|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vrijeme za brak ?
23.9.2008 23:29:08   
Amrino
Dobro draga hanabanana, bilo ti je tesko - razumijem...Eto necemo se sad utrkivati oko toga kome je bilo teze...Ja necu  detaljno opisivati kako je meni bilo- nema potrebe...
Poenta je u tome da se danas mladi tesko odlucuju na brak. Znam mnoge koji imaju duge veze, redovan posao...ali i dalje cekaju "potrebne uslove"...a zive sa starcima u svojim tridesetim godinama...




_____________________________

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010



(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Vrijeme za brak ?
24.9.2008 11:26:50   
Blue rose RR
Poštujem bračne parove koji se bore da bi sebi omogućili, odnosno stvorili preduslove za normalan život. Ono što me iritira (ali svako ima svoje) jeste kada vidim dvoje da čekaju da naslijede nešto u ostavinskoj raspravi, da neko "pogura" (pri tome mislim prvenstveno na beskrupulozno iskorištavanje), i da čekaju da se "ishodaju i prožive"...obično takvi brakovi završe prije nego su počeli.
Pobornik sam toga da svako stekne sebi za svog života, ne bitno koliki je to kutak, ili šta je ...samo neka je "naše".

_____________________________

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Vrijeme za brak ?
24.9.2008 11:53:21   
Anoniman
Mene smeta sto su ljudi na danasnji vakat jaaaako sebicni i samo misle na sebe: ne zele stupiti u brak jer se zele jos provoditi user posted image user posted image   e taj sam razlog cula hiljadu puta, ma smjesno

A moje misljenje je da treba u brak stupiti onda kad si spreman dusom i tijelom da se posvetis jednoj osobi, da si svjestan cijele situacije koja dolazi s brakom i da si spreman rizikovati i boriti se i graditi nesto novo i lijepo u zivotu. To moze biti i sa 20, a i sa 30 godina.... sve je od covjeka do covjeka.
Ne kazem sad da je samo ljubav dovoljna, jer ne zivi se samo od ljubavi, postoji tu jos dosta razloga (najvise materijalnih, jer je kod nas takva situacija, da je to sad postalo jako bitno), al kad dvoje ima tu ljubav i razumijevanje, onda je puuno lakse se odluciti na takav korak.


(odgovor članu Blue rose RR)
  Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Vrijeme za brak ?
24.9.2008 21:57:45   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: amrino

Dobro draga hanabanana, bilo ti je tesko - razumijem...Eto necemo se sad utrkivati oko toga kome je bilo teze...Ja necu  detaljno opisivati kako je meni bilo- nema potrebe.



Ja nigdje nisam rekla da mi je bilo teško, a još manje sam detaljno opisivala svoju stazu života. Bilo je kako je trebalo i moralo biti. Naše je bilo da se dignemo iznad  toga.

Ja bih samo rekla još nešto što sam ja lično primjetila. I ja znam dosta osoba koji u svojoj 30-toj sretno žive sa roditeljima....i ono što ja vidim jeste da su roditelji ti koji su to uradili od svoje djece. Tako danas imamo one koji u 30-toj još uvijek studiraju, i još uvijek imaju dzeparac.  Ta " djeca " nemaju  odgovornosti ni prema sebi, te se ja pitam kako  će je imati prema drugima.

S druge strane, ja ne bih nikada mogla započeti zajednički život a da nemam vlastite prihode, prihode koje sam sama zaradila.

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:








Anketa

voce
rajcica

da li dajete djeci jagode u prvih 12 mjeseci

da (22%)

ne (78%)


Broj svih glasova: 68

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *