Anica1
|
IZVORNA PORUKA: Psiha Dobra noć svim , Iako vas uredno pratim, nekako nikad se ne ukljucim, a kada nesto natipkam, obično me neka od vas vec preduhitrila Ovaj put se javljam samo da pozdravom Anicu, drago mi je da si bolje i kuci, a ovaj slučaj sto si opisala to je sestra moje drugarice i bas mi je teško sto joj se to desilo, a ovo je drugi put. Prva je curica rodjena samo 1 kg teška i iako su znali njenu istoriju, evo opet se isto desilo visok pritisak...i tako. Ova je beba 1400 teska i nesto kasnije rodjena pa mislimo da će ipak sve biti ok. Nisam upratila jesi li ti jos kod profesor. Dizdarevic, jel' ti ok? Ja sam evo 35+2, pa me sad svašta nesto uhvatilo Da nije ovih sapatnica, nesto bi mi bilo...hvala svima sto postojite...pa se opet nekad cujemo... Draga Psiha, hvala ti puno na pozdravima. Bas mi je drago da si se javila, cesto pomislim na tebe i na to koliko jos ti imas do momenta kada ce stici bebica Brzo ce to, eto tebe pred vratima devetog mjeseca. Ja sam dobro, mirujem, posto je bebica nisko. Ostala sam kod prof Dizdarevic, znas da sam se nekako i dvoumila onda ali zahvaljujuci i tebi i tvom iskustvu s njom, kao i mnogih drugih zenica koja su imala pozitivna iskustva s njom i kojima je na neki nacin spasila trudnocu ostala sam i nisam se pokajala. Sada sam isprimala te injekcije za razvoj pluca na njeno insistiranje i mirujemo Tako mi je zao sestre od tvoje prijateljice, bila sam gore kad su je doveli, tuga. Za nepovjerovati da nekoga mogu tako zapustiti i u onakvom stanju dovesti. Zatekla sam se bas tu imala sam UZ kada je dr Gavrankapetanovic rekla da dolazi tezak pacijent kojem je ugrozen zivot kao i bebin zbog nemara dr Gutic. Zenicu sam vidjela, bila je sva izgubljena, tuga prava. Nadam se da je bolje i da su je uspjeli stabilizovati i spasiti bebicu. Cuvaj se, imas jos samo malo do kraja Ne sjecam se sta si onda rekla da nosis, jel ili ?
|