Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.9.2011 10:50:36
Silver
Gerbo...ti najbolje znas kako ti je, kako se osjecas...ja sam glupa...sve nesto kontam ma neka me jos da radim, jos malo, ovo-ono...kao da ce neko reci hvala...a pare nisu neke Bog zna...nije zbog toga...nego eto kad udjem u 8-mi onda kontam nekad definitivno bolovanje, jer ce biti novembar, hladno svakako...
Semicu...sam upozorila da nam mora pokazati maju mazu...
Senka cestitke na 7 mjesecu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.9.2011 11:02:13
gerberka
senka čestitam mila
semice, nemam riječi, mashAllah neka ti je živa i zdrava stotinu godina i više i samo divne trenutke ui životu da vam donosi
ja rekla mužu da produži meni su i vrucine doprinjele da mi tlak skače. niko mi neće reći hvala, svako čuva sebe..kad zahladni i kad budem spremna eto i mene. Ne zelim da rizikujem, da me sunce prži u glavu, da mi tlak skače
mamina princeza, zasto komisijski? aha, ja nisam jos 42 dana ispucala silver, plata je 100% samo nemam toplog kojeg ja pojedem pa i više za dorucak jesam se dugo i dvoumila hvala na podršci
< Poruku je uredio gerberka -- 19.9.2011 11:03:16 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.9.2011 11:07:29
senka27
jeste star pa djevice ove brbljive zato nas i ima volimo da pricamo/pisemo
Gerbo hvala draga nego ako imas mogucnosti odmaraj sto vise i uzivaj...ja sam u prvoj trudnoci radila skoro do kraja...a sada ne radim nikako...vjeruj da bas uzivam... ako ti se moze iskoristi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.9.2011 11:10:55
Vodolija83
Senka,sretan ulazak u 7.mjesec i rodjendan sa malim zakasnjenjem Semice,nek si nam vala stavila sliku tvoje male cujice,medic je pravi,masallah
Sensia,unas li ima li vjezbica u srijedu? Ako ne,provjeri danas. Nadam se da cu dotad biti bolje,da vam ne predje nedaj Boze.Danas jos uvijek nisam spremna,kad bi vam se pojavila ovako promukla i sa hunjavicom,mislim da bi sala u roku sec.bila prazna ili bi ste mene izbacile
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.9.2011 11:13:47
gerberka
senka hvala ti tebi nije mi posao za stalno, ali pokriva i porodiljsko..ipak meni je najvaznija..kad se sjetim onog tlaka koji me nosao i zabrinutog lica doktora ne bih da pomisljam na posao..čekat cu zahlađenje..samo čekam svoju , ja tu ne mogu nista ako ne dobijem za stalno posao..ako mi je suđeno da ostanem ostat cu..a ja moram cuvati...
fakat je ovo ludo vrijeme, covjek mora da misli na sve...
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.9.2011 11:14:35
star
joj vrijeme je prelijepo...ja uzivam sad...samo da nema sunca spavam ko medo otkako su noci malo hladnije...da me ne boli i jedna i druga noga sad bih isla hodati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.9.2011 11:25:46
Gift
Senka cestitke i od mene.. Semice medi je pravi i sto prije pisi porodajnu pricu...ja u zadnje vrijeme samo citam porodajne, nesto mi lakse kad znam da su se i druge napatile pa prezivile... kakve ste vi sa strahom od poroda, mene je uzasno strah al opet nesto jedva cekam da rodim svog malog misica...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.9.2011 11:30:13
gerberka
joj žene, vi koje sitno brojite ( gledam tickere )..meni vruce umjesto vas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.9.2011 11:33:22
star
IZVORNA PORUKA: Gift
Senka cestitke i od mene.. Semice medi je pravi i sto prije pisi porodajnu pricu...ja u zadnje vrijeme samo citam porodajne, nesto mi lakse kad znam da su se i druge napatile pa prezivile... kakve ste vi sa strahom od poroda, mene je uzasno strah al opet nesto jedva cekam da rodim svog malog misica...
uuuu nasla si me...ma ja sam pravo hrabra bila dok nije pocelo ovo odbrojavanje...inace nisam kmezava..sad me malo strah, ne zbog mene nego samo da sve bude ok sa bebom...a kad se osvrnem oko sebe, toliko zena, djece...i sve je to tako normalno..moja bebica je mashalla pokrupna pa me vise toga strah..mada je dr rekao da je sve ok i da idemo na prirodan porod sto mi je jako drago, opet me malkice strah...jedva cekam da ugledam svog malog bracu...da ga pojubim i zagrlim...uh, sva se najezim kad pomislim da se to moze desiti svaki sekund
sta vi mislite koliko su validne one mjere sa uz sto nam dr kazu, o tezini bebe...jesu li velika odstupanja ili bude bas kao sto su izracunali...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 19.9.2011 11:35:53
Sensia
IZVORNA PORUKA: gerberka
joj žene, vi koje sitno brojite ( gledam tickere )..meni vruce umjesto vas
hehehe gerbo i ja sam se znojila dok nije usitnilo, onda valjda znas nemas kud pa kontas kud sve tu i ja neka tebe na bolovanju i ja sam budala sto radim, samo sebi stetim.....
Vodolijo, nek si ti nama bolje danas idem zubaru u 3 pa ako stignem na vjezbice pitacu za termin ne brini, ako ne mozemo nazvati da pitamo.....