Vodolija83
|
Jutro bembele ! Evo i mene ! Jutarnje javljanje bez temperature hvala Bogu Mjerila od jutros 2 puta,36/3.Weeeeeee !!! Prirodni preparati itekako pomazu...Cijelu noc sam spavala fino,bez budjenja,ni smrcnula nisam,tek jutros u 7 ustala da odem u wc. Grlo me jos zeza,i promukla sam..Vidjecu kakva ce situacija biti sa grlom do poslijepodne,pa ako ne unistim jos jednu gnojnu tackicu koja se pojavila na desnom krajniku idem do ambulante.Jutros svakako necu,da ne gusim dr.sa bijelim lukom,hihhihiii,iako je zasluzila,cijelu trudnocu me patila sa uputnicama,vise mi ih nije dala,nego sto jest... Babilon,i ja bih se Bgm "najela" da sam sanjala to sto i ti...mmmmm... Mi ne moramo nista ni jesti,dovoljno se od tvojih slika debljamo Sensia,ja sad malo iscitavam,nasmija ti mene fino Sad znate sve kako je kad se ja najedem domaceg bijelog luka ... Dzaba sve,mislim da mi je dosta pomogao. Nego Sensia,usutila si se...Hajmo,sta je sve stiglo iz Graza?Koga su bolje pazili,kolica il kolegu ? Nadam se da je Semica dobro prosla i da je vec uz malu cujicu Pauza,hvala za dodatni savjet oko tople limunade Pahuljice,i moj luduje i juce i jutros,nije nama dzaba na isti dan termin. Samo sad su pokreti definitivno drugaciji nego prije,podupire,talasa,izboci se cas na jednu,cas na drugu stranu,i puuuuunnooo je aktivniji nego prije,a moj se malo i spustio cini mi se.Necim me upre dole nisko,jedva ustanem kad lezim. Arina,ti si se znaci 4.dan malo trznula,onda se nadam da cu i ja vec sutra ili prekosutra biti puno bolja. Veeelikiii za sve koje ste sa mnom i nama svima podijelile svoje domace recepte za prehladu A sta je stvarno sa Gerberkom,nikako se ne javlja