|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1208 1209 [1210] 1211 1212   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.9.2011 12:31:06   
Sensia
IZVORNA PORUKA: star

ma kako da postavim slike? user posted image

idi na slikomat.com cini mi se  i povuci sliku sa svog kompa, kad bude gotovo kopiras link za forume i zalijepis ovdje u poruci user posted image
ne moras se nista registrovati i sl

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30226
19.9.2011 12:33:35   
Bebica11
evo moj primjer trudnickog glupitisa

maloprije me mm zove ispred Dp-a i pitam ga-treba li tebi nesto? on mi rekao sta mu treba i ja u Dp i zaboravim njegovo i dosla u stan i cim sam usla SJETILA SEuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30227
19.9.2011 12:35:45   
Arina
emma.l ....svaka cast i od mene na razmisljanjima za CR  i treceg bebaca....samo cu da ohrabim sve one koji trebaju na CR ....ja sam imala dva CR i ako Bog da i ovo ce istim putem vanuser posted image .....nista strasno....svaki porod ima svojih mana i prednosti.....nekom bude ovakav nekom onakav ali se ne treba unaprijed sekirati za nesto sto se nije desilo......ja znam da smo mi zene plasljive i nekako uvijek vise gledamo na negativne primjere nego na pozitivne ...ali de...sta ces....uglavnom nista strasno...bitno je uraditi onakokako je bolje za oboje....a ziva glava ce  sve predeverati...i moje je pravilo kad me takonesto preplasi da pomislim kako ce sve to ipak proci i da cu na sve poslije gledati kao na prosli dogadjaj .....

Pusa svim bembelicama.....user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30228
19.9.2011 12:36:32   
star
[url=http://www.Slikomat.com/slika/4996576.htm]user posted image [/url]

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30229
19.9.2011 12:37:12   
star
uspjela jednu user posted image user posted image user posted image sad cu ostale user posted image user posted image user posted image

SENSIA hvala na pomoci user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio star -- 19.9.2011 12:51:36 >

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30230
19.9.2011 12:37:41   
pahuljica_25
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

smije li se portalak primjenjivati u trudnoci. ja sam dobila neke kesice koje mi mozda malo pomognu a nije to to opet. hemeroide sam smirila kremom koja se zove hadensa i mogu je koristiti trudnce al opet ce se pojaviti dok god imama tvrdu stolicu to je probelma.
ima li neka da je u trudnoci koristila portalak sirup

evo ja baš od prošle seedmice koristim portalak ujutro i uveče po kasiku.imala sam užasnu opstipaciju i sad kako ga pijem svee je ok i bez problema.On je na bazi prirodnog šešćera i baš se daje trudnicama i ne izaziva lijena crijevauser posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 30231
19.9.2011 12:45:14   
Silver

[url=http://www.Slikomat.com/slika/4996576.htm]user posted image [/url]

starr!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  preslatko...vidi se da mama voli svog djecaka...stavljaj jos slika....

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30232
19.9.2011 12:49:01   
star
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

nadam se da sam ih dobro zalijepila user posted image user posted image to nam je krevetic, robica za obuci kad budemo isli kuci iz bolnice...eh, sad sve zavisi kakvo ce vrijeme da bude..pa imamo i kratki a i dugi rukav user posted image user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 30233
19.9.2011 12:50:27   
Sensia
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

smije li se portalak primjenjivati u trudnoci. ja sam dobila neke kesice koje mi mozda malo pomognu a nije to to opet. hemeroide sam smirila kremom koja se zove hadensa i mogu je koristiti trudnce al opet ce se pojaviti dok god imama tvrdu stolicu to je probelma.
ima li neka da je u trudnoci koristila portalak sirup

evo ja baš od prošle seedmice koristim portalak ujutro i uveče po kasiku.imala sam užasnu opstipaciju i sad kako ga pijem svee je ok i bez problema.On je na bazi prirodnog šešćera i baš se daje trudnicama i ne izaziva lijena crijevauser posted image

hej zenice mozda sam 100% ponovila kako se ja borim sa probavom al evo ako ce ikako pomoci. meni bas kad je frka ja fino napravim rijedju puru, pojedem 2-3 sljive nakon toga i zalijem sve sa casom donata Mg. vjerujte mi automatski trcim u wc. A znam da je i extra ostaviti 2 suhe sljive u malo vode preko noci i ujutro na taste popiti tu vodu i pojesti sjlive.......eto ako ista moze pomoci

i da ja se ubijam kompotima od sljiva, borovnica, kupina.... kuc kuc stvarno mi to sve godi i pomaze jer cim to preskocim osjetim da steka....

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 30234
19.9.2011 12:50:44   
Silver
Star preslatke stvarcice...reci mi gdje si kupila dzempercic...tako je cadak da i ja trazim mom bracu!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30235
19.9.2011 12:51:11   
babilon
Eh zenice, drago mi je da je spisak pomogao, meni je kad sam ga vidjela konkretan, jasan i kratak... fino sazeto brate, nista previse,  i taman ad se toga drzim da ne potrosim stotine maraka u opcetku,, ionako ce dolaziti ljudi i donositi stvari, ha ja.
eh pitanjce, gdje mogu da kupim ono cudo sto se na krevetac zakaci i ono vise igrackice da ih bebe gleda da mu se smanta :))) 

user posted image user posted image  sto bi rekla Silver ihihi , star kutak je preeeeeeeeemeden, mashAllah! joj ljepote, ja jedva cekam svoj da sastavim svoj kutak ihihi... narucili smo danas komodu sa ladiacma, joj ojoj ojoj jedva cekam i to da stigne ;D ubrzo ce bebe soba biti potpuna !

eh za taj sirup sam i ja cula, kazu trudnice da je haman probava nakon poroda postala sasha u odnosu na prije kako je bilo, a vala animagical hvala gdje cula i ne cula za potvrdu za taj sirup. Odmah cu ga danas uzeti, zlu ne trbalo ;D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 30236
19.9.2011 12:53:38   
Sensia
Star sve je med medova user posted image user posted image user posted image  i nek mi onda neko kaze da za djecake nema slatkih stvarcica kao za curice....aw aw ma kakva je to kravica objesena za krevetac???????????????????????? ja sam luda za tim detaljima

Sve je za 10! a dzemperko hehehheeh evo kisa kod nas mislim da ce biti varijanta za duge rukave

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30237
19.9.2011 13:00:10   
star
Silver sva je odjeca od zaove iz Danske..ona u H&M kupila...ja sam ovdje uzela samo nekih par bodija..sve mi je od nje stiglo, hB, da je ziva i zdrava user posted image Krevetic je poklon od kolegica s tim da smo mm i ja ladicu ispod krevetica napravili kod jednog finog cike za 40KM..u garsonjeri smo pa nam je prostor za stvari uzasno bitan..mi smo kupili samo ovu ogradicu sa jorganom, jastukom, dodatkom sa strane  i carsafom za 56KM u Kidiozu, moja mama dasku za presvlacenje isto tako u Kidiozu za nekih 50tak KM...
a ovaj visuljak Babilon sto pita da se bebi manta mozes kupiti svugdje..ja sam svoj dobila od bratove djevojke...kupila i to u Kidiozu user posted image user posted image user posted image oko 25-30 KM...mislim da ih imas u svim bebi radnjama...samo pazi neki dodju bez stalka..samo igracke...a sam stalak sto se pricvrsti za krevetic nisam vidjela da se moze kupiti odvojeno 

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30238
19.9.2011 13:04:51   
star
IZVORNA PORUKA: Sensia

Star sve je med medova user posted image user posted image user posted image  i nek mi onda neko kaze da za djecake nema slatkih stvarcica kao za curice....aw aw ma kakva je to kravica objesena za krevetac???????????????????????? ja sam luda za tim detaljima

Sve je za 10! a dzemperko hehehheeh evo kisa kod nas mislim da ce biti varijanta za duge rukave

ima ima za djecake svasta lijepo user posted image user posted image kravica mu je od taje user posted image evo kisa i kod nas pa se radujemo...hvala Bogu odmah se lakse dise...jos kad ga obucemo aBd..uh, ova mama jedva ceka user posted image  
tek sad vidim vagu pored radijatora da sam uslikala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30239
19.9.2011 13:05:20   
babilon
star: glavna mi je vaga pored kreveta ;))))))))) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eh da, moram i uzeti tu plastiku za presvlacenje... dobro sam se sjetila!

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30240
19.9.2011 13:08:58   
star
IZVORNA PORUKA: babilon

star: glavna mi je vaga pored kreveta ;))))))))) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo ne pitaj koliko vaga i dobro je user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30241
19.9.2011 13:10:14   
Sensia

Babilon i mi uvijek primjetimo ono cega nas je strah buaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kontam da mi ova plastika ne treba, prvo nemam je gdje staviti a uz kolica sam dobila onu podlogu za presvlacenje i to fino stavim an trp sto i pelenu  i presvucem dijeteuser posted image  a kasnije to mislim raditi na bracnom......

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30242
19.9.2011 13:13:46   
Bebica11
star sve je premedeno, i ja cekam robicu iz Danske pa jos nista ne kupujem, mogu misliti kako ce biti slatka za moj curetak aBduser posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30243
19.9.2011 13:14:35   
Bebica11

Babilon i mi uvijek primjetimo ono cega nas je strah buaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kontam da mi ova plastika ne treba, prvo nemam je gdje staviti a uz kolica sam dobila onu podlogu za presvlacenje i to fino stavim an trp sto i pelenu  i presvucem dijeteuser posted image  a kasnije to mislim raditi na bracnom......

ja nemam vagu u kuciuser posted image , vagam se kod mame i kod druser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30244
19.9.2011 13:15:51   
star

cuvaj ledja draga..ja nisam htjela onu komodicu sa banjicom sto dodje i ovom daskom jer stvarno nemam mjesta za komodu u stanu..a mislim da nije ni prakticna..ova daska mi je ok jer je mogu prebaciti gdje hocu, i na krevetic i na sto..na krevet..odvojeno smo dobili banjicu za kupanje bebe..meni je ova solucija ok zato sto ledja ne teretis..ionako me bole od sjedenja na poslu za komp..dodje tacno u visinu stomaka user posted image a kakvu si podlogu dobila uz kolica?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30245
19.9.2011 13:17:24   
star
IZVORNA PORUKA: Bebica11

star sve je premedeno, i ja cekam robicu iz Danske pa jos nista ne kupujem, mogu misliti kako ce biti slatka za moj curetak aBduser posted image

hvala bebice ... mozes misliti kako ce tek za cujicu biti preslatko odmah slike postavi user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30246
19.9.2011 13:18:30   
Bebica11

hvala bebice ... mozes misliti kako ce tek za cujicu biti preslatko odmah slike postavi user posted image

aBd cim dodjeuser posted image

zao mi kupovati duplo dok ne vidim sta sve ima, a poslije mogu ostaviti novac za druge bitne stvari za bebce aBduser posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30247
19.9.2011 13:28:22   
babilon
ja sam se samo kod divanvoica vagala hahahaha njegovoj sam vagi vjerovala ahhahaha

ih, kidioz mi 1,5h udaljen od mene ;))) slabo da cu dotle dobaciti, vidjecu po gradu negdje.. ako mislim na kidioz u zenici sto je kod dzananovica??

ja sam kontala tu plastiku da uzmem, sigurnije mi je ako se upipi ili ukaka - lakse to oprati nego skidati sve zivo na cemu se to desilo ;)))

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30248
19.9.2011 13:31:16   
star

aBd cim dodjeuser posted image

zao mi kupovati duplo dok ne vidim sta sve ima, a poslije mogu ostaviti novac za druge bitne stvari za bebce aBduser posted image

tako sam i ja..svu odjecu je ona poslala..pun kofer.. i jos uvijek kupuje...meni termin 28.09. a ona aBd dolazi 12.10...kaze da ce vjerovatno morati prije svog dolaska poslati kofer autobusom jer nece moci sve stvari u avion ugurati user posted image user posted image user posted image tako da ja kupujem samo ono sto ce mi trebati hitno kao npr pelene, kremice, par bodija..i ako bas ne mogu odoliti necemu...ova zelena dekica SPike mi je preslatka bila, nisam se odvajala od nje...i mama me iznenadi i kupi...mi smo mislili i zelenu ogradicu jer smo vec prije dobili ovu dasku za presvlacenje i banjicu zelenu..bas nisam htjela plavo nista..al eto ova nam se ogradica svidjela jer je nekako prava za brace, nije puno sarena..a dobro mi dodju ove pregradice sa strane za neke kremice i sl..

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30249
19.9.2011 13:34:43   
star
Babilon to je taj Kidioz u TC Dzananovic...meni su oni ok sa cijenama..imas skuplje a i jeftinije..i dobar izbor..Vrtuljak mi je preskup..ovakva ogradica u Vrtuljku je 106KMuser posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1208 1209 [1210] 1211 1212   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1208 1209 [1210] 1211 1212   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *