emma.L
|
Dobro vam jutro svima. Mene je cijelu noć zezalo, da kažem baš baš boljelo . Oko pola 4 se vratila u krevet i malo sam zaspala, malo su postali blaži bolovi, ali svejedno sam se budila na svaki do 6:15 kad sam navila sat da se sredim za svaki slučaj. I držalo me dok sam se sredila, našminkala, pobudila Emu i spremili se svo troje i malo kao popustilo. Odlučila sam do Sanase po planu izvaditi krv i odmah zvala Divanovića pa ću u 11 na pregled. Prošetala sam malo, godi mi kretanje jer me krsta razvaljuju, ali nema više jakih kontrakcija. Poneka sad naleti. Samo da mi kaže da imam vremena još dva tjedna da pluća budu razvijena, a onda bujrum (ovo me Bog kažnjava što sam kukala da hoće ranije , ali fakat ranije sam mislila da požuri deset dana, a ne mjesec i pol). Sad ću lagano poubacivati u torbu svoje stvari za bolnicu, lako mi ih je osvježiti ako ne bude ništa uskoro. Joj, a lude misli cijelu noć- cijeli spisak MM-u u glavi sročila gdje će šta kupiti za bebu, kao ima 24 sata da kupi, opere, osuši, namjesti krevetić,nađe AS ili nosiljku (naša na posudbi još mjesec dana, rekla ljudima da ne žure) i dođe na vrijeme po nas jer mi ne želimo čekati u bolnici . I naravno, sve to s Emom, jer sam ja planirala sve s njom odraditi da ona bira za brata. I onda se raspekmezim i ne mogu joj ući u sobu da ne oplačem. Bože, noću je sve strašnije i luđe. Pogotovo su trudnice luđe . Uglavnom, uživajte u jutru i pišemo se nakon pregleda.