|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako poboljsati kvalitet kose?
24.7.2012 8:11:16   
Mia
Ja sam neki dan vidjela Macadamia preparate u CM-u u Titovoj. Nisu bas ni jeftini, ali vrijedi probati. Ja vec duzi vremenski period svaki dan pijem cijedjene sokove (uglavnom od citrusa) i primjetila sam da mi se znacajno poboljsao kvalitet kose. Prije ako se ne osisam 2 mjeseca, vrhovi toliko budu ispucani user posted image Vjerujete mi tek danas idem da se sisam nakon 6 mjeseci i gotovo da nema niti jedne ispucale dlake user posted image Doduse, u zadnjih mjesec dana kosa mi malo vise opada jer vjerovatno je dosla do maksimuma do kojeg moze izdrzati sa se ne osisa. Tako da cu danas samo malo vrhove skratiti i nastavljam da je pustam user posted image Ja sam sebe ubijedila da mi se ovaj preporod kose desio od ovih sokova tj. vitamina, ali svakako podrzavam i vanjsku njegu kose. Pozzz

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Kako poboljsati kvalitet kose?
24.7.2012 16:35:19   
Precious

IZVORNA PORUKA: bambi7


IZVORNA PORUKA: Precious

Koliko je stetan blagi mini-val i koliko kosta da se uradi u Zenici?

Joj ja sam jednom u napadu ludila uradila, i ne bih vise nikad...
Jest da sam bila rahat to ljeto, i preeeedobro mi je stajalo, al posle belaj kad krene da izrasta, bas se vidi razlika, pa nikad da izraste, doslo mi je da se skroz osisam. A i kosa mi je tad bas oslabila.. imala sam osjecaj da je ko vuna


Dobro da sam pitala. Da onda ni ne pokusavam, jer kosa mi je inace slaba user posted image

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Kako poboljsati kvalitet kose?
26.7.2012 16:33:21   
umahmed

IZVORNA PORUKA: djoisa

opadanje kose poslije poroda je normalno..
meni se najboljom za kosu pokazala kana, kosa je sjajna, ne lomi se, ne "cvjetaju" se vrhovi, ne opada, nema peruti..znaci sve naj naj..bojenjem kanom kosa izgleda "zivo" farbe su mi unistile kosu, i nikad poslije farbanja nije izgledala dobro, a nakon visegodisnje upotrebe farbe sam primjetila da mi se kosa znacajno prorijedila..s kanom sam stvarno zadovoljna..

Potpisujem.samo ja koristim Keanu smedju I bozule koja se drzi oko 30-40 min. Indiski Izum donosim iz vana. Zumanjak sa maslinovim je dobra za kosu kao maska,jabukovo sirce za sjaj nanijeti na molding kosu.


_____________________________

moje najvece bogatstvo:
F.02.08.2003.
H.25.12.2006
A.10.11.2010.
.....

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 53
   RE: Kako poboljsati kvalitet kose?
8.8.2012 20:19:13   
Precious
Ja sam nasla na piku domaci sampon za jacanje i brzi rast kose, oprala sam s njim par puta, kosa je bila bas bas oprana. Škripalo mi pod prstima dok sam prala user posted image o sjaju da ne govorim. Manje se i masti. A to jel raste brze, rano mi da kazem user posted image vidjećemo..

(odgovor članu umahmed)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: Kako poboljsati kvalitet kose?
6.9.2012 0:34:08   
amra_sa
Provjereni stari recepti : jaja i maslinovo ulje user posted image , zatim ispiranje kose vodom u kojoj smo prethodno prokuhali žile/korijen od koprive.
Nedavno čitam na netu da piva odlično djeluje na kvalitet kose...

(odgovor članu Precious)
Neposredna veza do poruke: 55
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *