Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 12:39:35
malena27 RR
hoces ti izazivati moja gospodja je jako dobro, samo mene strah kako cu? haman sam i ja nevina ponovo, pa covjece od decembra bila samo 1 akcija... i to sto sam muza prevarila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 12:39:47
drznica
Tuspas mene Kako je divno vidjeti ovu slatku djecicu...samo mogu reci mashala, da su zivi i zdravi!!! Kad ih vidim, prodje me ona strah poroda...stvarno vrijedi svake boli, patnje....
Cestitam na novim sedmicama...polako postajemo opet aktivna XXL grupa. Ja mislim da moje dijete nece ni okusit mlijeka od mojihnazovimo sisa hahahaha. Ja ko daska...malo se napuhale fol i bole, bradavice jesu velike, i curi iz njih kolostrum vec, al daj boze da sta kapne, voljela bih
Silver, vjerovatno cu ici u cetvrtak na vjezbice ako mi bude dan ok...ako se umorim na poslu idem pravo spavati hahaha. Cucemo se mi
I da...voljela bih celavu bebu hahahaha,a ako je pravilo sa zgaravicom, bas ce bit celava.
Sve vas pozdravljam, ja sma vam tu, aktivna do 20h dok sam na poslu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 12:45:12
Silver
IZVORNA PORUKA: drznica
Tuspas mene Kako je divno vidjeti ovu slatku djecicu...samo mogu reci mashala, da su zivi i zdravi!!! Kad ih vidim, prodje me ona strah poroda...stvarno vrijedi svake boli, patnje....
Cestitam na novim sedmicama...polako postajemo opet aktivna XXL grupa. Ja mislim da moje dijete nece ni okusit mlijeka od mojihnazovimo sisa hahahaha. Ja ko daska...malo se napuhale fol i bole, bradavice jesu velike, i curi iz njih kolostrum vec, al daj boze da sta kapne, voljela bih
Silver, vjerovatno cu ici u cetvrtak na vjezbice ako mi bude dan ok...ako se umorim na poslu idem pravo spavati hahaha. Cucemo se mi
I da...voljela bih celavu bebu hahahaha,a ako je pravilo sa zgaravicom, bas ce bit celava.
Sve vas pozdravljam, ja sma vam tu, aktivna do 20h dok sam na poslu
isto vazi i za mene... samo mi jos reci u cemu si bila na vjezbama od odjece, jer ako budem isla ici cu pravo sa posla...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 12:46:05
gerberka
Bebice, nemam ni ja iskustvo sa ginipralom hajd valjda neko bude pisao...
uh koliko je nevinih rodilja na ovoj temi
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 12:50:28
drznica
Silver, imala sam na sebi one pamucne kao šalvare i neku širu majicu...vecinom su u helankama i tunikama, nesto u cemu se osjecas udobno, da mozes leci, malo se protegnut... mozes u torbu staviti helankice i tamo se presvuci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 12:50:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bebica11
kad malena vec otvori temu
zene koje ste koristile-koristite ginipral, da li su vam dr zabranili keks???
ja se nekako poslije bolnice ne smijem usuditi , a kontam da pitam dr al mi oof
Naravno da je sex zabranjen jer ti ginipral smanjuje kontrakcije a ti bi se sex da ih izazoves Sto ce te biti stid pitat iako ce ti se znam nasmijat i rec da ne smijes . Ja sam pitala svaki put kad sam isla al nista od te ljubavi nema
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 12:54:34
gerberka
Silver, imala sam na sebi one pamucne kao šalvare i neku širu majicu...vecinom su u helankama i tunikama, nesto u cemu se osjecas udobno, da mozes leci, malo se protegnut... mozes u torbu staviti helankice i tamo se presvuci
mene uvijek cudi kako uspiju navuci helanke zbog gume mene ona žulja i u dnu stomaka i nikako ih ne želim nositi
tunike ok
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 12:59:36
drznica
Gerbo, samo treba paziti kakve su helanke. Ima ovih novih modlea, ona guma stisne uzas jedan. Ja ima 2 koje mi odgovaraju ne osjete se, stim da sam jednim razrezala gumu hahaha al se to ne vidi, ide tunika preko
Mene zanima kako nose farmerke...ne moze mi reci da je ne stisne. Ja uslča u 4.i nisam vise mogla farmerice. Patnja sa odjecom, svaki dan sve teze i teze.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 13:10:44
Bebica11
IZVORNA PORUKA: felix
kad malena vec otvori temu
zene koje ste koristile-koristite ginipral, da li su vam dr zabranili keks???
ja se nekako poslije bolnice ne smijem usuditi , a kontam da pitam dr al mi oof
Naravno da je sex zabranjen jer ti ginipral smanjuje kontrakcije a ti bi se sex da ih izazoves Sto ce te biti stid pitat iako ce ti se znam nasmijat i rec da ne smijes . Ja sam pitala svaki put kad sam isla al nista od te ljubavi nema
thnx felix
ma i ja pretpostavljam da je ZABRANJENO a vjeruj da se ne bih mogla ni opustiti, al posto nas je dosta na ginipralu rekoh da vidim i tudja iskustva a nabrala sam sad 28 sedmica pa mi kao malo laknulo
jos ako me zasiju kao ove porodilje nacekacu se al neka hB, samo nek je beba ziva i zdrava aBd
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 13:13:37
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Silver
Gerbo i ja imam isti problem sa helankama....pritiscuuu... kuci sam najcesce u spavacici po citav dan, imam jednu za dan i jednu za noc
mene gacice stezu a kamoli helanke
ja sam u nekim sirokim pidzamama kuci, donjim ono jednobojnim a gore neka majica, a vani hodam u haljinama, suknjama....i ja bih trebala krenuti na vjezbice al ne znam u cemu cu ja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 13:18:06
gerberka
Gerbo i ja imam isti problem sa helankama....pritiscuuu... kuci sam najcesce u spavacici po citav dan, imam jednu za dan i jednu za noc
i ja mama mi dala neku pamicnu haljinu pa sam po njoj kuci, a vani u haljinama ( volim one lastex da se vidi pupo ) a sad doruckujem u spavacici jer danas ide na pranje
a farmerke...lažu ako kazu da ih ne stišće..ja imam jedne, al trudnicke s gumom, cuvam ih za kiše drznice dobar ti fazin sa helankama, jedino tako je ok koliko sam ja gaćica uništila tako Bog sami zna
jel to nikog nije svrbila gospođa? i da, cesto su mi mokre gaćice..ako su gljivicie trebalo bi proci zar ne? redovno se perem, peglam veš..dal je neka nesto prirodno pokusala?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 13:19:29
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gerberka
i ja mama mi dala neku pamicnu haljinu pa sam po njoj kuci, a vani u haljinama ( volim one lastex da se vidi pupo ) a sad doruckujem u spavacici jer danas ide na pranje
a farmerke...lažu ako kazu da ih ne stišće..ja imam jedne, al trudnicke s gumom, cuvam ih za kiše drznice dobar ti fazin sa helankama, jedino tako je ok koliko sam ja gaćica uništila tako Bog sami zna
jel to nikog nije svrbila gospođa? i da, cesto su mi mokre gaćice..ako su gljivicie trebalo bi proci zar ne? redovno se perem, peglam veš..dal je neka nesto prirodno pokusala?
grebo pa najbolje ti je uzeti helanke tanke uopce ne stezu znas na sta mislim i preko tunika tako sam ja sve nosila . Hlace nikad farmer ....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 13:20:41
gerberka
ja sam u nekim sirokim pidzamama kuci, donjim ono jednobojnim a gore neka majica, a vani hodam u haljinama, suknjama....i ja bih trebala krenuti na vjezbice al ne znam u cemu cu ja
ja imam pidzamu mm, sivu, pamucnu, donji dio sam ukrala pa je navucem do grla
drznice čestitam mila na 69
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 13:21:09
drznica
hmmm ako imate salvare one neke siroke one su meni super. Ove moje nemaju gume nego je samo materijal produzen duboko, tako kao da nista nemam na sebi Ja sam svoje kupila davno u Tera Novoj, i nisam nosala dok nisam zatrudnila hahah, sad ne skidam. A nema vise takvih kupiti. Obavezno prije vjezbica pitajte dr.da li smijete raditi ovaj prakticni dio, posebno ako ste imale nekih problemcica...oni znaju svi kakve su vjezbe.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 13:26:42
Bebica11
IZVORNA PORUKA: gerberka
ja imam pidzamu mm, sivu, pamucnu, donji dio sam ukrala pa je navucem do grla
drznice čestitam mila na 69
hehe kraljice, ja isto najrahatnija u donjoj od mm, teget plava, pa ko dusa sjeda na meni, mogu je navuci preko stomaka a ne steze me
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 13:27:33
gerberka
Felix, mene i najmanja guma steže..jedino da je razvalim kao drznica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 13:29:07
Bebica11
drznice, jel se moze presvuci na vjezbicama, ja bih u haljini dosla a ponijela neku trenerku DOK JE KUPIM jer svakako idu malo hladniji dani pa trenerku nek imam i to XXL odmah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 13:31:18
drznica
Kako smo pocele derati odjecu, kad se porodim necu imati nista osim farmerica hahahahaha
Nego drage moje, gdje vi idete na kontrole??? Ja sam sve privatno vodila i sad nesto razmisljam da odem ili na Jezero ili u Vojnu?! Toliko me strah MRSE da nocima samo razmisljam sta je najbolje. MM kaze samo Vojna,a ja cula i dole isto kao i na Jezeru...ne mogu bit pametna. Mama ima prijateljicu na Jezeru koja je babica i lakse bi mi bilo da sam gore ipak bih imala nekog, a u Vojnoj nikog ne znam.n Zalosno, za sve treba "stela"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 13:31:28
gerberka
Gerbo, hvala ti Ja mislim da je tebi lijek KEKS
pa vidite kako se sređujem i kakav mi je stajling..teško da će čovjek imati želju da se keksa samnom
jednom smo do sad..ja obustavila akciju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.9.2011 13:32:55
drznica
drznice, jel se moze presvuci na vjezbicama, ja bih u haljini dosla a ponijela neku trenerku DOK JE KUPIM jer svakako idu malo hladniji dani pa trenerku nek imam i to XXL odmah
Naravnon ima prije sale svlacionica kao nekad u skoli hehehe, obuci sta ti odgovara. Hoces i ti u Skerlicevu??? SUper je ima klima, nema vrucine, a bas je cisto. Ne znam kako je na Otoci, nisam bila...to mi je daleko.