Medić*
|
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: SREĆNA Zna li iko da li se igdje mogu uzeti parfemi na rate.Znam pitanje je nigdje veze, ali ja imam 4 rođendana u jednom mjesecu i svi su se izjasnili da žele parfem, ja moram platu dati za 4 parfema . De ti ignore njihove zelje,kupi nsto simpa, a da je u granicama tvojih mogucnosti. Ja nikad, ali nika, ne bih na kredit kupovala te i sl. stvari. Slazem se sa pahuljom kartica ili ti odgodjeno placanje je po meni jedno te isto..rate ovako ili na karticu opet isto pricajte sta hocete..godinama radila i susretala se sa zenama raznih profila..uglavnom placanje kozmetike,parfema,krema (govorim o visokoselektivnoj) se vrsi na rate....vecinom je shoping kartica ili kreditna koja je opet odgdojeno placanje...a ima ih koje se redovno upisuju u "teku" i donose rate gazdarici...Meni nista ne obicno cak normalno..zene su navikle da kupuju da mirisu uzivamo u tome...pa barem i na rate... i nije mi to mjerilo kokuza ili onih koji se furaju da imaju a zive na rate,,,zene su jendostavno navikle da kupuju...uzivamo u tome bas danas sam kupila puder 85 KM...drugarica mi dala 30% popusta ...bas sam sretna..zasto ne iskorisitit Ma znam salmy da toga ima, nista neobicno. Sada npr ako se ti bavis prodajom nekih kvalitetnih stvarcica, odjevnih, kucanskih, poslovnih i sl a pritom smo dobre, rekla bih ti ajde ti to daj meni daj, ja ti isplatim na rate ali ne bih kredit dizala npr nesto kosta 300 km, eto daj mi na 3 rate , ja tebi 3X100 Svjesna sam da masa raje zivi na kredit, nisu vremena sjajna....
< Poruku je uredio medic slatki -- 10.11.2014 21:55:52 >