|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1210 1211 [1212] 1213 1214   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.9.2011 15:22:18   
Vodolija83
Naravno Star ! Eto nama ubrzo nasih user posted image user posted image ,nek nam stignu zivi i zdravi aBd ! I hvala ti na zeljama user posted image

Minie,hajd molim te provjeri hoce li biti vjezbica srijedom? Sensiu sam zamolila,al nije ni ona sigurna hoce li stici na vjezbice danas.
Ma ti ces to nama sve fino ispricati sto si zapamtila,ja i ono sto sam naucila,zaboravila user posted image
A hvala ti na podrsci,bas sam danas nesto bezze...bice aBd neke nafake valjda...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30276
19.9.2011 15:45:14   
babilon
Hej zene, pitanjce

NOBIL u sarajevu, je li to u onim neboderima preko puta merkura na otoci?  znam da u tim neboderima ima ona radnja velana za zavjese...???

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 30277
19.9.2011 15:49:23   
mea29
Dan i od mene  user posted image oci me zabolise dok sam iscitala sta ste pisale tokom vikenda...user posted image user posted image user posted image

vidim sve ste se dale u kupovinu...ja jos nista ...babilon hvala na spisku... sad vise nema izvlacenja...

sta je bilo za pelenice...jesi li sve kupila?

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30278
19.9.2011 15:52:12   
mea29
IZVORNA PORUKA: babilon

meni je od danas okruglo jos 30. dana. UH!

a meni 40. dana....UHHHHHHHH!!!! 

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30279
19.9.2011 16:05:36   
babilon
IZVORNA PORUKA: mea29

meni je od danas okruglo jos 30. dana. UH!

a meni 40. dana....UHHHHHHHH!!!! 

woohoo, i to je bona blizu ;)))... za pelene, ja sam paket od 10kom platila 15KM ako ti ista znaci da ti objasnjavam gdje :)))

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 30280
19.9.2011 16:09:20   
mea29

woohoo, i to je bona blizu ;)))... za pelene, ja sam paket od 10kom platila 15KM ako ti ista znaci da ti objasnjavam gdje :)))

jesu li fino porubljeni krajevi..ono presavijeno pa prosiveno :)))

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30281
19.9.2011 16:10:28   
babilon
IZVORNA PORUKA: mea29

jesu li fino porubljeni krajevi..ono presavijeno pa prosiveno :)))

hahhaha e na taj odg ces morati sacekati sat - dav dok dodjem kuci ;))) ne sjecam se majke mi ;)) bila s prijateljicom ona kaze da ih je kupila, i dandanas koristi, malom 1god.. a nista im.. pa eto ;)) ugl, javim ti ;))))

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 30282
19.9.2011 16:15:26   
mea29

hahhaha e na taj odg ces morati sacekati sat - dav dok dodjem kuci ;))) ne sjecam se majke mi ;)) bila s prijateljicom ona kaze da ih je kupila, i dandanas koristi, malom 1god.. a nista im.. pa eto ;)) ugl, javim ti ;))))

he he he nije hica... user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30283
19.9.2011 16:17:14   
mea29
jeste li se vec odlucile koje jednokratne pelene cete koristiti...mogle bi nam i ove nase novopecene mame dati neku preporuku user posted image  

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 30284
19.9.2011 16:17:32   
Hannica
Helo lejdis.user posted image
Ja bila malo vani,Hanu vodila doktoru,nesto mi previse hrce u poslijednje vrijeme,ne mogu spavati od nje nikako.Izgleda da ima uvecan treci krajnik,a ni ova dva nisu ok,crvene se i ima gnjojne cvorice,opet je na antibiotiku.user posted image
Ne mogu da vjerujem,eno spava,bas me iznenadi,nije zaspala u ovo doba dana vec par mjeseci.user posted image
Kupila sam po stramplice za bebe u Azelu,i po bodic u Bingu.
Joj ja jos nista nisam pripremila za bebice,nesto kontam da mi je rano,a mozda i nije.user posted image
Star kutak i robica su user posted image ,ima li u Kidioz-u onakva posteljina u unisex boji?user posted image Nisam danas stigla do TC nikako,mm nije bio raspolozen za shoping pa smo sve brzinski pregledali.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30285
19.9.2011 18:26:26   
sanela.asja
Da virnem malo jesetel sve na broju user posted image user posted image
Star ogradica preljepa je zaljubila sam se u njuuuser posted image user posted image user posted image
Gift daju sad gacice za jednokratnu upotrebu,a spavacice su malo bolje samo im fali dugmaduser posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30286
19.9.2011 18:33:40   
Gift
Sanela user posted image user posted image user posted image dobro je za gacice, a za spavacicu su mojoj drugarici dali poderanu, u martu se porodila, tako da haman kako koga zapadne...nego kad ce tvoja porodajna prica, a mozes malo ukratko i ovdje prepricat, sve me interesuje, a koji te je dr. porodio...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 30287
19.9.2011 19:44:19   
drznica
Ima li vas??? Ja sve procitala hehehe
Super su slicice, mashala beba medic pravi... Kutak za bebu je bas po ukusu i meni se svidja ovo sto visi na stranici da se moze staviti krema, maramice...obzirom da mi je soba mala,nema mjesta za komode. Ja bila u FISU ali nisam to vidjela, nisam se ni sjetila da bi takvo nesto moglo da se nakaci user posted image

Danas smo dobili nase prvue flasice i cuce od Aventa...poklonile nam djevojke iz Baby Centra...sva sam se istopila, kako je medeno i slatkouser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 30288
19.9.2011 19:56:24   
Sensia
Vodolijo, nemoj da mi budes tuzna i user posted image  samo pomisli koliko je jos malo ostalo do tog bebana u stomaku sto se vrpolji. Ako je mama tuzna i bebi sve osjeti, zato user posted image , sve ima svoju nafaku. bice stan ako Bog da.
nek su nama nase user posted image  zdrave i zive i nek dodju na ovaj svijet na vakat.....

p.s. jos uvijek nema vjezbica u srijedu, a ja sam sve kontala koje minie ali nisam mogla da skontam user posted image  bilo mi ofirno da pitam jednu curu jesi ti minie pa reci ce ako nije jest ova luda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 30289
19.9.2011 20:07:52   
Hannica
Evo nasih prvih kapica,kupljene prije pola godine.user posted image
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30290
19.9.2011 20:13:00   
gerberka
hanice user posted image user posted image user posted image user posted image divnooooo

moze li pomoc zenice???

kad stomak raste, koliko traje ova blaga bol?
ne boli me nesto posebno hvala Bogu, user posted image osjetim, vrti se user posted image
ali imam osjecaj da sam u fazi "razvlačenja" pa da cujem vasa iskustva..hvala user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30291
19.9.2011 20:17:35   
Nina_Lana
Grebooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tek je pocelo mila, al vrati se sve na mjestouser posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30292
19.9.2011 20:22:00   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

Grebooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tek je pocelo mila, al vrati se sve na mjestouser posted image user posted image

jel me zezaaaašššš???? user posted image user posted image user posted image imam blagu bol kod pupka..jel moguce da e gura ili da se razvacim???

a prekjucer sam stajala na ulici sa ginićem..nije me boljelo...

kako si ti draga moja? user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 30293
19.9.2011 20:31:07   
Hannica
Gura te beba gerbo,i meni se to desavalo jedno vrijeme,bas me bolilo.Pitala ja dotkora i rekao mi da beba gura.user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30294
19.9.2011 20:31:11   
Sandrich
gerbo moja i ja osjecam da se razvlacim al bukvalno user posted image user posted image user posted image sa svih strana pocelo nesto stezati,zatezati,boluckati..izgleda da postajemo debele user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30295
19.9.2011 20:33:04   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Hannica

Gura te beba gerbo,i meni se to desavalo jedno vrijeme,bas me bolilo.Pitala ja dotkora i rekao mi da beba gura.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30296
19.9.2011 20:34:10   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich

gerbo moja i ja osjecam da se razvlacim al bukvalno user posted image user posted image user posted image sa svih strana pocelo nesto stezati,zatezati,boluckati..izgleda da postajemo debele user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 30297
19.9.2011 20:34:55   
Hannica
Zaboravih napisati da je i mene bolilo kod pupka,malo sam se plasila da se ne odveze.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30298
19.9.2011 20:39:47   
gerberka

Zaboravih napisati da je i mene bolilo kod pupka,malo sam se plasila da se ne odveze.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gdje me nađe..sad kukam prijateljici na mob..sta cu ako se odvezem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala ti draga sto si mi odgovorilauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 19.9.2011 20:40:22 >

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30299
19.9.2011 20:41:26   
Hannica
IZVORNA PORUKA: gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gdje me nađe..sad kukam prijateljici na mob..sta cu ako se odvezem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala ti draga sto si mi odgovorilauser posted image user posted image user posted image

Eto,valjda ti je sad lakse.user posted image Kad se kod mene nije odvezao a dvije bebe gurale nece ni kod tebe.user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1210 1211 [1212] 1213 1214   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1210 1211 [1212] 1213 1214   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *