Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 15:06:23
Semica
Hvala vam drage moje...ipak je to to...sada mi je opet pljusnulo na ulozak... Idem se ja lagano spremati...
Zamolila bih vas samo da mi ne pisete nista na fb dok ne bude gotovo sve i dok vam ne javim da drzim svoju pisulju u narucju ( zbog moje porodice,panicari su )
Cuvajte mi fige...
LJUBIM VAS !!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 15:07:36
Sensia
IZVORNA PORUKA: Semica
Hvala vam drage moje...ipak je to to...sada mi je opet pljusnulo na ulozak... Idem se ja lagano spremati...
Zamolila bih vas samo da mi ne pisete nista na fb dok ne bude gotovo sve i dok vam ne javim da drzim svoju pisulju u narucju ( zbog moje porodice,panicari su )
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 15:11:50
mala86
semice sretno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 15:22:21
Lejla Ka
Cuvajte mi fige...
LJUBIM VAS !!!
Samo lagano, ako nemaš bolova, ako je tekućina bistra stvarno ti se ne žuri, čak reda par sati. Naročito ako tečnost curi po malo. Samo radije neka dole ide čisti pamuk, i mjenjaj često.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 15:55:09
Hannica
IZVORNA PORUKA: enči80
Evo moje šmizle a i druge jer su kko kaže mm identične
p.s. zanemarit mrlju od sirupa
Lutkica lijepa. Joj ja pocela kad sam vidjela sliku,ne znam sta mi je danas,stalno placem bez razloga. Izgleda da je pocela sezona plakanja,do sada nisam bila osjetljiva. Semice draga sretno i tebi. Javi nam odmah kad stigne Sarah,nemoj nas dugo drzati u neizvjesnosti. Ima li vjesto od sanele asje,nisam primjetila njene postove,a juce se zalila da ima bolove.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 16:16:31
Mrgica
Semice mila sretno, zelim ti sto laksi porod... Enci curica je masalah med medeni, sto znaci da je i druga ista takva neka su ti zive i zdrave punoo godina...Pusa za sve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 16:30:40
palachinken
Cuvajte mi fige...
LJUBIM VAS !!!
Sretno mila!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 16:35:04
mea29
Animagical draga čestitam ti od srca žao mi je što si se napatila ali si dočekala svog dječaka, neka bude živ i zdrav mnogo godina, a ti češ se aBd brzo oporaviti...ti si hraba
Semice dušo želim ti svu sreću na porodu, da budeš jaka i hrabra...čuvamo ti fige
Enci prekrasna je
Ja sam jutros bila na vaginalnom pregledu, malo sam se prepala ali sve je bilo u redu, nije me puno i duboko čeprkala, malkice mi je bilo neprijatno, ali nije me nista bolilo, cak ni kasnije hB, prije pregleda ja sam pitala sestru da li je taj pregled normalan, ona mi je rekla da se nista ne brinem, da je taj pregled neophodan da se vidi da li mi se poceo skracivati grlic, odosno kakva je situacija dole, uglavnom sve je hB uredu, sve je jos uvijek zatvoreno i onako kako treba biti u 34 sedmici...
Pritisak mi OK, za mjesec se udeblljala 1 kg (od toga beba 800 grama ) tako da sam se odmah počastila picom i sladoledom ha ha ha ha...sljedece sedmice ću otici da uzmem bolovanje, a sljedeci uvz za 15 dana tacno kad uđem u 9-ti da vidimo da li je ovaj moj pomjerio guzu...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 19:42:56
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: enči80
Evo moje šmizle a i druge jer su kko kaže mm identične
p.s. zanemarit mrlju od sirupa
Enči,masallah,velika cura,kao med,a sigurno i druga seka...pa nisu dzaba blizanke Zelim ti da i druga bebica sto prije bude uz vas i da svi zajedno uzivate!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 19:52:43
Vodolija83
Zenice moje,ja vam se jos uvijek borim sa ovom glupom temperaturom,skocila je mrvicu i sad je 37/4.Nadam se samo da nece vise rasti... A kad smo kod meda,nemam ja nista protiv meda i uzimam ga stalno,ali propolis je vec prica za sebe...iako vidim da vas je dosta konzumiralo,pa mozda i ja promijenim misljenje. Semiceeeee,krenulo je sad,al ovaj put izgleda zaozbiljno.Sretno Zelim ti da sto prije ugledas svoju malu pisuljicu i nek sve prodje hairli aBd !
Ja sam i pod temperaturom danas otisla sa mm,svojima i sekom u Adax,kao sto je bilo i dogovoreno Krevetic,komodica,posteljina(lavići),madrac i jastuk za spavanje sa igrackom hippa kupljeniiiiiii Sve smo vec dovezli kuci,samo posteljina ce nam stici naknadno,jer je bila jedna koja je vec izlozena,al imala fleku i jos jedna na kojoj je bio samo tigric (lavic se izgubio )tako da cemo sacekati 7-15 dana. Kasnije smo otisli do Mercatora,kupila usput Persil sensitive tecni i u Chiccu omeksivac sa talkom.Ubrzo aBd se pocinju prati bebijeve stvari. Sad ih imamo gdje i sloziti Eto,ja i iovako prehladjena happy
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 19:56:46
Vodolija83
Sensia,hvala sto pitas Malo me manje grlo boli,samo lagano para pri gutanju,sve je otislo na neku hunjavicu,bol u sinusima i oci malo vise gore... Bice dobro aBd,lijecim se svim i svacim,pa cemo vidjeti...Sutra cu aBd vjerovatno otici do ambulante da mi dr.pogleda grlo,pa cu tad znati jel mi stvarno potreban antibiotik.Imala sam cijeli zivot gadnog iskustva sa gnojnim anginama,pa sto je sigurno,sigurno.Iako sam jutros primjetila samo 1 malu gnojnu tackicu na desnom krajniku,al sam je grgljanjem slanog rastvora unistilaaaaa ! Drzim se nekako