|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   pentax vakcina
5.2.2009 20:54:42   
vila
molila bih vas ako znate nesto o vakcinaciji pentax vakcinom da napisete. prije dvije sedmice nosila sam dvomjesecnu bebu na vakcinaciju u dom zdravlja. prvi put nas nisu primili jer vise ne rade drugu smjenu, drugi put kad smo dosli vratili su nas zbog zacepljenog nosica. sad se premisljam da li uopste da ga opet vodim u dom zdravlja ili da idem privatno da primimo tu novu vakcinu. svaka cast zdravstvenim radnicima, ali uslovu u domovima zdravlja su grozni, bar u dz kumrovac.
hvala


< Poruku je uredio Visnja RR -- 5.2.2009 22:42:16 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: pentax vakcina
6.2.2009 12:59:54   
Ivona
Tako sam se i ja naljutila...,pa sam htjela odvesti svoju kcerkicu u privatnu djeciju polikliniku da primi vakcinu (to je ona sa 6 mjeseci-tetraxim).
Medjutim,kada su mi rekli da to kosta 150KM i da se treba naruciti,pa cekati...,pa bla bla...,brzo sam se "odljutila" user posted image

I nas su vracali zbog zacepljenog nosica i to mi je O.K.Mene je naljutilo to sto se uvijek u "zdravom " dijelu tj. savjetovalistu,nadje masa vidno bolesne djece.Moja Selena je tako zaradila tesku virozu,koja se manifestovala prvo proljevom,pa bronhitisom...,ma haos!
Svaka cast svima...,pretpostavljam da to rade jer zele najbolje za svoje dijete,kontajuci:"...necu voditi u "bolesni" dio da ne pokupi nesto gore..."...,ali ipak trebaju misliti i na druge.

Ja se napisah...,a ne odgovorih na postavljeno pitanje user posted image Sustina bi bila da su te obavezne vakcine jako skupe u privatnim zdravstvenim ustanovama i da ih nema na slobodnom trzistu.


_____________________________

SELENA 02.06.2008.
Mamin kasni proljetni cvijetak ;o)

SERGEJ 07.03.2011.
Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)

(odgovor članu vila)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *