|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1196 1197 [1198] 1199 1200   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.9.2011 16:44:04   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: KupusLivada

Draga Hannice, ja proičatala post od Enči pa se rasplakala, a da ti nećeš :D Nego, smiješ li ti sjediti za kompom?

Mi od danas u 5-om mjesecu pa sam heppy, morala sam negdje da vrisnem od sreće  user posted image nego, je li mogu SAD da počnem da paničim??? user posted image

znaci i ja za 2 dana ulazim u 5 user posted image user posted image user posted image uhhhh user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 29926
16.9.2011 16:49:16   
gerberka
enči hvala Bogu da ste zajedno user posted image uživajte user posted image
ja vam nisam nešto za tipkanje..ni jucer, ni danas..više bih se valjala u krevetu i mazala svim uljima ovoga svijeta user posted image samo bih odmarala..ne znam kako cu na posao kad zatvorim bolovanje user posted image  daanas sam poslije  doručka opet spavala snom pravednika user posted image sve do 14:30 user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 29927
16.9.2011 17:12:42   
mala87
izvinite sto upadam ovako ali nam je ovoj nasoj zenici malo  oslabio vid pa moram da joj skrenem paznju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grebo imas pp........

pozzz za ostale zenice user posted image

“Nikad nećete dobiti želju, a da pritom niste dobili i moć da je ispunite. Ipak, možda ćete za njeno ostvarenje morati raditi.”

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 29928
16.9.2011 17:23:47   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: minie

Btw, ja usla u 36 sedmicu, a samim tim i u 9. mjesec user posted image   user posted image user posted image Jos malo i eto mog user posted image

Masallah minie,eto tebe u XXL user posted image Ubrzo sve mora biti spremno za malenog Rijada,pa da odbrojavamo aBd user posted image

Sensia,jel sve ok?Javni se! user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 29929
16.9.2011 18:21:04   
Sensia
hej draga, evo rucala, sve ok user posted image
dr se jos nije javila al ona to tako obicno user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 29930
16.9.2011 18:31:14   
Vodolija83
E najbitnije da se ti osjecas dobro,ma nije to nista,vidjeces...
A dr.ce se valjda javiti do pon.Al ipak ti vidi za ono mirovanje,sto je sigurno,sigurno...user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29931
16.9.2011 23:59:53   
drznica
Nisam stigla citav dan da se javim...sad sam malo citala...
Enci, drago mi je da ste napokon svi skupauser posted image
Kako su Animagical, Semica, Sanela???

Danas nisam radila pa sam uspjela prvi put otici na vjezbice u Skerlicauser posted image Odusevljena sam...super je! Sala cista, opremljena, cas jako zanimljiv...jedva cekam opet. Sad su u Skerlica termini: CETVRTAKu 16:30, PETAK u 11h. Jel neka od vas bila danas u Skerlica???

Star, pitala si za kantarion...hmmm ja sam ga koristila, sve do neki dan kad sam procitala da nije nesto dobar u trudnoci, a obzirom da kad stavis ulje razljeva se,pomislila sam da moze naskoditi pa sam sad samo na nevenovoj :)

Sad malo citam ovo o MRSI...jooooj pa kako da budem pametna i odlucim gdje da se porodim?!

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 29932
17.9.2011 0:37:38   
zanzibarka
drznica u kojoj si ti sedmici trudnoce, imam i ja zelju da krenem u skerlicevu?

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 29933
17.9.2011 1:04:01   
drznica
30. sedmica...treba to kerenuti i prije...od 25.je super. Koja si ti?

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 29934
17.9.2011 1:22:04   
sporty mamaa
Vecer i od mene... Puno pisete, tesko vas upratituser posted image  
Bebi vidim ides na carski, sretno... Znam kako se osjecas i ja bi samo plakala kad pomislim da moram ostavit dijete a otic da rodim. Da postoje ikakavi uvjeti kod nas za porod kuci ja bi ga vjerujte izabrala....
Ema nadam se da neces morati u bolnicu i da ce kontrakcije prestati, samo popij apaurin i smiri se, bit ce to ok...
Ja danas bila na ctg, pregledao me i vaginalno, kako sam samo krvarila, jos nosim ulozak... Naljutila sam se pravo na doktora koji mi vodi trudnocu i da mogu sad bi ga promjenila... Ima neke xy izjave. Jos kao ostavio bi me jer me boli stomakuser posted image  A mene samo malo bolucka rana od reza... Strah me pravo poroda, posebno sto cemo sad probat prirodno nakon carskog... Vjerujte doslo mi je da kazem koliko treba platiti da idem opet na carski, svi su tako nekako cudni... Morala sam vam se malo izjadat....

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 29935
17.9.2011 1:32:30   
drznica
Sporty mama, mogu mislit kako se osjecas....ne znam vise ni cega me nije strah. Prvo me strah tog vaginalnog, pa pnda opcenito nasih doktora, poroda, mrse...
Gdje ces se poradjati??? I ja bih kuci user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 29936
17.9.2011 8:11:42   
bint
senka27 aaaaaa kako mi te drago vidjeti na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 29937
17.9.2011 8:21:49   
pahuljica_25
Jutroooo ženice,ma nigdje nikoga kao da nam je vikend došaouser posted image user posted image user posted image Meni danas dolazi mama,pa sam baš happy i neću vam tipkati do večeras,a iizgleda da neću imati puno toga ni čitati ovdjeuser posted image Ma neka uživajte u ovim danima vikenda,ihhhh naravno red bi mi bio i kafu pristaviti,pa bujrum.......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 29938
17.9.2011 8:49:57   
senka27

IZVORNA PORUKA: bint

senka27 aaaaaa kako mi te drago vidjeti na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image

senka27 aaaaaa kako mi te drago vidjeti na ovoj temi

e draga vec odavno sam tu :) skoro mi dosadilouser posted image user posted image

Pahuljice sve nam se vrijedne forumasice isporadjale pa valjda sad zatisje pred narednu buruuser posted image user posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 29939
17.9.2011 8:51:18   
senka27
Pahuljice uzivaj danas sa svojom mamitomuser posted image

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 29940
17.9.2011 8:59:26   
minie
Jutro ladies,

Sta je ovo, stvarno nema puno postova od sinoc, sto ste se uspavale user posted image

Ja evo jedva cekam da mm ustane i da se spremimo i idemo u kupovinu. Danas ce bebac dobiti puuunoooo stvariuser posted image

Velllikiiiiiiiiiiiiiii user posted image za sve

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 29941
17.9.2011 9:07:36   
senka27
Minie sretno da nadjes mnogo slatkih i lijepih stvarcica...

UZIVAJuser posted image user posted image

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 29942
17.9.2011 9:16:55   
Selminja
Jutroooooooo user posted image
Sao da virnem i pozdravim vas sve, mi isto danas idemo u kupovinu, plinceza ce vjerovatno danas dobiti krevetic i jos mnogo stvari, jedva cekam! Uh! Dok jos mama moze nesmetano hodat.
Volim se gibat, gibat, volim se -gibat! user posted image
Pahuljice uzivaj s mamom user posted image
Minie sretno u kupovini i da nadjes sve sto si zamislila! I slikice nam odna postavljaj,ija cu ako kupimo aBd!

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 29943
17.9.2011 9:17:59   
Nina_Lana
Jutro drage moje, i ja evo popila kaficu pa razmisljam gdje u setnju user posted image ...Nama punih 25 nedjeljauser posted image user posted image user posted image opasno se blizi 7 mjesec...a vidim poslije 25 -te ide brzouser posted image user posted image user posted image
pozdrav veliki i uzivajte u vikendu

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 29944
17.9.2011 9:23:33   
minie
Senka i Selminja hvala puno, mislim da je ovo kupovina u kojoj cu najvise do sada uzivati user posted image , i naravno cim legnu stvarcice stavljam slicice.

user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 29945
17.9.2011 9:24:30   
senka27

IZVORNA PORUKA: Selminja

Volim se gibat, gibat, volim se -gibat!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 29946
17.9.2011 9:50:52   
mama21e
Eh mame drage, sinoc mi se desilo nesto neocekivano, pocela sam malo da krvarim uz jake bolove. Pa me interesuje jel se to vama desavalo? citam na netu da je normalno ali mojoj prijateljici isto bilo i pobacila pa me najvise strah toga. Ipak otici cu doktoru, samo ne znam gdje bih mogla otici jer prvi mi je put da idem, kod privatnika ili u drzavnu?

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 29947
17.9.2011 10:02:13   
Hannica
mama21e u kojoj si sedmici trudnoce?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 29948
17.9.2011 10:24:23   
Hannica
IZVORNA PORUKA: KupusLivada

Draga Hannice, ja proičatala post od Enči pa se rasplakala, a da ti nećeš :D Nego, smiješ li ti sjediti za kompom?

Mi od danas u 5-om mjesecu pa sam heppy, morala sam negdje da vrisnem od sreće  user posted image nego, je li mogu SAD da počnem da paničim??? user posted image

user posted image user posted image user posted image Vaj not? Za kompom odmaram,inace po cijeli dan zujim po stanu,radim nesto,trcim za kcerkicom.... navece oko 12 uhvatim malo vremena da odmaram na lijevom boku.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 29949
17.9.2011 10:24:45   
Vodolija83
Jutro svimaaa !
Pahuljice,hvala na kafici user posted image Uzivaj danas sa svojom mamom user posted image
Drznice,ista sam ti...pravo se bojim MRSE,al samo nam preostaje da molimo Boga da nas zaobidje...
Sporty mamaa,mogu misliti kako je na tim vag.pregledima,mene jeza uhvati pri samoj pomisli...
mama21e,ne znam u kojoj si sedmici,al cini mi se da si ti nekad tek na pocetku,ako se dobro sjecam.Obavezno se javi dr.Posto je vikend,a imas krvarenje sigurno ce te primiti na GAK,jer bilo ko od dr. da se potrefi prima hitne slucajeve.Idi na vrijeme !
Minie,uzivaj u kupovini ! user posted image

I ja bih rado isla malo zujati,al me prehlada jos uvijek ne prolazi...Probudila sam se u 3 sa uzasnim bolom u zdrijelu,kao da je isparano,sprzeno..ne znam kako da objasnim,al boli kao ziva rana,i od tad bezbroj budjenja do jutros...user posted image   Od juce poslijepodne sam imala i podrazaj na kasalj,pa mi se izgleda od tog kaslja isparalo grlo,a onda ga malo pecnuo bijeli luk koji sam sinoc pojela i sad je nastao haos.Cak mi se upalila sluznica nosa od silnog ispuhivanja,maramice su me pravo sredile,u desnoj nozdrvi je uzas jedan od mjehurica,ono nesto kao herpes...Sta sve mene nece snaciuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1196 1197 [1198] 1199 1200   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1196 1197 [1198] 1199 1200   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *