Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.9.2011 13:01:48
pauza
Hanice, nemoj biti tuzna mojiiim te.... znas kolko debelih teta je u istom loncu.... naidju te zute minute,a li nemoj zbog svojih bebija:-) saljem ti jedan veeeeliki da bude bolje
a ima li iko da je kupio krevetic i kolica u Kiseljaku, u onom Tradeliju, kakva su iskustva.... cijene, kvalitet, svaka info je dobro dosla...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.9.2011 13:11:11
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
Meni se place,ne znam sta mi je,nikakvog razloga nemam ali sam bas .
hejjj sta ti je malo te pucaju trudnicki hormoncici ja nisam trudna (koliko ja znam ) pa sam dva dana sva nikakva,eto jutros nisam izasla vani,em mali nemiran,em ja nikakva,bolje nam je u stanu
a tebi treba malo odmora,ostavi je kod svekrve,muza idi malo prosetaj bar sat vremena,al sama sa svojim mislima
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.9.2011 13:17:21
enči80
Kako ste buduće xxl trudnice
Stigla je i druga moja bebica tako da smo sada skupa na okupu . Malo sam umorna ali sv za njih dvije
Imate li vijsti o ciciban???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.9.2011 13:20:47
enči80
IZVORNA PORUKA: Hannica
Meni se place,ne znam sta mi je,nikakvog razloga nemam ali sam bas .
Čuvaj snagu za poslije ,vjeruj mi na riječ.I ja sam jutros pošteno oplakala jer nakon poroda od cr nisam mogla ali sam zato otpustila kočnicu i sve što mi se skupljalo prošlih dana podobro sam izbacila.
da te malo utješim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.9.2011 13:43:17
enči80
IZVORNA PORUKA: jasmin
IZVORNA PORUKA: enči80
Stigla je i druga moja bebica tako da smo sada skupa na okupu . Malo sam umorna ali sv za njih dvije
enci,i ovdje ti od srca cestitam.Presretna tetka je zvala na slatku,pa cemo da je popijemo uskoro ako Bog da.
Hvala Jasmin!A za tetku šta da ti kažem,kaž da joj je draže što sam ja rodila nego kad je ona rodila svoga sinčinu a i već nas je pretrpala raznom odjećom i obućom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.9.2011 13:45:29
Sensia
ma ti si heroina, svaka ti cast
cicibanka nam je jos u bolnici i ne zna se kad ce izaci nadam se i molim dragog Boga da izdrzi i da brzo bude sa svojom pisuljicom i zaboravi sve te losije dane......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.9.2011 13:47:49
jasmin
IZVORNA PORUKA: jasmin
enci,i ovdje ti od srca cestitam.Presretna tetka je zvala na slatku,pa cemo da je popijemo uskoro ako Bog da.
Hvala Jasmin!A za tetku šta da ti kažem,kaž da joj je draže što sam ja rodila nego kad je ona rodila svoga sinčinu a i već nas je pretrpala raznom odjećom i obućom
Kad sam je nazvala da joj cestitam,kao da je ona radjala,kaze evo prezivjela sam hehehe.Da vam budu zivi i zdravi objema,i da ih Allah cuva od svakog zla.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.9.2011 16:42:43
Sandrich
da se i ja malo javim na ovoj temi...nije me dugo bilo pa mi treba dosta dana da pohvatam sta se sve izdesavalo vidim da su se semica i sanela.asja porodile pa da im cestitam od srca i zazelim sve najbolje,da uzivaju sa svojim bebicama nadam se da ste ostale sve dobro i zdravo.....veliki za sve