|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1204 1205 [1206] 1207 1208   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.9.2011 22:23:22   
gerberka
evo me..Arina user posted image user posted image user posted image tebi se izgleda poremetila flora od antibiotika..vkerovatno ce ti dati lavtogyn capsule, to su prirodne bakterije. ja kad ih pijem fino se ocistim.
otiđi i pitaj dr, ali reci da je to nakon antibiotika, jer oni najcesce zezaju vag floru..lactogyn se smije piti u trudnoci, tacnije preporucljivo je popiti kutijici i onako..fino se očisti...pusa

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 30126
18.9.2011 22:23:38   
star
Bogami nigdje nikog...Gerbo ima li ista od te vruce teme? ili da idem spavati...user posted image user posted image

ove bebare su preslatke...Selma i Malena svaka cast...neznam koja je sladja bebica user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale bembele user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 30127
18.9.2011 22:26:09   
star
kod  mene ONLY 10 DAYS TO GO     user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30128
18.9.2011 22:27:38   
gerberka
IZVORNA PORUKA: star

kod  mene ONLY 10 DAYS TO GO     user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a sto se teme tice, stid me, ne prozivajte me sad user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30129
18.9.2011 22:31:09   
Silver
Gerbo evo da ti podrzim temu...kod nas se tresla zgrada sinoc user posted image user posted image user posted image  mislim da imamo istraumirane komsije user posted image user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30130
18.9.2011 22:32:47   
star
ma najlakse je vruc krompir nekom drugom u ruku baciti user posted image user posted image user posted image samo da kazem da sam ja i zaboravila kako " TO" izgleda...sto je najzalosnije nije mi bilo zabranjeno..nego dr rekao pred mm kao mozete vi al ako se pojavi neko krvarenje obavezno dodjite ponovo...i ovaj moj se uspanicio do daske...kaze e sad ga ni kran nemoze dici user posted image user posted image user posted image user posted image ja uspjela 1 da ga nagovorim i to jedva..na sve je licilo al na keks nikako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30131
18.9.2011 22:33:57   
star
IZVORNA PORUKA: Silver

Gerbo evo da ti podrzim temu...kod nas se tresla zgrada sinoc user posted image user posted image user posted image  mislim da imamo istraumirane komsije user posted image user posted image user posted image

ZAVIDIM user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 30132
18.9.2011 22:37:28   
Silver
Star sitno brojis  user posted image

Znas kako nemogu da se hvalim user posted image  ima ovdje ovih sto im je zabranjeno pa nebih da ima mazem med oko usta user posted image  grehota! A da nebude kao sto palachinken rece, da me zasiju poslije poroda ...pa da onda tek nemogu, samo zato sto sa ovdje drugima vadila zivce user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30133
18.9.2011 22:38:36   
Arina
star....bas me nasmija.....a mog ne moze nista prepasti.....ja sam ta koja je strasljiva....
Od kako smo trudnovni....bas nesto i ne cvjeta....mislim vise zbog mene, ali eto desi seuser posted image user posted image ....
Sad ionako ne mogu zbog gospodjinih budalessanja....pa imam alibiuser posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30134
18.9.2011 22:39:15   
gerberka

ZAVIDIM user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mala

star i kod mene isto...ja obustavila necu noc..kad je krenulo..rekoh stani, prestani user posted image zato sam i napomenula za temu..svako prića iz svojih frustracija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30135
18.9.2011 22:41:16   
Silver
ja neznam, govorim samo za sebe...ali meni su trudnicki hormoni user posted image  libido user posted image user posted image user posted image  naravno da imam ikakvih prepreka zdravstvenih nevjerujem da bi bilo tako, ali sad za sad...neureklo se! user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30136
18.9.2011 22:44:37   
gerberka
mm je neki dan rekao : " odkako si ti trudna, i ja sam trudan "

tako mi je to zvucalo slatko, ljubav moja user posted image user posted image user posted image a pazi nas pravo user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30137
18.9.2011 22:48:40   
star
ma dobri su oni  nama...a ima i drugih nacina da se zabavis ...samo sto se ovo dooooobbbrrrooo oduzilo...valja jos poslije poroda, koliko? oko 6 sedmica cekati jel tako?user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30138
18.9.2011 22:51:05   
Silver
Star, ma hajdeee ti si blizu...blize nego mi...termin za 10 dana...user posted image ...mozda i prije...zacas ce to! user posted image

Bila sam kod drznice, na poslu, svratila joj malo...ona zena je divna...sva je u OSMJEHU! user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30139
18.9.2011 22:51:33   
gerberka
hej zenice, recite mi da je uredu bol ispod pupka user posted image
dal se ovo maternica razvlači, na dodir me boli???

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30140
18.9.2011 22:53:41   
Silver
Gerbo...neznam bas na dodir...meni tako bude kad mi se upale misici od necega...a u tim sedmicama je znalo da boli od razvlacenja materice, ali neznam to za dodir!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30141
18.9.2011 22:53:43   
Vodolija83
Da vam se i ja malo javnem...Malo mi je bolje,jos samo da izlijecim nosu i da me prodje glavobolja.
Cijelo poslijepodne sam zujala sa mm,pa kasnije malo kuci odmarali,bila sam off do maloprije.
Malo sam vas iscitala napreskake onako...
Anice i ti sutra aBd u 30.lagano user posted image Drago mi je da si ponovo s nama,a Cicibanku ocekujem da se javi aBd sa slikama malene pisuljice user posted image
Babilon,hvala tiii ! Posalji ti meni spisak na fb user posted image

Sto se tice svrbeza ,canesten za vanjsku upotrebu zakon,al ga je meni dr.propisivao.

Selma i Malena,bebice su vam masallah user posted image Selma,curica ti ima predicnu gustu kosicu user posted image

Za sve ostale  user posted image user posted image user posted image
Ja vam malo zurim,ucim...prekosutra izlazim na ORL,na ginekologiju nekidan nisam ...Nadam se da ce bar 6.leci,meni dosta,iako jedva ucim ovako bolesna,srecom ucila je ranije,pa ne stigoh izaci u julu,radila serklaz.Pozelite mi srecu !

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30142
18.9.2011 22:54:19   
star
IZVORNA PORUKA: gerberka

Gerbo
u redu je..maternica raste, siri se a samim tim i koza...i mene je boluckalo .. don`t worry!user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30143
18.9.2011 22:55:59   
star

Star, ma hajdeee ti si blizu...blize nego mi...termin za 10 dana...user posted image ...mozda i prije...zacas ce to! user posted image

Bila sam kod drznice, na poslu, svratila joj malo...ona zena je divna...sva je u OSMJEHU! user posted image

ma jedva cekam user posted image nije BGM zbog keksa user posted image user posted image nego da bebaru ugledam..ako bude na taju veliki ce mangup biti..aBduser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 30144
18.9.2011 22:57:55   
gerberka

Gerbo
u redu je..maternica raste, siri se a samim tim i koza...i mene je boluckalo .. don`t worry!user posted image

star jel te boljelo ispod pupka..mislim nije to strašna bol..samo bolucka pomalo

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30145
18.9.2011 22:59:05   
star
mislila sam malo duze kuckati veceras ali mm pripremio film i grickalice pa zove da me ceska user posted image user posted image user posted image ko bi odolio? ja ne mogu user posted image user posted image user posted image

Ljubim vas do jutra i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30146
18.9.2011 23:00:42   
star

Gerbo

star jel te boljelo ispod pupka..mislim nije to strašna bol..samo bolucka pomalo

jest..pomalo...nije puno, neznam kako bih opisala...vidi duso do jutra pa reaguj..iako mislim da je to ok ....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30147
18.9.2011 23:02:02   
gerberka

Gerbo...neznam bas na dodir...meni tako bude kad mi se upale misici od necega...a u tim sedmicama je znalo da boli od razvlacenja materice, ali neznam to za dodir!

osjetila sam user posted image , sad sam mirnija user posted image

blaga je to bol, ali ja onda dirnem...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 30148
18.9.2011 23:03:11   
gerberka
hvala star user posted image user posted image user posted image vrti se, kaze da je user posted image user posted image idi uzivaj sa muzekom user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30149
18.9.2011 23:04:02   
Silver

osjetila sam user posted image , sad sam mirnija user posted image

blaga je to bol, ali ja onda dirnem...

Nemoj pipkati i cackati...user posted image

Ako ti bude sta sumnjivo pravac doktoru sutra...mada sumnjam da je ista zabrinjavajuce, malo lezi odmori, sto bi rekla moja dr.. mazi pupu, pricaj sa bebom!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1204 1205 [1206] 1207 1208   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1204 1205 [1206] 1207 1208   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *