|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1183 1184 [1185] 1186 1187   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.9.2011 20:17:52   
Silver
Hej zene...

Enci...bebica je masallah preslatka, a i druga je sigurno preslatka...samo aBd da sto prije budete zajedno!!!

SEMICEEEE....the time has come!!! Sad se zene dokazuju na djelu!!! user posted image  aBd da nam imas predivan porod, da nam  rodis zdravu i prelijepu Sarah! Cekamo je ovdje odavno!!!

Ostale zene nadam se da ste na broju i zdravo...ja danas citav dan kod mame, i sad se davim domacim sljivama...malo probavu da popravim!!! user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29601
14.9.2011 20:31:03   
Anica1
Animagical draga cestitam, Ajnur nam je stigao user posted image user posted image user posted image user posted image da vam je ziv i zdrav i da uzivate zajedno, a tebi zelim brz oporavak.

Semice  zelim ti brz i sto manje bolan porod bez komplikacija, da ubrzo (ako vec nisi user posted image ) zagrlis svoju bebicu user posted image user posted image user posted image

Vodolija83 draga znam kako ti je, i ja se citav zivot borim i vucem te gnojne angine. Zelim ti da sto prije ozdravis, udari po cajevima, limunadama, medu (i moja dr kaze da se msije uzimati slobodno). Vidim da je opremica iz ADAX-a kupljena i dopremljena user posted image user posted image user posted image I mi smo sve izabrali, samo da jos kesiramo cim se izvucem sada sa Patologije user posted image

Ja ujutro idem, lagano se spremam, pakujem. Cicibanka mi se javila, ceka me gore, kaze da je nece jos otpustiti tako da cemo se bar gore druziti mada smo imali bolje planove za druzenje  i lagane stenje na Vilsonovomuser posted image
Javicemo vam se sa friskim informacijama o MRSI gore user posted image user posted image Ja danas trazila onaj sampon za MRSU Plivasept i nisam ga nasla, sve apoteke opustosene, zenice su bas aktivne u kupovini togsampona user posted image

Sensia stize i vasa opremica iz Graza user posted image user posted image eh sta ce sve mala pisuljica da dobije user posted image

Svim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29602
14.9.2011 20:39:51   
Sonja
pozdrav drage moje
Animagical i ovdje cestitam

Semice znaci pocelo je..ili se vec i zavrsilouser posted image user posted image user posted image user posted image
ni na fb nema nista niti mi je ona sta javila

ja sam danas ko mrtvac..cijeli dan sam pospana i pretoplo mi je

zna li neko sta je sa sanela..asje???ja nemam njen br.user posted image

danas sam pravila pitu sa piletinom i najela sam se ko slon..al su me krsta boljela cijeli dan jer mi je ponizak sto al vala vrijedilo je

sad da mi je da nagovorim sveki da pravi palacinke jedu mi se a ne mogu vala pravit
ako ovako nastavim"zdravo" se hraniti imat cu +30kguser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 29603
14.9.2011 20:43:34   
Silver
ih Sonja imale smo slican meni danas, ja jela kod mame mantije, to ti je slicno piti sa piletinom!!! njammm...samo je to sve mama spreila ja samo navijala user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 29604
14.9.2011 20:47:35   
star
ima li sta novo od Semice? Sanela.asja?

Vodolijo slike postavljaj user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29605
14.9.2011 20:49:43   
Bebica11
Anice nek ti je sretno i hairli sutra aBduser posted image , cuvaj se, i ne sekiraj se, to je najbitnije!!!Pozdravi Cicibankuuser posted image

Ako u mene ovako krsta nastave eto i mene goreuser posted image (ne daj Boze) bas me zatezu..na hajruser posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 29606
14.9.2011 20:50:09   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Silver

ih Sonja imale smo slican meni danas, ja jela kod mame mantije, to ti je slicno piti sa piletinom!!! njammm...samo je to sve mama spreila ja samo navijala user posted image

ja inace ne volim "suhu" hranu i slabo to jedem al u ovoj trudnociuser posted image ne mogu se prepoznatuser posted image
kuhanje skoro nikako ne ravim u zadnje vrijeme sve nesto u rerni ili przeno te cesto pite pice i to..eto sto supu napravim pa nazor jedem da ne dobijem zapetljaj crijevauser posted image sreca pa pijem jogurta puno pa mi je probava prilicno dobra

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29607
14.9.2011 20:51:45   
Silver
Sonja ja sad navalila na domace sljive, ko med slatke...rekoh malo da poguram ovu probavu nece li se sta pokrenuti!!!user posted image  ii mi je to sad samo izgovor da se prejedam sljivama user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 29608
14.9.2011 20:54:49   
Bebica11

Sonja ja sad navalila na domace sljive, ko med slatke...rekoh malo da poguram ovu probavu nece li se sta pokrenuti!!!user posted image  ii mi je to sad samo izgovor da se prejedam sljivama user posted image

user posted image user posted image user posted image

nije valjda da se pazi koliko ce se voca pojesti

onda ja odoh dibidus....ja voce ne racunam u prehranu, to sam sebi dozvolila koliko god moguuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29609
14.9.2011 20:58:49   
Sonja
Bebice ja sam citala da ni voca ne valja previse jer i ono sadrzi secer...
al vjeruj ja npr. sama dinju vecu pojedemuser posted image mogla bi i lubenicu bez zezanja al me sramotauser posted image user posted image
inace mogu pojesti odjednom 2-3 nektarine ili nesto slicno...korpicu kupinauser posted image
sljive bas i ne volim al moze grozdje i takouser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29610
14.9.2011 21:03:22   
Bebica11
I ja nektarina pojedem 2-3 odjednom, grozdja kilu ja i mm po polauser posted image da ne nabrajam dalje....

a sljiva....pravili sljivopitu ono zapecemo sljive i pospemo kasikom brasna i secerom i kusamo....a nisam brojala koliko sam ih jelauser posted image

a evo 2.dan se borim s litrom soka od domace kupine, ne mogu da odolimuser posted image a vadim se da je "vocno" mada je sa secerom spravljen u sirupuser posted image

mi smo danas pravili piletinu s rizom i krompirom u curry sosu, samo ne znam dal je curry preporucen u trudnoci???user posted image

doduse jela sam prije 18h, to se sad navikavam....da ne jedem iza 18h, ostala navika od Ramazana, nikako se rijesitiuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 29611
14.9.2011 21:06:34   
Silver
Bebice nemora se na voce paziti inace, osim sto i to sadrzi secera...nego mislim na laksativno dejstvo sljive...user posted image ...ja znam sebe bolje da ne pretjerujem ako mislim sutra igdje ici!

A inace u hrani treba biti umjeren, u svemu...srednji put je ipak najbolji...ako ga se mozemo drzati user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29612
14.9.2011 21:06:58   
Bebica11
iiii jos nestouser posted image

sve mi naumpadaju kokiceuser posted image , al masno pa izbjegavam....uh naumpada mi moja drugarica kojoj sam se cudila prije 2 god koliko kokica moze pojesti uuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29613
14.9.2011 21:16:48   
Silver
Znate sta mi je cudno...imam stvarno jake ponekad bolove u krstima, poput onih u pms-u, i tvrd stomak kao kosarkaska lopta bude, a ipak mi nisu dali ginipral, samo apaurin...mislim...nezelim ja ginipral ako nemoram, ali zar to nisu indikacije za te tablete...ali eto hajde valjda dr. znaju sta rade...

a bas nemogu dugo da stojim, odmah presjece da boli, niti da sjedim...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29614
14.9.2011 21:22:31   
Sensia
Anice sretno sutra da sto prije zavrsis sa tim  bocama i vratis se kuci, pozdravi nam cicibanku i samo da znate nema zabusavanja, mi vas cekamo na vjezbicama, samo luftate user posted image user posted image user posted image user posted image

Heheheh evo cekam MM ko ozeblo sunce a reko mi da ce tek oko 1 nocas, al ima da ga cekam vala pa makar user posted image  spavala sam popodne da mogu izdrzati iako ne znam kako cu na posao ustati ujutro....al sve za user posted image  

Vodolijo hocu slike sutra da budu postavljene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lavic je extra i nek se vidi i slono jastuk za klocanje ma sve user posted image user posted image user posted image user posted image  samo se ti pucaj tim prirodnim preparatima i nemoj zaboraviti bijeli luk, svakako je dobar za pritisak, al zalij jogurtom da te ne napati

Vidjela sam i ja Ajnura na FB MASALLAh frizura za 10, sminker samo takav, nesto rukicu na lice stavio......veliki bebac, nek je ziv i zdrav puno puno godina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29615
14.9.2011 21:22:40   
Bebica11

Znate sta mi je cudno...imam stvarno jake ponekad bolove u krstima, poput onih u pms-u, i tvrd stomak kao kosarkaska lopta bude, a ipak mi nisu dali ginipral, samo apaurin...mislim...nezelim ja ginipral ako nemoram, ali zar to nisu indikacije za te tablete...ali eto hajde valjda dr. znaju sta rade...

Silver ista sam ti, meni jedino ginipral pomaze vjeruj mi....ja budala htjela smanjiti i sad me boli, sad sam povecala opet dozu pa dok umiri

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29616
14.9.2011 21:26:55   
Silver
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Silver ista sam ti, meni jedino ginipral pomaze vjeruj mi....ja budala htjela smanjiti i sad me boli, sad sam povecala opet dozu pa dok umiri

Pokusacu na poslu da se dogovorim da radim 4 sata... jer ja im duze nemogu sjediti za zivu glavu...a posao mi je takav nazalost...samo sjedis, grickas nesto a pozadina raste usput...user posted image user posted image

Vodolija user posted image user posted image user posted image  znaci "legao" lavic...superiskaaa!!! Hocemo slike, hocemo slike, hocemo slike!!!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29617
14.9.2011 21:32:42   
Bebica11
Sad mi zapistao mob-podsjetnik za ginipral, obradovala sam se kao malo dijeteuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29618
14.9.2011 21:37:23   
Sensia
joj bebice ja ovaj gynipral ne volim nikako user posted image  najradje bi kad ga moram popit grrrrrrrrrrrr
meni vala nit pomaze nit odmaze, od svih utrogestana, daborsotna koje sam koristila on mi je najgori..... a apac nisam nikad, znam da je glupo al strah me da cu uspavati bebicu user posted image user posted image user posted image

al eto ne znam zenu danas a da nesto ne pije

Silver znam i meni je stolica na poslu neprijatelj br. 1 al kazem sebi ako Bog da jos malo i idem u setnje i pripreme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29619
14.9.2011 21:40:24   
Sonja
ja sam poslala sms semici ali mi jos ne odgovara..mozda je jadna u bolovima..uh nadam se da se nece napatiti
user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 29620
14.9.2011 21:41:53   
Silver
Sensia draga...ti ides jos malo u setnje i pripreme aBd...a ja imam jos 10 sedmica da budem kao ti sad user posted image  nasjedicu se ja jos....samo neka sve ide kako treba, izdrzace se!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29621
14.9.2011 21:42:23   
Bebica11
Sensia ja osjetim razliku kad pijem pola i kad pijem cio, zato se obradujem jer odmah nakon pola sata popustaju kontrakcije tj.bolovi hB, zatezanje a samim tim i sekirancija sta mi je sad i sl.

utric isto kao i da ne koristim,ne osjetim razlikuuser posted image

apaurin prolazi posteljicu a ginipral ima samo efekte na tebe a ne prolazi posteljicu, zato ga nemoj piti ako ne moras, ja sam se i apaurina napilauser posted image u prvom tromjesjecju i pocetkom drugog al nisam bas sretna zbog toga, al eto...moralo je sto je moralo

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29622
14.9.2011 21:43:43   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sonja

ja sam poslala sms semici ali mi jos ne odgovara..mozda je jadna u bolovima..uh nadam se da se nece napatiti
user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala ti sonja sto si poslala, javi cim bude novosti

STETA STO NIKO NEMA KONTAKT SA SANELOM.ASJOM zena se 100% do sad porodila.da mi pocnemo cestitati???user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 29623
14.9.2011 21:44:32   
Vodolija83
Eh eto Anice,i ti me razumijes,znas kako je boriti se protiv toga,a posebno sad u trudnoci...
Nego sretno sutra ! Pozz nam Cicibanku i vratite se sto prijeee ! user posted image
Evo upravo pijem limunadu,ma nema sta nisam dosad popila...Sad mi je 37 sa 5 temp.ubitacna je,glava me razvaljuje user posted image  
Star,Sensia,ovih dana cim mm uhvati vremena montiracemo svu opremu,ali kad stigne posteljinica aBd onda cu slikati i postavim user posted image
Bice puno posla,valja nam u onoj sobici sve smjestiti,uhhh....al jedva cekamo user posted image
Sensia,ja htjela veceras uzeti bijelog luka,a zaboravila kupiti jogurt...Ne znam kako cu ga onako samog pojesti,mislila se sutra javiti u ambulantu,ima da ugusim dr. user posted image Mogu zamisliti malog Ajnura kako je sladak,al nemam Animagical na fb.
Bebice,samo ti nastavi sa gynipralom,ako i dalje osjetis zatezanje,a smanji sa grozdjem,da ne bi pocela oticati.I ja sam ga jela u ogromnim kolicinama,pa mi stopala bila kao kod slonice.
Silver,mogla bih i ja mantije...mmm...
Sonja,dan je bio uzasan...ja jedva podnijela,ionako ne mogu da disem od ove prehlade.I sad se evo sva preznojavam ...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 29624
14.9.2011 22:18:17   
minie
Vodolijo ne daj se, probaj iscjediti limun u mlaku vodu, kazu da to pomaze. Ni meni ovaj nos ne da mira, sutra idem po uputnicu za vadjenje krvi pa cu pitati doktoricu sta ona preporucuje. I ocekujemo slikeeeee...

Nadam se da ce i Animagical ubrzo postaviti sliku svog Ajnurka, pa da ga svi vidimo user posted image user posted image user posted image

Veliki hug za sve user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 29625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1183 1184 [1185] 1186 1187   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1183 1184 [1185] 1186 1187   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *