|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1206 1207 [1208] 1209 1210   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.9.2011 10:48:40   
senka27
hvala star user posted image jucer rodjendan danas 7-mi mjesec user posted image ah jest mi krenulo cestitanjeuser posted image user posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30176
19.9.2011 10:48:46   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

da li da produzim bolovanje ili ne, pitanje je sad? user posted image

produziuser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30177
19.9.2011 10:49:20   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: senka27

hvala star user posted image jucer rodjendan danas 7-mi mjesec user posted image ah jest mi krenulo cestitanjeuser posted image user posted image

cestitke na 7-mom mjuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 30178
19.9.2011 10:50:36   
Silver
Gerbo...ti najbolje znas kako ti je, kako se osjecas...ja sam glupa...sve nesto kontam ma neka me jos da radim, jos malo, ovo-ono...kao da ce neko reci hvala...a pare nisu neke Bog zna...nije zbog toga...nego eto kad udjem u 8-mi onda kontam nekad definitivno bolovanje, jer ce biti novembar, hladno svakako...

Semicu...sam upozorila da nam mora pokazati maju mazu...

Senka cestitke na 7 mjesecu user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 30179
19.9.2011 10:50:38   
Semica
user posted image

user posted image

Evo moje mazuljice od 3600g i 57cmuser posted image NE DA JE MAMA NIKOM!!!!

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 30180
19.9.2011 10:52:52   
Silver
Suncica  maja pepaa....user posted image user posted image user posted image  Semice neka je ziva i zdrava...jelde da lici na tebe...user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 30181
19.9.2011 10:54:31   
senka27
Mashallah ma prava mamina meduljica :) da vam je ziva i zdravauser posted image

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 30182
19.9.2011 11:00:14   
star
evo cujice za mog momka .... uuuuu sad jedva cekam da se jodim da mi je neko ne ukjadeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
prelijepa je mashalla...

< Poruku je uredio star -- 19.9.2011 11:01:24 >

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 30183
19.9.2011 11:02:13   
gerberka
senka čestitam mila user posted image

semice, nemam riječi, mashAllah user posted image user posted image user posted image neka ti je živa i zdrava stotinu godina i više i samo divne trenutke ui životu da vam donosi user posted image

ja rekla mužu da produži user posted image user posted image user posted image
meni su i vrucine doprinjele da mi tlak skače.
niko mi neće reći hvala, svako čuva sebe..kad zahladni i kad budem spremna eto i mene. Ne zelim da rizikujem, da me sunce prži u glavu, da mi tlak skače

mamina princeza, zasto komisijski? aha, ja nisam jos 42 dana ispucala user posted image silver, plata je 100% user posted image user posted image samo nemam toplog kojeg ja pojedem pa i više za dorucak user posted image
jesam se dugo i dvoumila user posted image hvala na podršci user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 19.9.2011 11:03:16 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 30184
19.9.2011 11:02:35   
Silver
Star user posted image user posted image user posted image  kod tebe countdown ! Odbrojavamo  jos 9 !!! user posted image  Sreca pa ce se tvoj braco roditi prije, inace bi ovu cujicu mi isli da trazimo! user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30185
19.9.2011 11:02:44   
star
IZVORNA PORUKA: senka27

dosta nas je slavilo rodjendan...u znaku djevice user posted image user posted image bas nas ima..

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 30186
19.9.2011 11:04:26   
star
IZVORNA PORUKA: Silver

Star user posted image user posted image user posted image  kod tebe countdown ! Odbrojavamo  jos 9 !!! user posted image  Sreca pa ce se tvoj braco roditi prije, inace bi ovu cujicu mi isli da trazimo! user posted image

only 9 days to go!!!! nedamo ovu cujicu...prvi smo je vidjeli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 30187
19.9.2011 11:05:09   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Semica

user posted image

user posted image

Evo moje mazuljice od 3600g i 57cmuser posted image NE DA JE MAMA NIKOM!!!!

Masala vejika curica, nek je ziva i zdrava svojim roditeljima puno puno godina. Semice jesi ti ok? kako ide oporavak

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 30188
19.9.2011 11:06:28   
Bebica11
Semice preslatka jeuser posted image user posted image user posted image da ti bude ziva i zdrava i hairli ako Bog dauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30189
19.9.2011 11:07:29   
senka27
jeste star pa djevice ove brbljive zato nas i ima volimo da pricamo/pisemo user posted image

Gerbo hvala draga nego ako imas mogucnosti odmaraj sto vise i uzivaj...ja sam u prvoj trudnoci radila skoro do kraja...a sada ne radim nikako...vjeruj da bas uzivam...user posted image ako ti se moze iskoristi

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30190
19.9.2011 11:10:35   
star
Gerbo uzivaj i odmaraj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 30191
19.9.2011 11:10:55   
Vodolija83
Senka,sretan ulazak u 7.mjesec i rodjendan sa malim zakasnjenjem user posted image user posted image user posted image
Semice,nek si nam vala stavila sliku tvoje male cujice,medic je pravi,masallah user posted image

Sensia,unas li ima li vjezbica u srijedu? Ako ne,provjeri danas. Nadam se da cu dotad biti bolje,da vam ne predje nedaj Boze.Danas jos uvijek nisam spremna,kad bi vam se pojavila ovako promukla i sa hunjavicom,mislim da bi sala u roku sec.bila prazna ili bi ste mene izbacile user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 30192
19.9.2011 11:13:47   
gerberka
senka hvala ti tebi user posted image nije mi posao za stalno, ali pokriva i porodiljsko..ipak meni je user posted image najvaznija..kad se sjetim onog tlaka koji me nosao i zabrinutog lica doktora ne bih da pomisljam na posao..čekat cu zahlađenje..samo čekam svoju user posted image , ja tu ne mogu nista ako ne dobijem za stalno posao..ako mi je suđeno da ostanem ostat cu..a ja user posted image moram cuvati...

fakat je ovo ludo vrijeme, covjek mora da misli na sve...

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 30193
19.9.2011 11:13:57   
Silver
Tooo gerbo! Sto bi rekla moja svekrva: sve cetri u zrak i odmaraj! user posted image

Vodolija vidim stanje se popravlja kod tebe...pripazi se jos malo...bolje se malo strpiti ali se izlijeciti do kraja...user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 30194
19.9.2011 11:14:35   
star
joj vrijeme je prelijepo...ja uzivam sad...samo da nema sunca user posted image spavam ko medo otkako su noci malo hladnije...da me ne boli i jedna i druga noga sad bih isla hodati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30195
19.9.2011 11:16:31   
Vodolija83
Ma naravno Silver,bitno je da sve prolazi bez tbl. Malo sporije,al ipak ima rezultata .user posted image
Gerbo,samo uzivaj !

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 30196
19.9.2011 11:25:46   
Gift
Senka cestitke i od mene..
Semice medi je praviuser posted image user posted image user posted image i sto prije pisi porodajnu pricu...ja u zadnje vrijeme samo citam porodajne, nesto mi lakse kad znam da su se i druge napatile pa prezivile...
kakve ste vi sa strahom od poroda, mene je uzasno strah al opet nesto jedva cekam da rodim svog malog misica...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 30197
19.9.2011 11:30:13   
gerberka
joj žene, vi koje sitno brojite ( gledam tickere )..meni vruce umjesto vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 30198
19.9.2011 11:33:22   
star
IZVORNA PORUKA: Gift

Senka cestitke i od mene..
Semice medi je praviuser posted image user posted image user posted image i sto prije pisi porodajnu pricu...ja u zadnje vrijeme samo citam porodajne, nesto mi lakse kad znam da su se i druge napatile pa prezivile...
kakve ste vi sa strahom od poroda, mene je uzasno strah al opet nesto jedva cekam da rodim svog malog misica...

uuuu nasla si me...ma ja sam pravo hrabra bila dok nije pocelo ovo odbrojavanje...inace nisam kmezava..sad me malo strah, ne zbog mene nego samo da sve bude ok sa bebom...a kad se osvrnem oko sebe, toliko zena, djece...i sve je to tako normalno..moja bebica je mashalla pokrupna pa me vise toga strah..mada je dr rekao da je sve ok i da  idemo na prirodan porod sto mi je jako drago, opet me malkice strah...jedva cekam da ugledam svog malog bracu...da ga pojubim i zagrlim...uh, sva se najezim kad pomislim da se to moze desiti svaki sekund user posted image

sta vi mislite koliko su validne one mjere sa uz sto nam dr kazu, o tezini bebe...jesu li velika odstupanja ili bude bas kao sto su izracunali...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 30199
19.9.2011 11:35:53   
Sensia
IZVORNA PORUKA: gerberka

joj žene, vi koje sitno brojite ( gledam tickere )..meni vruce umjesto vas user posted image user posted image user posted image

hehehe gerbo i ja sam se znojila dok nije usitnilo, onda valjda znas nemas kud pa kontas kud sve tu i ja user posted image user posted image user posted image user posted image
neka tebe na bolovanju i ja sam budala sto radim, samo sebi stetim.....

Vodolijo, nek si ti nama bolje user posted image user posted image  danas idem zubaru u 3 pa ako stignem na vjezbice pitacu za termin ne brini, ako ne mozemo nazvati da pitamo.....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1206 1207 [1208] 1209 1210   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1206 1207 [1208] 1209 1210   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *