Vodolija83
|
Eh moje,evo i mene... Ja jutros napokon duze odspavala,probudila se prije satak,malo sam vas iscitala,pa da i ja "koju" sarnem Morala sam nadoknaditi ona svoja smijesna budjenja u 4 ujutro. Juce sam bila na pregledu u ambulanti,dr.kaze da nije nista strasno,cak ne vidi nikakvu upalu grla,i kada sam joj rekla da me grlo skoro pa popustilo i sve je preslo na onaj dio izmedju nosa i grla,rekla mi samo da uzmem kapi za nos,puno C vitamina,i da nastavim se ono sto sam joj nabrojala da koristim. Rekla mi je da nema potrebe za antibiotikom,jupiiiiiiiiiiiii Uglavnom jutros sam dosta bolje,al sam se probudila sva preznojena,mjerila sam maloprije temp.36/9 (mora da je bila malo visa pa opala) Sad me boli nosna sluznica i otekla,od silnog ispuhivanja... Sve u svemu ide na bolje hvala Bogu Ja uvijek sa komentarima krenem nekako odozdo,jer mi je to svjeze dok vas iscitam... Mea29,ja sam pokusavala sloziti tetra pelenu prema onom prikazu na RR,ali nema sanse,apsoultno mi nije islo i na kraju odustala. Odem prije par dana do kolegice sa faxa(ona ima malu curicu) i objasni mi u trenu,mislim da sam i ja to sama napravila u roku 5 sekundi bukvalno. Sensia,i ja se brinem malo oko okretanja bebaca,jer moj zadnjih dana haos pravi u pupi,nadam se samo da jos uvijek prednjaci glava,a sto se tice toga do kad se bebi moze okreati,100% do poroda,zna se okrenuti i tik pred porod.(Nekom bude guzom mjesecima,i onda tik pred porod fino glavicom) Ma ne brini,bice sve ok Sad samo malo luduju,traze sebi mjesta Pahuljice,tu saaam,nisam se juce stigla javiti,a sinoc se prijavila,nesto nigdje nikog nije bilo,pa ni ja nisam pisala. emma.L,nadam se da si sad kod Divana na pregledu i da je sve ok.Javi nam sta je bilo ... Arina,cestitam za Drznice,to ti je fina ponuda,a ako ces poceti ranije raditi,ta izdajalica ce ti dobro doci aBd. Sanela.asja,nadam se da ce se malena curica ubrzo naviknuti na bracu Dzordza i da ce sve doci na svoje mjesto,djecija je to ljubomora... Sto se tice kozmetike za bebu,kod nas je malo los izbor Penatena i nije bas tako dobar kao sto je vani.Ja sam eto dobila od seke sve od Penatena kad je bila u Njemackoj,a i sveki ce mi jos donijeti.Gore najcesece koriste penaten.Nemam nista protiv hipp-a,al sto se tice forsiranja na vjezbicama,100% im je sponzor. Za ostale se nisam odlucila...Penaten je i prije rata bio naj,naj...dok je moja seki bila mala.Al za guzu vam preporucujem bademovu i to iskljucivo Galasovu. Odoh i ja praviti sebi puru,jeste zlice,kako vi brzo otvorite apetit. Za sve ostale