|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1181 1182 [1183] 1184 1185   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.9.2011 13:24:54   
Sensia
Meni je med nesto fenomenalno, ja ga jedem i u sve ga stavljam a i dr mi nije rekla da ne smijem. Naravno necu ga davati maloj bebi ali ja ga jedem

u familiji mi mnogi drze med, pcela me ujela 1534552355422 puta tako da je meni to ono ko vode se napiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 29551
14.9.2011 13:27:51   
Sensia
Semice sad ce to i kod tebe ako Bog da, dzaba ono ce kad bebi bude spremna, tako je najbolje ako je sve ok......user posted image user posted image user posted image user posted image

Skvo kako nam je Emirko mali?

< Poruku je uredio Sensia -- 14.9.2011 13:28:36 >

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29552
14.9.2011 13:39:56   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

I ja sam u obje trudnoce jela med...user posted image ...sto radi prehlada, sto radi imuniteta, sto onako...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja u jutro dvije kašike meda i čaša vruće voda, probava radila ko sat user posted image

Na to sam i mislila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je bilo pod ovo "onako"? user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 29553
14.9.2011 14:01:43   
Sensia
Sto su se zenice razbjezale.....ja jos 2 sata i user posted image user posted image user posted image user posted image

imate li kakvih prijedloga za rucak? al nesto lagano jer sam juce smirila pleh tikvenice?

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 29554
14.9.2011 14:11:01   
enči80
user posted image

Evo moje šmizleuser posted image user posted image a i druge jer su kko kaže mm identičneuser posted image

p.s. zanemarit mrlju od sirupauser posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29555
14.9.2011 14:18:55   
Lejla Ka
MAŠALLAH cure velike user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29556
14.9.2011 14:21:04   
Sensia
IZVORNA PORUKA: enči80

user posted image

Evo moje šmizleuser posted image user posted image a i druge jer su kko kaže mm identičneuser posted image

p.s. zanemarit mrlju od sirupauser posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Enci MASALLAH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dusa draga, heheheh cuj kaze TM da su identicne.......pa jesu li blizanci li nisu user posted image

Nek su vam zive i zdrave 100 godina, a vidi joj masne molim te user posted image

Hej zeno nesto razmisljam, jel ti imas dva krevetica il ce ako Bog da skupa da pajaju? Kako se zovu?

Ja sam se sva rastopila imam milion pitanjauser posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29557
14.9.2011 14:27:51   
enči80
Hvala vamuser posted image user posted image

Prvi mjesec će zajedno a onda posebno u krevetić.
Joj, ova kapa nam jedino ne spada a i seka ima istu samo zelenu a imena bit će jedna 100% Asja a druga Zara ili Zejneb ali prije ovo prvouser posted image
Malena aBd sutra ili prekosutra izlazi pa ću zajedno da ih slikam i da vam pokažem.

Vrijedilo je biti trudan 41 .sedmiceuser posted image user posted image user posted image user posted image Mislim da sam jedina trudnica sa blizancima na rr sa tolikim stažomuser posted image user posted image user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29558
14.9.2011 14:34:40   
minie
Enci80 bebica je preslatka MASALLAH, a uvjerena sam da je i druga, jedva cekamo zajednice slicice... Da budu zive i zdrave 100 godina zajedno sa svojim roditeljima.
Imena su isto lijepa, i meni se vise svidja Zara user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29559
14.9.2011 14:35:08   
star
Enci prekrasna je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i jedna i druga user posted image user posted image sve najbolje od srca vam zelim...imena su prelijepa..meni  se Zara jako svidja..aBd kad drugo budem ganjala, ako bude seka bice Zara user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29560
14.9.2011 14:35:56   
Semica
Zene mislim da MI JE PUKAO VODENJAK!!!

Maloprije ciste gacice obukla i legla...sad kad sam ustala samo poce curiti kao da piskim i skvasi cijele gacice...i jos uvijek curiii....

< Poruku je uredio Semica -- 14.9.2011 14:36:47 >

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 29561
14.9.2011 14:38:28   
enči80
Hvala star,minieuser posted image

Semice sretnouser posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 14.9.2011 14:39:09 >

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29562
14.9.2011 14:39:14   
star
IZVORNA PORUKA: Semica

Maloprije ciste gacice obukla i legla...sad kad sam ustala samo poce curiti kao da piskim i skvasi cijele gacice...i jos uvijek curiii....

krenulo hB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretno Semiceeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29563
14.9.2011 14:41:08   
Semica
Uh uh hvala vam mile moje...kontam ulozak da stavim da vidim hoce li se natopiti;sta mislite???...ako se natopi idem ja lagano na GAK!!!

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 29564
14.9.2011 14:41:21   
minie
Sretno Semiceeee, eto jos jedne bebice danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 29565
14.9.2011 14:41:23   
mersiha 77
Semice sretno draga,pocelo jeuser posted image
zelim ti brz i lahak porod akb
Animagical cestitam duso dobila si svog AJNURA,svaka cast,zelim mu dug i sretan zivotuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29566
14.9.2011 14:41:31   
Sensia

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hajde lagano to je to user posted image user posted image user posted image user posted image  heheh jeste navalile sve isti dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29567
14.9.2011 14:41:55   
Semica
Enci-pisuljica je medic mali!!!

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29568
14.9.2011 14:43:28   
Sensia

Enci-pisuljica je medic mali!!!

hehehe e vidi te nje legende, puko vodenjak a ona razgleda slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hajde idi i ti po svoju pisuljicu, nema sta drugo biti ako curi curi

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29569
14.9.2011 14:44:58   
Lejla Ka

Radije stavi peškirić ili pamučnu tetra pelenu. Ulšci upiju pa ne budeš siguran. Samo polako, bez panike, imaš vremena, ne moraš žuriti. Stigneš se i istuširati, prečekirati torbu ...

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 29570
14.9.2011 14:49:00   
vila_7

user posted image

prelijepoooooo  i da sto prije stvais zajednicke slike sa sekom njenom! I meni je Zara ljepse! Kako cete ih razlikovati ako su iste? user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29571
14.9.2011 14:50:15   
pahuljica_25

user posted image

MasAllah kako je medena,sva sam se raznježila,mogla bih je gledati satimauser posted image Da vam budu žive i zdrave aBD punooo godina.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29572
14.9.2011 14:52:05   
Semica
Ma ne panicim...ja se obradovala user posted image user posted image user posted image
Sva sreca pa poranila po uputnicu za GAK...eheheh kao da sam naslutila...
Ebga ja stavila ulozak....hajde valjda cu skontati..mada sam ubjedjena da je to to...jer kako ustadoh na noge ,gacice mokre u sekundi bile....fino osjetim kako curi iz mene...
Sacekat cu jos malo da vidim pa cu saopstiti lagano muzicu user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 29573
14.9.2011 14:53:06   
pauza
Semice, samo hrabro i sretnoooo!!! Zamisli samo koliko je bebečih teta uz bebe:-)))) cuvamo fige da prodje sto lakse aBd......

enci80, bebica je med medeni, neka je ziva, zdrava i sretna 100 godina sa svojom sekom, mamom i tatom:-)) moj zivotni san su blizanci, ali eto ovaj put jedno cekamo.... mozda kad budemo cekali drugo, dobijemo i drugo i trece hehe

ostale vas puno puno ljubim i user posted image

p.s. Arina, vidim da smo mi u dan razlike :-)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29574
14.9.2011 14:53:09   
Selminja
MAŠALAH  jest krenulo user posted image
Animagical ČESTITAM vam rodjenje Ajnura a tebi brz oporavak user posted image
Enči draga i tebi čestitam, mašalah kako si se okitila, slikaj nam ih zajedno da vidimo ljepotice user posted image
Semice sretno da bude aBd, lagan porod ti želim, vidis da pišulja zna kad će, dzaba si se sekirala user posted image
Ostale trudnjace dajte kakav prijedlog za ručak danas, nemam ideje, a već sam gladna, nešto lagano? user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 29575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1181 1182 [1183] 1184 1185   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1181 1182 [1183] 1184 1185   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *