Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 14:11:01
enči80
Evo moje šmizle a i druge jer su kko kaže mm identične
p.s. zanemarit mrlju od sirupa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 14:27:51
enči80
Hvala vam
Prvi mjesec će zajedno a onda posebno u krevetić. Joj, ova kapa nam jedino ne spada a i seka ima istu samo zelenu a imena bit će jedna 100% Asja a druga Zara ili Zejneb ali prije ovo prvo Malena aBd sutra ili prekosutra izlazi pa ću zajedno da ih slikam i da vam pokažem.
Vrijedilo je biti trudan 41 .sedmice Mislim da sam jedina trudnica sa blizancima na rr sa tolikim stažom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 14:34:40
minie
Enci80 bebica je preslatka MASALLAH, a uvjerena sam da je i druga, jedva cekamo zajednice slicice... Da budu zive i zdrave 100 godina zajedno sa svojim roditeljima. Imena su isto lijepa, i meni se vise svidja Zara
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 14:35:08
star
Enci prekrasna je i jedna i druga sve najbolje od srca vam zelim...imena su prelijepa..meni se Zara jako svidja..aBd kad drugo budem ganjala, ako bude seka bice Zara
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 14:38:28
enči80
Hvala star,minie
Semice sretno
< Poruku je uredio enči80 -- 14.9.2011 14:39:09 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 14:44:58
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Semica
Zene mislim da MI JE PUKAO VODENJAK!!!
Maloprije ciste gacice obukla i legla...sad kad sam ustala samo poce curiti kao da piskim i skvasi cijele gacice...i jos uvijek curiii....
Radije stavi peškirić ili pamučnu tetra pelenu. Ulšci upiju pa ne budeš siguran. Samo polako, bez panike, imaš vremena, ne moraš žuriti. Stigneš se i istuširati, prečekirati torbu ...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 14:52:05
Semica
Ma ne panicim...ja se obradovala Sva sreca pa poranila po uputnicu za GAK...eheheh kao da sam naslutila... Ebga ja stavila ulozak....hajde valjda cu skontati..mada sam ubjedjena da je to to...jer kako ustadoh na noge ,gacice mokre u sekundi bile....fino osjetim kako curi iz mene... Sacekat cu jos malo da vidim pa cu saopstiti lagano muzicu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 14:53:06
pauza
Semice, samo hrabro i sretnoooo!!! Zamisli samo koliko je bebečih teta uz bebe:-)))) cuvamo fige da prodje sto lakse aBd......
enci80, bebica je med medeni, neka je ziva, zdrava i sretna 100 godina sa svojom sekom, mamom i tatom:-)) moj zivotni san su blizanci, ali eto ovaj put jedno cekamo.... mozda kad budemo cekali drugo, dobijemo i drugo i trece hehe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.9.2011 14:53:09
Selminja
MAŠALAH jest krenulo Animagical ČESTITAM vam rodjenje Ajnura a tebi brz oporavak Enči draga i tebi čestitam, mašalah kako si se okitila, slikaj nam ih zajedno da vidimo ljepotice Semice sretno da bude aBd, lagan porod ti želim, vidis da pišulja zna kad će, dzaba si se sekirala Ostale trudnjace dajte kakav prijedlog za ručak danas, nemam ideje, a već sam gladna, nešto lagano?