|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1199 1200 [1201] 1202 1203   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.9.2011 21:48:05   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mama21e

Eh mame drage, sinoc mi se desilo nesto neocekivano, pocela sam malo da krvarim uz jake bolove. Pa me interesuje jel se to vama desavalo? citam na netu da je normalno ali mojoj prijateljici isto bilo i pobacila pa me najvise strah toga. Ipak otici cu doktoru, samo ne znam gdje bih mogla otici jer prvi mi je put da idem, kod privatnika ili u drzavnu?

otidji obavezno dr da ti daju nesto protiv bolova i krvarenja i ne sekiraj se, ja sam prekrvarila prva 3 mjeseca, cak s ugruscima i to od prvog dana kad sam saznala da sam user posted image tako da se ne sekirasuser posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 30001
17.9.2011 21:50:54   
Mamolina
Star nas fino poredala ne bih se ja zalila da ide tim redom samo da se ne oduzi
SRECNA  i tebi termin 23.   !!Mogle smo jednu kladionicu organizovati , u svakom slucaju bice zanimljiva sedmica , punoo punoo srece svimuser posted image user posted image !!

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 30002
17.9.2011 21:56:19   
Arina
evo i nas malo....

Uletila da vidim sta da radim poslije antibiotika malo me dole svrbucka ...nema pojacanog iscjedka ...ali to normalno koliko ga inace ima nekako je malkice sirast....sad nije to nista ono jako  ali me nervira jer inace je sve uvijek dole ok....ali mi muka opet ici bili smo u cetvrtak na pregledu.....ne znam usljed cega se pere sa rastvorom sode bikarbone...smije li se to.....sta da radim......prokleti antibiotici...

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 30003
17.9.2011 22:06:01   
SREĆNA
Mamolina meni termin juče bio

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 30004
18.9.2011 6:54:49   
bebix
za sve user posted image  punouser posted image user posted image user posted image i pisem vam kad dodjem kuci aBduser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30005
18.9.2011 9:22:03   
babilon
Dobro jutro drage moje :D

samo da vam mahnem. Jucer smo pokupovali dosta bebi stvarcica sto mi je falilo, jos ce dosta da stigne iz ino pa se i tome radujem ihihi... danas mala apoteka kupovina sta nam treba i da spakujem ruksak :D

danas peremo bebine stvarcice ihihihi~~

Cestitam svima na novim sedmicama/mjesecima! user posted image da vam do kraja bude samo lijepo ;)

Vodolijo, jesi ista bolje? Nisam uspjela iscitati sta ste pisale...
Ostale user posted image veliki zagrljaj user posted image

ps. i DA usli smo u 9. WOOHOOO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30006
18.9.2011 9:42:43   
sanela.asja
user posted image
Jutro evo upoznajte mog malog Dzordzauser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30007
18.9.2011 9:47:29   
mama21e
Jutro mamice, kako ste? jeste se naspavale? Ja sam dobro hB ono krvarenje sto mi se desilo bilo od umora jer sam taj cijeli dan imal nekakvih obaveza i puno hodala tako da je sad sve uredu hB. Sad moram da samo mirujem. Nek je sve dobro hB user posted image

Cestitam mamicama na sedmicama user posted image Nek vam je hajrili aBd, da vas nista ne boli i da donesete mala bica na ovaj svijet s lahkocom... user posted image user posted image user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30008
18.9.2011 9:49:30   
mama21e
MashaAllah med medeni, ma vidi te kosice user posted image Nek ti je sa srecom aBd. user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 30009
18.9.2011 10:32:10   
Vodolija83
Jutrooo !!! Vidim u ovim danima vikenda niste puno aktivne,il zujite il pajkite,neka,neka...jos malo,jer kad stignu nase bebare aBd ima samo njima da se posvetimo user posted image
Bebix,sretno !!! Da CR dobro prodje i da sto prije ugledas svoju user posted image aBd !
Babilon,cestitke na ulasku u 9.Sad te mozemo zvati XXL user posted image user posted image user posted image user posted image .Vidim stvarcice se kupuju,sve se sprema uveliko za dolazak malenog user posted image Sta ces ti kupovati u apoteci?Mene sve strah da cu nesto zaboaviti kad budem...
Danas sam bolje u odnosu na juce,jos pomalo bolucka zdrijelo i lijecim ovaj neki "herpes" u nosu koji me uzasno smara,ne mogu fino da ocistim nos zbog tog,pa ga jos vise zeznem maramicama..boli,pece...uhhh...
Sanela.asja Dzordz je jednostavno predivan user posted image user posted image user posted image Prava velika bebara sa pepom cupavom frizuricom user posted image Hocu i ja bebu sa frizuricooooom user posted image

Mama21e
,drago mi je da si bolje i da vise nema krvarenja.Jesi isla kod dr.il si to sve sama ustanovila?

Ostale user posted image Nadam se da ste sve ok !

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 30010
18.9.2011 10:53:05   
Sensia
Vodolijo, uh nek si vala bolje, a proci ce i taj noso, isto je meni tako bilo kad me grlo prestalo sastavilo me u sinusima, stavrno sam "zeleno" ispuhivala-izvinjavam se ako sam nekom zivot zgadila......

evo i mene nesto kao pecka grlo al sam jutros odmah presijekla pa cemo vidjeti....

Babilonko za 9. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eto i mene za koji dan za tobom u 9. uh sva se nesto ko najezim kad pomislim..... user posted image
ja imam neki spisak za apoteku pa cu i ja to ako Bog da kad prestanem radtii pokupovati, a sta ne kupim MM uvijek moze

Nisam pametna za izdajalicu user posted image  da li je kupovati li neuser posted image

Sanela, Dzordz se ne zove dzaba Dzorz, mislim sarmer samo takav user posted image user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 30011
18.9.2011 11:05:37   
Selminja
Babilon u 9-om, wow čestitaam user posted image
Vodolijo, drago mi je da si bolje, proći će i herpes, to ti garant imunitet oslabio...
Sensia ja neću kupovati izdajalicu, znam dosta žena kojima i nije trebala u prvih pola godine, godina, druga je stvar ako je poslije kupis radi posla ...
Mi smo jučer kupili krevetic, madrac i posteljinicu, tako sam sretna i sve je preslatko user posted image user posted image user posted image
Za par dana će nam dostaviti krevtić pa kad sve smontiramo uslikat ću user posted image
Danas sam odlučila napraviti neke kolače, nisam otkako sam ostala trudna user posted image red je kad dodju djedovi i nane na slatku da vide krevetic, nek imaju se čime i zasladit user posted image
A Sinoc sam shvatila da mi šetnje više ne prijaju kao prije, sva postanem teška i ogromna nakon 50-ak metara user posted image nije ni čudo što žene kad udju u 9-ti na izlaze uopste van, ja sve kontala zato što nece user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30012
18.9.2011 11:06:19   
Vodolija83
Jesam Sensia,bolje nego juce hvala Bogu,al nije to,to ...jos uvijek.Sutra ne vjerujem da cu na vjezbice,da vas sve ne zarazim.E pravo izostajem...
Pomalo kasljucam,nesto bezveze sitno,al nos...uhhh...i pitam se odakle onoliko za ispuhati user posted image Strasno !
Jesu li pocele vjezbice srijedom?Nadam se da cu dotad ozdraviti,pa da dodjem napokon .
A ti jos malo aBd u 9.,pa onda te ja i Pahuljica i jos nas... pratimo u stopu user posted image Ne mogu da povjerujem da se bas tako priblizilo...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30013
18.9.2011 11:09:58   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

user posted image

Mašala !!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30014
18.9.2011 11:13:48   
Vodolija83
A Selminja,nadam se da ce ubrzo proci...a od cega da ovako oslabi imunitet pored onoliko voca,povrca i raznih vitamina koje pojedem + popijem...
Meni moj bebito ispraznio sve depoe...nek mi bude ziv i zdrav aBd user posted image a ja cu se brzo oporaviti ...
Sto se tice izdajalice,ja bih je uzela kasnije ako bude potrebe,sad zasad ne bih.
A za setnej sam i ja postala pravo troma...jedva se i po kuci gegam ,hiihhiiii.Zamisljam se jos u user posted image ...

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 30015
18.9.2011 11:16:00   
Hannica
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

user posted image

masAllah....user posted image user posted image user posted image Sve bebe s frizurama.user posted image user posted image Ako je ono za zgaravicu tacnu moje bebe nece imati ni jednu dlaku na glavi.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 30016
18.9.2011 11:16:33   
star
user posted image user posted image user posted image svima

Bebice cestitam na 28. sedmica...samo napred user posted image user posted image user posted image user posted image
Arina ja bih se na tvom mjestu ipak obratila ginicu da propise neke vaginaletice ili nesto...meni inace antibiotici smetaju i uvijek kad ih pijem imam problema "dole" pa ukljucim vaginalete...vjerovatno su prejaki..
Bebix sretno ljubavi..da sto prije ugledas svoju user posted image brz i lagan oporavak ti zelim..user posted image user posted image
Babilonko cestitam na ulasku u 9-ti..sad si XXL ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dzordz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mashalla user posted image user posted image user posted image
Vodolijice nek si nam malo bolje...i nosic ce proci user posted image

Ja sam se tako lijeeeeeepo naspavala ..... nisam dugo ovako....nije mi bilo puno vruce pa uzivam....mm hoce da idemo negdje posto je slobodan a meni se po ovom suncu nigdje ne hoda...a i spora sam ko puz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30017
18.9.2011 11:19:41   
star
IZVORNA PORUKA: star

user posted image user posted image user posted image svima

Bebice cestitam na 28. sedmica...samo napred user posted image user posted image user posted image user posted image
Arina ja bih se na tvom mjestu ipak obratila ginicu da propise neke vaginaletice ili nesto...meni inace antibiotici smetaju i uvijek kad ih pijem imam problema "dole" pa ukljucim vaginalete...vjerovatno su prejaki..
Bebix sretno ljubavi..da sto prije ugledas svoju user posted image brz i lagan oporavak ti zelim..user posted image user posted image
Babilonko cestitam na ulasku u 9-ti..sad si XXL ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dzordz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mashalla user posted image user posted image user posted image
Vodolijice nek si nam malo bolje...i nosic ce proci user posted image

Ja sam se tako lijeeeeeepo naspavala ..... nisam dugo ovako....nije mi bilo puno vruce pa uzivam....mm hoce da idemo negdje posto je slobodan a meni se po ovom suncu nigdje ne hoda...a i spora sam ko puz user posted image user posted image user posted image

ja izdajalicu nisam kupila i ne razmisljam o kupovini jos...uvijek mogu mm poslati nabrzinu da kupi ako bude potrebe...pokusacu bez nje za pocetak..samo se nadam da cu moci dojiti...ja pred porod a grudi iste kao prije user posted image maleeeee...user posted image da bar malo nadodju user posted image user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30018
18.9.2011 11:32:11   
Selma.A.M
Neće vama smetati ako se ja malo foliram ovdje user posted image ....Došli oni da se upoznaju ipak je dosta teta sa ove teme djelilo samnom trudičke muke user posted image   Hannice kosa kod bebe i žgaravica nemaju nikakve veze ,vjeruj.....

user posted image

Evo i moja dva zivota user posted image ..Jedan zivot voli da se slika, a drugi zivot se trudi da makar na kratko drzi glavicu visoko gore i "izvidi situaciju"  user posted image user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30019
18.9.2011 11:41:54   
malena27 RR
Dzordz nam je medenjak i bucko pravi user posted image user posted image user posted image

Selma, mene rasplaka ova slika! Bas su masAllah prelijepi i premedeni oboje user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 30020
18.9.2011 11:43:16   
Bebica11
hello zenice

evo i mene, ja s muzicem uzivam, isli u Dp i pekaru, malo prohodali, nogice vec natekle vire iz cipelica kad sam krenulauser posted image

danas punih 28. sedmica HVALA BOGUuser posted image

babilon, cestitke na 9-tom mj.user posted image , mislim i da je sandrich 5.-ti danasuser posted image

MASAALLAH ZA BEBICE, a pogotovo ovu malecku kako je sjatkaaa, meni su sad curice ljepse jer ja nosim cujicu i samo cujice zagjedamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 30021
18.9.2011 11:43:25   
Selminja
Selmaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
Nek su ti živi i zdravi 1000 godina, prelijepu djecu imaš masalah user posted image

Neposredna veza do poruke: 30022
18.9.2011 11:44:57   
malena27 RR
evo i mog hasimceta malenog...sad se malo ubucio, samo njopa user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 30023
18.9.2011 11:46:23   
malena27 RR
star ne sekiraj se za sike, nadoce user posted image user posted image user posted image
iz mojih ogromnih ne bi nista, znaci nema pravila...

bebice cestitke za 28. sedmicu user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 30024
18.9.2011 11:49:05   
Hannica
Svi si masAllah prelijepi.user posted image
Selma znam da zgaravica veze nema s frizurom,salim se malo,ne vjerujem ja u te babske price.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 30025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1199 1200 [1201] 1202 1203   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1199 1200 [1201] 1202 1203   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *