|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1217 1218 [1219] 1220 1221   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.9.2011 16:59:28   
minie
Sporty mama cestitam i sve najbolje user posted image  user posted image

Vodolijo stvari su med medeni, mi nikako da sve smjestimo, ali cim budemo i ja stavljam svoje slicice.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 30451
20.9.2011 17:49:22   
Silver
Uh zene drage, pokisla sam, morao na pola puta muz doci po mene, sad jela i apaurin popila...meni je dr. propisala 2x dnevno apaurin zbog tvrdog stomaka...user posted image  a sad mi je ko kamen, umorila sam se danas pravo...ali uspjela svratiti u onaj azel u gradu i opet pale dvije gegice 62 velicina i dva bodija, jedan drugih jedan kratkih rukavica...user posted image  znala sam ja da je bolje da ja neidem medju narod i medju radnje...ja cu se nakupovati do rodjenja njegovog...user posted image  ali boli me briga...CEEEJJJFFF! user posted image

Eh sad prvo...

GERBO user posted image user posted image user posted image  jesi li definitivno produzila bolovanje?

Gift sobica i stvarcice...user posted image user posted image user posted image

Selminja trenerkica i kutak user posted image user posted image user posted image

Star user posted image  jeli ono danas 8- to go!  user posted image  user posted image user posted image user posted image

Vodolija streberu user posted image  cestitam na ulasku u 34 sedmicu i na 8 na ispitu! user posted image  A stvarcice su meeeedd meeeddd

Babilonko nemam ti pametna prijedlog ra rodjendanski poklon...meni treba prijedlog za babine u bliskoj rodbini...rekao bi covjek da cu znati posto sam trudna ali...jok! Meni pare - ZAKON! user posted image

Bebice ziva bila nebrini za kg...ko god ih spomene ti se opravdavas...user posted image ...samo neka si dobro i zdravo i ti i bebara...ostalo...macku o rep...user posted image

Sporty mama ostala vjerna svom nick-u ona to po kratkom postupku bez puno price...CESTITAM!!!

ostali teletabisi...minie, sensia, drznice, sandrich, sonja, pauza, mea, arina, pahuljice, mamolina  user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 30452
20.9.2011 17:57:06   
Hannica
Cestitke za sporty mamu,user posted image user posted image
Ostalo citam i gledam kasnije. user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 30453
20.9.2011 18:04:53   
emma.L
Sporty mama, čestitam user posted image user posted image user posted image . Valjda je bilo brzo i ne tako strašno user posted image . Dobrodošlica bebici user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30454
20.9.2011 18:07:29   
SREĆNA
Mamolina   evo mene , ma nemam vremena da pišem ni da čitam, jer mi mm na god.pa smo sređivali bebi kutak.A ništa još kod mene ma ni mukaet ovaj moj mali bebač. Jutros bila na ctg i pregledu, kaže dr. stanje ne promijenjeno. Eto izgleda da ću se i ja načekat ono pravo.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 30455
20.9.2011 18:09:15   
SREĆNA
I da čestitam Sporty mami i bebi i njoj sve najljepše zdravlja , sreće , ljubavi beskonačnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 30456
20.9.2011 18:15:49   
Vodolija83
Hvala Silver user posted image Cuvaj se ...ne znam koliko ti je pametno da radis ako je takva situacija,al nadam se da ti nije neki naporan posao,uglavnom nemoj se forsirati... Prati svoje tijelo,sve ce ti se samo reci i ako osjetis potrebu...trkom na bolovanje.
Hvala Minie,Mea,Babilon,Gift...za misljenje o robici user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 30457
20.9.2011 18:21:56   
Sensia
Sporty mama svaka cast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zena se cula nije, masalah nek joj je ziva i zdrava puno puno godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hoce li neko otvoriti temu za nasu hrabru mamicu da joj idemo cestotato tamo

Vodolijo, stvarcice su premdene, bice to frajer i po user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a vidim ne zalis se vise tako da je i nahlada glupa popustila user posted image user posted image user posted image

danas dosta lijepih slikica stvarcica i kutaka bebi, a sve je super i sa puno ljubavi user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad sa pregleda, bila sam se prepala uzas user posted image od neke treme da mi se stomo u kamen bio pretvorio,........međutim dr prezadovoljna hB:
Bebara nam ima 2600 gr user posted image  
prednjaci glavica, lice prema ledjima user posted image user posted image user posted image  i rukicu stavila na celo, valjda nam je mahala user posted image user posted image user posted image user posted image
mjerice nam opet prednjace za sedmicu, tako da nam je po Uz termin 25.10

kilaza, pritisak, posteljica i plodna voda sve bo

Hvala dragom Bogu toliko sam sretna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i ono najvaznije nema vise gyniprala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iduci pregled na jezeru i CTG lagano

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 30458
20.9.2011 18:25:53   
Silver
Sensiaa user posted image user posted image user posted image  pa super vjesti... masallah za bebicu to je najvaznije...a i tog gyniprala neka si se rijesila vise...ode i ti u XXL! user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30459
20.9.2011 18:45:02   
Vodolija83
Hvala Sensia user posted image Ja cu da budem mamin mali sarmer,da znas samo i ima da zavodim tvoju malu pisuljicu,pa ti vidi.... user posted image user posted image user posted image   To je ona mahanje uzvratila mom djecaku,jer sam ti ja rekla da joj mahnes od nas,hiihiihiiiii...Ma naravno da je mahala svojim roditeljima,dusica draga...user posted image

E sad se nadam da si mirnija poslije pregleda,eto vidis da te bebi prevarila,ipak se nije okrenula kako si ti mislila.Mangupi su to mali...vrte se,koliko srece,toliko i briga nam zadaju...Hvala Bogu dragom da je sve uredu i masallah velika bebana user posted image I ti nam postala ozbiljna trudnica,znaci sljedeci put CTG aBd.user posted image

Nadam se da i ja ubrzo nakon pregleda koji slijedi prelazim na GAK aBd.

Sto se tice prehlade,dok se ne zalim,bolje sam.Jos lijecim ovaj hepek u nosu,al bolje je,susi se vec.Jos pomalo slinim...al za dan dva cu biti kao nova nadam se.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30460
20.9.2011 18:45:10   
babilon
Pa sporty tebi taj nadimak u potpunosti pase :D munjevitom bryinom do finish-a :D :D CESTITAM!!!! user posted image user posted image

Ne pamtim kada sam se zadnji put navacer javila na RR :))))))
kako pmeni prija ova kisa ja vama opisati ne mogu, inace mi je jesen najdraze godisnje doba :D mozda zato jer sam u septembru rodjena, ali ja i mama moja kabanice nabacimo i cipelice nepromocive i hooooooodamo setamo dok nam noge ne otkazu :D

eh, uslikala sam par stvarcica pa cu vam sada postaviti :D

Ovoj jaknici nisam mogla da odolim, kad sam je ugledala prosto sam se zaljubila :D : D:D taman je velicina za proljece... 6-9mj :D
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

oj tek sad vidim koliko veliko ova odjecica izgleda, a sve 62 vel :))))))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 30461
20.9.2011 18:49:12   
babilon
i evo jos par, da ne pretejram da me ne izbace sa RR :))))

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

eh eto :)))) dosta od mene hahahaha :D

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30462
20.9.2011 18:52:32   
Vodolija83
Stvarcice su premedene Babilon user posted image user posted image user posted image
Eto,kao sto si rekla,sve je neutralno tako da te user posted image ne moze iznenaditi,ti si ga/je preduhitrila user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30463
20.9.2011 18:56:27   
babilon

IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Stvarcice su premedene Babilon user posted image user posted image user posted image
Eto,kao sto si rekla,sve je neutralno tako da te user posted image ne moze iznenaditi,ti si ga/je preduhitrila user posted image

hehhehehe, hvala hvala :D :D vise baca na djecaka, nek je ziv i zdrav ;)

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 30464
20.9.2011 18:56:47   
Silver
eh babilonko...oci mi ispadose na ovim stvarcicama...reciii gdje si kupovala, ja trazim sive stvarcice ali smao kupujem plave i bijele...samo sam jednu sivu gegicu nasla...user posted image  RECI GDJE? user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 30465
20.9.2011 19:02:00   
babilon

IZVORNA PORUKA: Silver

eh babilonko...oci mi ispadose na ovim stvarcicama...reciii gdje si kupovala, ja trazim sive stvarcice ali smao kupujem plave i bijele...samo sam jednu sivu gegicu nasla...user posted image  RECI GDJE? user posted image

hvala ti draga ihihi :D mene pravo oraspolozili kad mi vi zenice pohvalite :)))
eh uglavnom je u inostranstvu kupljeno hahahah :D.... ova teget na sive pruge + sivo/plavo/bijeli jedno dijelno kompletic + zuta jaknica + pola bijelo pola zivotinje jedno dijelni su ovdje kupljene u Sarajevu, ostalo je vani :/

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 30466
20.9.2011 19:06:40   
Anica1
Evo nadjoh tabelicu za dobijanje kilice u trudnoci po sedmicama za ove zenice koje se brinu o kilazi user posted image

Nedelja trudnoće:             Dobijena težina do te nedelje trudnoće

12                                       1,5 - 2 kg
16                                       2,5 kg
20                                       3 kg
24                                       4,5 kg
28                                       9 kg
32                                      11 kg
36                                      12 kg
40                                      12 kg

Vodolija83 cestitam za 34 sedmicu i za osmicu koja je legla u index user posted image user posted image user posted image Posluzila sam se kolacicem user posted image

Sensia ta nasa djugajica bas lijepo napreduje user posted image user posted image user posted image Sad si se sigurno smirila i uzivaj!! Ode ti meni u ove XXL, necu se vise druziti s tobom user posted image user posted image

Cula sam se sa Cicibankom, nema nikakvih novosti, i dalje je goreuser posted image Sve vas pozdravlja i stalno pita ima li novih bebica i porodjajnih prica.

Gift sobica mi je odlicna, bas mi se svidja. Mozda sam fulila informaciju ako si napisala, gdje si kupila ovaj namjestaj?

Svim zenicama user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anica1 -- 20.9.2011 19:09:19 >

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 30467
20.9.2011 19:07:07   
Silver
eh joj sve je vani kupljeno sto mi se svidja...koga god pitam user posted image ...i mi cemo dobiti dosta iz dijaspore, ali moram cekati jos mjesec -dva...valjda ce biti ovako medenih stvarcica...mada moram i ja ocito potraziti po sarajevu malo vise user posted image   ma meni tek slijedi to! samo ja bi odmah sveee!!! user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30468
20.9.2011 19:21:13   
babilon
Sensia ja tek sad procitah da si bila n apregledu i daj esve super! Bas mi je drago! hB!!!! user posted image user posted image user posted image i moja bebica je imala ruku na celu i nesto prsticima, ili nam je sve nabrajala po spisku ili nam je mahala hahahah :D

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 30469
20.9.2011 19:27:52   
babilon
ja se vise ne ukljucem u 3.smjenu, nigdj enikog, vidim poremetila red i program hahahahahahah

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 30470
20.9.2011 19:35:36   
star
ja se jos uvijek cesem...sad se vec pojavljuju i male tackice kao plikovi...pravi osip user posted image sta da radim???

Vodolijo slikice su superiska .... ove male papice su user posted image user posted image user posted image
Mamolina i SRECNA jos ste tu?? cekate da ja prva izgleda..al nas Sportymama sve pretekla..nek joj je sa srecom i njoj i njenoj bebiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Silver  ja sam only 8days to go!!! vidim da pratis user posted image user posted image user posted image user posted image
Sensia drago mi je da je nalaz dobar...sad si ozbiljna trudnica...2600g mashalla user posted image user posted image user posted image

Babilon oci su mi ostale na stvarima...jaknica je za 10!

Ostele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 30471
20.9.2011 19:44:42   
Vodolija83
Hvala puno Anice !
Kako si ti,mirujes li ?
Zao mi je sto je Cicibanka jos gore...al ja nju ocekujem aBd ubrzo sa bebicom.Samo nek nam obje budu dobro user posted image Pozdravi je kad se cujes !

Star hvala za papice i meni su premedene user posted image
A da se javis dr.zbog osipa user posted image Bas mi je zao sto te to spopalo...

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 30472
20.9.2011 19:50:30   
babilon
Star, stvarno, sto kaze Vodolija, javi se doktoru... nije vise sala to tvoje cesanje.

Neposredna veza do poruke: 30473
20.9.2011 20:00:13   
Bebica11
sporty mama cestitamuser posted image user posted image

meni bila drugaricauser posted image , pa sam malo setala s mm....ja bih sad hodala po ovoj kisi samo nek nije vruce viseuser posted image user posted image

veceras moram gospojicu srediti, sutra je big dayuser posted image

oooopet su me krsta zatezala malouser posted image

sensia ode ti u XXL trudnice, cestitaaamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30474
20.9.2011 20:12:28   
star
odnio vrag salu...sutra cu ja ili nazvati svog dr ili u dispanzer lagano..svejedno trebam uputnicu za bolnicu ponovo uzeti..
postalo je bas nesnosljivo...jos je google pravo zlo...sta sam sve iscitala za to cesanje...uf, moze biti dijabetes, poremecaj jetrene funkcije, zutilo pa...ma uzas!!!oj nedaj mi Boze...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1217 1218 [1219] 1220 1221   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1217 1218 [1219] 1220 1221   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *