|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1200 1201 [1202] 1203 1204   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.9.2011 11:50:33   
Hannica
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

star ne sekiraj se za sike, nadoce user posted image user posted image user posted image
iz mojih ogromnih ne bi nista, znaci nema pravila...

bebice cestitke za 28. sedmicu user posted image

Jel to niste uspjeli dojiti?user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 30026
18.9.2011 11:55:33   
Selma.A.M
A hvala vam ženice,svakoj mami je ponos kada joj neko pohvali dječicu user posted image ..
Malena mašala -mašala kako je napredno ( kuc-kuc neureklo se )....

Hannice ma znam da znaš,već mene ko god vidi sa Ajnom leti da je dodirne čak i sestrice u Domu zdravlja jer bašššš ima dugu crnu kosicu ...Pa me svijet obično pita A jesi imala kiselinu ?

Čestitam ženicama što se čestitati ima a to su nove sedmice i mjeseci ...

Čula sam se sa Semicom došle su kući,rana je boli ne može da ustaje i bore se protiv umor i nespavanja user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30027
18.9.2011 12:02:23   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

A hvala vam ženice,svakoj mami je ponos kada joj neko pohvali dječicu user posted image ..

Hannice ma znam da znaš,već mene ko god vidi sa Ajnom leti da je dodirne čak i sestrice u Domu zdravlja jer bašššš ima dugu crnu kosicu ...Pa me svijet obično pita A jesi imala kiselinu ?

Čula sam se sa Semicom došle su kući,rana je boli ne može da ustaje i bore se protiv umor i nespavanja user posted image

Kod moje sestre sin je imao istu takvu kosu,bas gustu i crnu,a poslije,kako je rasla, jos uvila,izgledao kao djevojcica,seki bilo zao da ga osisa,ali kad je bas prerasla (za godinu mu do guze porasla) osisa ga,ja jos uvijek nisam prezalila.user posted image Volim cupavu djecu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 30028
18.9.2011 12:07:50   
malena27 RR
hannice, nismo uspjeli sa dojenjem i pored moje velike zelje user posted image user posted image user posted image ja sam u porodilistu insistirala da ga ne hrane ali su ga hranile jer je gubio na tezini, pored toga jako tesko mi se bilo namjestiti za dojenje poslije carskog, on je obicno spavao na siki jer je imao i zuticu... a mlijeka sam malkice imala, pio je kolostrum i na kraju mi je patronazna ispumpala mlijeko - 20 ml - sto nije dovoljno za obrok. bebac mi je imao stolice gladi... pa smo presli na hipp AD

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30029
18.9.2011 12:09:52   
gerberka
dobro jutro user posted image RR narode user posted image

hej cure, zna li neka kako se zove područje, prostor između guze i vagine? user posted image koristim Rojazol, ali i dalje me svrbi vanjski dio usana i taj dio pa da kazem doktoru kad odem sad, za desetak dana, na pregled..fakat me stid reci između guze i vagine user posted image znam da ima neki naziv user posted image
i da..dal je neka imala slicne probleme?

kupila sam i 100% brusnicu mada mi je urin sterila..
p.s. u našoj bolnici na mikrobiologiji je sve sterilno user posted image

hvala drage na odgovorima..lakse mi je s vama user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30030
18.9.2011 12:12:05   
gerberka

hannice, nismo uspjeli sa dojenjem i pored moje velike zelje user posted image user posted image user posted image ja sam u porodilistu insistirala da ga ne hrane ali su ga hranile jer je gubio na tezini, pored toga jako tesko mi se bilo namjestiti za dojenje poslije carskog, on je obicno spavao na siki jer je imao i zuticu... a mlijeka sam malkice imala, pio je kolostrum i na kraju mi je patronazna ispumpala mlijeko - 20 ml - sto nije dovoljno za obrok. bebac mi je imao stolice gladi... pa smo presli na hipp AD

user posted image user posted image user posted image nema brige, ima zamjena user posted image

kako znati da su stolice gladi?

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 30031
18.9.2011 12:12:05   
Bebica11
malena27 masaAllah za bracu, PRESLADAK jeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 30032
18.9.2011 12:12:31   
Hannica
Joj i kod mene je tako nesto bilo s hanom,40 dana sam je dojila,od toga pola dohranjivala,a mlijeka mi za dan nestalo.user posted image Nadam se da ce ovog puta biti bolje.user posted image
Izgleda da ove velike sise nisu ni za sto osim za ukras.user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30033
18.9.2011 12:14:17   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Hannica

Izgleda da ove velike sise nisu ni za sto osim za ukras.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja se taman obradovala, moje počele nadolazitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30034
18.9.2011 12:14:39   
Selma.A.M
Hannice a kod moje kad je okupam kosica se uvije i nakovrdža pa bude kao Bob Marley user posted image  .
Malena glavno je da ste ti i malac ok a za dojenje manje više , ponekad majka priroda se malo zezne pa zezne i nas user posted image  ...Ti jesi dobro,kako rana ?
Mene ništa ne boli hB ali mi je zabranjen sex i dalje nažalost jer me mateica jedne prilike zabolila uh gore nego prvi dan poslije CR i dr mi rekla da mi rana iznutra nije dobro zarasla i da imam par priraslica na rezu ,ma ludnica živa ....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30035
18.9.2011 12:18:19   
Hannica
IZVORNA PORUKA: gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja se taman obradovala, moje počele nadolazitiuser posted image user posted image user posted image

Pa razlika je kad nadodju u trudnoci i kad nadodju u pubertetu i tako ostanu zauvjek.user posted image
Znaci,ako su ti prije bile male ima nade za tebe.user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30036
18.9.2011 12:19:28   
Bebica11
trudne zenice, jel se vama desava da se poslije obroka morate nakasljatiuser posted image , inace nisam prehladjena hB niti kasljem ali svaki put kad jedem moram se iskasljati u wc-uuser posted image nekakav slajm mi se nakupi al cist-proziranuser posted image

Neposredna veza do poruke: 30037
18.9.2011 12:19:46   
Silver
Hej zenice...

Ja navalila danas da radim, nemam kad da pisem, samo citam sta vi radite i divim se ovoj prelijepoj djeci masallah zene, nepoznajem vas ali mora da ste prelijepe, radjate smao lijepu djecu!  user posted image user posted image user posted image

Ja pocinjem raditi u utorak, pa danas generalno, hocu sutra jos da odmorim!

Gerbo, prostor taj se zove MEđica! user posted image

Vodolijo drago mi je da si bolje, i ja sam se jutros trznula, nos mi se zacepio, ali evo sad je bolje!

Bebice cestitke za 28 sedmicu! user posted image

Selminja slikaj nam obavezno cim uredis sobicu/kutak za bebce!

Vidim vecina vas kupovinu obavlja do ulaska u 9-ti mjesec...kod kad  ste pocele??? Meni seka kupuje po koji bodi, gegicu,carapice, kapice...nemoze da odoli, a ja sam do sad samo dvije gegice jucer u onom baby azelu! user posted image

Ali sam vec razgledala krevetac ormaric, AS itd.

Nama je danas nova sedmica 25-ta pocela...jos malo pa cemo i mi da se guramo medju XXL! user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30038
18.9.2011 12:20:52   
malena27 RR

dobro jutro user posted image RR narode user posted image

hej cure, zna li neka kako se zove područje, prostor između guze i vagine? user posted image koristim Rojazol, ali i dalje me svrbi vanjski dio usana i taj dio pa da kazem doktoru kad odem sad, za desetak dana, na pregled..fakat me stid reci između guze i vagine user posted image znam da ima neki naziv user posted image
i da..dal je neka imala slicne probleme?

kupila sam i 100% brusnicu mada mi je urin sterila..
p.s. u našoj bolnici na mikrobiologiji je sve sterilno user posted image

hvala drage na odgovorima..lakse mi je s vama user posted image

medjica

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30039
18.9.2011 12:21:53   
Hannica

Evo kod njega kosice sa 9-10 mjeseci.user posted image
user posted image

Neposredna veza do poruke: 30040
18.9.2011 12:23:33   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Silver

Hej zenice...

Ja navalila danas da radim, nemam kad da pisem, samo citam sta vi radite i divim se ovoj prelijepoj djeci masallah zene, nepoznajem vas ali mora da ste prelijepe, radjate smao lijepu djecu!  user posted image user posted image user posted image

Ja pocinjem raditi u utorak, pa danas generalno, hocu sutra jos da odmorim!

Gerbo, prostor taj se zove MEđica! user posted image

Vodolijo drago mi je da si bolje, i ja sam se jutros trznula, nos mi se zacepio, ali evo sad je bolje!

Bebice cestitke za 28 sedmicu! user posted image

Selminja slikaj nam obavezno cim uredis sobicu/kutak za bebce!

Vidim vecina vas kupovinu obavlja do ulaska u 9-ti mjesec...kod kad  ste pocele??? Meni seka kupuje po koji bodi, gegicu,carapice, kapice...nemoze da odoli, a ja sam do sad samo dvije gegice jucer u onom baby azelu! user posted image

Ali sam vec razgledala krevetac ormaric, AS itd.

Nama je danas nova sedmica 25-ta pocela...jos malo pa cemo i mi da se guramo medju XXL! user posted image

Ne zna se koja je lijepsa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 30041
18.9.2011 12:23:52   
gerberka
e hvala vam..kako sam razumjela meĐica..đ umjesto d user posted image

Neposredna veza do poruke: 30042
18.9.2011 12:24:08   
malena27 RR

Malena glavno je da ste ti i malac ok a za dojenje manje više , ponekad majka priroda se malo zezne pa zezne i nas user posted image  ...Ti jesi dobro,kako rana ?
Mene ništa ne boli hB ali mi je zabranjen sex i dalje nažalost jer me mateica jedne prilike zabolila uh gore nego prvi dan poslije CR i dr mi rekla da mi rana iznutra nije dobro zarasla i da imam par priraslica na rezu ,ma ludnica živa ....

mene bole ledja, a rez me svrbi... doktorica koja je skidala konce kaze da sam sigurno imala jaku stelu jer se ovakav jako rijetko radi user posted image budaletina user posted image user posted image user posted image
ja jos nisam izasla iz ceteresnice, sutra je 40 dana aBd.. pa se jos nisam pokrenula po pitanju akcija... polako, ne zuri mi se... i ja sam njega molila u trudnoci, sad je red na njega da moli user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 30043
18.9.2011 12:27:35   
gerberka

Pa razlika je kad nadodju u trudnoci i kad nadodju u pubertetu i tako ostanu zauvjek.user posted image

u pubertetu su nadošle, al sad prelaze svaku granicu..ja se osjećam sexy, nadam se da će biti hajra od njih user posted image user posted image user posted image
hanice, jel ovo sincina kad je imao 10 mjeseci???? ili sam pobrkala??? izgleda kao veliki dječak u ovoj kadici!!! kosa mashAllah!

silver čestitam na 25 sedmici, pratimo teeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30044
18.9.2011 12:28:47   
Bebica11
kad malena vec otvori temu

zene koje ste koristile-koristite ginipral, da li su vam dr zabranili keks???

ja se nekako poslije bolnice ne smijem usuditiuser posted image , a kontam da pitam dr al mi oofuser posted image

Neposredna veza do poruke: 30045
18.9.2011 12:32:40   
Hannica

u pubertetu su nadošle, al sad prelaze svaku granicu..ja se osjećam sexy, nadam se da će biti hajra od njih user posted image user posted image user posted image
hanice, jel ovo sincina kad je imao 10 mjeseci???? ili sam pobrkala??? izgleda kao veliki dječak u ovoj kadici!!! kosa mashAllah!

silver čestitam na 25 sedmici, pratimo teeeeeuser posted image user posted image user posted image

To je sin moje sestre,ne znam tacno koliko je bio star,znam da nije imao godinu,mislim 10-ak mjeseci.
Kod moje hane kosica ko paucina,nigdje nista,ne znam na koga je.user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30046
18.9.2011 12:33:11   
gerberka
a meni pišite jestel imale svrbeže user posted image ima li nešto da je pomoglo..slabo sam spavala i ove noci..a korstim Rojazol...ili sam jedina DRPAČICA ovdje user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30047
18.9.2011 12:35:06   
Bebica11

a meni pišite jestel imale svrbeže user posted image ima li nešto da je pomoglo..slabo sam spavala i ove noci..a korstim Rojazol...ili sam jedina DRPAČICA ovdje user posted image

nisam ja imala gerberko, stvarno ti ne znam pomociuser posted image

pitaj dr

jedino da se nisi prehladila ili nedavno lijecila upalu neku pa poremetila vag.floru pa te svrbucka...pitaj dr najbolje je, to je od b.pranja 100%

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30048
18.9.2011 12:35:24   
Hannica
Eh,odoh ja raditi nesto,bas sam se ulijenila,juce pola zavrsila i mm izvukao iz stana da idemo rostiljat,danas je vrijeme da radove privedem kraju.user posted image
Pa-pa user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30049
18.9.2011 12:35:59   
palachinken

mene bole ledja, a rez me svrbi... doktorica koja je skidala konce kaze da sam sigurno imala jaku stelu jer se ovakav jako rijetko radi user posted image budaletina user posted image user posted image user posted image
ja jos nisam izasla iz ceteresnice, sutra je 40 dana aBd.. pa se jos nisam pokrenula po pitanju akcija... polako, ne zuri mi se... i ja sam njega molila u trudnoci, sad je red na njega da moli user posted image user posted image user posted image

Da se i ja pojadam, mene su tako zašili da jos uvijek nismo uspjeli akcionisat. Boli uzas jedan. Osjecam se k'o djevica. Ovo mi je zato sto sam trudnicama kojima je bio zabranjen u trudnoci vadila mast user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 30050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1200 1201 [1202] 1203 1204   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1200 1201 [1202] 1203 1204   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *