|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trendovi i moda
1.11.2008 14:15:24   
Amelaa RR
Ljepota i stil...trendovi...dodaci...

Remen kao neizostavni modni dodatak jesenskih kolekcija
user posted image user posted image

S remenom uvijek možete izgledati drugačije

Remeni vladaju, ako ove sezone zaista želite biti ukorak  s trendovima, onda jesenske kolekcije svakako upotpunite tim maštovitim modnim dodatkom. Odličan je izbor kad želite istaknuti vitku liniju, zahvalan je jer se može kombinirati uz gotovo sve; od jakni, preko hlača, do haljina i tunika, a najbolje će vam poslužiti kad trebate detalj koji će udahnuti živost monotonoj odjevnoj kombinaciji. Naglasite struk, stavite remen, jer s njim ove sezone zaista ne možete pogriješiti. Modni stručnjaci u prvi plan stavljaju upravo ženstvenost krojeva i modela, strukirani kaputi i jakne obavezan su dio jesensko-zimske garderobe.

S remenom uvijek možete izgledati drugačije Remen je jedan od modnih detalja s kojim možete garderobi podariti potpuno novi izgled. Izbor modela i materijala je bogat i raznolik, a o prilici i odjeći ponajviše ovisi za koji ćete se odlučiti. Nose se uži, ali i široko remenje, neki su dizajneri svoje kreacije dopunili remenom oblikovanim poput korzeta.
user posted image
Fendi
Remen može biti od kože ili umjetnih materijala, lakiran, s dvostrukim kopčanjem ili nitnama. Popularni su i pleteni široki remeni, koji mogu biti crne, bež ili boje kestena. Ne možete pogriješiti ni ako se odlučite za uzak remen od sjajne kože ili ukrašen posebno dizajniranom kopčom. Za dnevni look - uz traperice i kožnu jaknu kombinirajte kožni remen sa zakovicama. Pažljivo birajte odjevnu kombinaciju uz koju ćete izabrati zlatni remen.
user posted image
Michael Kors
Efektna i provjerena kombinacija - crveni remen uz traperice širokih nogavica. Za poslovni dojam kombinirajte tanki remen i usku suknju do koljena.
user posted image
Bottega Veneta
Glamurozan izgled postignite birajući lakirani crni remen uz večernju haljinu ili tanki  remen uz elegantnu svilenu košulju. Remenom možete postići vitkiji izgled ako ga stavite na široku košulju ili tuniku.
user posted image
Bottega Veneta
Haljine s etno uzorkom, stegnute u struku remenom, također jamče upečatljiv dojam. Jednobojnu haljinu od pletiva, koje su također moderne ove jeseni, osvježite širokim remenom s velikom kopčom.
user posted image
Stella McCartney
Decentno i elegantno izgledat ćete ako stavite uzak, jednostavan crni remena na pripijenu dužu dolčevitu, kombiniranu s uskom suknju do koljena, iste boje.
user posted image
Marni
Skori dolazak zime dočekajte s modernim strukiranim kaputom uz koji pristaje široki remen od istog materijala ili od kože. Kratke kaputiće, umjesto remena na kopčanje, možete jednostavno zavezati u struku pojasom, kao i dugačku pletenu vestu.

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 23.2.2012 12:33:58 >


_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Trendovi i moda
1.11.2008 14:35:54   
Amelaa RR
Cipele i jesenski trendovi

user posted image

Odaberite obuću za jesenski period

Na proteklim tjednima mode, predstavljano je mnoštvo kolekcija i modnih trendova. Nekako su ženama posebno dragi trendovi koji se tiču cipela, pa evo nekoliko riječi o tome što će naše nožice nositi ove jeseni.


Gležnjače
 
Sexy, trendi i ženstvene. Takve će biti gležnjače.
Mogu se sakriti ispod hlača ili nositi na suknju ili haljinu.
Dizajneri su ove godine ponudili i još jednu opciju ; gležnjače+tajice+suknja cigaret-kroja!
user posted image

Mašnice Ovaj romantični dodatak ima nešto bajkovito u sebi i neodoljivo podsjeća na priču o Pepeljuzi i njenoj cipelici.
Mašna na cipeli, još ako je od satena, xxl veličine  i na totalno neočekivanom mjestu-na gležnju ili peti, pretvara cipelu u najpoželjniji trendi dodatak sezone.
user posted image
Glomazne pete Na Chanelovoj reviji manekenke su prošetale u cipelama glomaznih, debelih peta.
Ovakve cipele su ono što nosi cijelu modnu kombinaciju,a Chanel ih je kombinirao uz sve moguće odjevne predmete-od hlača, suknji, haljina, tajica, minica....
Teški metal
user posted image
Nekako je ove jeseni metal ponovno u modi-zakovice, nitne, puno teškog, krupnog nakita. Kako i cipele prate ovaj trend, sandale sa zlatnim nitnama jako su hrabar, ali i poželjan modni dodatak. Uz ovakve cipele morate znati kako ni u kojem slučaju nećete proći nezamjećeno.
Ultra violet
user posted image
Tamna ljubičasta-poput patlidžana ili šljive  uvijek je dobra boja, bilo da se radi o odjeći ili modnim dodacima. Nosiva je u svako doba godine i lagana za kombiniranje. Ljubičaste cipele još će više doći do izražaja uz maslinasti zelenu, ali odlično se slažu i sa sivomi smeđom bojom.
Oxfordice
user posted image
Oxford cipele su klasične muške, kožne cipele sa tankim žnirancima (vezicama).
U malo ženstvenijoj varijanti sa visokom petom ušle su i u klasiku ženske obuće.
Vrtoglavo visoka peta + otvoreni prsti-  upravo takav model ove godine završt će u ormariću za cipele svake prave trendy cipeloholičarke!

www.zena.hr

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 23.2.2012 12:34:14 >


_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Tredovi i moda
1.11.2008 14:41:27   
Amelaa RR
10 jesenskih trendova koje ćete obožavati nositi

user posted image user posted image

Ove jeseni apsolutni su hit košulje s volanima, plava boja, šeširi, prsluci i velike ogrlice

S dolaskom hladnijeg vremena mijenja se i se odjeća. Iz lagane i tanke odjeće uskačemo u onu nešto topliju – vunenu, s više slojeva. Prvi dani jeseni savršeno su vrijeme da svoju garderobu pripremite za nadolazeće dane i da izaberete odjeću po posljednjim modnim diktatima. Kako biste se lakše snašli donosimo 10 jesenskih trendova koje ćete obožavati nositi.

Romantika

user posted image
             Oscar de la Renta

Pokažite svoju romantičnu stranu odijevanjem odjeće s uzorkom cvijeća (da, za jesen), nabranim materijalima, volanima, čipkom i baršunom. Romantični „look" najbolji je kad se ne pretjera. Znači košulja s volanima u kombinaciji s jednostavnim hlačama šireg kroja i sakoićem ili odjelom „muškog" kroja. Nosi se i jednostavna haljina cvjetnog uzorka s dobrim gležnjačama na visoku tanku petu ili platformama na visoku 'pravokutnu ' petu.

Vojnički kaputići i baloneri

user posted image
 Julien Macdonald

Kaputići i baloneri s gumbima (mnogo njih) koji odaju vojnički štih popularni su ove sezone. Vojničke jaknice obično su strukirane pa ih kombinirajte s širim hlačama kako biste dobili na raznolikosti. Duži vojnički kaputići ili baloneri idu na apsolutno sve, samo pripazite na gumbe – mnogo njih na kaputiću samo će naglasiti ako imate puniju figuru.

Remeni

user posted image
Peter Som

Dizajneri su preradili klasične jesensko odijevanje u slojevima pomoću remenja koje naglašava struk. Ove sezone moderni su tanki remeni. Takav remenčić savršeno će pasati uz nabranu košulju, vesticu ili čak preko sakoića. Iako je jako tanko remenje (do 2 cm) hit ove sezone, ne može ih baš svatko nositi. Remeni širine od 2 i pol do 5 centimetara pristaju svakoj figuri.

Plavo

user posted image
Bill Blass

Plava  - od jarke kobaltno plave, preko zelenkasto plave i ljubičasto plave do nježnijih i tamnijih nijansi, glavna je boja sezone. Izaberite intenzitet koji vam najviše odgovara. Isto tako pripazite da vam boja paše uz put – uz svjetliju idu i svjetlije nijanse plave, a uz tamniju put intenzivnije plave. Što se tiče kombiniranja s bojama drugih odjevnih predmeta, plava ide izvrsno sa sivom (isto popularnom bojom ove sezone), ljubičastom i crnom.

Velike torbe

user posted image
Marc Jacobs Tote

Uz romantičnu odjeću idu i romantične torbice. Torbice su veće (u njih ipak treba stati kišobran ili šal) i cijeloj vašoj kombinaciji dodaju još zanimljivosti. Izaberite nabore, prošivene torbe i zanimljive detalje – remenčiće. Kod izbora torbe birajte po pravilu suprotnosti – što je jednostavnija odjeća to neka bude zanimljivija torba, i obrnuto.
Ova tamnosiva Marc Jacobs torba ide sa gotovo svakim uzorkom i svakom bojom.

Šeširi

user posted image
Betsey Johnson

Kad ste posljednji put nosili šešir? Ove sezone šeširi su gotovo neizostavni modni dodatak i gotovo svi dizajneri ih preporučuju. Zahvalan su modni dodatak koji se može nositi uz kaput ili večernju haljinu. Šeširi od različitih materijala, u raznim bojama i modernim krojevima mogu se nabaviti i kod nas. Pronađite onaj koji vam najviše odgovara.

Karirano

user posted image
Vivienne Westwood

Ove sezone dizajneri su poludjeli za svim vrstama kariranog uzorka. Odvažni karirani uzorak odlično izgleda na šalovima, pašminama, jaknama i kaputima u kombinaciji s tamnim hlačama ili suknjom. S kariranim vam ne treba nikakav drugi modni dodatak – jer je uzorak više nego dovoljan dodatak sam za sebe.

Prsluci

user posted image
Diane von Furstenberg

Prsluk - bilo u kombinaciji s jednobojnom košuljom, bilo onom cvjetnog uzorka (kao što je ova Diane von Furstenburg), raskopčan s remenom kao dodatkom ili zakopčan, odjevni je predmet koji svatko može nositi. Jednobojni prsluk u kombinaciji s košuljom je šik i sužava figuru.

Dugačke ogrlice

user posted image

Savršeni modni dodatak za preko tunika, vestica i haljina su dugačke ogrlice. Prevelike ogrlice različitih oblika, boja, materijala i dizajna ove su jeseni pravi hit. Sad si uistinu možete dati oduška, sve prolazi – od nježnih bisera do masivnih plastičnih ili metalnih ogrlica. .

Mašne

user posted image
Michael Kors

Od košulja sa sitnom mašnom do haljina ili suknji s velikom mašnom, ovaj ženstveni „look" morate isprobati ove jeseni. Velike mašne većinom se nose za večernje izlaske.


Izvor: About.com
Foto: gettyimages.com


< Poruku je uredio Amelaa RR -- 1.11.2008 14:43:28 >


_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Trendovi i moda
1.11.2008 14:47:48   
mamyca
Bravo za moju Amelicuuser posted image user posted image .
Meni se svidjaju oni sesiri i velike torbeuser posted image .

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 23.2.2012 12:34:40 >


_____________________________

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Tredovi i moda
1.11.2008 14:59:57   
camm
nije lose al nemora znaciti da sve sto je u trendu da je i lijepo

meni ovi novi modeli cipela se ne svidjaju

kakva je to debela petauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Tredovi i moda
1.11.2008 15:03:30   
Amelaa RR
user posted image user posted image Tu si u pravu ali ja makar znam u kojem smjeru da idem....Evo npr.ja sam kupila sebi gleznjace cizme s ovom debelom petom 10cm i u njima sam 12 sati i super mi odg....a imam i cizama s tanjim petama u kojima mogu 2-3 sata....
Sve u svemu nadam se da vam se svidja ovo sto sam objavila...
Vidi sto sama sebe hvalimuser posted image user posted image


_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu camm)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Tredovi i moda
1.11.2008 15:07:42   
Amelaa RR
Nokti - jesenski trendovi i boje

user posted image user posted image

U trendu su gelovi u boji

Lijepi nokti važni su svakoj ženi. Klasična manikura sve se manje traži, umjesto lakova, u trendu su gelovi u boji. No, sa stavljanjem gela bolje nemojte eksperimentirati kod kuće, to je zahtjevan postupak koji se obavlja u specijaliziranim i kozmetičkim salonima. Očekujte da će vas to koštati od najmanje 40 pa do čak 110 KM. Cijena ovisi i o tome stavlja li se gel na prirodne nokte, koji time postaju čvršći, a, kako mnoge žene smatraju, i ljepši. Postupak geliranja u pravilu se mora ponoviti nakon 4 tjedna. Postoje gelovi za prirodne nokte, za umjetne, i za ekstenzije kojima se produžuje prirodni nokat. "Na gelirane nokte treba se naviknuti, ako koji oštetite, treba ga prijeći bezbojnim lakom kako bi se zaustavilo daljnje pucanje nokta ", savjetuje Sanja Maršan, stilistica za nokte iz zagrebačkog studija Ikona. Gel traje oko mjesec dana, to je okvirno vrijeme, ovisi o tome kako brzo nokti rastu. Nakon toga se stari gel mora odstraniti, te ponoviti cijeli postupak nanošenja novoga.

Boje jeseni
user posted image
Rimmel
Kad  su boje u pitanju, jesen će svakako obilježiti boja patlidžana, sve nijanse ljubičaste, crvene. Manje će biti ukrasa na noktima, ipak je to bio ljetni trend kad si možemo priuštiti više šarenila. Jesen donosi smirujuće boje i nijanse. Dužina noktiju ponajprije je stvar izbora. Ako stavljate lak na prirodne nokte, onda je za dužinu bitno da su zdravi i čvrsti. Kod geliranih noktiju dužina ovisi o tome što vam se više sviđa.
user posted image
OPI
Mnoge žene vole i prava mala umjetnička djela na rukama. Aquarij art, koriste se  šljokice, sušeno cvijeće, kamenčići, sve se to može staviti između dva sloja gela. Izgleda kao murano staklo, dobijete naslikane nokte, ukrašene na primjer sušenim cvijećem. Bitno je da su na površini glatki, pa se mogu prema potrebi prelakirati. Takvo je ukrašavanje i skuplje i duže traje, kaže Sanja Maršan, koja o tehnikama  ugradnje noktiju vodi stručne tečajeve. Za osnovnu njegu noktiju dovoljna će biti brza manikura, koju možete napraviti i sami. Vodite također računa da piling ne treba raditi češće od jedanput mjesečno, jer utječe na čvrstoću i kvalitetu noktiju. Lakovi koji sadrže kalcij preporučljivi su, ali ih treba koristiti redovito

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 1.11.2008 15:12:51 >


_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Trendovi i moda
1.11.2008 15:07:43   
camm
vecinom se sve meni svidja sem ovih debelih peta

jao kad bi me mm vidio u njimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej tebi hvala za tvoj truduser posted image

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 23.2.2012 12:35:26 >


_____________________________

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Trendovi i moda
1.11.2008 15:17:21   
Visnja RR
vecina stvari mi se ne svidja... da li je to zbog toga sto se meni svidja uglavnom talijanska mode a ovo mi ne lici na njih...
cipele su grozne  ...dokaz da trend ne mora biti lijep... btw sve to mozda efektno igleda na onim manekenkama i modnoj sceni i na fotografiji...
Cesto mi trend stvari budu samo kao detalj a ja furam neki svoj jednostavni izgled...

Ja se polomih trazeci cizme za sebe al ovi novi modeli koji se mogu nacu u SA su mi bezveze... a tako mi i treba kad ne kupih prosle godine cizme u butiku moje rodica u Merkuru... ja kontala trudna sam pa sta ce mi veca peta user posted image

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 23.2.2012 12:35:30 >


_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu camm)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Trendovi i moda
1.11.2008 15:19:44   
Amelaa RR
Pa jel valja il ne valja...user posted image user posted image user posted image
Peta kod mojih cizama je kao na ovim smedjim  cipelama i meni se ne svidja bas ova debela peta...

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 23.2.2012 12:35:34 >


_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu camm)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Trendovi i moda
1.11.2008 19:17:55   
andji
ja sam sebi kupila već te gležnjarice sa manjom debljom prtom,pola koža pola pliš,kupila sam te tunike-džemperi,već ih nosim 2god,kupila sam taj kaputić-mantil  tri četvrt u boji zemlje malo svjetlije,remen nosim već 3 god,i imam ih 4,a od lakova za nokte koristim trulu višnju,rimmel i upravo mi je na noktima,i mliječno bijeli za svaki dan.Kao što reče camm jedino mi tu cipele ne pašu nisu za svaki dan.već za neke baš posebne prilike,možda neki koktel ili diskoteka,a kukva crna diskoteka za jednu mamu sa jednogodišnjom bebom?user posted image user posted image user posted image user posted image Sve u svemu dobare si članke izdvojila Amela,i ja bih odabrala ovo isti,i neuzostavni džins,ja sada nosim cigaret i crne helanke obožavam.A juče sam kupila crne debele štrample,kao vunene vuku na helanke.I to ću kombinovati sa dugim džemperima ili tunikama i gležnjarice...extra

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 23.2.2012 12:35:38 >


_____________________________

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Trendovi i moda
2.11.2008 1:52:59   
Aquarius
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Gležnjače 
Sexy, trendi i ženstvene. Takve će biti gležnjače.
Mogu se sakriti ispod hlača ili nositi na suknju ili haljinu.
Dizajneri su ove godine ponudili i još jednu opciju ; gležnjače+tajice+suknja cigaret-kroja!
user posted image



Meni su ove gležnjače super. Vidim da je već velika ponuda, u više boja. Samo je problem što će ih svaka druga žena imati. Ali se stvarno mogu kombinovati sa svim, od farmerica, suknjica, pantalona...

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 23.2.2012 12:35:41 >

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Trendovi i moda
23.2.2012 12:28:48   
Anoniman
najnovija kreacija, ideja neke grkinje
haljina se zove "drugo dekolte" i ocekujese d ace ovo leto da  napravi bum user posted image user posted image user posted image   po meni ne moze biti gore  user posted image   

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 23.2.2012 12:35:46 >

(odgovor članu Aquarius)
  Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Trendovi i moda
23.2.2012 12:31:38   
Mirkica
t.mama ovo da napravi bum ja majke mi ne znam ko je lud ovo da obuce svasta


< Poruku je uredio Blue rose RR -- 23.2.2012 12:35:50 >


_____________________________

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Trendovi i moda
23.2.2012 12:34:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica

t.mama ovo da napravi bum ja majke mi ne znam ko je lud ovo da obuce svasta




meni se smucilo kad sam videla ne mogu da verujem da bi neko ovakav na ulici izasao al haj mi ga znadi
a nije losa kao "kucna haljina" user posted image user posted image

< Poruku je uredio triputmama -- 23.2.2012 12:37:23 >

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Trendovi i moda
23.2.2012 12:43:15   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mirkica

t.mama ovo da napravi bum ja majke mi ne znam ko je lud ovo da obuce svasta




e baš me nasmija




_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Trendovi i moda
23.2.2012 12:47:40   
rose

IZVORNA PORUKA: triputmama

IZVORNA PORUKA: Mirkica

t.mama ovo da napravi bum ja majke mi ne znam ko je lud ovo da obuce svasta




meni se smucilo kad sam videla ne mogu da verujem da bi neko ovakav na ulici izasao al haj mi ga znadi
a nije losa kao "kucna haljina" user posted image user posted image



da se muz ne pati puno s raspremanjem user posted image user posted image

_____________________________

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Trendovi i moda
23.2.2012 12:48:13   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: triputmama

IZVORNA PORUKA: Mirkica

t.mama ovo da napravi bum ja majke mi ne znam ko je lud ovo da obuce svasta




meni se smucilo kad sam videla ne mogu da verujem da bi neko ovakav na ulici izasao al haj mi ga znadi
a nije losa kao "kucna haljina" user posted image user posted image


nije lose aliko upraznjava Analni odnos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za acs pri ruci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Trendovi i moda
23.2.2012 12:52:31   
palachinken
Znači, nema više hodanja u bijelim pamučnim gaćurinama za duboku vodu?

_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Trendovi i moda
23.2.2012 12:55:22   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: palachinken

Znači, nema više hodanja u bijelim pamučnim gaćurinama za duboku vodu?

od ove sezone nisu ni potreben nikakve, sto su ti Grci kako propadaju pa izmisljaju sve gdje da ustede , krenuli od gacica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Trendovi i moda
23.2.2012 12:56:07   
palachinken
Ih, pa da pravim promaju kad zinem user posted image

_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Trendovi i moda
23.2.2012 13:02:54   
rose

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: triputmama

IZVORNA PORUKA: Mirkica

t.mama ovo da napravi bum ja majke mi ne znam ko je lud ovo da obuce svasta




meni se smucilo kad sam videla ne mogu da verujem da bi neko ovakav na ulici izasao al haj mi ga znadi
a nije losa kao "kucna haljina" user posted image user posted image


nije lose aliko upraznjava Analni odnos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za acs pri ruci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image




pa ne budi tako sigurna...i ovaj dekolte se moze malo spustiti user posted image

_____________________________

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Trendovi i moda
23.2.2012 21:23:53   
Amelaa RR
Cure, molim vas da ne kvarimo temu OT postovima.
Hvala puno...


_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 23
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *