Lulu_08
|
IZVORNA PORUKA: ajnur IZVORNA PORUKA: Lulu_08 Opet bolovi, i to vec 2 dana uvece i to pojaki , najvise boli stomak ka unutra i prema ledjima, i kao jajnici da bole. Pijem Buscopan 2 dana vec (dobila od doktorice po potrebi 2x1) ali navece opet bolovi sastave. Ima li "nas" jos? Tako je i mene periodicno boljelo do prije par dana bol toliko jaka bila noge mi pocele se oduzimati.Odmah odem u bolnicu sa bebijem sve ok hvala Bogu al imala sam jake kontrakcije dobila gnipral i apaurin i mirovanje sad sam puno bolje Bogu hvala.A promjenila sam dr kaka je sve govorila to mora,siri se cak kad sam je tad nazvala kaze idi na infektologiju .Nemoj ignorisati molim te idi odma.Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da sam poslusala dr. Hvala na brizi mila, isla sam svojevremeno, ovo bi prije mjesec i pol dana. Pregled nije pokazao kontrakcije, bilo je vise do crijeva i opstipacije (tvrde stolice). Pomogao mi je buscopan kojeg sam pila 3x1 u toku od 7 dana. Povremeno imam lazne kontrakcije, koje su "normalne" od 5/6 mjeseca pa na dalje. IZVORNA PORUKA: jele85dr vec dva dana pretrazujem internet, ali ne mogu naci konkretan odgovor :( u 11-oj nedjelji trudnoce sam i vec 2 dana osjecam neke cudne bolove u donjem dijelu stomaka. ispod pupka nekih 10ak cm, skroz nisko. bol niti je tupa, niti je ostra, nesto izmedju kao neko bockanje, peckanje.. radila sam urin i imam dosta bakterija, te sam dobila urosloski caj za trudnice i amoksicilin. je li moguce da su ti bolovi od bakterija?ono sto me najvise brine je sto su mi prestali simptomi trudnoce, kao sto su mucnina i bolne grudi. doduse, ne potpuno, ali su se smanjili.. znam da je sve to individualno, da neko ima simptome, neko nema, ali opet, mene ovo brine jer u ovom periodu bi oni trebali biti najizrazeniji zbog najviseg nivoa beta hcg. zakazala sam ultrazvuk u ponedjeljak, ali ko ce docekati do tad!! Jeste moguce bas da su od bakterija i jake upale. Ukoliko bol postane izrazito jaka i nepodnosljiva obrati se ginekologu, mada bi nakon terapije trebalo proci.