Hannica
|
IZVORNA PORUKA: mama75 Moja djeca uglavnom nose Frodo obucu, a pape samo Frodo. Ja sam zadovoljna, jedino sam imala problem kod ove starije kada je ona zuta koza unutra da joj carape pozute tj posmedje jer joj se none znoje, a ta koza pusti bolu. Zato kada joj kupujem gledam da je unutra ona siva kozna postava. Hannice ja neki dan mladjoj kupila iste, na snizenju :-) Mi stvarno nismo imali problem do sada da se, sto kazes, ofucaju. Ova starija nekako ne unisti obucu. U stvari uvijek ima po 2-3 para za svaku sezonu, pa mozda zbog toga. Jedino su joj se ove zime poprilicno unistile Frodo cizme, ali bijele su boje pa mislim da je to razlog. Zapravo nisu se unistile nego posivile nekako. Ali arf i spuzvica i rijesila sam i taj problem :-) Pa imamo i mi uvijek po 2-3 para,jedne gumene,jedne sminka,jedna sa anatomskim uloskom,jedne za snijega. A i ne izlazimo bas cesto,neda mi se s troje djece.