babilon
|
Dobro jutro drage moje :D meni je od danas okruglo jos 30. dana. UH! Ali kad vidim Star lakse mi bude hihihih :D Pomalo me samo panika hvata zbog cinjenice da je bebica malo krupnija, tj prosle sedmice je vec, mashAllah naravno, imala 3kg, pa je Divanovic rekao da ocekujem jos cca 1kg da se bebica udeblja, pa mi se malo tu noge oduzese... ali sam skontala, ako treba rezat, ma rezi... sta je to par sati boli pa majka mu stara procice i tih par sati i onda super... Tako da se drzim te parole... iskreno, vise me strah odlaska na canifu poslije poroda nego samog poroda L)))))) Inace je ovo moje malo cudo u stomaku plesalo i igralo od tacno 03h do 5.30h, ja OKA NIASM MOGLA SKLOPITI, isto kao da se u krug vrtio majke mi, rukama dole kopa, nogama gore udara, da nije dusa sanjao da je na moru hihihi :D Sto se imena tice, jer se primaklo :)) sveli smo na dva.: Tarik i Faruk... Mislim da ce biti Faruk, ali eto, ova dva su mi najljepsa imena. Ja thjela Zeid, ali nece coj'k ni da cuje za to :))) opcije bile: Taib, Affan, Tarik, Faruk, Ahmed, Zeid A ja sve nsteo kontam jos uvijek da je curica ali hajde :))) Zene, evo ja cu ovdje da copy-paste ovaj spisak od ove moje prijatljice sto je nedavno izasla iz bonlice i ovo joj je trebalo... ima i za bebicu, ali mene je najvise zanimalo ti higijenski odnosno apotekarski preparati sta treba i to... pa evo da ne saljem ponaosob, ako me moderator ne ubije sto sam postavila, nu svima pa andam se da ce vam pomoci :D Mi danas idem madrac da uzmemo i postejlinu ihihi.. Dvoumim se izmedju posteljine u adaxu lavica/zebre/ i meni se cini hypo da je bio... ali hajde ;))) vuce me lav pa cemo vidjeti hihihi... animagical tako mi je drago da sve fino tece svojim tokom, zeno draga, sinoc si mi pala na pamet, nemam pojma sto! Ali znam samo da sam pomislila - gdje li je animgical ;)) a najjace od svega mi je sto vas sve po nadimku zovem hahaha... semice mashaaaaaaaaaaaalah meda, kako duga beba, neka je ziva i zdrava, ma pepa cam ko med! vodolijio zeno jesi ista bolje? Hajde kad ces vise montirati taj krevetac pa da slike psotavis...! Ostale veliki