickih haljina,nemam uz sta da ih obucem.Da mi je bar neke baletanke naci,ja sam grad prevrnula,sva mi obuca u duzinu velika,al moje buhtlice iznad prstiju mi nedaju nista nazuti user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 29673
15.9.2011 10:48:36   
pahuljica_25
E Vodolijo superrr znači ide to naboljeuser posted image user posted image Ej fakat ove naše bebe imaju iste fazeuser posted image user posted image user posted image Ja jedva čekam slijedeću sedmicu da odem na kontrolu da vidimo je li se ovaj mali nedaj Bože okrenuo kako ne treba od silnog premetanja,zadnji put je bio glavicom dole.Mada vjeruj ovo tumbanje od sinoć je uhhhh,proteže se,pa me lupi negdje skroz nisko dole,a meni se sfinkter momentalno stisne,pa onda se ispupči na jednoj strani i talasa se hehehe duša draga.....je li i kod tebe tako?

Semice bravooooo,čestitke od srca......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29674
15.9.2011 10:48:50   
mea29
IZVORNA PORUKA: Hannica

Cestitke od user posted image saneli.asji i semici.user posted image
Sto nas krenulo.
I moja sestra se sinoc porodila,prenijela 7 dana.Postala sam tetka po peti put.user posted image

čestitam hannice..vi mozete odmah obdaniste otvoriti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1185 1186 [1187] 1188 1189   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1185 1186 [1187] 1188 1189   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *